תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כפי שציינתי יש לי זכרונות של מושקין בלאק לבל 1. (512 2X). עכשיו המתחים שלהם נמוכים מאוד הם מתחילים במשהו כמו 2.40 ואז יורדים בהדרגתיות ל2.22 או 2.35 פעם אחת הם ירדו אפילו מתחת ל2.00!! הם היו על 1.92,1.95. הלוח הוא ABIT IC-7 והמעבד 2.4C. מה יכולה להיות הבעיה?? ומה אומרת ההודעה הבאה: Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots gener…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מאחורה של המחשב 6 יציאות USB ומקדימה 2. הקדימה נשחטו/נשברו כבר מזמן, ולאחרונה גם ה 4 היציאות שנמצאות במקום הטבעי (ליד יציאות התקשורת) לא עובדות ה 2 היחידות שעובדות הן כאלה שנמצאות בכרטיס PCI - תוסף שהגיע עם לוח האם. האם יש מה לקחת את המחשב למעבדה? האם יש אפשרות לתקן את היציאות הללו? האם כדאי פשוט לקנות מפצל USB2 נורמלי? (יש חיה כזאת?)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנוסף גם אין את הצפצוף הזה שמדליקים את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס מסך? ספק? לוח אם? או מעבד? פתחתי את המחשב והסתכלתי טיפה בפנים, המאוורר של הכרטיס מסך עובד, הארד דיסק עובד, וגם המאוורר של המעבד והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים. אני נואש כי סגרו את חנות המחשבים שקניתי מהם את המחשב. המחשב הוא בן כמעט שנתיים. תודה לעוזרים דרור
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MY COMPUTER Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz 30 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P67A-D3-B3 (Socket 1155) 33 °C Graphics SHARP HDMI (1280x720@60Hz) Radeon HD 6800 Series (Gigabyte) 34 °C Hard Drives 39.1GB Corsair CSSD-F40GB2 (SATA-SSD) מאסטר 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ (SATA) 33 °C וזה הכונן שמאוחסנים הסרטים סרטי HD נתקעים לשבריר שניה, מאוד מרגיז בזמן צפיה של סרטי אקשן ופעולה. האם הבעיה היא בזיכרון הפנימי..?!?? RAM לצערי אינני מסוגל להעביר אפילו לא סרט אחד לכונן של ה SSD מכיון שהוא מלא.. אשמח לקבל את עצתכם.. ??? גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך . בכל בוקר או אחרי אי-שימוש של כמה שעות ,ההגדרות שוב משתנות והופכות להיות תצוגה של מסך אחד בלבד . והמסך מחשב נכבה ושוב צריך להגדיר "שכפל צגים אלה" מה הבעיה ? למה זה קורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד כרגיל עד לפני כמה ימים, באיזשהו שלב פשוט התחיל לעבוד לאט בצורה דרסטית. בדקתי ווירוסים, טמפרטורות והכל תקין. המסך טעינה של הווינדווס XP (איפה שכאילו רואים מסך רץ כזה לא יודע איך בדיוק לתאר את זה) לוקח כדקה + לעלות. CPU שסתם קופץ בלי ששום דבר באמת פתוח, ז"א קופץ מפתיחת הTASK MANAGER לדוגמא. ואני יכול לתת עוד דוגמאות אם צריך. ההערכה שלי היא שהבעיה היא בHD, בדקתי את החיבורים שלו הם תקינים. אני כבר דיי אובד עצות, מבקש עזרה, תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מדליקה את המחשב של אחותי המסך לא נדלק והבעיה היא לא במסך והכונן משמיע צפצופים וזה יותר מתשע ... אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לצוות ולגולשים, צריך עזרה קטנה.. יש לי מחשב בין חצי שנה עם הארד דיסק 80GB של HITACHI ב SATA.. בזמן האחרון (כחודש) המחשב התחיל לעשות לי קצת בעיות בהפעלה של הווינדוס - בזמן הטעינה של הווינדוס ממש לפני מסך ה"ברוך הבא" כשרץ הבר הכחול הזה - המחשב פשוט נתקע ככה לאיזה 10 דקות ללא שום תגובה מכלום ואפשר לשים לב במיוחד לזה שאין שום צליל של קריאה הבוקע מהארד דיסק (כמו בזמן עבודה רגיל)..קבלתי אפילו פעמיים בתקופה הזאת מסך האומר לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..(?!) לאחר שווינדוס עלה.. בתחילה חשבתי שאולי הספק החלש שלי (300W עלובים) לפעמים לא מחזיק את העומס הנדרש ממנו כדי להריץ את כל הרכיבים המותכנים על המחשב שלי (הבנתי שכשמפעלים את המחשב והווינדוס עולה נדרש הרבה הספק חשמלי מהס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה היי לכולם מה שלומכם? ועכשיו הבעיה.... יש לי PROVIEW 19" שטוח ...לפני חודשיים קניתי אותו ובשבוע שבועיים האחרונים הופיעה בעיה די מעצבנת שממש מרגיזה אותי והיא: כל דקה שתיים או כל כמה דקות בהתחלה הכל כרגיל המסך עובד מוצויין הצבעים הכל רק פתאום המסך כזה קופץ ונישמע רעש של כאילו זרם כזה וככה זה חוזר על עצמו כל כמה דקות וזה ממש מעצבן מישהו יודע אוליי מה הבעיה? ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמסך כי אמרו לי שזה מזיק אפילו הוצאתי את הקבלים שלי מהמחשב והכנסתי חזרה....אבל....כלום לא עזר... ??? בבקשה...מי שמבין שיעזור לי כי ממש התייאשתייייייייי :'(
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא הבוסטר זאת אומרת .....עם הבוסטר לאחר כמה ריסטים יש POST ומע' ההפעלה רצה חלק .....אבל בלי הבוסטר פשוט לא ניתן לעבוד .... והלוח יכול להגיע לVDIMM 4V .....מה קורה ? CUPRA אם אתה רואה את זה זרוק לי עצם .....אני יודע שאצלך זה עבד ..... עם הבוסטר אני יכול לעבוד גם על 260 יציב בלי בעיה .... גם על כיווני DEFAULT בביוס אין לי POST בלי הבוסטר תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח הוא לוח SQ800 של ג'יגה בייט, הכרטיס קול הוא כרטיס קול און בורד ולפי הנתונים הוא משתמש בבקר של SIS7012 ובמקודד ALC650 (לפי הפרטים של הלוח זה ALC650E, לא מצאתי דריברים ספציפיים לכזה יצור) הבעיה: לא שומעים כלום אם מגדירים שהכרטיס יעבוד כסטריאו, זה עבד בWINAMP בלי דיירקטסאונד ונעלם פתאום. שמגדירים את הכרטיס ל4 או 6 ערוצים ומחברים את הרמקולים לLINEIN (שהופך להיות כניסה לרמקולים אחוריים) שומעים, אבל לא שומעים אם מחזירים את הרמקולים לכניסה הרגילה (LINEOUT, העליונה ביותר) אין שום התנגשות חומרה ואין שום הודעות שגיאה. ציוד: לוח אם SQ800 זוג רמקולים סטריאו מוגברים חלונות XP PRO SP1 WINAMP מדיה פלייר 9 גרסת דריברים: 5.10.0.5080
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד סוני VIO, הבעייה כזאת המסך לא תקין אבל עבד עם יציאת VGA hdmi, נמחקו לי קבצים בהרשאת המנהל ובעקבות כך לא יכלתי להתקין כלום במחשב ,וכל דבר דרש את ההרשאת מנהל ,לאחר אינספור ניסיונת לתקן את המצב ללא הצלחה כולל ניסיון פירמוט שלא צלח(לא הצלחתי להגיע לביוס) , פירקתי את האר הדיסק של המחשב הנייד חיברתי אותו למחשב אחר, פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס 7 העברתי את האר דיסק חזרה למחשב הנייד ,ואני לא מצליח לקבל תמונה דרך VGA HDMI יש משהו שאני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםֿ אחרי כמה בעיות שהמחשב קרס ועם הboot sector שווינדוז לא עלה, נתקע וכן הלאה... המחשב עולה ללוגו של ווינדוז ונתקע למסך כחול unmountable_boot_volume לא יכול להעלות לסייפמוד או להפעיל דיסק התקנה של ווינדוז, אין לי restore ו startup repair לא עובד עשיתי בדיקת הארדיסק דרך hiren ומצא רק bad sector אחד אבל אולי הבדיקה לא טובה בchkdsk הוא מזה את c: כ- raw ולא מצליח למצוא אותו ודרך מקום אחר נראה שבמקום 250gb במחיצה יש לי 15 gb ב-boot partition לא שומע רעשים בעייתים מההארדיסק אבל הוא בן 7 ולא היו בעיות קודמות לפני שהמחשב פשוט קרס, לא עלה, עלה פעם אחת לחצי שעה וקרס שוב ומאז מקבל שגיאות שונות אבל לא עובר את הלוגו של ווינדוז אם בכלל מצליח להגיע עד שם ההארדיסק גמור או שיש דרך …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני חווה קריסות רנדומליות בזמן משחקים שונים, ללא דפוסי זמן קבועים. לרוב הקריסות מסתיימות בחזרה לwindows, נדירים הפעמים בהם המחשב קופא לחלוטין. פרמטתי והתקנתי שוב מספר פעמים, בווריאציות שונות ובכולם חזרו אותן התקלות ביצעתי בדיקות מאמץ למעבד ולזכרונות, יצא תקין. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, החליפו לי כרטיס מסך ועדין התקלות נמשכות.. מפרט: מעבד i7 1150 quad 4770k (לא מוגדר oc) קירור של noctua nh-d14 ספק 750wשל corsair לוח asus maximus vi gene זכרונות 2 של 4gb 1600mhz מדגם cl9v corsair דיסק ssd sandisk ultra plus 64gb עליו מותקנת מערכת ההפעלה דיסק WD 2T עליו מותקנים המשחקים כ.מסך gtx760 oc 4gb-5 של gigabyte חיפשתי והפכתי ועדין לא מצאתי את הגאלוה, א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע מה יש לי במחשב בזמן האחרון אבל כשאני מתקין משחקין או פותח קבצי RAR\ZAP הוא עובד כמו צב. את אותם משחקים שכרגע אני מנסה להתקין והוא טוען ים זמן הוא התקין לפני כחודש בקצב הרבה יותר מהיר, גם קובץ מסויים של RAR שפתחתי לפני כחודש במס' דקות עכשיו נפתח לי רק לאחר 40 דקות!!! אני לא יודע אם זה קשור אבל הלפתי לא מזמן את הזיכרון (מ-512MB ל-1024MB) ואולי הזיכרון הזה לא טוב או משהו. יש מצב? יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לבדוק למה זה כזה איטי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור שמכיל הודעה שאומרת "ווינדוס לא התחיל באופן מוצלח,שינויי תוכנה או חומרה שבוצעו לאחרונה ייתכן והם הגורם לכך". בהמשך יש טקסט נוסף ובסופו אני צריך לבחור בכמה אפשריות: -מצב בטוח -ההגדרות האחרונות שפעלו -להתחיל את ווינדוס באופן נורמלי לא משנה באיזו אופציה אני בוחר ווינדוס לא עולה ובמקומו מתקבל מסך כחול שמודיע כי התגלתה בעיה וווינדוס נכבה על מנת למנוע נזק למחשב. אנא עזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה של LG 32 אינץ' חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI ל-HDMI הכרטיס מסך שלי 9500GT עכשיו יש תמונה והכל טוב אבל אין סאונד כאילו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה שירים וכאלה ואי אפשר מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אנשים אני כבר משתגע!!!! אז אתם חיבים לעזור לי... טוב .. אז קניתי מחבר כרטיס טלויזיה של lifeview בלי הדריברים... הורדתי את כל הדריברים מהאאתר של lifeview אבל שום דבר לא מתאים!!! וכן המחשב מזהה את הכרטיס!! ניסיתי לעלות על הדגם עם ADIA32 ו אוורסט אבל הם לא נותנים לי את השם של הדגם~~ למישהוא יש רעיון איך אניאוכל כבר לראות טלויזיה מהמחשב??? (זה בטח לא יזיק... פנטיום 2 אקס פי פרו ) בתקווה . . .
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX970 (צירפתי תמונה עם השם של החברה) ובזמן האחרון הוא רועש מאוד למרות שניקיתי אותו. הורדתי MSI Afterburner וראיתי שבמנוחה הוא על 85 מעלות והמאוורר על 90%. בזמן משחקים הוא עולה ל88-89 אבל המאוורר נשאר על 89%. האם ניתן לתקן אותו או שהוא גמור? הוא נקנה לפני 5 שנים בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שרשמו לי לפני כמה חודשים טובים, כנראה שהכוננים של טרנסקנד לא הכי איכותיים. לאחרונה כשאני מנסה לעלות גיבוי זה פשוט דופק לי לחלוטין את המחשב ומחייב התקנה מחדש. כשאני מעלה גיבוי ישן, הוא מצליח לעלות אותו (המחשב עובד קצת איטי). איך אני יכול לבדוק אם יש תקלה ב-SSD? ראיתי שיש כל מיני מכשירים שמתחברים למחשב באמצעות USB ואפשר לחבר אליהם כונני nvme. יצא למישהו להתנסות בכוננים כאלה?
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-