עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bagetrek,

שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by noobster,

קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Dadude,

עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה . יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש. ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע . חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון : 1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים 2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר 3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר 4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב והיא כשאני מדליק אותו לא מופיע כלום על המסך , חיברתי את המחשב למסך אחר אבל זה לא עזר אותה בעיה וגם בדקתי אותו מסך על מחשב אחר והוא עבד אז זה אומר שהבעיה לא במסך והבעיה האת קרתה אצלי מזמן אבל אז נפתרה אחרי שניקיתי את האבק מתוך המחשב והפעם עשיתי אותו דבר אבל זה בכלל לא עזר אז רציתי לדעת מה הבעיה בדיוק יש מצב שהיא בכרטיס המסך תעזרו לי דחוף

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שמח וטוב לב קיבלתי היום את הsapphire radeon 9800 bulk dvi card. פותח את הקופסא מחבר ללוח ומסדר את בוחטות המאוררים סביבו. מדליק את המחשב, נכנס לאנדרגראונד, מתחיל מרוץ ופתאום לאג. אולי 1 FPS היה לי. אז אני ממשיך ליסוע ועוד פעם לאג וחוזר חלילה עד שכבר נמאס לי ויצאתי. חשדתי שזה רק באותו משחק אבל הפעלתי את המשחק "שובר לבנים" פשוט כזה וגם בו היו תקיעות. לספק כח סה"כ מחוברים כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, לוח אם, סידי, הרד דיסק ושני מאוררים. הכרטיס מחובר לספק. בבקשה תעזרו לי פה כי אני ממש מבואס ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדריברים ובביוס ושום דבר לא עזר :-\ נ.ב התקנתי את הדריברים האחרונים של ATi. בתודה מראש, manbot.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  8. אני כבר כמה שעות מנסה להתמודד עם הבורג העיקש הזה (שמקצר את כל הלוח!), ואני אובד עצות. יש למישהו רעיון? אני מנסה לחשוב לאן אוכל לקחת את זה (איזה מומחה), כדי שיתקנו לי את זה בחצי-שנייה, אבל לא עולה לי כלום בראש. הבורג שבור בתוך התושבת... אשמח לשמוע את עצתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pc100,

מחשב פנטיום 3 1GHz לוח אם של ASUS בכל דיסק"ש שאני מכניס מערכת ההפעלה עולה לאט מאד (ואני מתכוון מאד) הפעלתי את PcCheck בשביל לבדוק את החומרה ולא נתגלתה בעיה. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  11. אין לי מושג למה אבל אתמול כשהדלקתי את המחשב הוא צפצף 4 פעמים ולא נדלק רק אחרי משהו כמו 8 ריסטים +- הוא עולה כרגיל... אין לי מושג ממה זה נובע. פירקתי כרטיס מסך ניקיתי והחזרתי ועדיין אותה תופעה.. התוכלו לתת לי קצה חוט?

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by norco,

החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Mr.Angel,

יש לי צורב 52X24X52X של MSI, ומשום מה כל דיסק שאני מכניס הוא נותן לי לצרוב רק על 4X. וכשאני מנסה לתת לו לצרוב גם במהירות הזאת, הוא רושם Power Calibartaion error Session Fixation Error וכל מיני כאלה דברים. לפעמים אני כן מצליח לצרוב, רק אחרי שאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה וכמה פעמים. אבל זה לא תמיד עוזר, לפעמים אני צריך לעשות את זה יותר מ10 פעמים מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avihy_1989,

שלום באתי להחליף לאחי זיכרונות בסוף לא ביצעתי את ההחלפה והחזרתי את הזיכרונות לאיך שזה היה כשמדליקים את המחשב הוא דולק והכל נראה תקין אבל המסך מחפש יציאה מהמחשב כאילו אין לו סיגנל וככה זה ממשיך מה זה יכול להיות למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by User_Name,

שלום לכולם!!! קמתי היום בבוקר (יום שישי) והמחשב היה דלוק כי תוכנות שיתוף הקבצים פעלו. שמתי לב שהעכבר לא דולק, וניסיתי להזיז אותו והוא לא זז! חשבתי שהלך העכבר אבל גם הסורק, והGamepad מחוברים למסך וגם הם לא פועלים. ניסתי לחבר את הדברים האלה לUSB שבמחשב וזה עובד. למישהו זה קרה פעם? ניתן לתקן את זה? (מדובר במסך LG Flatron 995FT בן שנתיים וקצת) אודה לעוזרים :'( שבת שלום!!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ras81,

באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by Wood-Elf,

יש לי B&W2, אבל יש לי איתו כמה בעיות - א'. המפרט שלי זה AMD 3000 ו9800P, והוא רץ על 10FPS, על מדיום, ברזולוציה של 840 על 700 ומשו נדמה לי, 32 ביט קולור. אבל פסדר, אפשר לחיות עם זה (למרות שזה אמור לרוץ יותר טוב, ניחא) ב'. הבעיה העיקרית, היא, שלפעמים הוא נתקע. אבל לא נתקע לגמרי, כאילו, אם אני אחכה איזה רבע שעה הוא יחזור לתפקד, ואז אחרי 2 דקות יתקע עוד פעם לאיזה רבע שעה. כזה מעצבן אותי (כמו שקרה לי עכשיו) אני פשוט יוצא ממנו עם Ctrl + Alt + Del כי זה ממש מעצבן. ואז אני רואה בצד כזה סמלון קטן (רק אם המשחק עדיין פועל תוך כדי!) של משולש וסימן קריאה בתוכו. "Virtual memory minimum too low". אוקיי. אני מניח שחסר לי ראם? (512) פסדר. אין לי כסף כרגע. אז העלתי את המינימום ל-1024 נ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by bluemail,

הdvd שלי משמיע רעשים ומודיע שחסר קובץ בווינדוס/ישן ולא מעלה כלום לעומת שהצורב עובד ללא בעיות יש הצעות???

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  22. לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by master af,

הי לא ברור לי למה, אך ברגע שאני גולש באתרים מסוימים, המעבד שלי נחנק, במנהל המשימות אני רואה את FlashPlayerPlugin 11_4_402_265.e שצורך כמעט 100% מהמעבד, האם FlushPlayer אמור להיות כל כך כבד? או שזה איזה וירוס או משהו? תודה.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  24. היי אנשים... מצטערת שזו הולכת להיות חפירה לא פשוטה. המחשב של אחותי החליט להשתגע ולהיתקע במין לופ מוזר של הפעלות מחדש. מה שקורה זה שהכל עולה כמו שצריך עד המסך שמראה את הלוגו של ה-XP עם פס הטעינה הזה למטה, ואז כשהוא אמור להעלות את השולחן עבודה הוא פשוט עושה לעצמו restart. אני יודעת שאחת האופציות היא פשוט לפרמט ולעשות התקנה מחדש, אבל יש לה הרבה חומר על המחשב שהיא לא רוצה לאבד... בינתיים מה שניסיתי זה להשתמש באופציה של repair עם הדיסק של ה-WIN אבל אין לי את האופציה הזו שם... ושם גיליתי גם משהו אחר. יש לי 2 "כוננים" (פיצול ע"י partition magic). כשנכנסתי לנסות לתקן את הWIN, ובגלל שאין לי את האופציה הזאת, זה העביר אותי להתקנה מחדש ושם כשראיתי את שני הכוננים שמתי לב שבכל אחד מראי…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. שלום יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב (עם הלוח הזה Intel® Desktop Board D850GB), הוא נותן פולס קטן למאווררים, ואז הם מפסיקים, רק המאוורר של המעבד ממשיך לעבוד. כמובן שמדובר במאווררים שמחוברים ללוח עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? הספק שלי הוא W350, הביוס מעודכן לגירסא החדשה ביותר, כרגע מחובר רק מאוורר אחד (בנוסף למאוורר של המעבד), והוא לא ממשיך אחרי הפולס. יש לי לוח זהה נוסף מאותו דגם וגם הוא עושה את אותה בעיה. הנה קישור לMENUAL של הלוח אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולהעלות רעיונות מה יכולה להיות הבעיה: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013240.htm תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.