תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי מחשב בזבל האלקטרוני האיזורי, ומכיוון שהוא נראה במצב חדש ובעל חומרה לא מהמאה הקודמת, לקחתי אותו כמנהגי בשביל לראות אם הוא פועל. המחשב נדלק בלי שום בעיות, הBIOS פועל, הוא קולט כל מה שאני מחבר לו, אך אני לא מצליח להתקין שום מערכת הפעלה או להשתמש באחת קיימת. ניסיתי להתקין Windows XP, Windows 7, Windows 8 ו Ubuntu 13.10. את השלב הראשון של העתקת הקבצים של Windows XP המחשב הריץ בהצלחה, אבל באמצע השלב השני (אחרי ריסטרט אחד) הוא קרס. כל נסיון הבא קרס בדיוק באותו השלב. 7 ו8 נתקעו בחלון הכחול עם הלוגו של Windows. Ubuntu קרס עוד לפני שנכנס לחלון עם האפשרויות. ניסיתי לחבר גם הארד-דיסק עם Ubuntu עליו, והוא קרס ישר כשניסה לעשות boot למערכת ההפעלה. מדובר על לוח אם GA-M61SME-S2, עם …
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש כבן חודשיים+- ומותקן עליו windows8.1. לאחרונה התחילה לי בעיה מציקה מאוד שהמחשב מחליט לרסט את עצמו כל שעה וחצי בערך וכאשר הןא נכבה מופיע לי מסך כחול שאומר"Your PC ran into a problem.." ואז הוא מרסט את עצמו וכשהוא עולה לא עולה תמונה למסך ואז הוא נכנס למצב חיסכון. בשביל לפתור את זה אני צריך לעשות לו ריסט בעצמי. איך אני יכול לאבחן את הבעיה ואף לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 4-5 שנים שעובד תקין כמו שצריך, פתאום לפני כמה זמן התחילו פריזים במערכת פעם או פעמיים ביום .. המחשב פשוט קופא עד שאני עושה לו ריסטרט. כל מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט (לא יותר מ 4 טאבים) איך אני יכול להבדוק ולאבחן איפה הבעיה? האם למערכת ההפעלה יש קובץ תיעוד תקלות? ( win7 pro x64) יש לי I7 עם 12GB זיכרון , כרטיס מסך GTX460 , מערכת ההפעלה יושבת על 2 SSD ברייד0.. אשמח לעצות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשמוע רעש מאוד מעצבן בכל פעם שאני מריץ משחקים כבדים(מה שכנראה יכול להיות בכרטיס מסך..)אני מחזיק ברכיבים דיי ישנים HD5850 ומעבד Q6600..אפשר לעשות משהו כדי להשתיק את זה? אני משתגע מהרעש הזה :\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה הזאת התחילה כרגע בלי סיבה ברורה עד עכשיו שחקתי הכל בלי בעיה אני פותח משחקים הם עולים למסך מלא ואחרי חלקיק שניה מקטינים את עצמם ואני בדסקטופ ואני יכול לחזור אלייהם בלחיצה על האייקון שלהם בשורה תוכנות רצות אבל אז המשחק יחזור לדסקטופ אחרי אותו חלקיק שניה ואני לא מצליח להכנס למסך מלא התקנתי דרייברים מחדש הרצתי MALWAREBYTES לא מבין מאיפה זה התחיל פתאום ומה הסיבה חיפשתי בגוגל זה מוצא אנשים שמספרים אותו דבר אבל לא מצאתי פתרון עריכה " נראה ש MALWAREBYTES באמת מצא כמה דברים הורדתי אותם עשיתי ריסטרט ועכשיו המשחקים לא קופצים החוצה עריכה" אחרי שהורדתי את זה זה חזר שוב באתחול אחרי משהו בשם mobogenie כרגע הורדתי את זה ולא חזר דברים מעצבנים בשביל מה זה טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש מלפני שבועיים שהרכבתי כאן ובכל אופן יש לי בעיה שהוידיאו שאני מנגן טיפה תקוע וזה קצת משגע אותי כי גם אין לי מושג ממה זה נובע. בנוסף המחשב מחובר לטלויזיה (סתם משהו שנראה חשוב לדעת). הבעיה היא לא בנגני מדיה כי בכולם זה פחות או יותר ככה. אני ישמח אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתם במקרה בתופעה המדוברת? שחזור לא עוזר... תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב ויש לו כרטיס מסך GTX 780TI מעבד I7 בקיצור הוא אמור לעבוד חלק במשחקים והוא ממש איטי.. חבר שלי אמר שזה ככה כי הוא חדש ושזה יסתדר אבל אני לא בטוחה שזאת הבעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק קשיח (WD Caviar Black 1T),שבו לא מותקנת מערכת ההפעלה (הוא משמש כדיסק מקומי,ולא מערכת ו/או ראשי).הבעיה איתו,שהוא מרעיש בכלל,ובפרט בכל חצי דקה שומעים דפיקה ממנו (בבוודאות 100%,שהדפיקות והרעשים - באים ממנו).! *מה,שמוזר זה,שבבדיקה,בכלי בדיקה ואיבחון של WD - יצא תקין (Completed Sucessfully). - ממה בעיה זו עלולה לנבוע?, - האם יש קשר לכבל הSATA ו/או אורכו,אשר מחבר אותו? ו/או,שהוא פשוט לא מורכב כראוי ולכן מרעיש ומשמיע את הדפיקות כל חצי דקה (ד"א:בתחילת בדיקתו - השמיע קול חירחור ברור ודיי חזק)? . - האם כבל SATA תקול ו/או קצר מידיי או ארוך מידיי - עלול לגרום לבעיות אילו,שציינתי ובנוסף הכי מפריע=לפעמים לתקוע את המחשב,עד שרק לחיצה על ריסט - מחזירה את המחשב לפעיל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המהירה! הזמנתי מחשב חדש מחנות מוכרת, והמחשב חטף מכה בזמן המשלוח. המחשב נמצא במארז Fractal Core 3000 ונפל על חלקו התחתון / אחורי של המארז כאשר הוא ארוז כהלכה באריזת היצרן (קרטון וקלקרים), המחשב הכיל 2 דיסקים קשיחים, SSD וקירור Arctic 7 Pro אך ללא כרטיס מסך חיצוני (כמובן לוח, מעבד וספק כוח). הקרטון כנראה נפל על משהו מגובה של לפחות מטר וחטף מכה טובה(המתוארת בתמונות), כתוצאה מהמכה רוסק הקלקר בנקודת הפגיעה. הנזק הפנימי הנראה כאשר פתחתי את המארז היה: 1. תופסני המתכת של הפילטר התחתון (ספק כוח) היו עקומים / שבורים (איזור המכה - כלומר החפץ הפוגע עבר את הקלקר ופגע בפילטר עצמו במארז). 2. הדיסקים הקשיחים ושאר המסילות הפנויות של הדיסקים היו תקועים באלכסון…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, קניתי לאחרונה סמארט טי וי של lg ומחשב נייח חדש חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל hdmi המחשב מופיע על הטלויזיה ועובד טוב אך אני לא משמיע קול. יש לי וינדוס 8, בלחיצה על הרמקול רציתי להגדיר את כבל הhdmi כברירת מחדל אך הוא לא מופיע שם! לחצתי קליק ימני וסימנתי v שיראה גם את הדברים הלא מקוונים והלא מוגדרים ועדיין זה לא הופיע. כיצד יתכן שהכבל עובד אך המחשב לא מזהה אותו?! שיחקתי הרבה בהגדרות גם של הטלויזיה וגם של המחשב הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר את הטלויזיה כברירת מחדל לסאונד אך עדיין זה לא עבד. (רק שהמחשב עבר לשומר מסך של הטלויזיה זה השמיע לי צלילים של המחשב -וכשחזרתי למחשב זה נעלם..) חיברתי גם כבל אודיו מהמחשב לסמארט טי וי וזה עדיין לא עבד. מישהו יכ…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה: כאשר אני מדליק את המחשב ממצב כבוי (שזה פעם בשבוע) הוא עולה למסך של הלוח אם ונתקע עליו !! לא מגיב לשום כפתור. רק כאשר אני לוחץ RESET אז הוא מאתחל ומעלה את ווינדוס. המחשב יחסית חדש בן פחות משנה. משמש בעיקר למשחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
סורי על הנושא הלא ממש מפורט אבל אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה המוזרה הזאת. בגלל זה אי גם יודע איך לחפש את זה בגוגל שאני פותח את הגוגל כרום הוא לא עולה על כל המסך אני מצרף תמונה כי אני לא יודע איך עוד להסביר את זה מישהו יודע ממה זה קורה ?? אני מודה לראש לעוזרים כי אני לא סובל את הIE
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, חזרתי אתמול הביתה אחרי טיול של חודש בחו"ל שבמהלכו השחמל בבית היה מכובה, במהלך היום הכל היה בסדר ולקראת הערב אני פתאום שמתי לב שהאינרנט לא זז, בבדיקת מהירות אכן האינטרנט לא זז. עשיתי איתחול לראוטר (841N) והכל חזר לפעול כרגיל ואחרי כמה דקות שוב לא זז. ניסיתי לעשות Hard Reset, אותה התופעה בדיוק. הייתה לי תופעה דומה לפני חודש וחצי וHard Reset פתר את הבעיה. יכול להיות שיש בעיה בראוטר? איך אני בודק את זה? ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הראוטרים Tp-link 841N, Tp-link 841ND, D-link DIR615? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-