עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by uriya,

hi everyone, i had a problem, with youtube for the last couple of months any time i wanted to see a video, the website seems to have problems and the video itself takes a long time to play, and even when its fully buffered, still the video breaking up.... when i watching the same video on my phone, all is ok the bandwidth is really good in here and i have no further problem except this one the windows is legit and im running the essentials that is fully updated i would very much appreciate if you will tell me what is going on here thx uriya

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הסיפור של המחשב שלי ארוך ועצוב... החלטתי לשדרג מחשב לצורכי גיימינג. היה לי i7 2770 gtx 560ti 8gb ram ושידרגתי מעבד לוח אם וכרטיס מסך... Hasswell i74770 gigabaite gtx770 4gb oc Asus H לא זוכר דגם מדוייק.. תומך pci exsprees 3.0 הכי חשוב... קיבלתי את המחשב פעם ראשונה, אחרי חמש דקות נכבה, שוב אחרי עשר דקות.. וחוזר חלילה. החזרתי אותו למעבדה.. אמרו לי להחליף זיכרונות ram, שמתי 16 gb.. חזר לי אחרי שבוע. הדלקתי אותו אחרי עשר דקות מסך כחול.. קיבלתי בערב אחד ארבע פעמים מסך כחול... בצרחות מטורפות בטלפון לחנות החזרתי את המחשב פעם שלישית.. הם החליפו לי את הכרטיס מסך לאחד חדש, אותו דגם בדיוק. קיבלתי את המחשב, עבד בלי מסכים כחולים, אבל ביצועים ממש איטיים... משהו נורא! החזרתי את המחש…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. היום שמתי לב ש"avast antivirus" כבוי,עשיתי תיקון אוטומטי,לא קרה כלום.האנטי וירוס לא נדלק. ניסיתי לעשות סריקה לוירוסים,אבל בסוף האנטי וירוס קרס. הסתכלתי במנהל משימות ושמתי לב שהשימוש מעבד הוא 75%.שום תהליך לא אוכל את המעבד חוץ מ"cvtres.exe". ראיתי שיש לח דבר חדש בסטארט אפ:"explo.ini". ניסיתי להסיר את זה מהסטארט אף,אבל הוא כל הזמן חוזר לסטארט אף לבד. ניסיתי להתחיל בסייף מוד,גם לא עזר.התקנתי AVG 2014,גם לא הצליח להתקין. ניסיתי להתקין "Malware Bytes",הוירוס ניצח גם אותו.ניסיתי לסגור את "cvtres.exe" דרך מנהל משימות, אבל הוא פותח את עצמו מחדש כל שניה. השמח עם תעזרו!

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by odedra,

שלום לכולם, יש ליimac ואני מנסה לעשות עליו duel boot באמצעות bootcamp,הבעיה שבכל פעם שאני מגיע להתקנה של הווינדאוס במסך שמבקש לבחור את השפה המקלדת והעכבר לא מגיבים,החלפתי מקלדות עכברים השתמשתי בשני cdrom חיצוניים אבל לצערי לא מצליח לי. למישהו אולי פתרון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by mik133,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, נסתי לגבות את תקית הפרופיל של פיירפוקס ואני רואה שפשוט אחרי שאני מחליף את התקיה המקורית ושם את הגיבוי , זה פשוט לא ממפעיל לי את פיירפוקס. אפשר עזרה עם זה איך מגבים? session manager נותן אפשרות גיבוי ושחזור , אך האם ניתן לגבות session אבל להחזיר את הsession הזה מבלי להתקין את התוסף session manager? תודה.

7. Started by valleyzz,

הזיכרון על 78% במנוחה חוץ מטורנט לא פועל שומדבר מישו נתקל בבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  9. שלום! הבעיה היא במחשב נייד של טושיבה satellite l300 הבעיה היא שהמחשב נכבה בצורה פתאומית איך שהוא מנסה לעלות את הוינדוס\התקנה של הוינדוס בשלב קבוע הבעיה היא שהוא נכבה אבל המנורה שמסמנת שהמחשב דלוק נשארת דלוקה(המסך כבה וכ"ל כל המערכת, מאווררים דיסק קשיח סידירום וכו...) ורק אחרי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הא נכבה לגמרי ושאני מדליק אותו הוא נדלק שוב ניסיתי לפרק אותו לנקות אבק ולחדש משחה טרמית והבעיה חוזרת על עצמה שפירקתי את הלוח שמתי לב לחלק מסוים ששינה את הצבע שלו כנראה בעקבות חימום יתר העלתי תמונות תגידו לי אם זה הגיוני שזה החלק שגורם לבעיה או שיכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי נ.ב זה החלק שכתות עליו 100 ו 3F לא כ"כ רואים בתמונות את השינוי של הצבע אבל הוא שינה את הצבע…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by mp91,

אהלן חברים, יש לי מסך מחשב מסוג AOC 19 אינצ'. בזמן האחרון המסך מרצד מדי פעם, כלומר התצוגה מתחילה לרעוד ולהיות מטושטשת. הכרטיס מסך הוא 7600GS והדרייבר מעודכן יחסית- גרסא 307.83. אשמח לעזרה בנוגע לבעיה, תודה.

11. Started by מיכלז,

יש לי מסך led של phlips ואתמול היתה לי הודעה על המסך monitor screen lock. אחרי שהצלחתי לעשות unlock נעלמה לי התמונה מהמסך.כשאני מדליקה מחדש את המחשב אני רואה את ההפעלה של המחשב וכניסה לwindows( אני רואה את המסך כנוסה שרשום בו ברוך הבא) ואס נעלמת לי התמונה מהמסך.אני רואה את הסמן של המסך אבל חוץ ממנו כל המסך שחור.מה ניתן לעשות???*אשמח לכל רעיון,

12. Started by chaimd,

מבקש עזרה כיצד ניתן לצפות בהודעות pop-up למרות התקן ה chromecast. מאז שהתקנתי את ה chromecast אני לא מצליח לקרוא את ההודעות שנשלחו אלי מהבנק שלי (לחיצה על המעטפה פותחת את המעטפה אבל לא מעלה את ההודעה). גם ניטרול "חסימת הפרסומות בדף זה" בשלט ה"עצור" של chromecast בסרגל הכלים לא עוזר. ניסיתי להוריד לחלוטין את ההתקן והתוכנה ולא הצלחתי. אשמח לקבל עזרה או הצעות .

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by rafi28,

היי לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע. התקיעה מאופיינת בכך שהמחשב פתאום לא מגיב והמסך קופא. חשבתי שהמחשב נתקע בגלל עדכון של ווינדוס שבע. לאחר שהמחשב היה נתקע הוא לא היה נדלק בפעם הראשונה והייתי צריך לערוך מספר אתחולים עד שהוא נדלק. על מנת לפתור את הבעיה ניסיתי לשחזר לאחור ולאחר מכן לפרמט. אמנם המחשב לא צריך מספר פעמים כדי להידלק אך הוא עדיין נתקע. בנוסף לפעמים המחשב מרעיש - "רועם". עד לתקיעות המחשב עבד באופן תקין לחלוטין. למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by LitalOsi,
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום שלום היום חבר רכש כרטיס R9 270X יחד עם ספק VS550 קורסאייר לחבר יש לוח של אינטל מדגם DH61WW ..משהו בסיסי ביותר מה שקרה הוא שהלוח פשוט לא מקבל את הכרטיס החדש יש לו מסך 19" של BENQ בעל חיבור VGA בלבד נסיתי לעשות מספר פעולות אך לא הועילו : *בדיקה עם מסך אחר DELL בחיבור DVI בשני היציאות של הכרטיס - אין תצוגה *בדיקה עם כרטיס מסך אחר HD 7950 בלוח הנ"ל - אין תצוגה ( כמובן שבלוח יש רמקול מובנה קטן שלא משמיע שום רעש ואין אפשרות לחיבור נוסף של רמקול - ככה שיש איזשהו BEEP שקיים שהלוח מדווח אני כמובן לא יכול לשמוע :\ ) *הוצאת אחד מהזכרונות או הצלבה בניהם - אין תצוגה *הוצאת הבטריה למשך 10 דק' + איפוס עם ג'מפר - גם אין תצוגה *ניקוי הסלוט מאבק ? - גם אין תצוגה .…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by zvikgold,

שלום רב וברוכים הנמצאים, כשניקיתי את המחשב שברתי את אחד המאווררים של כרטיס המסך (Gigabyte GTX 560 Ti ) האם יש אפשרות למצוא חלקי חילוף לכרטיס המסך או שגורלי נחרץ וצריך לקנות חדש ? תודה מראש, צביקה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yossisu,
    • 0 תגובות
    • 447 צפיות
  19. Started by sagivstern,

טוב אז קודם כל תודה למי שעוזר לפני שאני עושה פירמוט אני אשמח אם מישהו יכול לפתור לי בעיה קניתי מחשב לאחרונה לאחר שהמליצו לי על מפרט בפורום, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר canyourunit בשביל לבדוק כמה משחקים אבל האתר לא עובד לי כמו שצריך, הוא נתקע על Detecting חיפשתי הרבה בשביל פתרון וכל הדרכים שהמליצו לא עבדו (להתקין מחדש java, דפדפן, visual c++redistributable וכו') ניסיתי גם את התוכנה שלהם שפועלת ישירות במחשב רק לגלות שיש בעיה (תמונה למטה) ממנה הבנתי שיש בעיה קצת יותר עמוקה במחשב... האם יש תוכנה כלשהי שמריצה בדיקה לחומרה של המחשב לבדוק שהכל תקין?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asw3,

ברשותי לוח אם מסוג Motherboard Name : MSI MS-7260 הבעיה בלוח אם שהמאורר נהיה מאוד רועש ניסיתי לשים לו WD-40 וזה לא ממש עזר יש לציין שהמאורר מאוד קטן וללא המאורר המחשב נתקע האם יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה, לאחרונה בניתי מחשב חדש ואני מנסה להעביר את תכולת הHD הישן (סרטים וכו') לחדש (כמובן שעל החדש מותקנת כבר מערכת הפעלה). בביוס מוגדר הboot כך : uefi: ושם הHD שמורכב במחשב לאחריו יציאת הsata עליה מותקן אותו HD אח"כ כונן הדיסקים וכשאני מחבר את הHD הישן יציאת הsata עליה הוא מותקן היא הרביעית בתור למרות זאת , כשהמחשב מופעל הוא בוחר תמיד את הכונן הישן ומנסה להפעיל את מערכת ההפעלה שמותקנת עליו, כמובן שהוא לא מצליח, מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. אציין ששני הHD זהים לחלוטין (אותו דגם שלseagate) וכך גם שמם ברשימת הboot. …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. היי, יש לי בעבודה מחשב עם 2 זוגות הארדיסקים בתצורות RAID0 כל זוג. קניתי SSD ושמתי עליו ווינדוס. אני לא מצליח לגשת למידע בכוננים הללו מאוד דחוף!!! תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yking,

לפני כמה ימים כשעבדתי על המחשב, הכנסתי אותו למצב שינה ומאז הוא לא נדלק יותר... אני מנסה להדליק אותו והוא עולה לשנייה, המאווררים פועלים ונכבה ואז ממשיך ככה בצורה אוטומטית עד שמכבים אותו (לחיצה ארוכה או הוצאה מהחשמל) (מצורף סרטון) איפסתי את הלוח אם (הוצאתי בטרייה כשהחשמל לא מחובר), הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להעלות כל פעם עם אחד אחר, ניתקתי את כל היציאות יו אס בי, כרטיס קול וכרטיס מסך, מאוורים ועדיין לא עולה, החלפתי ספק חשמל, ניקיתי את המחשב, ואפילו רוקנתי קבלים! (שעזר בפעם שעברה במצב כזה) שום דבר לא עזר והמחשב ממשיך להתנהג כמו בסרטון... אני כן מבין קצת במחשבים, אז אם ידוע לכם פיתרון (מסובך בגדר הסביר ולא מסוכן למחשב (ובמיוחד לא להארד דיסק)) שאני אוכל לבצע בעצמי ולחסוך עלות …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by קוני,

התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים