תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
גם כאשר הדיסק של ווינדוס 7 בפנים הוא לא מוכן לעלות את עצמו לאחר ה "WINDOWS LOADING FILES" מקבל בסוף מסך שחוץ עם סימן חץ העכבר SAFEMOD - אותו דבר LAST KNOWN CONFIGURATION לא עוזר איך אני בכלל מגיע לאפשרות להתקין את ה WINDOWS 7 מהדיסק ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כל הזמן שאני מחבר מאחורי המחשב אוזניות או מיקרופון אז התוכנה של הכרטיס קול [sOUNDMAX] מתחילה להשתגע ולהראות לי שהאזניות מחוברות לכניסה של המיקרופון ואחרי שניה ולבס וככה בכל הצ'אנלים. לי זה נראה כמו בעיה במגעים של הכרטיס למה ישר שאני נוגע בחיבור של האוזניות זה משתנה בתוכנה למשהו אחר. ניסיתי לעדכן DRIVERS וגם פירמטתי אבל אין לא עובד. חיבור מהקדימה של המחשב פוגע באיכות? מדובר בכרטיס קול מובנהREALTEK ALC883
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpm מהיכול לגרום לו לעבוד ככה דרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775) תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה במאוורר של המעבד. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעשות רעשים ממש מוזרים שמשתנים כל הזמן, ולפעמים הוא פועל בסדר. אני לא רואה שום הבדל בטמפרטורה ובמהירות סיבוב.. אבל שאני לוחץ על האזור מאחורי המחשב שמכסה את המעבד אז הרעש נחלש טיפה. זה היה כבר לכמה זמן אבל בזמן האחרון הוא התחיל התחזק ולהרעיש באופן יותר קבוע אז זה מציק לי למרות שלא נראה לי שיש בעיה אחרת חוץ מרעש. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב, כשהוא מדליק ומכבה את המחשב וכל הזמן המאווררים שלו דלוקים. בקיצור גם כשהמחשב מכובה המאווררים דלוקים. איך פותרים את זה? אם זה משנה לוח אם של ג'יגה בייט צ'יפסט מידרה 8 לא יודע בדיוק איזה. תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב gaming full tower יש לי בעיה שאני לא מצליח לעלות עליה המאווררים עובדים לבד פתאום סתם בזמן שימוש רגיל המאווררים מגבירים את עצמם לבד לכמה שניות ומפסיק זה קורה כמעט כל דקה הייתי לי עד עכשיו את התוכנה של אסוס לשינוי מהירויות ניסיתי למחוק אותה ועוד אבל אני רואה שעדיין ממשיך. בביוס עשיתי איפוס הגדרות להגדרות ראשיות עדיין אותו בעיה עדיין הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב (עם הלוח הזה Intel® Desktop Board D850GB), הוא נותן פולס קטן למאווררים, ואז הם מפסיקים, רק המאוורר של המעבד ממשיך לעבוד. כמובן שמדובר במאווררים שמחוברים ללוח עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? הספק שלי הוא W350, הביוס מעודכן לגירסא החדשה ביותר, כרגע מחובר רק מאוורר אחד (בנוסף למאוורר של המעבד), והוא לא ממשיך אחרי הפולס. יש לי לוח זהה נוסף מאותו דגם וגם הוא עושה את אותה בעיה. הנה קישור לMENUAL של הלוח אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולהעלות רעיונות מה יכולה להיות הבעיה: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013240.htm תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעיה במאוורר שמעל הצלעות קירור אני מפעיל את המחשב והוא מסתובב לאט לאט... והמחשב שלי חם מאוד אני לא יודע מה לעשות.... והוא עושה הרבה רעש... אולי הוא כבר נדפק וצריך לקנות חדש? מצפה לתשובה.. בתודה מראש Rap_Game
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון רעשים מאחד המאוררים של הכרטיס מסך ורציתי עזרה בתיקון הבעיה (אם יש איפה בכלל) או עזרה במציאת חלקי חילוף. המאוור נשמע משוחרר כנראה משהו נשבר בפנים. יש לי את כרטיס המסך הבא: Radeon R9 280X Toxic - 3GB 384bit GDDR5 memory - Tri-X cooler (לכרטיס מסך הזה יש 3 מאוררים מוובנים) אשמח לעזרה עם העניין תמונה להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המחשב החדש. הכל טוב אבל כשהפעלתי שמעתי כאילו יש במאווררים של המחשב מתכת תקועה או משהו כזה. עכשיו פתחתי את המחשב והסתכלתי והרעש בא מהמאוורר של המעבד עכשיו יש כזה גלגל מתכת או משהו כזה אני לא יודע איך קוראים לזה ולפי מה שאני רואה הוא משתפשף עם המאורר כי אני רואה על הגלגל הזה סימנים שחורים מהמעבד. כנראה הרכיבו חזק מדי את המאורר, מה אפשר לעשות ? לקחת את המחשב בחזרה לחברה ? אני מקווה שהבנתם אותי. תודה. עריכה: נסיתי להזיז קצת את המאורר וראיתי שאפשר להזיז אותו קדימה ואחורה על הציר.. זה אמור להיות ככה ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-