תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני חדש בפורום, וב' כל יש לי בעיה עם המחשב שהתחילה היום.. הפעלתי את המחשב , ואז הוא עשה ריסט, פעל מחדש, ואחרי כמה דקות שוב עשה ריסט ונתקע בקטע הראשון שהוא סופר את הזכרון והוא לא הצליח לעבור, אז כיביתי את המחשב לדקה-2 והדלקתי אותו מחדש. אחרי כמה דק' הוא שוב עשה לי ריסט ונתקע, אז עשיתי לו ריסט וכשהוא עלה עשיתי IMAGE כי חשבתי שזה יעזור.. סייימתי את ה IMAGE והוא עדיין ממשיך לעשות לי ריסטים... טוב אם צריך לדעת מה המפרט שלי אז : מעבד:Intel® Core2 Duo Processor E6300 לוח אם: GigaByte GA-945P-S3 S series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS זכרונות: יש לי DUAL CHANNEL של 512 של KINGSTON מהירות 667 ועוד אחד של 1GB של OCZ מהירות 667 תודה מראש לעוזרים אה ו…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, הופיע לי בעיה במחשב שנקראת BEX שלא הצלחתי לפתור ראיתי המון סירטונים איך לפתור אבל אף אחד מהסירטונים לא עזר לי לפתור את הבעיה ... בסירטונים שראיתי הם הסבירו שצריך להכנס למחשב/מקש ימיני אפשרויות/הגדרות מערכת מתקדמות/הגדרות מתחת לביצועים/לשונית DEP ואז מוסיפים את התוכנה וזה אמור לפתור את הבעיה אך שאני ניסיתי זאת הופיע לי חלון שכתב :נגיד(אני סתם זורק שם ) Win rar- No such interface supported וזה לא נותן להוסיף את התוכנה שרוצים להוסיף אודה לכל מי שתרם בעזרתו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה לא מזמן עברתי ל WIN7 PREMUIM 32 BIT בקיצור ישלי בעיה שכל כמה שעות הוא נכבה לי עכשיו אחרי הרבה נסיונות לתקן תחרא הזה אמרו לי שיש התקן USB במחשב שהוא לא תומך ב WIN7 וזה מה שגורם לתקלות אחרי המחשב נכבה הוא נדלק ועושה מסך כחול קוראים לזה BLUE CREEN ERROR ישלי מודם TERAYON TJ715 וזהו זה ההתקן היחיד שלי חוץ ממקלדת ועכבר שהם לא גורמים לבעיה[מאוד מקווה] ועם זה הבעיה יש דרך לתקן חוץ מלקנות אחד חדש?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב תראו תמפרט שלי אז ככה שיחקתי בפעם הראשונה Company of Heros הכל היה טוב פעם שנייה שהפעלתי אחרי הטעינה הוא עשה לי מסך כחול כתוב לי משו עם ATI כנראה בעיה בדריברים עד אז הכל היה טוב אחרי זה הפעלתי מחדש את המחשב ובטעינה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול שכתוב שאני צריך לעשות Chkdsk /F ב SAFE MODE הוא מביא אותו מסך כחול בקיצור איך אני עושה Chkdsk ? אין לי גם כונן פלופי בעיקרון במחשב הישן אני זוכר שכל פעם אחרי כמה ריטים הוא עשה אוטמטי Chkdsk עכשיו הוא לא עושה ..
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא כל הזמן מתנתק נראה לי שיש בעיה במגע בחיבור של החשמל והמחשב. כשהמחשב היה תקין אני זוכר שהחיבור בין השניים היא קשה יותר והיה צריך להפעיל מאמץ קטן. היום הוא מחליק לשם די בקלות מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת הבעיה והאם יש חנות שיכולה לסדר לי את זה ולהליץ את כל השנאי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאני משחק באיזה מישחק(לא משנה איזה) או שאני רואה סרטון או סתם במחשב המחשב שלי ניתקע נגיד בסרטון יש רפיט אל אותו מילה שאמרו נגיד בסרטון וזהוא הוא ניתקע וצריך לעשות ריסט מה הבעיה הזאתי אני מיתחנן עזרה פליזזז
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סרקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1 …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי רכיבים ממיטב היצרנים אצל יבואנים (אני לא קונה בחנויות רגילות). לאחר הרכבת המחשב שפרט לספק של ASPIRE אני מכיר כמעט כל חלק בצורה אישית, נתקלתי בבעיה בלתי מוסברת. המחשב נהיה איטי, אינו עושה כיבוי מסודר ולפעמים אפילו לא העלאת ווינדוס מסודרת. יש לציין שאין לי ספק שזה לא הווינדוס (שפרמטתי 5 פעמים לגרסאות שונות), אני חושד בספק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי מ skypc כשאני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור. פתחתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך ישירות ללוח האם(יש לו כרטיס מסך מובנה) אבל הבעיה עדיין קיימת. החלפתי מסך וזה גם לא עזר. חשוב לציין שהמחשב הורכב ע"י החנות ונעשתה לו גם בדיקת מעבדה ( או שלא....) המפרט שלי : מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK מישהו יכול לעזור לי ? תודה לכל המשיבים.
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי חלקים והרכבתי מחשב חדש ! יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב המאוורים עובדים לשניה ואז כול המחשב נכבה צריך לנתק אותו מהחשמל 3 פעמים כדי שהוא ידלק אני לא יודע מה הבעיה !??!?!?!?! תודה לעזורים !
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, מעבד Core i7 2600k, זכרון 8 ג'יגה 4gb x 2 Mach Extreme 1600 MHz זה קורה בפעם השניה. בפעם הראשונה הצלחתי לאפס את ה-BIOS עם Jumper בלוח אם ולאפס אותו. לאחר שהטכנאי עזר לי לשחזר את הגדרות ה-BIOS, זה עבד למשך כחצי שעה ולאחר שעשיתי restart למחשב, הוא שוב לא עולה והפעם אני לא מצליחה לאפס אותו. אם לא אצליח לסדר את זה היום, מחר אביא את המחשב לחנות אך אני מעדיפה לסדר את זה לבד במידת האפשר. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הצלחתי לאפס את ה-BIOS. נקווה שלא יהיו יותר בעיות ושלא אצטרך לעשות זאת שוב.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3 זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 g ספק : thermaltake 650w תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת שבמחשב עובד לא ממש טוב וזה אחרי שידרוג וגם יש כמה תהליכים שצורכים הרבה משאבים. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 19:27:08, on 12/01/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-24,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-35,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-79,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-34,000k C:\WINDOWS\System32\svchost.exe-32,000k C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.e…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-