עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BloodyW,

היי, לפני כשבוע המחשב לא הצליח להכנס לווינדוס 7 ועשה מסך כחול ממש מהיר של שבריר שנייה, לא הספקתי לקרוא ואז הציג בפני 2 אפשרויות, לעשות ריפייר שלעולם לא נגמר או להפעיל את המחשב רגיל, מה שלא עוזר כי המחשב נתקע בלופים. אז פירמטתי, והיום שוב הבעייה חזרה. התקנתי את הווינדוס 7 בכונן בן שנתיים של סיגייט ובו 2 מחיצות, אחת למערכת ההפעלה והשנייה לקבצים. האם מצב שינה גורם לבעיות מסוג זה? כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ובעבר קרה לכונן אחר של ווסטרן דיגיטל שפשוט נהייה איטי עם הזמן. הם נוטים להתפגר אחרי מספר שנות שימוש? אני משתמש במצב שינה תמיד. אני לא מעוניין פרמט את הכונן הראשי שלי ולמחוק את המחיצות בו. עדיף בכלל לעבור לכונן SSD?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ariel007,

שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?

3. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by VanStyle,

טוב אז ככה יום אחד בלי סיבה מיוחדת כפתור ההפעלה שבמארז פשוט לא עובד והמחשב לא נדלק מה שכן, מצאתי דרך מוזרה להדליק את המחשב, מה שאני עושה זה יוצר מגע עדין עם הכבל של הספק עם הספק כח וזה יוצר זרם שמדליק את המחשב לפעמים לוקח למצוא הרבה זמן את הנקודה הנכונה אבל מה שחשוב לדעת, הוא נדלק והכל עובד כרגיל עוד משהו בנוסף, כשהמחשב דולק כפתור ההפעלה כן עובד! אפשר לכבות איתו את המחשב אבל לאחר הכיבוי במילים עדינות אתה נדפק כי הוא לא מדליק רק מכבה

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  5. Started by AviramG,

היי לפני כחצי שנה + התקנתי WINDOWS 8 . הכל עובד מעולה .. רק שבזמן האחרון אני שם לב שמדי פעם המחשב נכבה פתאום והנורה הירוקה במחשב מהבהבת באופן אחיד .. כל המאווררים כבויים לגמרי אבל רק הנורה מהבהבת ... ניסיתי לנקות אבק ועדיין הוא מתכבה כל כמה זמן ... וכדי להדליק אותו שוב צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי ארוך כמה שניות עד שלא מהבהבת הנורה ואז שוב ללחוץ עליו רגיל כדי להדליק את המחשב ... עשיתי סריקות וירוסים וגם זה לא עזר .. אין שום וירוס .... בדקתי בתוכנה את הטמפרטורה והטמפרטורה בסדר גמור ... מה זה יכול להיות ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. זה קרה ע"י ילד קטן(לא לצעוק עלי :-)). זה לא קרה עכשיו, אלא לפני כמה שעות. כל ניסיון להדליקו, מושב ריקם. המחשב (לכאורה) מת לחלוטין. רעיונות? (מלבד לקנות חדש, כמובן ).

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לפטופ מסדרת thinkpad של לנובו (יאי!). ביצעתי בו שינוי אחד: החלפתי את ההארד-דיסק הראשי ב-SSD מסדרת 840 EVO, ואת הכונן המקורי (HDD של 500gb 7200rpm) התקנתי במקום כונן הדיסקים (ultrabay). על המחשב מותקן windows 8.1 pro. ועכשיו לתקלה המוזרה: כשהמחשב עולה (ממצב כבוי), כל הכוננים מזוהים והכל יופי טופי אחלה בחלה. לעומת זאת, כשהמחשב עובר למצב שינה וחוזר לפעול לאחר מכן (לא משנה כמה זמן אחרי) - הוא כבר לא מכיר את ה-HDD המשני. אפילו אם אני מפעיל את אשף הוספת החומרה, הוא מזהה את יציאת ה-SATA שלו כריקה. עוד פרט אינפורמציה חשוב - כשהמחשב עולה ממצב שינה, נשמע כאילו הכונן מתחיל לפעול ואחרי כמה שניות משמיע "טינג" ואז מפסיק. ועכשיו לטוויסט בעלילה - לאחר שהמחשב הפס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yagelk,

אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by mMmSaK,

אני מפעיל את המשחק הכל עובד טוב כמו שצריך חוץ מהעכבר שרק בתפריט אפשר להזיז לא ללחוץ הוא עובד כמו שצריך ועבד מלא פעמים במשחק סתם מעניין למה פתאום לא עובד העכבר עובד בכל משחק אחר ובהגדרות אני על מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

11. אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ואי אפשר מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GOLD_BOMB,

שלום, כבר הרבה מאוד זמן יש לי תקלה כאשר אני גולש באינטרנט ופותח כמה כרטיסיות ועובד איתם במקביל אחרי כמה דקות או כמה שעות או תקופה מסויימת של זמן המחשב מאתחל את עצמו, מעלה את הווינדוס ושוב מאתחל את עצמו. אחרי זה עובד כרגיל עד לקריסה מהבאה. גם במשחקים זה קורה אחרי זמן מסויים. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, לא מצאו כלום. ניקיתי את המחשב, שמתי משחה בדקתי טמפרטורה הכול נראה תקין. לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שוב לבדיקת מעבדה, הפעם מסרו לי כי הכונן קשיח לא תקין, החלפתי לחדש... נחשו מה אותה? התקלה עדיין קייימת... שלחתי שוב לבדיקת מעבדה, לא מצאו כלום למרות שאמרתי להם שאני מגיע הבייתה שוב התקלה תחזור. שוב פעם התקלה חזרה... מה עושים? זה המפרט שלי 12CM S12II 500W Seasonic P55 GD55 7…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אחד הדברים הכי מוזרים... שידרגתי את המחשב שלי, במעבדה הם מריצים אותו, ואומרים שהוא עובד חלק.. כשאני מעלה אותו בבית יש לי מלא מסכים כחולים.. וזה כבר חודשיים ככה, חמש פעמים הלוך ושוב למעבדה. יש מצב שזה מקלדת ועכבר? רמקולים? חשמל בבית? היה לי לפני כן מחשב, וגם הוא צרך חשמל והכל היה בסדר.. מה זה יכול להיות?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by rivki1985,

אני מנסה להפעיל את הידאו של mako ולא מצליחה אולי יש לכם רעיון מה הבעיה אפרט קצת: אני נכנסת לחלון הצפיה לדוג' מסטאר שף וכו' ורואה את הפרסומת ומשם הכל נעצר העיגול המסתובב מסתובב ולא מגיע לתוכנית עצמה אני משתמשת בווינדוס 8 64 ביט ובגוגל כרום תודה רבה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by toptomy,

שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  19. Started by danielmoller,
    • 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by undav,

ביצעתי הערב ניקיון של המחשב הזה, כולל הוצאת שני המאווררים וניקיון שלהם. לאחר שהכל הוחזר למקומו ופתחתי את המחשב, מאוורר אחד אינו עובד(השני עובד היטב). אין לי מושג אם גם לפני הניקיון שביצעתי הוא לא עבד(חבל שלא בדקתי), אבל אני כן יכול לומר שהיה על המאוורר הזה אבק שמעיד על עבודה מרובה. כמובן שהחזרתי את חיבור המתח שלו למקומו :-). רעיונות?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eliorbb,

היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Ymac,

אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …

• 1 תגובה
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.