תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מין צליל ארוך והמסך לא נידלק. מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס בזמן האחרון למסך כחול ורשום למטה את הקובץ NDIS.SYS וגם כמעט בכל המשחקים אחרי איזה 5 -10 דקות משחק מופיעים כל מיניי עיווטים בגראפיקה.. באגים,כל מיניי קווים שחורים ודברים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן בן 10 שנים, במשך 10 שנים הוא עבד ממש טוב. אולי נהיה איטי, אבל נשאר טוב. אתמול בערב שמעתי רעשים חזקים מגיעים מהאווררים שלו, כנראה מהספק ונאלצתי לכבות אותו. היום בבוקר הוא לא נדלק. כאשר אני מוציאה את הכבל של הספק - עליי לצין שהחלפתי לכבל חדש ועדיין אותו דבר - ומחזירה הספק עובד לשנייה ואז נכבה, כמנע ל מכונית. פתחתי את המחשב והוצאתי את החיבורים שמחובברים ללוח אם, והחזרתי. אין שינוי. הוצאתי את הנחיבור הקטן שמחובללוח אם, הפעלתי, ולהפתעתי הוא פעל. כמובן שהמסך לא עלה כי חסר חיבור. האם צריכה להחליף ספק? ואם כן, למה? אין ריח של שרוף מהספק, ואתמול הוא עבד מעולה עד לרעשים. בבקשה עזרה - הילה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך. אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה... אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים) והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם, והבין שהבעיה בלוח. מה לפי דעתכם היא הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה? הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בנוסף גם אין את הצפצוף הזה שמדליקים את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס מסך? ספק? לוח אם? או מעבד? פתחתי את המחשב והסתכלתי טיפה בפנים, המאוורר של הכרטיס מסך עובד, הארד דיסק עובד, וגם המאוורר של המעבד והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים. אני נואש כי סגרו את חנות המחשבים שקניתי מהם את המחשב. המחשב הוא בן כמעט שנתיים. תודה לעוזרים דרור
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב של חבר שלי הוא מביא שגיאת DMA CONNECTION משהו כזה.. ועוד איזה משהו על FATAL ERROR. ולפעמים בפוקס זה נדלק עובר את שגיאות הראשונות אך מגיע לשגיאה חדשה שצריך להגדיר משהו בBOOT MENU הא נו את הDEVICE הראשון אני חושב. הוא החליף לוח אם כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מבין מה פירוש השגיאות הראשונות.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הוא ניכבה לי אחרי 10 דק' בערך כאשר אני מפעיל משחק.(כל משחק!) *קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע (לפי ההמצלמה שלכם, http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961) והוא הרבה יותר גדול ומין הסתם צורך יותר כח מהכרטיס מסך הקודם, חשבתי אולי הספק מבחינת הWATT לא מספיק טוב כי יש לי רק 400WATT. מה גם שיש לי 3 מאווררים של 80 ואחד של 120 (כמובן לא כולל המאורר של הלוח-אם והכרטיס מסך), אז אולי זה באמת עושה עליו עומס ואני אמור לקנות ספק חדש? *אפשרות שנייה חום, אולי המחשב מתחמם כאשר אני מפעיל משחק ואז הוא מתכבה, למרות שיש לי 4 מאוררים במחשב והוא לא פולט חום רציני בשביל להיכבה. אלו שני האפשרויות שלי, אני לא רואה עוד סיבות לבעיה. אם לדעתכם זאת האפשרות הראשונה אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בע... קודם כל: המחשב שיש לי,הוא: P3 1000MHz 256MB DDR RAM ASUS AGP V7100 MotherBoard Geforce2 MX400 32MB Creative SoundBlaster Live!volume sound card O.S-Windows XP pro English edition [hebrew enabled] טוב אני אספר את כל הסיפור על מנת להסביר את בעייתי: לפני 3 חודשים נכנס לי קובץ טרוייאני למחשב ממקור לא ידוע. הקובץ הזה איכשהו עבר את הגנתו של NORTON ANTIVIRUS 2002 אותו הקובץ פתח לי פורט במחשב,והוריד נונסטופ קבצים טרויאנים,ספייוואר,אד אוור וכל שאר הנפלאות שמילאו את המחשב שלי במאות ואף אלפים. במהלך 3 חודשים נאבקתי בקבצים הארורים בעזרת כל תוכנה אפשרית,בין השאר AVG ספייבוט,אדאוור,ספייסוויפר ועוד כמה תוכנות בעלות שם פחות ידוע. אולם בכל פעם שמחקתי את כל הספייוואר,והטרוייאנים,הם …
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב,ופירמטתי את הכונן הלא נכון,לכן השתמשתי בתוכנה שנקראת DATA DOCTOR RECOVERY כדי לשחזר את הקבצים שאבדו,למחרת קמתי ואני רואה מסך שחור ורשום, ,A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESART אני עושה ריסטרט,וחוזר לאותו מצב. אח"כ ניסיתי להכניס דיסק XP כדי לפרמט שוב, הוא שואל אותו אם אני רוצה לעשות BOOT מהדיסק אז ללחוץ על כל כפתור,לחצתי ואז הוא רושם לי שהוא בודק את החומרה או משהו כזה...ואחרי כמה שניות הכיתוב נעלם ויש מסך שחור וזהו.....! מה לעשות בבקשה תעזרו לי !!!!
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אין לי מושג מזה ההודעה הזאת אבל מאתמול מופיעה לי כמו מין חלון (ריבוע קטן בצבע כתום ובפנים מצוייר מטוס לבן) ואני לא מצליח לסגור אותו. שאני שם את העכבר על המטוס בלי ללחוץ אליו רשום לי: ASUS AI GEAR3: MODE: high performence cpu power:ואז כל פעם מספר אחר ואחריו watt ושאני לוחץ קליק ימני זה רושם: Alow Balloon Tooltip יש לכם מושג מזה??? מאז שהחלון הזה הופיעה המחשב מתפקד בצורה לא טובה הוא בקושי זז משחקים נתקעים לי,לוקח לו שעה להעלות ל-WINDOWS הוא כל שניה נתקע גם בלי שאני ילחץ על משהו אתם חייבים לעזור לי,אין לי וירוסים והטמפרטורות במחשב סבירות מאוד. מזה יכול להיות לפני יומיים המחשב טס ועבד 10 המחשב: q6600 2gb-800 8800gt asus maximus formula מתחנן תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שלי הפרטי בעיה, כל פעם שאני מתקין תוכנה או משחק במחשב ואחרי זה שאני איתחול למחשב הוא מסרב לעלות, הוא מתחיל להריץ איזה 10-15 שניות ואפילו פחות והוא ישר מתכבה, אני תמיד מחכה איזה רבע שעה - עשרים דקות ואז מפעיל אותו רגיל, אני בודק גם אם הוא מתחמם דרך תוכנה האוורסט אבל שם הוא מראה שהוא בסדר, איך אני יכול לעלות על הבעיה ? אם אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש אולי הבעיה תיפתר?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-