עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום מחשב חדש לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 מעבד אינטל pentium d.core e2160 זיכרון 1 gig kingston ddr2 667mhz מותקן בו וינדוס אקס פי ולאחר כמה זמן הוא מאתחל עובד פרק זמן ושוב מאתחל וכן הלאה לאחר שלקחתי אותו למעבדת השירות של אותה חנות נאמר לי שביגלל שהוינדוס לא חוקי זה מה שקורה יכול להיות??? יש לציין שהשתמשתי בעותק הזה כבר ולא היית שום בעיה משהו יודע מה הסיבה???

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by pes7,

אז ככה קיבלתי את המחשב החדש היתקנתי את כול הדברים גם את הקול וזה הותקן ואפילו מופיע לי בלוח בקרה את ההתקן של הקול אבל שאני מדליק שירים הוא משחק אין בכלל קול1! הוקול לא מושתק!!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. Started by Exzate,

קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  4. היי קניתי מחשב DUAL CORE עם 4 ג'גיה זיכרון מטכנאי, אבל הוא בחו"ל לכמה ימים, אני מנסה לבדוק אולי זה אחד הרכיבים שלי שלא טובים (קניתי רק לוח אם, זכרונות ומעבד) הבעיה היא שהמחשב נתקע לפעמים (ממש קופא לו העכבר) ואני מנסה להתקין מערכת הפעלה כגון VISTA שעבדה לי במחשב אחר והוא פשוט לקראת הסוף נתקע לי ... עשיתי כמה בדיקות עם תוכנות והנה הדו"ח, מישהו אולי יכול להסיק מזה איפה הבעיה בדיוק? PassMark BurnInTest Log file - http://www.passmark.com======================================================== BurnInTest V5.3 Pro 1005 Logging detail level: Normal ****************** SYSTEM INFORMATION ****************** Network Name: AMIR Date: 07/12/07 02:21:27 Operating system: Unknown or …

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  5. אז ככה. קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מפרט של GIGABYTE P55 UD-2 והארד דיסק של SEAGATE 1 TB SATA. הטכנאי שהרכיב את המחשב התקין עליו WIN 7. כשהגעתי הביתה עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו XP מקורי. הוא עושה את השלב התקנה של הפורמט (כאשר הוא שואל אותי באמצע התקנה אם לפרמט או לעזוב את זה ככה) ואז אני בוחר בפורמט NTFS. ואז הוא עושה פורמט ולאחר מכן מעתיק קבצי WINDOWS. אח"כ הוא עושה ריסטרט (לאחר 15 שניות). ואז במקום להיכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא נותן לי את ההודעה הבאה: A disk read error has occurred; press Ctrl-Alt-Del to restart שיחקתי עם ה-BOOT והגעתי למצב שהארד דיסק הוא בבוט ראשון, לאחר מכן הCDROM ואז משהו אחר, לא זוכר. וגם ניסיתי להחליף ביניהם וזה גם לא עובד - עדיין אותה ההודעה. ג…

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by מכבי חיפה,

שלום לכולם: לפני שבוע קניתי מחשב חדש : amd64 3200 veince core 1giga ram (dual channel) 6800GS dif nf4 ultra infinity 160GB HD ביום הראשון התקנתי את הוינדוס הכל הלך סבבה ביום השני התחלתי להתקין CSS... התקנתי את המשחק נכנסתי לשחק ב ופיתאום אחרי 5 דקות המשחק פשוט נתקע..אתחלתי ת'מחשב מחדש ניסיתי לשחק עוד פעם קרה אותו דבר אבל אחרי דקה זה נתקע אמרתי אוקי אולי זאת בעיה מהמשחק...התקנתי את HL2:LOST COST...בזמן הLOADING זה נתקע...(כל הזמן היה לHD טימפרטורה גבוה 48-52 במנוחה 52-61 במאמץ...והזכרונותו כל הזמן הטמפרטןרה עולה ויורדת שניה זה 14C אחרי שניה זה 36C ואחרי עוד שניה זה 50C או 46C...) התקתשרתי בנאדם שממנו קניתי ת'מחשב אמר לי אולי יש כבל לא מחובר וזה אמרתי לו אוקי אני אביא לך ת'…

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש מאייבורי עם: -זכרון geil 800 mhz ddr2 2g צלע קירור אלומיניום (כפול 2) -כרטיס מסך gf9600gt 512mb ddr3 pcie -לוח אם p43 neo-f 7.1 1glan msi -מעבד אינטל q8300 core2 quad -ספק כח 550w pfc spire 12cm fan real spire התקנתי על זה וינדוס אקס פי פרופשיונל, התקנתי את כל הדרייבירים של המולטימדיה, התקנתי גם דיירקט 9 ולאחר מכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, כשהתחלתי מחדש את המחשב, גיליתי שאני רואה חרא במסך. הלכתי להגדרות מסך וראיתי שאני לא יכול לשנות את ההגדרות והם תקועות על 4 ביט 16 צבעים, רזולוציה 800 על 600 התקנתי הכל מחדש והבעיה שוב הופיעה. אין לי מושג מה לעשות, ואני לא יודע אם זאת בעיה במסך או במחשב.... עזרה תתקבל בברכה!! תודה רבה רבה שגיא

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה במחשב בוט ארוך מטורף לפחות לפי הדיווח של task manager < start up < last bios time , היום היה לי זמן לבדוק את זה וראיתי שברגע ה DOK דונגל של ה MK270 לוג'יטק מחובר למחשב אני מקבל בעליה של המחשב last bios time 400-9000 שניות רק אם אני מוציא את הדונגל לגמרי מכבה את המחשב ומדליק ולא מחבר את הדונגל עד שמערכת ההפעלה עולה סופית אני מקבל 11.4 שניות אבל גם זה מטורף , קראתי באינטרנט שבוט של SSD זה בין 10-20 שניות ושל NVME מ 15 שניות ומטה וכונן HDD מכני 60-90 שניות זה נכון ? 11.4 לכונן SSD נראה לי הרבה , בדקתי את ה SSD בקריסטל בנצמרק וקיבלתי תוצאה טובה אז מה יכול לגרום ל BOOT איטי ? , יש לי SSD EVO 870 500GB שמעתי שיש עם ה EVO 860 ו 870 ועוד דגמים של …

9. Started by V00d00,

שלום, אני חדש בפורום הזה ובאתי לשאול אותכם בתור מבינים מקצועיים בחומרה או w\e שלא כמו בפורום של גיימר שכל דבר שם זה כמו "יש לי בעיה בווינדוס מה עושים? תפרמט" "יש לי בעיה במחשב מה עושים? תקנה חדש!" וכו' . יש לי מחשב כבר מעל שנתיים אני מעריך אפילו 3 והוא לא נהג לעשות בעיות אבל עד לפני שנתיים המחשב היה עושה פול בעית. המפרט שלי הוא: Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Comp…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by עינב,

יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by dids22,

הוא פנטיום 3 הקיצר לפעמים כשמדליקים אותו אז לפני העליה לויינדוס הוא עושה ריסטרט ורק אחר כך הוא עולה לווינדוס אבל רואים רק את הרקע (אין תפריט התחל לא מראים את הפריטים שבשולחן העבודה אבל אפשר להוזיז את העכבר וללחוץ על alt cntrl and delete) הווינדוס הוא xp ולפני כמה זמן עשיתי לו אובר קלוק אבל החזרתי אותו למה שהוא היה אז למשהו יש מושג מה קרה?? או אולי איזה בדיקות לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ה-FREEZE יכול לקרות כאשר המחשב במצב מאמץ או מנוחה. הטמפרטורה של הHDD היא 46 מעלות. הוא מסוג IDE של 80GB WD . לפעמים המחשב בכלל לא עולה ולא כתוב כלום על המסך חוץ מ-GOING TO SLEEP. לדעתי הכ.מסך תקין כי אני מצליח לשחק בכמה משחקים כשהמחשב עולה. כנ"ל המעבד. ספק הכח תקין גם כן כי משחקים אף פעם לא קורסים. ניתקתי את כל הכוננים וזאת לא הבעיה עדיין המחשב לא פועל. לגבי הלוח אני לא יודע איך בודקים תקינות. החלפתי HDD (השאלתי) והמחשב פועל טוב מאד. לדעתכם בעיית קשיח?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לפי מה שאני זוכר ההודעה היא בערך 64KB MANAGEMENT MEMORY BAD. זה מופיע דיי ישר עם הפעלת המחשב (לפעמים) עוד לפני שWINDOWS מתחיל לעלות בכלל (לפני שרואים בכלל את המסך עם התמונה של חלונות). למישהו יש מושג? זה מצביע על זיכרון דפוק?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  14. יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  15. הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. לפני בערך שנה קניתי מחשב מKSP והתקנתי את כול הדריברים שנתנו לי בדיסקים עם המחשב (כרטיס מסך וכו')...ולפני חודשיים בערך החלטתי לקנות עכבר גיימרים בשביל המשחקים שאני משחק במחשב החלטתי לקנות את הG5 קניתי אותו ואחרי שבוע הוא הגיע חיברתי אותו למחשב הוא פעל טוב אבל החלטתי להתקין את הדרייברים שלו כדי שיהיה עוד אפשרויות של העכבר, ואז ברגע שההתקנה הסתיימה נתקע לי המחשב קפא היה וכל מיני קווים מוזרים בצבעים שונים על המסך ... אני חשבתי בסדר קורה התחלתי את המחשב מחדש אחרי בערך כמה שעות של עבודה הוא שוב נתקע עדיין הבלגתי לא חשבתי שזה בעיה רצינית אבל אחרי שהבעיה חזרה ובתכיפות גדולה יותר ככול שהשתמשתי במחשב כבר הבנתי שיש בעיה עם המחשב (זה הגיע למצב שהוא לא יכול לעבוד יותר מחמש דקות רצוף) …

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by tomerbs,

לפני שבוע שרפתי בטעות את הספק ומאז ששמתי ספק חדש המחשב נכבה יוצא ממשחקים ומתנהג מוזר, כנראה שאחד מרכיבי החומרה ניזוק. יש לי כמה שאלות 1. האם ההגדרה של מצב בטוח בביוס מורידה מהביצועים של המחשב, האם יש הבדל בין מצב בטוח למצב אופטימלי? 2. האם יש איזה דרך שאני אוכל לבדוק את הרכיבים של המחשב? כל אחד בנפרד כמובן על מנת לזהות את מקור הבעיה ולתקנה אם אפשר, או שיש איזו תוכנה שתבצע לי את הבדיקה? בבקשה תעזרו דחוף. המפרט שלי הוא כזה: Amd Athlon XP 2400 Gigabyte KT400 AGPX8 512 Muskin Western Digital 80G Cd-Rom Asus x52 Cd Writer Hp 9100 Leadtek Geforce 4 Ti4200 AGPX8 Computer Temp 32-49 והדגם של הספק הוא: VORSICHTI 450

19. אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by adirke,

לפני יומיים המחשב עשה כמה ציפצופים ונכבה, אחר כך פתחתי אותו נגעתי קצת בכרטיס מסך ובכרטיס זיכרון הוצאתי תבטריה העגולה הזאת והחזרתי הדלקתי את המחשב והוא עבד. שיחקתי באיזה משחק ושהגתעי לנקודה מסוימת במשחק המחשב נכבה,שוב פעם שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך וכל אלה והמחשב עבד, שוב שיחקתי במשחק ושוב הגעתי לאותה נקודה במשחק והמחשב נכבה ועכשיו אני כבר לא מצליח לתקן את זה.. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by fenix5545,

המחשב שלי מזה זמן מה עושה לי בעיות זה התחיל בכך שהכרטיס מסך שלי (sapphire hd 7950) לא היה מקבל מספיק מתח (זה מה שנאמר לי בזמנו ובדיקות שעשיתי מהמחשב הראו זאת) זה היה מתבטע בנפילות פריימים בניסיון OC אפילו קטן הוא היה קורס בנוסף לכרטיס מסך שמתי לב על פי עין ובשלב מאוחר יותר על פי תוכנות שהמאוורריים מסתובבים לאט לאחר טיפה זמן הבעיה עם הכרטיס הסתדרה (לאחר שיצא חומרה מהמחשב והיתווספה) והמאווררים נשארו כפי שצינתי וליפני חודש וחצי חודשיים התחילה בעיה חדשה במידה והמחשב היה לא בשימוש אך דלוק והיה מגיע למצב כיבוי מסך המחשב לא היה נידלק שוב וההיתי צריך לכבות ולהדליק מחדש דרך הכפתור הפיזי במארז ולעיתים המחשב לא היה עולה וקורס ובניסיון ההדלקה השני היה עולה או ליפעמים רק בשלישי עברתי …

• 28 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by Kreedy,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב ודי חדש שקניתי לפני כשנה המחשב כולל כרטיס מסך radeon hd4850 מעבר אינטל duel core E8400 זכרון של 4 ג'יגה ועוד חלקים באותה רמה בתקופה האחרונה אני מרגיש פתאום שהביצועים של המחשב ירדו וזאת בעיקר במשחקים שאני מפעיל ופועלים כעת במעין תקיעות כאלה אותם משחקים עבדו עד לא מזמן בצורה חלקה במחשב דוגמאת המשחקים הם gta IV . nba2k 2010 התוכנות ניקוי בהם אני משתמש הם אנטי וירוס AVG ותוכנת הניקוי advanced system care אם יש מישהו שיכול להגיד לי מה הגורם לירידת הביצועים של המחשב ומה אפשר לעשות בנוגע לזה אני יודה לכם מאוד תודה מראש , מתן

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. Started by Bug2000,

לאחר ששמתי לאח שלי ב מחשב (פנטיום 3 800) את הספק שלי (של פנטיום 4 1.6) התחיל לצאת עשן מלוח האם שלו ואחר כך הפסיק לעבוד המאוורר של כרטיס המסך מה שגרם להתחחמות יתר של הכרטיס וגרם לתקיעות רצניות ! אז חשבתי שלוח האם דפוק אזז החלפתי אותו היום הביאו לי לוח חדש אבל במחשב עדיין לא פועל אפילו לא נדלק יכול להיות שזה המעבד ? או הספק הישן של אח שלי (אגב החזרתי אותו בחזרה ורק אחרי זה גיליתי כי המאוור לא עובד עם הספק של פנטיום 4 בכלל לא נכנס ל WINDOWS) אז בבקשה עזרו לי אני מתכנן לעשות רשת ביתית בקרוב ואני לא יכול בגלל המחשב של אח שלי זה דחוף מוות !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avivbiton11,

שלום! השבוע פירקתי את המחשב במטרה לנקות את המאווררים כי המחשב היתחמם לי מאוד. אז פירקתי את כל המאווררים ואז נשאר המאורר של המעבד אז הוצאתי אותו ופתאום המעבד היה מודבק לצלעות קירור של המאוורר חשבתי שזה בסדר ניקתי את הכול ואז באתי להחזיר את המאוורר למקום ואז שהכנסתי את המאורר עם המעבד ביחד אז כמה פינים שלו עיתקמו ולא שמתי לב כמובן כי כבר הכנסתי את המאורר. ניסתי להדליק את המחשב והמסך נשאר ריק לא עלה כלום במסך אז חשבתי שלא הכנסתי טוב את המאוורר אז הוצאתי אותו ופתאום ראיתי שהמעבד לך מחובר לצלעות קירור זה בפעם השנייה.הוצאתי את המעבד וראיתי שכמה מהפינים שבורים אז השגתי מעבד חדש הכנסתי אותו ואף פין לא עיתקם ניסיתי להדליק את המחשב וכלום לא עלה! המחשב לא מצפצף הוצאתי את הכרטיס מסך …

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by amitle22,

המחשב נדלק מראה את התמונה של לוח אם הכל עובד ורגע לפני עליית הווינדוס ניכנס מסך שחור וכתוב שם המון דברים והמחשב מבקש System Cd הלכתי למעבדת מחשבים והוא אמר לי שהדרך היחידה זה לפרמט לא איכפת לי לפרמט אבל יש שם 40 ג'יגה של תמונות חשובות של המשפחה אין אולי דרך להעתיק אותם? זה ממש דחוף תודה מראש לכל העונים

• 10 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.