עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jfkk,

שלום אני מחבר כבל hdmi מכרטיס מסך ati 6870 לטלוויזיה . מהמחשב למסך מחובר כבל dvi שיכפול צגים או הרחבת צגים ההגדרות לא נשמרות . שאני מבצע שיכפול צג אני רואה את שולחן העבודה על גבי הטלוויזיה אבל על מסך המחשב שחור http://www.fastup.co.il/images/37625800.jpg http://www.fastup.co.il/images/55272368.jpg מעלה קישור http://hwzone.co.il/community/threads/534891-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94#.UnSsyXDxo6M תודה

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shlomom,

בעיה מוזרה. מחשב AMD, לוח אם GA-MA780GM-UD2H מעודכן לביוס אחרון F8. מערכת הפעלה מעודכנת. כשמדליקים מחשב רואים שהרכיבים מקבלים מתח, כרטיס מסך, מאוררים, דיסקים (שומעים). אבל המעבד לא מאתחל - מאורר שלו נשאר כבוי, אין תמונה במוניטור. לאחר איפוס ביוס - CLR CMOS, הכל נדלק תקין. עולה מערכת הפעלה. מחשב עובד אפשר לעשות restart. כאשר מכבים מחשב, הוא לא עולה שוב. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dinnnn,

היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  5. שלום, יש לי HD ממחשב ישן (בן 8)ואני רוצה לחבר אותו למחשב חדש . מניח שמחינת חיבורים אני אסתדר רציתי לדעת איך מקנפגים את ה-BIOS או כל דבר אחר כך שהמחשב יעלה מה-HD של המחשב החדש ואני אוכל להעתיק קבצים מה- HD הישן. תודה, מק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pierarts,

פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by coperl,

יש לי מחשב עם Intel Centrino Wireless-N 2230, והמתאם פשוט דפוק. לרוב הוא בכלל לא מראה לי את הרשת הביתית גם כשאני על ידו, ובפעמים שהוא כן קולט הוא לא מצליח להתחבר, או מתנתק אחרי כמה דקות. במחשב אחר מאוד פשוט זה עובד פיקס. והוא גם לא מראה לי לרוב רשתות וויפי אחרים אפי' בנקודות חמות. זה לא בעיה במחשב ספציפי, כי זה מחשב חדש שהיה לו את אותה בעיה בדיוק והחליפו לי אותו. בנוסף בלינוקס זה עובד יחסית טוב. אז אני מעריך שזה בדרייבר או במערכת ההפעלה. ואני אשמח לדעת אם אני לא היחידי. אני מריץ ווינדוס 8.1, והדרייבר הוא של אינטל כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Santa ^^,

שלום, מקרה שמתי לב היום שבTASK MANAGER המעבד על עומס של בין 15 ל-20 אחוז במנוחה. אני לא מריץ כמעט שום דבר ברקע. לאחר חיפוש קל בגוגל גיליתי שכל העומס מגיע מדבר שנקרא system interrupts, מעבר לזה לא מצאתי אשם לעומס. כדאי לציין שהמחשב חדש (כחודשיים). אשמח לעזרה, תודה מראש מצורפת תמונה.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by 6847761,

שלום וברכה, זה המחשב שלי: Intel core2 Due CPU E8400 @ 3.00 GHz 4.0 GB RAM AMD radeon hd 6570 Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 המחשב לא היה בשימוש כבר הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי להשתמש בו, יש לי בעיה שמתי שאני מפעיל אפילו סרט באינטרנט, אחרי דקה כשאני לא נוגע בעכבר הfPS מתחיל ליפול (ואז זה גורם לתקיעות), לאחר מכן אם אני מזיז קצת את העכבר הוא ישר חוזר לfps הרגיל אותו דבר קורה לי במשחקים (FIFA 14, 2K14 NBA) בהתחלה זה על 60 FPS ואז זה נופל ל16 FPS. אני רק מדגיש שברגע שאני מזיז את העכבר הfps עולה בחזרה. לגבי שימוש בתוכנות, התקנתי את התוכנה Cacheman, וניסיתי לשנות איתה ולא הצלחתי, בנוסף ניסיתי גם עם התוכנה של הכרטיס מסך: AMD Catalyst Control Center וגם לא שיפר. אשמח אם תגיד…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, הרכבתי השבוע מחשב חדש והכרטיס מסך sapphire 7970 לא מזוהה. חשוב לציים שהמאוורים של כרטיס המסך כן מסתובבים. המחשב עולה ועובד מעולה דרך הכרטיס מסך on-board. כאשר אני מקנפג את הביוס כך הכרטיס המובנה בלוח אם disabled, המסך פשוט נשאר שחור (כבר בשלב הביוס). עכדנתי גרסת ביוס (מF3 ל-F6) וגם לא עזר. ווינדוס לא מזהה שום חומרה נוספת. כאשר אני מנסה להתקין את catalyst הוא מתקין רק AMD Catalyst Install Manager וממה שאני מבין לא מזהה את הכרטיס. הרכיבים הרלוונטים: מעבד: Intel 4670K לוח-אם: GA-Z87-HD3 כרטיס מסך: Sapphire 7970 3GB dual-x ספק: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A אני מתחיל לחשוב שהכרטיס הוא dead on arrival אבל אשמח מאד לעזרתכם! תודה, רון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yarinyc,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600 המחשב שקניתי : Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by xMoniT,

יש לי WINDOWS 7 ושאני רוצה לשים תמונה בשולחן העבודה זה לא נותן לי בכלל אפשרות כמו שאתם שמים לב אין לי את אפשרות נוספת שצריכה להיות למטה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by URON,

הפעלתי את המחשב הווינדוס עלה והופיעה הודעה שנעשה שיחזור לנקודה קודמת ואז הופיע מסך כחול לכמה שניות ואז עלתה אופצייה ל"סייף מוד", המחשב עולה בסייף מוד אבל , אין נקודות שיחזור שאני יכול לשחזר. מה עושים ? מצרף תמונה של המסך הכחול.. הודעת השגיאה שקבלתי - "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8A0058C1000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8000332C78F BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\111013-30825-01.dmp C:\Users\אורי\App…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by omer.assraf,

שלום אנשים טובים, קניתי לי GTX 780 AMP של חברת ZOTAC, חיברתי אותו למחשב: 1- Q6600 G0 Overclock to 3GHZ 2- 4GB RAM 3- ספק כוח 550W הבעיה היא כך: הכל עובד סבבה לגמרי בהתחלה עד שהכרטיס מתחיל לשאוג עם המאווררים שלו בדקתי ואכן הגעתי לטמפרטורה של 80 מעלות. התגובה הראשונה שלי הייתה כמובן כמתבקש להיבהל. לאחר מכן אמרתי בו נראה מה יקרה אם אני אמשיך לשחק. אשמח לפרט מה ואחרי כמה זמן אם תשאלו אבל אני אחסוך. אחרי שהמחשב עש ריבוט לעצמו כמה פעמים עשיתי בדיקה עם תוכנה נחמדה FURMARK וגילית שכשהכרטיס מגיע ל80C הוא מפעיל מחדש את המחשב. הלכתי והבאתי מאוורר בייתי פתחתי את המארז שמתי את המאוורר קרוב והפעלתי על העוצמה הכי חזקה. פתחתי את FURMARK שוב והפלא ופלא הכרטיס מתייצב על 73 מעלות בעומס של 9…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום! קצת רקע: ברשותי Microlab Solo 6C שנקנו בקנייה הקבוצתית לפני כחודשיים, פתחתי אותם רק לפני שבועיים כשהגיע המחשב החדש. התקנתי אותם והכל היה טוב עד היום שהדלקתי את המחשב לאחר שכל השבת הוא היה סגור ובאתי לשמוע מוזיקה וחשתי שמשהו לא בסדר ואכן רק רמקול אחד עבד (הראשי עובד). הרמקולים שמורים מאוד מונחים על שולחן המחשב ללא פגע, אני לעולם לא הגעתי לעוצמות מטורפות או שמתי מוזיקה מפוצצת בבאסים שסוחטים את הרמקולים והם לעולם לא עברו את ה30 בעוצמה והבאס והטראבל על 0 קבוע. עוד יותר, אף פעם לא הורדתי את כיסוי הבד המכסה את הטוויטר מלבד היום כשהרמקול הפסיק לנגן אז הסרתי את הכיסוי כדי לבדוק שהכל תקין וכמובן שכל תקין ונמצא במקומו. חשוב לציין שאני מקפיד לכבות את הרמקולים בסוף כל יום. כמו …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ASTR4L,

שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב נייד asus n550 עם כרטיס מסך משולב 750m הבעיה היא כשאני רוצה להפחית את הרזולוציה במשחקים התמונה מוקטנת ונוצרת מסגרת שחורה מסביב לתמונה את ה gpu של intel הגדרתי שיתאים לרזולוציות נמוכות אבל את הכרטיס של nvidia לא הצלחתי להגדיר הדריבר מאד מצומצם בניידים ואין אפשרות לשנות הגדרות של המסך גם השתמשתי באפשרות של alt ctrl f11 וגם זה לא עזר אם למישהו יש פתרון אני אשמח לשמוע ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sagicoh,

בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  21. Started by Googleness,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by דניאל3124,

דבר ראשון הנה המפרט שלי: Intel core i5 Haswell 4570 Gigabyte H87M-D3H Kingstone 8GB DDR3 AMD Radeon R9 270X OC ויש לי מין סוג של בעיה, כל משחק נטען יחסית לאט הרבה יותר לאט ממה שזה אמוור להיות... אני משחק עם חברים LOL ואני תמיד נטען אחרון יחסית לחבר שיש לו I3 ואחד שיש לו AMD BULDUZER והם מחכים לי בטעינה הרבה זמן זה ככה בעוד משחקים כמו סריוס סם3 וכל משחק שאני משחק איתם, גם לבד המשחקים נטעים לאט מאוד (COD GHOSTS וCRYSIS2 /3) גם הCPU מתאמץ יותר ממה שהוא אמור בדברים שלא דורשים הרבה... אבל משחקים רצים בסדר בלי לירידות FPS מה אתם אומרים? אני לא יודע מה זה אמור להיות... תודה רבה למי שיעזור לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amitaybiton,

לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. Started by rata,

יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום , יש לי מחשב של DELL inspirion 5010 משום מה שאני מחבר אותו למטען האינטרנט לא עובד , והמחשב עובד ממש ממש לאט... משהו שהתחיל לקרות לי בימים האחרונים... יש לכם אולי מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים