עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by besti,

קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  3. Started by besti,
    • 0 תגובות
    • 467 צפיות
  4. שלום אנשים, יש ברשותי מחשב שכשאר אני מחבר לו כבל של אינטרנט הוא מראה איקס אדום בווינדואוס 7. וגם לפעמים המחשב מנסה להתחבר ובזמן שהוא מנסה האיקס האדום מתחלף בעיגול כחלחל מסתובב (identifying), בזמן זה דולק האור הירוק שליד הכבל אינטרנט מאחורי המחשב. ואז שוב זה חוזר לאיקס אדום והאור הירוק מתכבה. חשבתי שזו בעיית חומרה עם כרטיס הרשת המובנה וקניתי חדש חיצוני פי סי איי. ואותה בעיה. המחשב מזהה את שני כרטיסי הרשת. המובנה והחיצוני. אין שום סימן צהוב ב- device manager. הכל מותקן עם דרייברים הכי חדשים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 26 תגובות
    • 10.2k צפיות
  5. כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. מצאתי מחשב בזבל האלקטרוני האיזורי, ומכיוון שהוא נראה במצב חדש ובעל חומרה לא מהמאה הקודמת, לקחתי אותו כמנהגי בשביל לראות אם הוא פועל. המחשב נדלק בלי שום בעיות, הBIOS פועל, הוא קולט כל מה שאני מחבר לו, אך אני לא מצליח להתקין שום מערכת הפעלה או להשתמש באחת קיימת. ניסיתי להתקין Windows XP, Windows 7, Windows 8 ו Ubuntu 13.10. את השלב הראשון של העתקת הקבצים של Windows XP המחשב הריץ בהצלחה, אבל באמצע השלב השני (אחרי ריסטרט אחד) הוא קרס. כל נסיון הבא קרס בדיוק באותו השלב. 7 ו8 נתקעו בחלון הכחול עם הלוגו של Windows. Ubuntu קרס עוד לפני שנכנס לחלון עם האפשרויות. ניסיתי לחבר גם הארד-דיסק עם Ubuntu עליו, והוא קרס ישר כשניסה לעשות boot למערכת ההפעלה. מדובר על לוח אם GA-M61SME-S2, עם …

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה. אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים. אני מחנך אותו ביד קשה!. הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור. כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים. בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד. על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ. מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-). בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי, התקנתי וינדוס 7 על SSD אחד, לאחד סיום ההתקנה, ניתקתי אותו וחיברתי את ה-SSD השני, והתקנתי עליו וינדוס 8 PRO. לאחר סיום ההתקנה חיברתי את ה-SSD השני עם הוינדוס 7 אבל משום מה באפשרויות הבוט הוא מציע לי רק בוט מהSSD של הוינדוס 8 או DVD. רק כניסה לתוך הביוס ומשחק עם ההארדיסק הראשי מקפיצה כל פעם את ההארדיסק הנכון לתפריט הבוט, אבל זה מצריך כל פעם להכנס לביוס. האם יש דרך לסדר את זה ? האם הפתרון היחידי הוא התקנה של וינדוס 7 מתוך הוינדוס 8 ליצירת תפריט דיואל בוט ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום חבר'ה, לדוד שלי יש מחשב שמסרב לטעון את ה DOK כאשר מחברים אותו ל USB, המחשב לא מראה שום תגובה. למעט כאשר פותחים מספר תוכנות במקביל פתאום ה DOK עולה. כמובן שה DOK בסדר גמור ונבדק במחשב אחר. השאלה היא איכן הבעיה לדעתכם? ד"א הצעתי לו לפרמט אבל הוא מעדיף להימנע מכך בגלל שבמחשב יש הרבה תוכנות עסקיות חשובות כך שזה יצור הרבה בלגן ולכן אנחנו מנסים למצוא את שורש הבעיה. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. יש לי בעבודה מחשב נייד IBM Thinkpad T60 של לקוח של החברה. הוא הביא אותו בטענה שהמחשב מצפצף לו כל הזמן.. כשהדלקתי אותו על מנת לבדוק למה הוא מתכוון, שמעתי צפצוף חזק וצורם מאזור ה- Touchpad. ניסיתי להחליף זכרונות, העברתי את הדיסק קשיח לנייד אחר דומה ( R60, גם שם זה קרה ) ועדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? מה גורם לזה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by orengreen,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי ב-KSP כרטיס מסך חדש - GIGABYTE HD7790. אחרי שהתקנתי אותו הסרתי את הדרייברים הישנים והתקנתי דרייבר גרפי חדש ונקי. מאז, היה לי כמה פעמים מסך כחול עם דיווח של בעיות בדרייבר. הסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי חדש - זה לא עזר. אולי הבעיה היא בכרטיס עצמו? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mor_shalev,

שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "‏‏התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..

15. Started by מומחה קטן,

מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yakir dayan,

שבוע טוב לכולם, התקנתי אתמול את המשחק ושמתי לב שהגרפיקה ממש נוראית, שמתי את ההגדרות על מדיום/אקסטרה והבעיה עדיין לא נפתרה יש לציין שב-BF4 המשחק עבד לי די טוב על מדיום ביחס לכרטיס מסך שיש לי.. המפרט שלי הוא: לוח אם Asrock h77 משהו כזה מעבד i5 3470 זיכרונות 8gb ddr3 כרטיס מסך HD7850 1GB

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by a12king34,

בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PuppEDogg,

זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Four,

היי, לא מזמן התחילה בעיה במחשב שלי. אני מדליק אותו, והאורות על המחשב נדלקים, אבל המסך שחור ולא מציג כלום. בדקתי את המסך וגם את הכבל שמחבר בין המסך למחשב ושניהם תקינים. אני יודע שהבעיה היא במחשב כי הוא לא עובד גם עם מסכים אחרים. ניסיתי לחבר את המסך גם ללוח אם, וגם לכרטיס מסך, בשני המקרים אין תצוגה. אני מניח שהבעיה היא אולי באיזשהו רכיב חומרה, אבל לא יודע איזה, אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by __MIKO__,

הבעיה היא במחשב של אימי. המחשב מחובר בHDMI לTV. משום מה פתאום אין תמונה. הכבל בדקתי - אין בעיה איתו. המחשב הוא i3 כרטיס מסך אינטל. בדקתי מאפיינים גרפים אבל לא רואה אופציה של ספליט סקרין. (אולי בחיבור למוניטור וTV זה אמור להיות באופן אוטומטי ? )

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  22. אני הולך לשדרג את המחשב שלי בלוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון RAM ואני ישאר עם אותו דיסק קשיח, מערכת הפעלה WIN8. האם אני יצטרך לעשות פירמוט לדיסק קשיח בשביל שאני יוכל להפעיל את המחשב / דריברים ירוצו תקין?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק. זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה. למישהו יש מושג מה עושים בנושא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by zivgev,
    • 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.