עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kaparakidd,

היי חברה אני מחפש הרבה באינטרנט ורואה אנשים שמצליחים יש לי מחשב Dell Inspiron 15 7559ש ואנשים מחברים אליו EVO 970 עכשיו לי הוא לא עולה בכלל ואני משתגע כבר מה אני לא עושה בסדר

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. החלפתי מספק ג'נרי לHEC 400W אבל הבעיה עדיין ממשיכה - כשאני פותח את המחשב יש רעש כשאני מגיע לWINDOWS בנוסף, כשאני נכנס לWINDOWS לוקח זמן עד שאפשר להפעיל את הMY COMPUTER ואת האינטרנט בלי שהחלונות יתקעו..

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Daichi,

בשבוע האחרון התחילה לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב. כל המסכים רצים רגיל, ואז זה מגיע לשלב שכתוב Starting Windows. אחרי שזה נגמר פתאום יש לי מסך שחור ולא קורה כלום. הדרך היחידה להפעיל שוב את הווינדוס זה לכבות את המחשב ידנית, להיכנס ל-Safe Mode (שעובד רגיל), לעשות ריסטארט ורק אז המסך כניסה עולה כמו שצריך. אין לי מושג כבר מה הבעיה. פירמטתי שלוש פעמים, אפילו לקחתי ווינדוס מחבר אתמול ופירמטתי פעם רביעית והנה עוד פעם זה חזר לי היום בבוקר. למישהו יש מושג מה גורם לזה? (מדובר בווינדוס 7).

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים

6. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

אני מנסה לצרוב כמה קבצים עם האשף של ווינדוס 7 והוא מראה לי בסיום הודע שגיאהה שהמהירות של הדיסק גבוהה או נמוכה מידי מה עבור הכונן שאני משתמש בו. הכונן די חדש והדיסקים מהירות X16 וניסיתי גם לצרוב ב X8 מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  8. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום קניתי לפני זמן לא רב את המחשב הנ"ל -hp pavilion - 14-ce3006nj שקניתי התחשבתי בזה שיש לו יציאת של טייפ C ואני אוכל להשתמש גם ביציאה הזאת למסך המחשב וגם ב HDMI בפועל בטייפ C לא שווה כלום כי הוא רק מעביר נתונים ולא יותר מזה סתם כמו USB 2 עכשיו השאלה שלי אני משתמש ב HDMI ואני רוצה לחבר עוד מסך מחשב בנוסף האם זה אפשרי הבנתי שלמחשב הזה אין USB 3 האם זה נכון ? האם יש איזה פתרון זול וטוב באלי אקספרס ???

10. אני מחפש תוכנה שדומה בייעוד שלה ל-magic partition, כלומר מיועדת להגדרת מחיצות על הדיסק הקשיח, אך שתכיל גם יותר כלי עזר שמסוגלים לבצע סריקה יסודית של הדיסק ולתקן בעיות שמפריעות לדיסק לעבוד באופן תקין (כמובן עד רמה מסויימת). ברור לי שישנם מצבים שדיסק קשיח מגיע למצב כזה שלא ניתן כבר כלל להשתמש בו, אך מצד שני אני משוכנע שישנם מצבים רבים שעדיין ניתן (ע"י תוכנה מתאימה) לבצע סריקה יסודית בדיסק ולתקן אזורים שנפגעו או לבודד אותם כך שלא יפריעו לעבודה תקינה עם הדיסק , ובסופו של דבר ניתן יהיה ליצור עליו מחיצות, לפרמט אותן ואף לעלות עליו מערכת הפעלה או נתונים אחרים. לסיכום אני מעוניין למצוא תוכנה (שתהיה נוחה לשימוש כמה שניתן), ורצוי שתתאים לעבודה תחת windows, כלומר שתהיה בעלת ממשק "…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. Started by yaniv1306,

קיים ברשותי לוח אם של חברת ECS אשר יכול לתמוך בכל המעבדים מסדרת P4 The PGA Socket 478 Supports Intel Pentium 4 series CPUs Supports up to 533 MHz Front-Side Bus הבעיה היא שברשותי מעבד P4 2.4 GHZ והלוח אם מזהה אותו כ 1.8 אייך אני פותר את הבעיה הזו בביוס כל האפשרויות שקשורת למעבד נעולות משמעות הלוח אם בוחר אוטומטית,תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by rander1,

הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה

14. לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  15. Started by PomkiTheCruel,

שלום לכולם, טוב לחזור לפורום, טוב לעניינו. המחשב שלי לפעמים מזהה 8 ג'יגה ראם כמו שיש לי ולפעמים הוא מזהה רק 4 (מצ"ב תמונות מסך) גם בביוס הוא מזהה רק 4. מערכת הפעלה: Windows 7 64 Bit לוח אם: P55A-UD3 ראם: G.Skill 2x4096MB 1600MHz CL11-11-11-28 למה זה קורה? איך פותרים את זה? בתודה מראש,[ATTACH=CONFIG]6086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6087[/ATTACH]

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

17. יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה! עריכה : מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by bad boy,

אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by 114508534,

יש ברשותי כרטיס GFORCE FX 5500 , הוא לא עובד , אני מחבר אותו , המסך לא עולה והוא מצפצף לי "פי פיפ פיפ ואחרי כמה שניות שוב פי פי " מה הבעיה ? האם הכרטיס נשרף ואפשר להיפרד ממנו או שיש עוד סיכויי להחיותו?

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by MrMale,

אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by aviad024,

שלום חברים! יש לי מחשב נייד ויציאת הHDMI שלו נהרסה.. הלכתי לטכנאי ולא ניתן לתקנה.. עד עכשיו חיברתי את המחשב לLCD עם כבל HDMI ל HDMI וכך ראיתי סרטים. היציאה הנוספת שיש לי מהמחשב היא רק VGA. אך ב LCD אין לי כניסת VGA. עכשיו אני לא יודע מה כדאי לי לעשות.. הבנתי שלא ניתן לחבר VGA ל HDMI כי הראשון אנלוגי והשני דיגיטלי.. ישנה אפשרות לקנות כבל עם ממיר שימיר את האות שלו מאנלוגי לדיגיטלי אך עלותו כ 200 ש"ח. ישנה עוד אפשרות לחבר ביניהם?? האם חובה כבל עם ממיר כזה? אם לא ניתן בעוד דרך זולה יותר לחבר ביניהם אז אולי כבר כדאי לי לקנות רספברי פיי. עלותו זהה לכבל כ 200 ש"ח אומנם אצטרך לקנות לו הרחבה לזיכרון.. אך אוכל לחברו HDMI לHDMI ולראות כך סרטים שהורדתי בטלוויזיה. השאלה היא אם כן א…

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by Silent watcher,

לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. Started by __MIKO__,

המסך לפתע נכבה, ולאחר שלחצתי על הפעלה של המסך\ הוא נשאר בנורית כתומה ולא דלק, והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. במחשב עצמו לא נכבה אבל נורית הHD דלקה רציף, ולא היבהבה כמו שבד"כ. ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אחרי כל פעם שאני מפעיל את המחשב הנייד שלי הוא אומר לי :" windows explorer is not responding" ואז "windows explorer is restarting" וזה קורה שוב ושוב. מצאתי פיתרון זמני: אני לוחץ קונ-אלט-דליט בזמן ההודעה הראשונה. ואז עושה לוג אוף. ואחרי שאני מתחבר אין את הבעיה. אחר כך גם כשאני יוצא ממצב שינה אין את הבעיה. היא מופיעה רק אחרי שאני מדליק את המחשב ממצב כבוי. זה ממש מטרד. איך לפתור את זה?

• 43 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שהמחשב שלי קופא בפעולות פשוטות ומתקשה לבצע מולטי טאסקינג או פעולות כבדות. בעבר עדכנתי את דרייבר הכרטיס מסך שלי והיה נראה כאילו הבעיה נפתרה, אך עכשיו היא חזרה שוב. דוגמא לפעולות שקופאות לזמן מסויים, פתיחת טאב חדש בדפדפן, פתיחת MY COMPUTER, פתיחת תפריט התחל וכו'. התקנת PHOTOSHOP לקחה לי לילה שלם בגלל האיטיות.... אתם יכולים לראות את המפרט שלי מתחת לפרופיל ולהבין שלא מדובר בחומרה ישנה מידי (אמורה לעשות את הפעולות האלה בקלות). אני משתמש ב WIN 7 32 ביט מעודכן ושובר את הראש, בבקשה תנסו לעזור לי להגיע לגורם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.