עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -twelve,

אז ככה,הבעיה שלי היא שכל משהו כמו 24 שעות המסך שלי (אם אני לא מכבה את המחשב) נכנס למצב של Power saving mode אבל לא המצב הרגיל שאם אני לא נוגע במחשב במשך כמה דקות הוא נכבה ואז שאני מזיז את העכבר הוא חוזר אלא נכנס למצב הזה ולא יוצא עד הבוקר שני מדליק אותו שוב,עד אז הוא לא נדלק,המחשב כן אבל המסך נשאר לא דלוק. עכשיו למישהו יש מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by tk_mc,

תראו... יש לי מסך samsung syncmaster 793df עם דרייבר מעודכן למסך..... הבעיה- המסך מחליף מיידי פעם לטורקיז וחוזר בחזרה ולפעמים לוקח איזה חצי דקה עד שהוא חוזר לנורמל.... אני כבר החלפתי את המסך והוא עדיין ממשיך להחליף צבעים. החשד- אולי יש בעיה בחיבור של הכרטיס מסך או בכרטיס מסך עצמו... מה אני עושה? ???

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. שלום לכם. לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום. הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית). ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש... חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך. אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי. *פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא…

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  4. קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by xeyt,

שלום לכם פורום תמיכה טכנית יש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכים עכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיבי אז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכל רק ריסט פותר את הבעיה עכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכל לא עזר חשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקין בוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיה במארז עצמו יש 27 מעלות הכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן [לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסך כי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט] מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5ms דגם: XM319W אז אולי צריך עידכון בשב…

6. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  8. Started by rednit,

אני עובד עם מסך DELL E228WFP ברזולוציה הטבעית שלו ובחיבור DVI כשאני משאיר את המחשב דלוק לפרק זמן ארוך (מספר שעות) בעת הפעלת המסך אני מקבל מסך שחור ואת הודעת השגיאה הבאה http://img178.imageshack.us/img178/244/errorwr2.jpg יש לציין שהתופעה חזרה על עצמה גם כשביטלתי את ניהול צרכית החשמל של המחשב וכיביתי רק את הסמך ורק ריסט פיסי פותר את הבעיה אשמח לעזרה במציאת פתרון

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Dj_Gal,

כן כן אני יודע ..מסכים גרועים ..לא שווים .. טוב באו אני יחדש לכם ...זה מסך חייה .. אני עכשיו על רזוליציה של 1280X1024 עם קצב ריענון של 120 .. עומק הצבע מדהים ...פשוט רואים מדהים ..אבל מה כל פעם שאני מדליק את המחשב או סתם אחרי שאני יוצא מהשומר מסך שלי .. צריך לכוון את המסך מחדש.. כאילו הוא זז לצד כזה ..רואים שחור מואר יענו איפה שאמור המסך למלאות .. וזה מזה מעצבן ..התקשרתי אליהם הם דיבר יפה נחמדים אקיצר שירות טוב .. אמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי אין בעיה נחליף לך מסך .. טוב הם באו להחליף לי מסך הכל טוב ויפה ..אני פותח את המסך וכוון ..חוזר מביצפר ואני רואה שזה עוד פעם קרה .. כבר החלפתי מסך פעמיים וזה קורה לי את אותו בעיה ... ולחבר שלי יש את אותו מססך בדיוק אבל לו זה לא קו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ornit_R,

היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  11. אני משתמש במסך CRT, בזמן האחרון מופיעים לי קוים לאורך המסך, אם אני נותן מכה קטנה בצד המסך הקוים נעלמים לזמן מה אבל שבים ומופיעים אחר-כך. מה הבעיה? יש מה לעשות? תודה מראש, eCentaur

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום חברים! הסיפור בקצרה: רכשתי מסך חדש מדגם: DELL U2713H, מסך 27" בעל רזולוציה של 2560X1440. התקנתי את כל הדרייברים הכי מעודכנים, וחיברתי את הDVI המצורף עם המסך, אם אני לא טועה DVI-D Dual Link (מצ"ב תמונה של החיבור). הבעיה: אני לא מצליח להעלות רזולוציה יותר מ1920X1080! בכל פעם שאני מנסה לשים על הרזולוציה המומלצת - 2560X1440, המסך נהיה שחור, ובמרכז מופיעה הודעה: Entering power safe mode. בקטן בפינה למעלה יש לי ציור של חיבור DVI-D Single Link ביחד עם הודעת השגיאה. מה עושים? המפרט שלי: Windows 7 ultimate 64bit Intel Core i7-3770 3.4GH Nvidia GeForce GTX670 זה הכל... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by daniel89,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by miim17,

מסך 19" שטוח... לומרות שקראתי עליו המון המלצות הוא די מאכזב (בעיקר הגימור החיצוני, אבל חפיף) בכל אופן נוצרה לי בעיה חדשה בפינה השמאלית העליונה של המסך, הכיתוב שם קצת לא בפוקוס. ניסיתי לשחק כמעט עם כל ההגדרות אבל עדיין לא הצלחתי, למישהוא יש פתרון? המסך כאמור חדש (חודש) תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by mellowcandle,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by Trooper-Flax,

כל פעם אחרי לילה, או אחרי כמה שעות שהמחשב כבוי, כשאני מפעיל את המחשב המסך מהבהב בירוק (לא כמו שהוא כבוי), ואני לא יכול לראות כלום, אפילו כשבאותו זמן הווינדוס כבר עלה, עדיין לוקח במקרה הטוב שלוש דקות (אחרי שכבר עלה הווינדוס) ואז המסך נדלק מעצמו, ולא עוזר כמה שאני אלחץ על הכפתור פתיחה שלו, כלום לא עוזר, עד שהוא נדלק מעצמו.ואחרי שהוא נדלק , אני יכול לעבוד איתו יום שלם והוא לא יכבה ויעבוד טוב. מדובר במסך 'BENQ FP767 17, אני חייב לפתור את זה, זה משגע אותי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by thegame187,

המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by Yehuda7,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800 GT עובד כבר 9 חודשים בזמן האחרון המשחקים במחשב התחילו לקרטע (אני מדגיש רק במשחקים) ובמשחק מסויים יש ממש רעשים מהמחשב (CRYSIS) החלפתי כבל חדש שמחבר בין המסך למחשב (קניתי כבל DVI) ועדיין יש קירטועים,השאלה היא מאיפה הבעיה מהכרטיס מסך או מהמסך.. והאם יש תוכנה לבדיקה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by Eliya,

יש לי בעיה מאז ששיחקתי במשחק ברשת בפיתאום זה רושם לי ANALOG OUT OF RANGE 85MHZ משהו כזה ושאני עושה ריסט זה עדיין רושם את זה ולא רואים את השולחן עבודה ניסיתי לשנות רזולוציה או משהו בSAFE MODE וזה לא עובד

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by A1eX,

הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by A1eX,

הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by xbuka,

שלום אנשים. אתמול רכשתי מסך lcd חדש מסוג lg flatron l1760tr. וכשחיברתי אותו למחשב שמתי לב לריצוד עדין שמופיע על המסך , ישר ניסיתי לחפש כבלים של מתח שעוברים ליד כבל ה-vga ופיניתי כבל אחד , זה לא עזר. אחרי זה העלתי את קצב הריענון של המסך מ-60הרץ ל-70 הרץ , זה שיפר קצת את התמונה אבל עדיין אם ממש מתקרבים למסך ניתן לראות אותו. מה עוד ניתן לעשות :s05: כי אני כבר נואש....

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.