עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edensegal,

פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by clarnibass1,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by aviad13,

המחשב שלי מצפצץ מדי פעם צפצוף ארוך כזה לפני חודש בערך זה היה כששיחקתי במשחקים זה התחיל עכשיו זה יותר בתכיפות אם אני מפעיל כמה תכניות ביחד הוא מפצפץ, אם נגיד יש לי WMP דלוק ופיירפוקס דלוק הוא יכול לצפצץ ואז כשאני סוגר חלוניות בFF או סוגר תWMP הוא מפסיק. מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by dudi.vaknin,

הבעיה היא במחשב של חבר שלי. אני מניח שמדובר בתקלה בחומרה. לפי התיאור שלו, הוא מדליק את המחשב ועל המסך כתובים כל מיני דברים באפור על רקע שחור ולמטה יש ספירה לאחור של חצי דקה. לאחר מכן המחשב מגיע לשלב הטעינה של Windows XP ולאחריה מתבצע אתחול. למישהו יש מושג מה הבעיה? האם זו בעיה בחומרה? תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Might,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. טוב... אז ככה כל פעם שאני משחק במשחק רשת נגיד אז המחשב מקרטע למשך 30-40 שניות ואז חוזר לעבוד כמו שצריך ... מדי פעם הוא גם עושה לי ריסטרטים. אין לי מושג מה הבעיה זה התחיל מאז שניקיתי את המחשב מאבק... באמת שאני מיואש מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. אני וחבר ביצענו באחד המחשבים ניסוי (במחשב של אחי :-\) עשינו אובר קלוקינג ובזמן שביקשתי מחבר להעלות לאט לאט הוא העלה הרבה במכה אחת והמחשב נפל מאז הוא נידלק והמסך לא מגיב כיאילו הוא מכובה \ אפילו אין ציפצוף של התחלה מה אפשר לעשות , האם אפשר לעשות ריסטרט להגדרות? מבלי להדליקו , דרך הלוח אם יש לו לוח אם של פוקסכנון מעבד אינטל דול קור די ישן

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by KEIS,

כפי שאפשר לראות בסרטון מנהל המשימות פשוט השתגע. תוכניות נסגרות ונפתחות לבד כל הזמן אשמח לעזרה! תודה http://www.youtube.com/watch?v=rQ7JxodR7RE&feature=youtu.be

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Moty_p,

עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדש ואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט A אין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלום שאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופי על הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב: 686 AMIBIOS 1999 BU87 3180 השמח לכל עזרה רק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב

12. Started by BloodFist,

אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by victor17,

יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס לווינדוס המחשב שלי שלי כל הזמן ניתקע באמצע התעינה . אני בדקתי את כל החיבורים ..וגם ניקיתי אותו איזה שעתיים ועדיין יש לי אותה בעיה ..1!! אני כבר לא יודע מה לעשות ..!!

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by zzz727,

שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  17. Started by S_W_A_D,

המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. תראו דודה שלי הייתה על המחשב פתאום המחשב קפא לה, טוב, עשתה ריסטרט ומהריסטרט המסך לא נדלק הוא אמר משהו ככה: SINGLE Cable is not conneced ואז הוא עבר לעוד משהו אחרי חצי דקה בערך ואמר: enering restart save mode (משו כזה) * הערות: 1. המחשב היה דלוק 24 שעות ביממה כמעט. 2. היה קצת עומס על המחשב. 3. שהמחשב נתקע היא שמעה ציפצוף (טווווווווווווווווווו) ארוך (עומס יתר/חימום).

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. כאשר אני ימצא ביישום למשל כמו הדפדפן.. לפעמים זה יוצא לי ממנו לבד ומראה לי שגיאת זיכרון ורשום סגור או ביטול.. וכל מיני אותיות ומספרים באנגלית בהודעת השגיאה? ממה נובעת ההודעה הזאת שסוגרת את היישום? זה קורה לי גם לפעמים במירנדה וגם בפיפא וכל מיני.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. שלום רב לכולם.... (אני חדש פה) אני משחק במחשב ואז מופיע לי מסך כחול אוטומטי והכול יוצא לי מהמשחק במסך הכחול רשום: Driver_IRQZ_NOT_LESS_OR_EQUAL מה זה אומר? זה קורה לעיתים קרובות וכשאני עושה ריסט והמחשב נפתח לאחר המסך הכחול אז רשום לי המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ואח"כ אני לוחץ "לחץ כאן לפרטים" ומופיעים לי 2 קבצים המופיעים בתיקיית ה-TEMP מחקתי אותם ושוב זה קרה לאחר כחצי שעה ושוב הופיעו 2 הקבצים תמיד זה חוזר מה אני צריך לעשות? בבקשה עזרה... תודה... המליצו לי עליכם ורשמו לי שאתם יכולים לעזור לי בעניין זה: "אממממ אני מציע לך להכנס לפורום תמיכה טכנית בHWZONE (http://hwzone.co.il/community/index.php?board=16.0) הם יגידו לך לעלות להם קבצי MINIDUMP ויסבירו לך גם איך ויפענחו…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שאני משחק חצי שעה במשחקים בערך מופיע לי מסך כחול (קורה המון פעמים) צילמתי אותו הנה אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או יותר חשוב מה הפתרון אני אשמח

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  25. שלום לכולם יש במחשב של אבא שלי בעיה... כל כמה שניות בערך [בעיקר במשחקים \ מתקין משהו] המסך במקום תמונה יש מסך שחור ואז התמונה חוזרת... המסך דיי חדש אז אני לא חושב שזה ממנו... והמפרט הוא כזה: מעבד 2.66 [אינטל ישן] לוח אם [ניראה לי asrock לא זוכר] חצי ג'יגה זיכרון ]DDR 1] כרטיס מסך geforce fx 5500 הארדיסק wd 80gb ספק ג'נרי לדעתי זה הספק שכל פעם שיש עומס אז המחשב עושה את זה... למישהו יש כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.