עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by USERone,

שלום לכם יש לי לוח GA Z97X -sli עשיתי רייד עם כ5 דיסקים אכשיו המחשב לא עולה לי וכשה אני נכנס לרייד של הלוח הוא כותב לי ב2 דיסקים offline number ואני יודע שהדיסקים תקינים לא מתקתקים ולא עושים שום רעש למישהו יש רעיונות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bomsa400,

הי הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרטון HD כמו למשל אחד מאלה מפה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx לדוגמא: http://download.microsoft.com/download/2/4/5/245bfb85-5394-4361-ba8c-c5b9906734cc/The_Rules_of_Attraction_1080.exe התמונה בסרט לא רצה באופן רציף, התמונה קופאת מידי פעם לחצי שנייה. הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל. אחרי שהתמונה יוצאת מה "קפאון" שלה, התמונה משיגה את הסאונד וחוזרת לסינכרון מה יכול לגרום לזה ? איפה להתחיל ? כרטיס מסך ? גודל הזיכרון ? מסך ? הנה המפרט של הלפטופ שלי: Operating System: Windows Vista Home Premium* , Service Pack 1 (6.0.6001) Default Language: Hebrew DirectX* Version: 10.0 Physical Memory: 1013 M…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by saarxee,

שלום, אני מקווה שאתם מכירים את התוכנה המפורסמת והידועה הזו שבכותרת המיועדת לסריקת וירוסים, כרגע סרקתי מחשב איתה ומצאתי שיא חדש - 83 וירוסים בסריקה מלאה (והסריקה עדיין לא הסתיימה...) האם עדיף להסיר את הוירוסים הללו בסיום הסריקה או לפרמט את המחשב? בגלל הכמות הזו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ome,

שלום, כבר מס' ימים שלא מפסיקים לקפוץ לי popups. כפי שניתן לראות בצד שמאל למעלה, יש לי שלושה חוסמים שהורדתי ספציפית לכרום (ad block וכו'). זה מגיע לרמה שאני לא יכול להיכנס לכל מיני קישורים באתרים (גם באתר זה) עקב הpopups. מה עושים? יש לציין שניקיתי את נתוני הגלישה, איפסתי הגדרות ועוד. המון תודה מראש, אורן

5. ברגע שאני משחק ברשת במשחק בלאק הוק דאון. אני מקבל מסך כחול וזאת השגיאה של המסך הכחול: ‏‏סוג אירוע: ‏‏שגיאה ‏‏מקור אירוע: System Error ‏‏קטגוריית אירוע: (102) ‏‏מזהה אירוע: 1003 ‏‏תאריך: 13/03/2009 ‏‏שעה: 19:40:52 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: GUY ‏‏תיאור: ‏‏קוד שגיאה 1000008e, פרמטר1 c000001d, פרמטר2 e3a6b895, פרמטר3 a15a688c, פרמטר4 00000000.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- [url]http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp[/url]. ‏‏נתונים: 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by IlanHindy,

שלום, יש לי בעיה ב - Microsoft edge מסיבה לא ידועה כאשר אני מבקש הדפסה המסך של ההדפסה (זה שניתן לבחור בו את המדפסת, העמודים וכו') מופיע לשנייה ונעלם מה ניתן לעשות?

8. Started by ToMeRv32,

יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הי חברים. התקנתי במחשב SSD של SAMSUNG מדגם 960 PRO בתצורת M.2. מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 פרו ללא המלחצה (הווינדוס חוקי). התקנה מאותה המדיה עם אותו הסריאלי על SSD רגיל עוברת בהצלחה. הנה הודעת השגאיה שאני מקבל. יש רעיונות למישהו? האם התקנה של מערכת הפעלה על M.2 שונה אכשהו מהתקנה על SATA ואם כן איך?

11. Started by שולמית גפן,

שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן

12. שלום חברים . אשמח לעזרה יש לי בעיות אינטרנט בשעות מסויומות של היום בדאך כלל מ 20:30 עד 23:00 שיש לי לאגים בכל דבר אפשרי ולא יכול לשחק בכלום או לגלוש או לראות סרטים בבדיקת מהירות אינטרנט רגילה ללא בעיות הבעיה זה רק לאגים אשמח לעזרה למבינים פה בפורום ולהתקשר לםרנטר לא עוזר הפתרונות שלהם לא עוזרים בשיט כל עזרה תעזור תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by הטכנאי קרמר,

זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MishaK,

כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Dark Respect,

התקנתי ווינדוס מחדש על המחשב שלי , מדיסק ווינדוס בכונן של הצורב אבל עכשיו כשאני מנסה להשתמש בו אני רואה שהוא לא מופיע במחשב שלי ולא מגיב לדיסקים. אני מתקין ווינדוס על המחשב שלי באופן די תכוף ואף פעם לא צריך להתקין דרייברים לצורב. הצורב לא מופיע בביוס שמוגדר על AUTO. שיניתי את ההגדרה לCDROM והצורב עדיין לא מופיע בווינדוס. מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by maor7934,

שלום, היום קניתי מערכת סראונד למחשב עם סאב וופר, ו5 רמקולים נוספים. המערכת בנויה ככה שהחימשה רמקולים מחוברים לסאב וופר, ומהסאבוופר יוצאים 3 כבלי RCA למחשב.במחשב יש לי את ה3 חיבורים הרגילים האלה שאחד מהם הוא רמקולים השני מקרופון והשלישי אני לא בטוח, ככה שאני לא יכול לחבר את שלושת הכבלים של הRCA אלא רק אחד מהם. בדקתי והכרטיס קול שלי כן מתאים ל5.1 (Realtek High Definition Audio). אני אשמח לדעת איך לחבר את המערכת למחשב שלי, אם אני יכול בכלל, ואיזה מפצל אני צריך לקנות בשביל זה, תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ReDrugOn,

שלום! קניתי לפני כמה זמן מארז, והרכבתי את כל המחשב שלי עליו במו-ידי. הכל "עבר בשלום" אבל דבר אחד ממש ממש משגע, מחרפן, מטריף ומוציא אותי מדעתי: - עם המארז קיבלתי חיבור (אני מדגיש: חיבור - לא רק ההכנה לחיבור) USB קדמי, ומאחוריו יוצא חוט (או שניים) עם הרבה מאוד חיבורים קטנים ("פינים יחידים" או איך שקוראים לזה...). בכל אופן, הסתכלתי בחוברת של לוח-האם שלי (ASUS P4T-E), ולא ממש הבנתי לאן, מי, מה, מו.... מישהו יכול לעזור לי? זה נראה כמו חיווט פשוט, אני רק צריך שמישהו (שיודע כמובן) יגיד לי לאן לחבר כל אחד ו\או לא לחבר....... תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית עם לוח אם של asus p5g41c-m lx וכל פעם שאני מחבר USB כלשהו כמו דיסק און קי או מדפסת, המחשב בכלל לא מגיב ולא משמיע צליל. רק הכרטיס רשת שלי שמחובר באמצאות USB מזוהה ועובד. היה לי ווינדוס ויסטה ובהתחלה הכל עבד עד שיום אחד הופיע הבעיה ופירמטטי לווינדוס 7. תודה מראש לעוזריים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Brox,

יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן . קודם כל תודה שאתם קוראים את המודעה שלי : ) נתחיל מהבעיות . בעיה ראשונה : המחשב עצמו ממש איתי לא זז בשיט עשיתי סריקות וירוסים הכללל שום דבר לא עוזר . בעיה שניה : אני חובב משחק רשת ( counter strike ) למי מכיר עכשיו הבעיה היא כשאני משחק ,יש לי תקיעות כאלה לדקה ואז חוזר שוב למשחק כלומר המשחק עצמו הוא ברשת והוא ממשיל להתנהל ואצלי זה פשוט נתקע וזה בעוד משחקים ובכלל המחשב עצמו ניתקע . בעיה שלישית : יש לי 30-70 FPS ( Frames Per Rate ) ,ואני מאוד מתלבט עם לעשות אובר קלוק יש לי את התוכנה powerstrip אבל אני מפחד אני לי קירור אין לי כלום ! המחשב עצמו הוא לא משהו בכלל : Pentium 4 1.50 Ghz 256 Mb Ram 40 Giga דיסק קשיח GeForce 2 MX 400/400 32 mb Windows Xp 1.8 mb in…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yuval_cohen,

הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mushnush,

היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 ‏‫עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הי , יש לי מחשב יחסית חדש - 16 גיגה ראם יש לי בעיה אני שם לב שאני קבוע על יותר מ 75% זכרון לא ברור לי למה - ב TASK MANAGER הסכומים לא מסתדרים ואני מניח שזה נעלם בגלל משהו אחר הפעלה מחדש פותרת את הבעיה - אבל זה חוזר על עצמו אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by GaLmgnT,

שלום! לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים. משיטוט ובדיקה באינטרנט למדתי והצלחתי למצוא את קובץ ה-dmp שנוצר, והעלתי אותו לאינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. אם זה יעזור, בכל הפעמים בהם קיבלתי מסכים כחולים, uTorrent היה פתוח. http://www.sendspace.com/file/8gq1y4 - זהו קובץ ה-dmp. תודה מראש! אני כבר נואש...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים