עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והוסיף ל…

2. שלום לכולם יש לי קובץ שהוא קובץ של תמונה ואני רוצה להעביר אותו לקובץ וורד איך אני עושה זאת? תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Rami0786,

בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682

4. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן יש לי מסך Dell U3014 שיש לו 3 פורטים DisplayPort, אחד מהם הוא יציאה לטובת שרשור מסכים. חיברתי היום בטעות את היציאת DP מהמסך ליציאת ה-DP בכרטיס המסך שלי. אח"כ חיברתי כבל DP באופן הנכון אבל קיבלתי הודעת "אין סיגנל DP/לא מחובר כבל לפורט DP". השאלה שלי היא אם נוצר נזק לכרטיס המסך לפורט ה-DisplayPort אם חיברתי לתוכו בטעות יציאת DisplayPort מהמסך?(הכנסתי לו סיגנל במקום לקבל)? אני יודע שפין 20 של מחבר DisplayPort הוא של 500mA@3.3V האם זה מידע רלוונטי? תודה מראש מולי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by juvaliko,

שבוע טוב, לא מזמן סרטונים אקראיים שאני לוחץ בכדי להפעיל ביוטיוב בכרום מופיעים לי במסך שחור ויש שמע, לא יודע מה הבעיה משום מה, עשיתי פירמוט למחשב ללא קשר לבעיה, ועדיין הבעיה קיימת למישהו יש מושג איך אני פותר אותה?

8. שלום לכם, יש לי מחשב נייד הפעם עם שלוש שנות אחריות אבל כמעט שנתיים ובמאי שנה הבאה היא נגמרת, אזי אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב נייד טוב, כרגע לא. הבעיה היא הייתה גם מתחילה כשרכשתי את מחשב נייד אזי כאשר הייתי משמיע מדיה, לא משנה מאיפה אזי הייתי משמיע מדיה, גם ממחשב, תקליטור או אינטרנט הייתי שומע מין רטט, מין רעד בשמע. אזי התקשרתי לתמיכת HP ואזי הם אחרי טרטור נפשות להסיר איזושהי תוכנה מהמחשב אזי מרגע זה כל הפרעות השמע שהיו במחשב נעלמו ועד לאחרונה, אולי מאזי העדכון אבל אולי בהגדרות שמע צריך לסדר. גם כאשר אני לא משמיע דרך אוזניות שומעים עם רטט. אני אנסה גם לעבור על החוברת שוב פעם של מחשב נייד לראות אם משהו יעזור לי את הבעיה ובכלל אני אכנס לאתר תמיכה של מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by gufi,

יש לי שני ראוטרים TP-LINK עם WIFI אחד מחובר ל WAN דרך כבל. את השני אני מעוניין להתקין בקומה שאין בה כבל לWAN. איך אני גורם שמחשבים שיהיו מחוברים ב WIFI לראוטר ללא כבל ל WAN יצואו דרכו ל WAN

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by pxst17,

יש לי מחיצה C ומחיצה D, ב-D אני לא משתמש ולכן ארצה לחבר את הנפח שלה לכונן C. אפשרי? (ב-D אין כלום, המחיצה ריקה)

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. קניתי מחשב נייד בלי מערכת הפעלה עם כרטיס מסך של RADEON התקנתי את כל הדרייברים שצריך: כרטיס מסך מובנה והכרטיס מסך של RADEON כשאני עושה DXDIAG הוא מראה לי את הרטיס מסך המובנה אותו דבר בתוכנה CPUZ איך אני יודע שהמחשב קיבל את הדרייבר של הכ. מסך?

12. אהלן, בבעלותי מחשב: intel core i7 4770 gainward nvidia geforce 770 GTX 16 GB RAM 1680 1050 Display אך משום מה משחקים חדשים עובדים על ההגדרות הכי גבוהות רק ב FPS ממש נמוך אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי את הכרטיס מסך GTX780 ומצלמת הרשת HD-3000 אני רוצה להקליט גיימפליי בשדואפליי ושהמצלמה תצלם אותי איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני עומד לרכוש מדפסת משולבת הכוללת אפשרות פקס, האם יש בעיה לחבר את הפקס לקו הטלפון האינטרנטי וכן האם אופן החיוג וקבלת פקס שונה מקו טלפון בזק, האם צריך לבצע הגדרות מיוחדות?,

• 6 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני אובד עצות, אני מנסה להגדיר את המחשב כדי שיכנס למצב שינה אך ללא הצלחה. המחשב נשאר דולק בלילה, הוא מכיל המון מאווררים שלא בדיוק עוזרים לעניין השקט למרות שהוא יושב בסלון, מה גם שהמחשב שלי הוא לא בדיוק צרכן קטן כמו שאתם יכולים לראות במפרט. אז ככה, היה לי לוח קודם מדגם Asrock X79 extreme4 שאיתו היו לי בעיות מגוונות(חשבתי שגם עם כניסה למצב שינה), קניתי לפני כמה ימים לוח חדש מדגם gigabyte X79-UP4, הרכבתי את הלוח ללא התקנת חלונות מחדש ועניין הכניסה למצב שינה עבד כמו שצריך ללא שום הגדרה, המחשב נכנס למצב שינה בקלות ללא שום בעיה. לאחר כמה זמן, היתה לי בעיה עם משחק מסויים ואמרתי לעצמי טוב נו נתקין מערכת הפעלה מחדש, יש ברשותי מערכת הפעלה…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by LRa,

היי, השארתי את המחשב דולק על תוכנה מסויימת וכשחזרתי אחרי כמה שעות המסך היה שחור. לחצתי על המקלדת, כפתור הריסט, הדלקה ושום דבר לא הגיב. כיביתי את המחשב על-ידי לחיצה ארוכה על כתפור ההדלקה והמחשב כבה. עכשיו כשאני מדליק אותו, כל המאוררים עובדים, אבל המסך שחור. ניסיתי להחליף כרטיס מסך וניסיתי להוציא לשחק עם הזיכרונות, אבל כלום. קיצר, סיוט. יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by alex542,

בדקתי טמפרטורת רכיבי מחשב וכו' והתוכנה הציגה תנתונים הבאים: http://gyazo.com/27f80e0a92dc40cbdfb6c9bfc9157b17 בנוגע לכרטיס מסך הבעיה ידועה לי בכרטיס מסך בשם gtx 550 ti אך בtemp1 = 127c היה לא הגיוני בשבילי. גם נראה לי בגלל זה המאורר אצלי פעול במהירות גבוהה יחסית(בתמונה שצלמתי לא נפתס הרגע שהמאורר במהירות גבוהה אך הרבה פעמים אני רואה אותו ב6000 + ) למה זה ככה? ניתן לפתור תבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ABL,

אחרי הרבה ניסיונות החלטתי לשאול כאן כי לא מצאתי פיתרון שעבד לי. כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי פוסט עם ספלש סקרין לבן (של הגרסה הישנה של גיגהבייט) על זה זה תקוע דקה הוא מצפצף ציפצוף אחד, אחרי 10-20 שניות מצפצף ציפצוף אחד ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור ולא קורה כלום (אם אני לוחץ ריסט זה עושה אותו דבר). רק כשאני מכבה לחלוטין ומדליק שוב הוא עולה כרגיל עם הספלש סקרין השחור והכל בסדר. זה תמיד אותה תופעה ותמיד בפעם השניה שאני מדליק את המחשב הוא עולה בסדר. מה אפשר לעשות? -אין OC על הזכרונות, הם נבדקו והם בסדר -הוצאתי את הסוללה מהלוח כדי לאפס את הביוס, לא פטר את הבעיה -ניסיתי לנתק כל רכיב כדי לבודד את הבעיה כמו כונן אופטי וכונן קשיח אחר, לא עזר -בדקתי את הSSD והוא תקין

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by amir77a,

אני עובד עם שני מחשבים: נייח - הכולל מעבד core i5 בן 3 שנים, זכרון 8 גיגה, כונן SSD , מע' הפעלה Win 7 נייד - הכולל מעבד core i7HQ, זכרון 8 גיגה, כונן SSD (סמסונג Evo 250), 2 כרטיסי מסך (של אינטל ו-Geforce 750M) מע' הפעלה Win 8. התוכנות בשני המחשבים דומות. למרות שהנייד חזק למדי, עדיין באופן יחסי הנייד מגמגם לעומת הנייח. חשוב להבהיר שהנייד לא נתקע, אך הוא מגיב לאט יותר מאשר הנייח. לדוגמא פתיחת מסמך Word זריזה יותר תמיד בנייח. קריאת מייל ב-Outlook אשר דורשת הורדת תוכן חיצוני, בנייח עוברת חלק, בנייד תמיד לאט יותר. אני מנסה להבין מדוע כך הדבר. מע' ההפעלה Win 8 סה"כ אמורה להיות מהירה באותה מידה כמו Win 7 אם לא מהירה יותר. אשמח לתובנות בנושא. תודה, אמיר. כיצד ניתן לבדוק מ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Iko89,

מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 3emi,

מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  23. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום חברים אני לא מצליח להתחבר לרשת ה WIFI הביתית שלי מסיבה כלשהי , 2 ניידים ו3 סמארטפונים אחרים כן מצליחים לתחבר לרשת האלחוטית, והבעיה היא ספציפית ברשת הזו, אני יכול לתחבר לרשתות אחרות בלי בעיה. האידיקטור היחידי שיש לי הוא סימן קריאה צהוב על האייקון של הWIFI תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by שדגשדג,

שלום יש לי בעיה שאני רואה קובץ בצפייה ישירה זה יוצא לי מקטין לי את המסך ויוצא ממסך מלא בנוסף גם אם מנסים לראות בנגן במחשב לא משנה איזה נגן התמונה יוצאת ממסך מלא ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך את הנגן והדפדפנים את הפלש סגרתי את התכונות הפעולות את האנטי וירוס וחומת אש ועדין כול פעם זה יוצא לא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.