תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים הוצאתי את ההרד דיסק ונתתי לחבר שלי אותו כדי שיעשה לי פורמט. בכל מקרה היום אני שם לב שכל פעם שהוא "חושב" אז הוא מתחיל לעשות רעשי חשיבה כאלה שפעם הוא לא היה עושה. ההרד דיסק הוא ווסטרן דיגיטל 40GB 7200RPM יכול להיות שלא הרכבתי טוב? יש לציין שהכל עובד פשוט הוא מרעיש פתאום.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, בדיוק קניתי מחשב חדש ופעם ראשונה שהפעלתי ההפעלה של הוינדוס עברה חלק והוא נכנס לוינדוס בזמן שהוא פעל שיחקתי מאחורה עם הכבלים ובטעות הכבל של הכוח התנתק והמחשב נכבה ישר, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס מתחיל להיטען ואז מופיע מסך כחול שבודק את הדיסק ורשום משהו בסגנון one of your disks needs to be checked for consistensy וזה מתחיל לבדוק אותו למשך איזה דקה, עד עכשיו זה לא מצא שום טעויות איתו וזה ממש מתסכל שעם מחשב חדש אני צריך כל הזמן לחכות יש איזה דרך לבטל את הבדיקה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מערכת הפעלה windows xp sp2 לוח אם ישן יש בו שתי יציאות usb1 אתמול עבדתי במחשב בקיצר פתאום המודם ale 130 התכבה ולא עבד חשבתי בעיה במודם חיברתי התקנים אחרים כלום לא עזר. שום התקן לא עבד. איפסתי את הביוס כלום לא עזר נאדה גורניש איפוס על ידי ג'אמפר בקיצר. ניסתי לחבר כרטיס usb חיצוי pci גם זה לא עזר לי היציאות האלה גם לא עובדות הווינדוס בכלל לא זיהה תכרטיס ואל אמר כלום על חומרה חדשה התקנתי את זה עם דיסק דריורים. שאני מחבר נגיד תמודם לשנייה נדלק האור ואופ מתכבה. גם האמ פי שלשו נגיד או כל התקן אחר שום דבר לא עובד. שאני מחבר לכרטיס החיצוני זה מתחיל להבהב מו מטורף הנורה של המודם. חברים זה ממש חשוב ודחוף לי מה הבעיה? ולא פחות חשוב איך אני פותר את זה? אני לא יכול הלטעין…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת כמעט בכל משחק לדוגמא:vampyr,csgo וכנראה יש עוד למישהו יש פתרון לבעיה תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נתחיל במקלדת: Digital Media Pro Keyboard . כדי להפעיל את לחצני המדיה שנמצאים למעלה כגון: המסמכים שלי, התמונות שלי וכל שאר לחצני המדיה אני צריך להפעיל את התוכנה - הדרייבר של המקלדת! דבר שמעצבן נורא, האם זה חייב לקרות ככה? בקשר לעכבר: InteliMouse explorer 4.0A יש לו גלגלת רכה כזו, הסיבובים שלה חלקים כאלה.. עכשיו, צריך לסובב די הרבה כביכול, למשל להעביר נשק במשחק - צריך לסובב אותה יותר. למשל, כידוע לכם ושמגלגלים בגלגלת בדף אינטרנט כל נגיעה מורידה את הדף 3 שורות. אני חושב שבעכבר הזה כל נגיעה מוריד את הדף לפחות שורה אחת \: איך אני משנה את זה? אני יותר שלא הייתי ברור בקשר לעכבר, קשה לי להסביר את הבעיה הזו..
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. המחשב מאתחל ספונטנית במהלך פעילות כלשהי בוידוס (או חוסר פעילות). 2. אחרי האתחול החלון בו בוחרים את היוזר אליו רוצים להיכנס בוינדוס הוא שוב מאתחל - וכך יכול לקחת 2/3 פעמים עד שוינדוס עולה! מישהו מכיר את התופעה? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. מפרט: p-4 2000mhz clevo 650 ddr1 512mb sis650 win xp sp2 מחשב נייד ללא שם....(עובד רצוף וחלק כבר 5 שנים!) תודה לכולם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Thread1: Processing Track 1 Pregap [150 Sectors] Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [330432 Sectors] Thread2: Executing Thread2: Write Error @ Sector -150 Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Thread2: Synchronizing Cache Thread2: Synchronize Cache Error occurred Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Recording complete בכל התוכנות האחרות מוזכרת איזשהי שגיאה אם Cache... למישהו יש מושג מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה הדומה לבעיית הריסטרטים הפתאומיים אך זה קורה בזמן כיבוי המחשב ולא בפתאומיות. קיבצתי את קבצי ה- minidump http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1130696705.rar (אין לי מושג למה רשום שם emule , שלא תחשבו שזה עבודה בעיניים) בבקשה עזרה, תודה מראש. (העלתי את כל קבצי המינידאמפ, שמונה עשר קבצים...אז.., תבדקו רק את האחרונים).
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מחשב הוא כבר ישן...ביום אחד שיחקתי gta הכל היה בסדר..פתאום המחשב נתקע, עשיתי ריסטרט מהכפתור, ומאז כל פםע כשאני נכנס לוינדוס זה מלא אבל מלא זה טוען וכל פעם המחשב כאילו נתקע לשנייה וחוזר נתקע וחוזר אני לא יכול לשחק במישחק בגלל שזה כל שנייה נתקע ולפני זה הוא עבד נפלא... אתם יודעים אולי מה העיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל: Plugged in, not charging למה זה?? זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק. ייתכן שהמטען של המחשב נדפק? הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי נייד X31 שלאחרונה החל להציג מסכים כחולים. פרמטתי את המחשב, אך הבעיה ממשיכה לחזור. במסך הכחול רשום: Techniacl information: STOP: 0X000000C5 (0X1825FF04,0X00000002,0X00000001,0X8054B5304 *** עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכול להיות סיבה שבמחשב די חדש כשאני כותב בוורד הוא נכתב לי רגע אחרי הלחיצה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיחקתי לי NFS פתאום המשחק נתקע מסך שחור בלית ברירה הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא נדפק פעם כשהייתי מפעיל את המחשב הוא היה עושה ביפ קצר כזה וממשיך עכשיו כשאני מדליק הוא עושה ציפצוף ארוך מוזר כזה והמסך לא פועל בכלל נראה לי נדפק לי איזה רכיב במחשב... המפרט שלי: E6600 GB 965p-ds3 8800 320MB עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נמצא במעגל אין סופי, גם אם עושים לו ripier', וגם הפעל במצב normaly, שם דבר לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-