עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nahum8,

חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by יוליוס,

שבוע טוב. בעיה במחשב נייד. משטח המגע לא עובד פתאום. כשנקנה גם הייתה בעיה. הטכנאי בא והוריד דרייברים והגדיר. כעת שוב חזרה הבעיה. באתר לנובו לא מצאתי שום עדכון לזה. lenovo ideapad 5-15iil 81yk009civ

3. שלום לחברה שלי יש מחשב נייד של טושיבה (דיי ישן אני לא יודע את הדגם) יש לו בעיה שכל כמה זמן מופיע מסך לבן ואז חייבים לעשות ריסט למחשב ניסיתי לפרמט אותו וגם בהתקנה זה קורה אשמח לפתרון ממי שמכיר את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום לכולם! אז ככה המחשב נדלק אבל לא מראה כלום על המסך! רק נדלק .... לא מגיב לכלום רק הסידרום יכול להיפתח מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by Opel64,

שלום רב , במחשב הנייח שלי , מערכת הפעלה : Win-10 , גרסת build : 19545.5011 , בעת גלישה באתרים אין כל בעיה ,למעט אתר אחד (ישראלי) , כאשר אני ‘נכנס’ לאתר , אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : ActionController::InvalidAuthenticityToken in Devise::SessionsController#createActionController::InvalidAuthenticityToken Extracted source (around line #211): 209 210 211 212 213 214 def handle_unverified_request raise ActionController::InvalidAuthenticityToken end end end Rails.root: /opt/apps/crm Application Trace | Framework Trace | Full Trace להסביר actionpack (6.1.7.3) lib/action_controller/metal/request_forgery_protection.rb:211:in handle_unverified_request' actionpack…

6. Started by ratzabi,

שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב נייח. וקניתי מסך בנפרד. כשהפעלתי אותו הכל היה סבבה. עד ש הופיעו לי מן ריבועים כאלה מוזרים על המסך שהם לא קבועים. הם יכולים להיות בכל המסך אבל גם להעלם פתאום. תראו תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=2813924.bmp http://www.up2me.co.il/v.php?file=57663524.bmp נסיתי להחליף מסך לשבוע וזה לא עזר זה היה גם על המסך שהחלפתי. לקחתי את המחשב לבדיקה לאיפה שקניתי והוא בדק את הכרטיס מסך בעומס רב גם ללא הצלחה. החלפתי את הכבל dvi וזה גם לא עזר. המוכר של המחשב שאל אותי אם יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי ולא הבנתי למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

אחים שלי אני עובד עם המחשב פתאום באמצע הוא נכבה לבד מזה התופעה הזו ?נראית לי מוזרה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by vk,

בטעינה של הwindows הוא נתקע.. ניסיתי להפעיל ב safe mod זה עבד אבל עדין עם קוים.. האור בתמונה זה הפלאש.. עריכה: עכשיו הכל נהיה צבעוני פתאום

9. Started by lipact,

לפני כשבועים פתחתי את המחשב והכנסתי HD ממחשב אחר לשמור את מה שיש בו איזה 6GB ועכשו כל כמה זמן המחשב עושה ריסט אוטמטי כזה אפשר לדעת איזה בעיות יכולות להיות ??

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

12. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

13. Started by A.M,

שאני מפעיל את המחשב הישן שלי ההארד דיסק משמיע קולות מוזרים כיאלו הוא נתקע וממשיך ואז פתאום הווינדוס עולה הכל טוב .. ואז פתאום אני שומע הרבה קולות מוזרים מהארד דיסק ואז אני מקבל הודעת שגיאה הענקית בכחול ??!! מה לעשות בבקשה תעזרו לי? ??? ???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by ddaividd,

לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by vitali02,

קרה לי משהו מוזר היום במחשב שלי הידסק הקשיח נראה שהוא תקול הוא גם משמיע תקתוקים בהפעלת המחשב והוינדוס לא מעלה אותו... אבל ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עולה מעולה ואני לא שומע תקתוקים מה הקטע פה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים(כל פעם משהו אחר), אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 1A 8E 50 10E A D1 19 F4 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) למה כל המסכים האלה קורים ??? (תראו במפרט למטה אנ יקצת חושד בספק כי הוא לא נראה לי משהו גם שמהחשב כבוי הוא עדין רותח לא יודע למה....) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט ח…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by nisim85,

שלום לכולם אני מתשתמש חדש במערכת התקנתי ויסטה אולטימייט, ההתקנה עברה בהצלחה. יש לי דיסקים קשיחים חדשים כל אחד מהם 160 גיגה. המערכת הפעלה אומרת שהיא גילתה בעיה עם אחד הדיסקים הקשיחים למרות שהם חדשים בני שבוע. איך זה הגיוני??? בבקשה תעזרו לי וגם בהתקנה הראשונית כתוב: the disk may fail soon. דיסקים חדשים לגמרי. מה עושים. הויסטה מבקשת ממני לעשות גיבוי. חייב עזרה דחופה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  19. Started by izikj,

זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by izikj,

חבר שלי יש לו פנטיום 3 בזמן האחרון ישנה תקלה מסוימת. אחרי שעתים ככה המחשב נכבה ומופעל מחדש ורשום בעית חומרה. פרמטתי את הדיסק קשיח ללא בעיות והתקנתי את המערכת הפעלה מחדש ודרייברים וכו ולא עזר, אחר כך ניסיתי להחליף לוח אם חדש של pc partner וגם הבעיה ישנה. האם הבעיה יכולה להיות בגלל שיש לו שלושה זיכרונות של חברות שונות של sdram או בעיה בכרטיס מסך? אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות אודה לו מאוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  22. יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרה הבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחור זה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי ווינדוס 10 מקודם שהדלקתי את המחשב התחלתי לשחק ופתאום שמתי לב שהבירות כל כמה שניות יורדת ואז נהיית בהירה בחזרה... יש פתרון לבעיה הזאת?

24. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by Component,

שלום, אני כותב את ההודעה הזו בשמו של ערן: לפני כמה דקות הוא חזר לביתו וניסה להדליק את המחשב. המחשב זיהה את ההארד דיסקים והתחיל לטעון את ה-windows XP, אך נתקע עם מסך כחול ההופיע לשבריר שניה ועשה ריסט. בבוט השני המחשב לא זיהה את ההארד דיסק הראשי שלו (seagate 60 gb), והשם של ההארד דיסק המשני (quantum 20 gb) היה משובש. לאחר מכן ה-windows שוב לא עלה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.