תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, לדוד שלי יש מחשב שמסרב לטעון את ה DOK כאשר מחברים אותו ל USB, המחשב לא מראה שום תגובה. למעט כאשר פותחים מספר תוכנות במקביל פתאום ה DOK עולה. כמובן שה DOK בסדר גמור ונבדק במחשב אחר. השאלה היא איכן הבעיה לדעתכם? ד"א הצעתי לו לפרמט אבל הוא מעדיף להימנע מכך בגלל שבמחשב יש הרבה תוכנות עסקיות חשובות כך שזה יצור הרבה בלגן ולכן אנחנו מנסים למצוא את שורש הבעיה. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב נייד IBM Thinkpad T60 של לקוח של החברה. הוא הביא אותו בטענה שהמחשב מצפצף לו כל הזמן.. כשהדלקתי אותו על מנת לבדוק למה הוא מתכוון, שמעתי צפצוף חזק וצורם מאזור ה- Touchpad. ניסיתי להחליף זכרונות, העברתי את הדיסק קשיח לנייד אחר דומה ( R60, גם שם זה קרה ) ועדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? מה גורם לזה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי ב-KSP כרטיס מסך חדש - GIGABYTE HD7790. אחרי שהתקנתי אותו הסרתי את הדרייברים הישנים והתקנתי דרייבר גרפי חדש ונקי. מאז, היה לי כמה פעמים מסך כחול עם דיווח של בעיות בדרייבר. הסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי חדש - זה לא עזר. אולי הבעיה היא בכרטיס עצמו? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי אתמול את המשחק ושמתי לב שהגרפיקה ממש נוראית, שמתי את ההגדרות על מדיום/אקסטרה והבעיה עדיין לא נפתרה יש לציין שב-BF4 המשחק עבד לי די טוב על מדיום ביחס לכרטיס מסך שיש לי.. המפרט שלי הוא: לוח אם Asrock h77 משהו כזה מעבד i5 3470 זיכרונות 8gb ddr3 כרטיס מסך HD7850 1GB
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחילה בעיה במחשב שלי. אני מדליק אותו, והאורות על המחשב נדלקים, אבל המסך שחור ולא מציג כלום. בדקתי את המסך וגם את הכבל שמחבר בין המסך למחשב ושניהם תקינים. אני יודע שהבעיה היא במחשב כי הוא לא עובד גם עם מסכים אחרים. ניסיתי לחבר את המסך גם ללוח אם, וגם לכרטיס מסך, בשני המקרים אין תצוגה. אני מניח שהבעיה היא אולי באיזשהו רכיב חומרה, אבל לא יודע איזה, אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של אימי. המחשב מחובר בHDMI לTV. משום מה פתאום אין תמונה. הכבל בדקתי - אין בעיה איתו. המחשב הוא i3 כרטיס מסך אינטל. בדקתי מאפיינים גרפים אבל לא רואה אופציה של ספליט סקרין. (אולי בחיבור למוניטור וTV זה אמור להיות באופן אוטומטי ? )
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב שלי בלוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון RAM ואני ישאר עם אותו דיסק קשיח, מערכת הפעלה WIN8. האם אני יצטרך לעשות פירמוט לדיסק קשיח בשביל שאני יוכל להפעיל את המחשב / דריברים ירוצו תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק. זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה. למישהו יש מושג מה עושים בנושא?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון, אוזניות ומערכת סטריאו שמחוברים מאחורה לפי הסדר הבא: המיקרופון מחובר לחביור הורוד מאחורה. האוזניות מחוברות לחיבור הירוק מאחורה. והמערכת מחוברת לחיבור הכחול מאחורה. המצב כרגע הוא שאני שומע גם מהמערכת וגם מהאזניות באותו הזמן, וזה מחרפן אותי. השאלה אם אני יכול לשמוע רק מאחד מהם כאשר שניהם מחוברים למחשב? אני מזכיר, החיבורים הם מאחורי המחשב ולא מקדימה. אני משתמש בין היתר ב Realtek HD Audio Manager. לא מצאתי שם פיתרון להפרדה אחורית של החיבורים. אני רוצה שעל ידי כמה לחיצות פשוטות, זה יחליף את השמיעה בין המערכת לבין האוזניות. תודה רבה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, באחד מהחשבים בבית לפתע הפסיקו לעבוד העכבר והמקלדת, דרך ה-BIOS המקלדת עובדת, כך שהמקלדת עצמה תקינה וכך גם יציאת הUSB. הניחוש כרגע הוא שאיזשהו וירוס מחק דרייברים הכרחיים לפעילות העכבר והמקלדת (HID?). בכל אופן, כרגע אני בתהליכי הורדה של הפצת Live linux כדיי שאוכל להעלות מערכת מה-CDROM וכך לגבות קבצים חשובים, ולאחר מכן כבר אפרמט. הבעיה בקשר לפירמוט היא שגם כשאני מכניס דיסק Windows המקלדת לא מגיבה, הצורה היחידה בה היא מגיבה היא לפני עליית המערכת (לאחר עליית Windows או עליית התקנת Windows מהדיסק היא לא מגיבה. בקשר ללינוקס - טרם ניסיתי.) האם יש למישהו רעיון מה מומלץ לעשות במצב זה? אם יש למישהו יש פתרון אפילו פשוט יותר שלא כולל פירמוט של המחשב אז אפילו יותר טוב. תודה ל…
-
- 22 תגובות
- 42.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד שכאשר אני משחק במשחק אז שהמשחק מראה שצריך ללחוץ על כפתור כל שהוא זה מראה לי את זה בג'יבריש או משהו כזה.. כנראה בגלל שה windows שלי בעברית זה קורה בכל המשחקים אססינד קריד GTA 4 וכו' איך אני אמור לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא שהדיסק און קי שלי מופיע כדיסק מקומי במחשב. אני צריך שהוא יופיע כדיסק נשלף כדי שאוכל לצרוב עליו Windows דרך התוכנה המיועדת. אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר. מדובר על Sandisk Cruzer Blade 8gb **אחריי חיפוש ארוך ברשת מצאתי תוכנה שנקראת rufus שעושה לך את אותה העבודה בכל כונן שהיא מזהה כ USB אז הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-