עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DL,

טוב, יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים ואני לא יודע למה, אני לא בטוח אם זו בעיה של המסך או של הכרטיס מסך גם... כשאני משחק במשחקים או רואה סרטים אז כל הזמן המסך מעוות קצת, קצת קשה לתאר את זה, אבל נגיד שאתה זז במשחק אז המסך משתנה בשלבים מהירים כלומר התמונה לא מופיעים חלק כרגיל אלה בהדרגה מלמעלה למעטה, ואי אפשר לשחק ככה... כמו שכתוב בכותרת יש לי מסך Hyundai Q17 וכרטיס מסך Sapphire Radeon 9800NP זו לא בעיה של FPS בגלל שהתוצאות ב 3dmark אותו הדבר למרות שהמסך איטי זה גם לא נראה לי הבעיה של האיטיות במסכי LCD, אני מכיר איך נראית הבעיה הזו ומה שיש לי זה משהו שונה לגמרי והרבה יותר חמור... ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עוזר (אני כרגע על 4.1), ניסיתי גם להוציא מהשקע ולתקוע …

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by K0sTa,

http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by zivv,

אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .

5. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי בעיה במעבד כנראה,המחשב פועל ופתאום הוא עושה ריסטרט..אז מסרב לעלות שוב,הלוח אם ASUS P4P800 אומר לי (כן הוא יכול לדבר ) system fail cpu ועוד מילה שאני לא מצליח להבין אותה.. רק אחרי שאני מרים את הסינק של המעבד טיפה ומשחק איתו אז רק הוא עולה.. יש פתרונות? אני ממש נואש , הוצאתי לגמרי את הסינק סידרתי את המעבד במקומו שוב. עדיין אותה בעיה.. אין בעית טמפרטורות.. והמחשב לא בOC המעבד הוא מעבד northwood 2.6 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by dor1015,

מסביר את הכל :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519814.new#new תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by dor1015,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519621.0 בקשר לבעיה, הסתדרה רק בחלקה, לפעמים עובד טוב ולפעמים לא . אפשר עזרה בבקשה ? ד"א, תקראו את כל הפוסט . תודה רבה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by henz12345,

בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by tenana,

החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by oziz_2,

הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by nirbar,

הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by T3,

לפני שבועיים בארך המחשב התחיל לעשות לי בעיות לא אבנתי למה עשיתי format הכול כלום לא עזר הבעיה כזאת שיש תמונות זזות (כול מיני משחקים) המחשב מתחיל להיות איטי אחרי שהתמונה עוצרת זה חוזר לפעול טוב אני לא מבין למה זה קרא.. עכשיו אני בודק בתוכנה everest את המעלות של המחשב אולי זה הכרטיס מסך אבל לא הכרטיס על 37 מעלות והלוח אם הכול בסדר.. אבל המעבד על 72 מעלות אני לא יודע מה לעשות. אמרו לי זה יכול להיות עבק או שאולי המאורר לא טוב .. בבקשה אני צריך עזרה דחוף זה מעצבן מאוד אני לא יכול לעשות כלום ??? :-[ נ.ב אמרו לי לנקות את המאורר של המעבד אני לא יודע איך מוצאים אותו זה מאורר שקיבלתי אם המעבד והוא לא יוצא לחברים שלי יש מאוררים אחרים ואותם כן הצלחתי להוציא .. תודה לעוזרים ועוד…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן שלא עובד (לא מתחיל עם ה-BOOT ולא שולח אות למסך). במהלך נסיונותיי לאתר את מקור התקלה צמצמתי את האפשרויות כך שאני יודע שהבעיה היא במעבד או בלוח האם. רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר מה מקור התקלה (אם אין לי מחשב נוסף שבו אני יכול לבדוק את המעבד).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי קניתי כרטיס מסך rx 590 יש לי במחשב 8 gb ram ומעבד i5 6400 וספק כוח של 500w . עכשיו אני מתחיל להריץ משחקים והבעיה שקורת זה שהכרטיס על אחוזי שימוש טובים של 90 אחוז אבל המעבד פיתאום יש מקרים שקופץ ל 100 אחוז ואז גורם תקיעות במשחק זה קורה אפילו במשחקים ממש פשוטים מה לעשות למישהו יש ידע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eyalha,

יש לי מחשב חדש, המעבד הוא E6600 הלוח הוא של ג'יגה בייט DS3 REV 3.3. (לא עשיתי OC או משהו בסגנון.) שמתי לב שיש ריח מוזר בסביבת המחשב, כמו ריח של אחרי מדורה.. הסתכלתי על המארז (הוא עם חלון , LEXA) וראיתי שהמאוורר של המעבד לא זז, אז פתחתי את המארז נגעתי במאוורר לראות שהוא מחובר ועכשיו המאוורר מסתובב אבל עדיין יש ריח וגם הטמפ' גבוהות יחסית.. לוח אם:55 מעבד: 51 יש גם משהו GPU DIODE שזה על 72 מעלות. עוד משהו שנראה לי חריג הוא שהמחשב חזק מאד, אבל לפעמים שרק אקספלורר עובד אני רואה במד ניצול של המעבד שליבה אחת מנצלת 90% ואחת 80%, מה אתם אומרים לעשות? מה אמור להיות המהירות של המאוורר של המעבד ואיך ניתן לשלוט עליו?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by PointOfView,

קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום קניתי לוח אם asus rog strix b660-f gaming wifi וכן מעבד i5-13600K וזיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 5600MHz CL40 עידכנתי את הלוח לגירסה האחרונה של הביוס, וזה אחרי ששמתי לו מעבד דור 12, אח"כ החזרתי את המעבד החדש דור 13, והופ המחשב עלה והצלחתי להתקין וינדוס, פעם אחרת שכיביתי והדלקתי את המחשב, נדלקה נורה צהובה שאומרת שלכאורה הזיכרונות לא מתאימים, דבר זה לא קורה במעבדים דור 12, נכון, באתר של asus לא כתוב שהזכרונות הללו מתאימים בקומבינציה של דור 13, אבל ניסיתי גם עם זכרונות אחרים שכן כתוב שמתאימים וגם שם זה קרה שהמחשב לא עלה, מה ניתן לעשות? מישהו נתקל בזה? תודה רבה

21. Started by shovel_xxx,

הרכבתי היום מעבד חדש AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 למחשב שלי וקרה משהו מוזר הוא לא מזהה לי 2 ליבות וגם בשם של המעבד במאפינים של המחשב שלי הוא רושם לי ככה - AMD Hammer Family Processor - Model Unknown הינה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 ( אני רק לא יודע אם מה שיש לי זה גירסא 1 או 2 אבל בכל מקרה שתיהם תומכים ב ATHLON X2 ) http://img228.imageshack.us/my.php?image=cpuz4200vk7.jpg

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by i,

שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by fish123,

שלום יש לי מעבד כפול ליבה של INTEL והוא עושה לפעמים שגיאות במחשב... כשאני מפעיל משחק מחשב ואני משחק קצת,אחרי כמה זמן פתאום מופיעה שגיאה Error sending memory 0x000101 to 0x0101011 (לא מדויק) מישהו יודע מה קרה לו? הוא מקולקל? תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by haimiko84,

שלום, היום קניתי מעבד AMD 64 Dual Core 4200+. כשאני מעלה את ה-XP, המערת לא מזהה אותו ומבקשת דרייבר UniProssesor PC. בנוסף, המעבד לא מזוהה ב-Properties דרך המחשב שלי. מצויין רק זכרון ה=RAM. במעבד הקודם שלי, שהיה 3200+ הרגיל, לא הייתה בעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by ofekmirzai,

שלום, יש לי בעיה ונראה לי שהיא במעבד , יש לי Intel Core 2 Due E6300 1.86GHz , שאני מחלץ קבצי ראר ומעתיק קבצים ומתקין משחקים זה עושה את הפעולות ממש אבל ממש לאט, ושיש טיפה לחץ על המחשב המוזיקה מתחילה להרעיש והסאונד מתחיל לעשות רעשים מוזרים. עכשיו בדקתי באוורסט אולי המעבד מתחמם או משו ושמתי לב שהחלוקה בין הליבות הוא 99%-70 באחת ו0% בשניה וזה לא בזמן עומס במחשב.. אני בICQ, EVEREST ואני מחלץ קובץ ווינראר. מה יכול לגרום לבעיה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:45:58 UP

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.