עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fx-57,

דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  3. מעבד - לא זוכרת אם זה סלרון או פנטיום 4.... לוח אם גיגהבייט GA-8I945GZME-RH למחשב היו זכרונות ישנים 2X126 ניסיתי לשים לב זוג חדש שקניתי, לא עשה POST, הנחתי שהזכרונות פשוט יותר מדי טובים למחשב העגלה שלה, אבל אז החזרתי את הישנים ויש בדיוק את אותה בעיה. המחשב נדלק, כל המאווררים מסתובבים והכל נראה סבבה רק שאין פוסט ושום דבר לא עולה כמובן. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by nuctornal wisdom,

intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.

5. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by shloosh,

לפני שהווינדוס עולה(XP) יש הודעה על בשם NTLDR is missing ואז שנלחץ ctrl+alt+del לעשות ריסט... או שיש הודעה שבה הוא רושם detecting array.... ושום דבר לא עולה!! למישהו יש מושג????

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by fx-57,

יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או לתוכנה, אבל יש לי נתון חומרה שכן אולי יוכל לעזור. בעיקרון המחשב הוא ויסטה ומלפני יומיים בערך, המחשב עושה לעצמו ריסטרט מדי שעה, שעתיים, אולי יותר, אולי פחות. היום כשזה קרה, הוא כתב את הדבר הבא לאחר ההפעלה מחדש, של עצמו: Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device לאחר מכן הוא פשוט סרב לעלות(לאחר CTRL ALT DEL) וחזר על ההודעה, עד שהחבר כיבה את המחשב והפעיל מחדש. ניסינו לעשות system restore אבל אין שם מיקום שמלפני יומיים(לפני תחילת התקלה), אלא רק מהיום, כך שבעצם אי אפשר לעשות system restore למקום נורמלי אחורה. אחרי זה ניסינו לעשות תיקון דרך דיסק ההתקנה של הויסטה ושם הוא לא עשה כלום(ב- startup repair) אל…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by fx-57,

יש לי חבר,שיש לו מחשב בסה"כ די נחמד. חשב להתחיל לשדרג. פתאום גילינו שיש מאווררים גמורים במחשב והטמפרטורות בשמיים. יצאנו וחפרנו בכל העיר בשביל מאווררים של 80 מילימטר ומאורר למעבד SOCKET A AMD XP 2500 BARTON. קיצר מצאנו קנינו הרכבנו. המחשב נרגע עד שהפד הטרמי כנראה הלך. אחר כך המחשב התחרפן ויצא משליטה,העכבר זז לבד וכל מיני,גיבינו את המידע ופירמטנו. נתקע לנו במלא התקנות,אני בא עם צורב ישן שלי,לא נתקע! סימן שהצורב דפוק,צורב לא בעיה להחליף והוא כבר יקנה DVD-RW. החבר סיפר לי שהמחשב ממשיך להיתקע אחריי הכול. באתי אליו אתמול. הוא כולה שיחק GTA 3 וקרס המחשב מהחום במעבד. מה יהיה שהוא יקנה כרטיס מסך נורמלי וינסה לשחק SIMS 2,GTA SA,או ירצה להטיס בסימולטור כמו לוק און? פתחנו את הדלת של …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הי! לחבר שלי יש לוח אם - Msi 865-PE Neo 2 P4 3.0Ghz Prescott 1024 Mb Ram (2X512) Geforce Fx5700. היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק, ואחרי שהוא ניסה להדליק את המחשב, המחשב נדלק לכמה שניות, כשכל המאוררים פועלים אבל לא רואים כלום על המסך ואין שום צפצוף ואז מיד הוא נכבה. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה? (אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל הוא טוען שיש חוט שמגיעה מקדמת המחשב, שיכול להתחבר לאחד החריצים ליד ה- Sata בלוח אם אבל כרגע הכבל מנותק.) זה קצת דחוף, ותודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by fx-57,

לא יודע מה עובר על המחשב שלו. אבל פשוט המחשב עובד חרא, נתקע, בקושי עושה מה שהוא צריך. אחד המאווררים (כרטיס מסך,מעבד או ספק כוח) מרעישים ומחרישים את כל הבית בצורה נוראית. המעבד מגיע ל52 מעלות (P4 2.4 533MHZ 512KB) בלי מאמץ. ההארד דיסק עושה רעש כאילו היה חלול. () והכי מרגיז אותי - אני שומע עם סבא שלי מוזיקה במחשב והמוזיקה מקרטעת באמצע. יש כרטיס רשת אלחוטי שעובד מעולה בכל מחשב חוץ מהמחשב של סבא שלי, הוא פשוט מחליט לעבוד פעם אחת, אחר כך הוא לא עובד עד שלא מעבירים אותו חריץ PCI ומתקינים לו את הדרייברים מחדש. מה לעזאזל קורה כאן ומה צריך להחליף פה?? אם יש שאלות אני אענה. המחשב נקי מלכלוך. עבר פרמוט ב-3 שנים האחרונות כ-10 פעמים. אם אתם יודעים מה הבעיה המדויקת תגידו לי,…

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שבק חיים,לוחצים על כפתור ההדלקה ולא עושה כלום,הכול מחובר,מה נדפק?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by פרז,

Athlon 64 4000 NF-M2S AM2, nForce 6100 1GB 400W TruePower אני לא יודע איך להסביר,אבל אנסה. מה גורם למחשב לא לעביר סינגל למסך, או להדליק את המסך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by JezpeRR,

קודם כל שלום לכולם! אז ככה יש לי בעיה במחשב שממש מציקה לי...והיא קוראת במיוחד עם תוכנה אחת... מי שמשחק Counter Strik יודע שיש תוכנה שנקראת ונטרילו שאיתה מדברים עם חברי הקבוצה שלך...אז אני משתמש בה והיא גורמת לי לבעיות ניסיתי להתקין כמה גירסאות שלה להחליף התקנות להתקין בכוננים אחרי בתיקיות אחרות וזה לא עזר. הבעיה בעצם היא מעיין תקיעות כאלה בזמן עבודה בווינדווס שהתוכנה עובדת ובמשחק (Counter Strike) זה בכלל מפריע! זה לא בידיוק תקיעות של נתקע וזהו זה כמו LAG או דיליי (DeLay) למשל אני עובד בווינדווס ואז אני ממזער תונטרילו לTRAY ואז מזיז תעכבר ננגיד בעיגול על המסך אז התוכנה תרד לאט לאט כזה ואז העכבר יזוז לאט לאט במין תקיעות קטנות כזה...והכל בדיליי בשחק אותו דבר יש לי דיליי כאיל…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. השבוע קניתי מחשב, החלקים הגיעו ביום שלישי, ואת המחשב הרכבתי ביום רביעי, כאשר הפעלתי איתו ב11:30 בלילה כדי להתקין עליו מערכת הפעלה. אתמול (יום חמישי), העולם החליט שהוא שונא אותי והחליט להגיד למחשב שלי להפסיק לעבוד. אני משחק ב Rainbow Six Vegas להנאתי, כאשר לפתע (בסביבות 11 בלילה) הסאונד נתקע, התמונה של המסך נעלמה, ובמקומה הופיעו מלבן אחד כחול בחצי התחתון של המסך, והשאר שחור. תמונה זו נעלמה אחרי פחות משניה. מבדיקה מהירה, המחשב עדיין פעם אבל אין לי מושג אם הוא עשה ריסטרט כי האוזניות היו עליי. מכאן מאילך, כל פעם שהפעלתי את המחשב, לפעמים ה"ביפ" של ה POST נשמע ולפעמים לא, אבל המחשב לא עובר את ה POST ולא עובר למערכת הפעלה (מכיוון שהמנורה של המחשב שלי בראוטר כבוייה). לא רק זאת, א…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by A.M,

שמעו אנשים עכשיו אחרי הכל הארד דיסק עובד חלק אבל זה עדיין משמיע ציפצופים מהארד דיסק ועכשיו הסידי רום עובד תודה לכם .. הבעיה עכשיו היא שאני מנסה להפעיל את המחשב הוא פועל ואז הווינדוס לא מצליח לעלות רשום לי DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER עכשיו אני לא יודע מה לעשות אחים שלי ..תעזרו לי בבקשה..?????

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום! אשמח לעזרה עם המחשב: לאחרונה המחשב התחיל לעבוד לאט מאוד,אתרי אינטרנט בקושי עולים,כל פעולה במחשב לוקחת הרבה מאוד זמן. יש פיקים שהמחשב עובד פתאום מהר. מפרט: מעבד Q8200, לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L, זיכרון ראם 4G, הארד דיסק: seagate 7200rpm 500G, כרטיס מסך: nvidia geforce GF9500GT 1G. *לאחר שהמחשב התחיל לעבוד לאט,עשינו פורמט לכונן C והתקנה מחדש של הווינדוס. (WIN7) כולל כל הדרייברים העדכניים. *בדיקת חום המעבד שעשיתי עם תוכנת realtemp מראה טמפ' של 52 מעלות לכל ליבה בערך. *בדיקת מהירות האינטרנט מציגה תוצאות תואמות לרוחב הפס. (ומחשבים ניידים בבית עובדים חלק) אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה. המחשבות היו: 1. אפשרות שקיים וירוס בכונן D ולכן למרות הפורמט, המחשב המשיך לעבוד…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by xzfzx,

שלום היום הדלקתי את המחשב והוא לא מגיע למסך בחירה בין windows 7 לvista הוא פשוט רושם boot from cd/dvd ואז נתקע... אז הלכתי לביוס ועשיתי שהדבר היחיד שיעלה יהיה הכונן הקשיח...וזה עדיין נתקע... זה מאוד ירגיע אותי אם תגידו לי שאין צורך לפרמט כי יש לי על המחשב עבודת גמר...שעוד לא גמורה בבקשה תעזרו לי.. תודה! עריכה: הוא עלה...אבל עכשיו הכונן האופטי לא עובד..וגם אחד המאווררים בנוסף אני לא יודע יודע אם זה קשור לחומה כשאני בחרתי windows 7 הוא לא יכל לעלות אותו עשיתי ריסטרט בחרתי ויסטה וזה עובד אבל כמו שאמרתי הכונן האופטי ומאוורר לא עובד

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  21. אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. יש לי בעיה שמאז שקניתי את המחשב יש לי אותה ותאמת סתמתי את הפה אבל זה נמאס נכון כאשר מפעילים את המחשב יש את הביפ של הלוח אם ואז הוא עולה? אז אצלי זה פשוט מגיע אחרי 15 שניות בערך, ואז המחשב עולה ממש לאט, כלום לא זז... CSGO למשל עולה על 15 FPS והכל תקוע... צריך לעשות כמה ריסטרטים רצופים עד שהמחשב עולה בצורה תקינה וגם זה לזמן מוגבל עד ששוב הכל מתחיל להיות תקוע... באמת שאין לי מושג מה התקלה, לא נשמע כמו SSD (כי אז לא היה את הקטע עם הביפ של הלוח אם) ולא הכרטיס מסך (כי אז זה בכלל לא היה עובד) ספק כח לא נשמע הגיוני... הכי הגיוני זה לוח אם. בקיצור התקלה הזאת לא קוראת בכל הפעלה שלך המחשב אלא כל 2-3 הפעלות... אני מפחד פשוט ש KSP ידליקו פעם אחת את המחשב, יראו שהוא עולה בסדר…

23. שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by kobi_af,

שלום [ יש לי רגאון 9600 xt ומאז קניתי אותו לפני חצי שנה קורה לי דברים מעצבניםםםםםםםם במחשב........ למשל שאני משחק במשחק כמו סוואט או פרו אבולשיין אחרי כמה דקות הוא תוקע תמחשב ואז אני חייב לכבות אותו... עכשיו מה שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך.. לפני זה עבד לי הכל טוב עם גיפורס 4 , פירמטתי תמחשב בדקתי זכרונות הכל תקין ועדיין הוא ממשיך לי לעשות לי תבעיה שרובם קשורות לכרטיס מסך... קניתי תכרטיס מקיאספי והם אומרים 48 יום זה נשלח לתיקוןןןןן לעזעאל 48 יוםםםםםםם מי יחכה כבר רציתי לדעת אם יש לכם פתרום כי עדיין אני לא יודע בוודאות אם זה בכרטיס מסך למרות שנראה לי ב90 אחוז שזאת הבעיה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.