תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התוכנה למטה מראה לי שהדיסק קישיח בין 19 יום וכשאמרתי את זה למישהו בעל ידע תכני ובעל חנות מחשבים , הוא אמר לי שתוכנות כאלו הן בכלל לא מדוייקות, אני רוצה לדעת האם התוכנה הזאת מדוייקת וניתן לסמוך עליה או שבעל החנות צדק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה. לאחר שפרסום הנושא בפורום רשתות לא הניב תגובות, אני מפרסם אותו כאן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows 7 והארד דיסק 10 TB על שני כוננים, אחד של 100 GB, שבו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) וכונן נוסף שבו כל התוכנות, המשחקים, הסרטים ולמעשה הכונן שבו אני מאחסן את הקבצים שאני משתמש בהם. משום מה, בכונן C נותרו לי רק 14 GB פנויים, אין לי מושג איך זה קרה, אני מפחד למחוק משם דברים כדי לא לדפוק את מערכת ההפעלה. יכול להיות שכל עדכון של הווידוס מעלה את הנפח שם? טוב, מה שחשוב כרג זה שהוכנן הזה לא יגיע לקיבולת המלאה שלו אז חשבתי אולי לאחד בין הכוננים. יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט? עריכה: עוד משהו ממש מוזר כאשר אני בודק כמה ג'יגה תפוס בכונן C על ידי לחיצה על מאפיינים אז זה מראה ש85 ג'יגה תפוס. כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל התיקיות ועושה מאפיינים, זה מראה רק 5…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני משתמש הרבה ב sleep mode בזמן שאני לא משתמש במחשב, ובזמן האחרון שמתי לב לתופעה בה המחשב קורס לי לאחר חזרה ממצב שינה. לרוב זה קורה לאחר מספר דקות של שימוש אך לפעמים אפילו במיידי. קורס = לא BSOD, אלא מסך שחור למספר שניות שלאחריו המחשב פשוט מופעל מחדש. ב event viewer של וינדוס כתוב רק שהמחשב הופעל מחדש בצורה לא צפויה, אך לא רשום מהי הסיבה או מה גרם לכך. שמתי לב שהבעיה קשורה בשימוש בכרטיסי המסך (לדוגמא אם אני צופה בוידאו לאחר החזרה ממצב שינה זה יקרה יותר מהר). המעבד שלי ב OC, אך אני לא חושד בו כרגע כי אני איתו כבר שנתיים והוא היה יציב לגמרי, כמו כן לפי ההגיון אם הבעיה היתה ב OC זה היה קורה גם לפני כניסה ל sleep. התקנתי את וינדוס מחדש אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. מפרט : …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן) המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מזהה 3 גיגה מותקן אבל רק גיגה בשימוש. 2גיגה שמור לחומרה. או יותר נכון לביוס. לוח אם:x58a - udr3 ניסיתי לעדכן ביוס לא עזר. כבר לא יודע מה לעשות המחשב לא זז
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחשוב שנרשמתי אי שם ב 09... ועכשיו אני כותב את ההודעה הראשונה שלי אני בד"כ נהנה לקרוא את הפתרונות שיש באתר הזה, מאוד גאה להיות חלק ממנו !. הפעם אני צריך את עזרתכם. רכשתי מחשב לפני כחודש מ KSP (אני כן מבין במחשבים עם ידע בתחום, ועוסק בתחום גם כן) לוח אם גיגה בייט H87-D3h מעבד I5 4750 ספק ישן (לא רציתי להחליף) Pc Power And Cooling 610W 8 גיגה ראם של ג'י סקיל. והכרטיס הסורר - Sapphire R7 260x OC. מערכת 7 64 ביט SP1. לאחר ההרכבה (הרכבתי לבד) נכנסתי לאתר היצרן של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר של AMD (הכי עדכני) עבד שבוע שלם הכל היה טוב ויפה, עד שקיבלתי מסך כחול..., הצלחתי לפתור את המסך הכחול, ולאחר מכן התחלתי לקבל מסכים שחורים (מסתבר שיש דבר כזה) פשוט המסכים קפואים בשחו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, סוף כל סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכוונה הזמנתי לוח עם 5 ערוצים בשביל המערכת שלי. התקנתי אותה, הכל טוב ויפה ובאמת דרך התוכנה של הכרטיס קול ניתן לשמוע בהפרדה בכל רמקול בנפרד! הבעיה היא שאם אני שומע שירים ביוטיוב הוא משמיע לי רק ב2 רמקולים הקדמיים... האם ניתן לשמוע בכל ה5? ואם לא... האם במשחק BF4 כן ישמעו בכל ה5? בכלל, איך כל העניין הזה עובד? הקובץ חייב להיות מוגדר ל5 ערוצים? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נשמע רעש מאוד לא נעים מהמארז 70 אחוז מהזמן ובמיוחד כאשר אני מריץ משחקים, הטמפרטורות מאוד נמוכות. עכשיו לצורך העניין כשנשמע הרעש המעבד על 23 מעלות והכרטיס מסך על 37. והמארז 25. בזמן הרצת משחקים כל הטמפרטורות עולות ב8 מעלות מקסימום. *ד"א - אין לי איך לפתוח את המארז..המפתח פשוט לא עובד..אבל מבחוץ ראיתי שהמאווררים עובדים בסדר ובעצם זה לא נשמע בכלל כמו רעש של מאווררים. כמובן אחפש ביוטיוב רעש דומה ומקווה שאמצא להעלות אותו לכאן. בינתיים פשוט אני לא יכול לסבול את הרעש הזה
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליה מהמחשב הנייד שלי. אני מנסה גם חיבור פיזי וגם חיבור אלחוטי, ובכל מקרה רושם לי "רשת לא מזוהה" "ללא גישה לאינטרנט". כשאני יוצר חיבור פיזי ישיר ללא חיבור ביניים של הראוטר - אני כן מצליח להתחבר. אודה לכל מי שמבין קצת ברשתות ויודע מה הבעיה, או מה צריך להגדיר בראוטר. חשוב לציין שאני כן מצליח להתחבר עם הכבל דרך הראוטר למחשב הנייח שלי, אך לקבל אינטרנט דרך הראוטר - בלתי אפשרי.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד N550JV CN191H. מחשב טוב, רק שיש לי בעיה אחת איתו, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשהיוט…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-