תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי את וינדוס ויסטה בגירסת ה32 ביט הכול עבד מצויין עד שאתמול ניסיתי להתקין את התוכנה deamon tool אחרי סיום ההתקנה הופיעה מסך כחול עם הרבה כיתובים תכניים על כל המסך ולאחר מכן המחשב נפל מאז ולא משנה אם אני מנסה להעלות את מערכת ההפעלה על "מצב בטוח" או כל מצב אחר המחשב עולה לכמה שניות ואז שוב מסך כחול עם כתוביות טכניות לשנייה ושוב נופל.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס הכול בסדר אבל אין סאונד!! כשאני מנסה להגיע ל volume control הוא אומר שאין שום device מותקן מאיפה אני מוריד את הדרייבר? כי הכרטיס קול מובנה על הלוח אם,הלוח הוא:Gigabyte GA-8SQ800 והמערכת הפעלה היא xp האם אין סאונד בגלל שהלוח אם יצא אחרי האקס פי ובגלל זה הוינדוס לא מזהה את הכרטיס? בבקשה עזרה ???
-
- 49 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 6600GT של לידטק שבדיוק בדיוק עבר את תקופת האחריות שלו. עכשיו, בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות - נקודות ירוקות בכל מיני מקומות, להתקע וכאלה. הוא לא מתחמם יותר מפעם והוא כן מריץ דברים והכל בסדר, רק שהוא מציג נקודות ירוקות ונתקע. כשהשתמשתי ב ATITool גם קיבלתי את אותם הדברים הירוקים בדיוק. רציתי לדעת, כיוון שאין אחריות, האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? האם מישהו יודע אם זה עניין של זכרון או מעבד, ואם זה זכרון, אולי באיזו מעבדה אפשר להחליף את הזכרונות הנפוצים האלה של Hynix? תודה.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה, מאז התקנתי את ה AGP Miniport של הצ'יפסט שלי אם אני נכנס CS נגיד, אז אחרי הקונסול כמה שניות פתאום הודעת שגיאה כזאת HL.exe bla bla lba... וגם ניסיתי לתת לו הרצת 3Dmark2001SE והוא נפל ועשה ריסטרט למחשב על המבחן הראשון.. הצילו? :[
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד של Dell שנפל התחיל לעבוד מאוד מאוד לאט מיד לאחר שנפל. מה ניתן לעשות ? המחשב בן 4 שנים. תודה אמיר 8)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתןח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי דיסק 20 ג'יגה שהעברתי למחשב אחר כדי לחלץ ממנו קבצים אחרי בעיית איתחול שהיתה לו (שימש כדיסק מע' הפעלה במחשב אחר) היתה לי בהתחלה גישה לקבצים אבל אחרי איתחול הופיעה שגיאה על סקטור פגום, איתחלתי שוב אבל כבר לא ניתן להכנס אליו יותר, מופיעה שגיאה, "אין גישה, הקובץ או הספרייה פגומים ולא ניתניתם לקריאה" לא מצליח לבצע גם סריקת לדיסק... האם אפשר להציל משהו? יש דרך לפחות, להגיע לקבצים שאני רוצה לגבות ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
??? ראשית שלום לכל חברי הפורום אני חדש ואני מקווה שאוכל לתרום לכם (למרות שאני יודע לאחר בירור מקיף ובדיקה ,שאתם הטובים ביותר ) מערכת הפעלה XP PRO sp2 ככה המעבד שלי אינטל E 6700 לוח גיגהבייט GA-965P-DQ6 (rev. 3.3 כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTX זכרונות קינגסטון DDR2 800 MHz 1024*2 ספק HEC 450W של שרתים הארד דיסק Western Digital 500KS 16MB הארד דיסק נוסף אותו דבר רק 320MB ואפילו מארז מהודר של GIGABYTE 3D Aurora 570 ועוד כל מיני אביזרים נלוים כולל כוננים וכ"ו הבעייה היא כזו כשאני מעתיק קבצים מהארד דיסק אחד לשני את ה 7 גיגה הראשונים הוא מעתיק לי מהר ,ואח"כ קובץ נוסף לוקח לו שעות ,והמחשב בכלל נהיה איטי,כולל אינטרנט ויש לי 5 מגה. כשאני מבצע ריסטרט למחשב התהליך חוז…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הי, השארתי את המחשב דולק עם משחק ברקע והלכתי, חזרתי אחרי שעה להודעת BIOS שלא נמצא התקן Bootable .. איתחלתי והוא עלה כרגיל אלא שאין סאונד, בדקתי הכל וניתקתי הכל וחיברתי שוב, ואין סאונד. בPlayback Devices הספיקרס באפור לא ניתן לאיפשור ניסיתי את הwin 7 השני שמותקן בדואל בוט ושם אותה בעיה. ניסיתי MS Fix לבעיות סאונד אבל לא עזר, חשבתי שיתכן ושבב הקול בלוח אם הלך אבל המיקרופון עובד. הכבל אכן מחובר לכניסה הכחולה Line In. ניסיתי גם נקודת שחזור באחת המערכות והייתה קריסה לsturtup repair שלאחריה הוא סיים בהצלחה את השיחזור אבל עדיין ללא סאונד. [ATTACH=CONFIG]9807[/ATTACH] אובד עצות [ATTACH=CONFIG]9808[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפעלתי FL STUDIO (תוכנה קלה יחסית, גם בשימוש וגם למחשב). יש הרבה "פצפוצים" ורעשי רקע, בדרך כלל זה כי התוכנה מכבידה על המחשב. מה שמוזר זה שהמעבל לא עובר את ה 35% ויש לי 3G זיכרון, במצב כזה אפילו ב K7 הישן שלי לא שומעים רעשים. מה עוד יכול לגרום לבעיה? כרטיס קול (אני משתמש במובנה של הלוח, מדובר במחשב ששמופיע בצד)? דיסק קשיח?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי מחשב עם ווינדוס אקס פי. המחשב עבד טוב עד לא מזמן ופתאום התחיל לעשות בעיות. כפי שכתבתי בכותרת התופעות הן: אייקונים בשולחן העבודה נעלמים תוכנות לעיתים נראות מוזר או משונה. לא עולות לגמרי מבחינה גרפית. הייתי אומר שזה ארטיפקטים אבל לא בדיוק המחשב עושה ריסטרים ללא התרעה באופן עצמאי המאווררים עובדים כהלכה והטמפ' נראות בסדר. בדיקת מאמץ עוברת בהצלחה גם כן. בבדיקה שטחית של ההארד דיסק הכל תקין אך בבדיקה מעמיקה של הסקטורים יש סקטור אחד פגום. אני כמובן חושד שזו הבעיה אך תוהה האם יש טעם לבדוק עוד משהו? הכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הספק על הנייר עובד. אני לא יודע אם יש טעם לרוץ להחליף סתם. מעבר להארד דיסק אני תוהה אם יש טעם לבדוק את הזכרונות? או אולי יש לכם רעיונות אחרים?…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. כרטיס המסך (NVIDIA Geforce 8500GT) הוכרז כלא-עובד על ידי חבר שלי, ובגלל שרכש חדש, העבירו אלי. לאחר התקנתו במחשב שלי (slot PCI Express) הופיעו artifacts על המסך (באופן בוטה). אינני מומחה בענייני חומרה, ולכן אשמח אם תבחנו את הצילומים המצורפים, ותחוו דעתכם. שימו לב שיש 6 "מגדלים" (אין לי דרך אחרת לתאר אותם) שנראה כאילו בקעו. בנוסף, המאוורר של כרטיס המסך לא התחיל לעבוד אוטומאטית כאשר הפעלתי את המחשב (לא יודע אם זאת בעיה או לא, אבל החלטתי לציין זאת). בנוסף - האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך גם אל ספק הכוח (כי לא עשיתי זאת)? ??? אשמח מאוד להציל את כרטיס המסך הזה, אם אפשר. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לנצל מחשב ישן ולעשות ממנו מחשב טלויזיה. הכול עובד בסדר חוץ מכרטיס הקול. כרטיס הקול המובנה פשוט לא עובד לא משנה איזה דריוורים התקנתי, וניסיתי כמה. השגתי כרטיס קול של קראייטיב מסוג סאונדבלאסטר לייב, אך כאשר אני מחבר אותו המחשב אפילו לא עושה בוט. השאלה בטוח תעלה אז כן ניתקתי בביוס את כרטיס הקול המובנה ועדיין הבעיה נותרה כשהייתה. היה נראה לי מוזר שמשהו התקלקל בכרטיס הקול המובנה כי זה דבר שלא קרה לי מעולם וגם לא שמעתי שקרה למישהו. מוזרה מאוד גם הבעיה עם כרטיס הקול החיצוני. אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות זקוק לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שאני לא יודע תדגם שלו משהו BT ושמתי ממיר דיגיטלי בחדר של HOT ולא שומעים.. אולי אני צריך לחבר משהו או לא יודע תגידו מה לעשות זה דחוף מחר יש סידרה שאני חייב להקליט..
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-