עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by free fraek,

יש לי בבית מחשב עם פנטיום 3 והתפרק לו ההיטסינק והתופסנים הלכו לאיבוד (נשאר אחד)... איך אני יכול להדביק\לחבר\או כל דבר אחר אבל שהמחשב יוכל לתפקד...

2. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להעמיק כמה שיותר את הידע שלי במחשבים - בעיקר תוכנה (פרמוט, עריכת סרטים, מצגות, OCR, חלוקת קבצי PDF ואולי אפילו שפות תכנות). רציתי לדעת אם יש מדריך צעד אחר צעד בדברים האלו... הכרה של ווינדוס וכו' - אפשרי ואולי אף רצוי שהמדריך יהיה באנגלית. במילים אחרות, מניין הידע שלכם בנושא ומה הדרך המומלצת לרכוש אותו (אני מעדיף חינמי אבל אם ש קורסים/לימודים בתשלום גם אפשרי)

3. יש לי במחשב כונן HDD 1000 טרה. התקנתי כונן חדש SSD 256 GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, והגדרתי אותו כברירת המחדל. כלומר כשהמחשב נדלק אני מקבל מייד גישה לקבצים בכונן החדש. הבעיה שבכונן הישן נותרו המון תמונות וקבצים חשובים ואני לא יכול לגשת אליהם. כשאני עובר לכונן הישן אני לא רואה אותם. הם פשוט נעלמו! יש גישה רק לחלק מהקבצים. אני מאוד מקוה שהם לא נמחקו. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי אני מנסה לתקן את המחשב של חברה שלי ופשוט הוא עושה לעצמו ריסטים, מה זה יכול להיות??? הערה: התקנתי לה לה דברים ובבילון גם, בקיצור כשבבילון עובד בהתחלה הוא אומר- בעיה שטח האיכסון אינו באתחול או משהו כזה... * יש לי הרגשה שזה בצקטורים בהרדיסק אבל אני לא סגור על זה מה אתם אומרים? או שזה יכול להיות המעבד אבל אני מעדיף לשמוע דעות פה מאנשים... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  5. שלום לכם. יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gt ואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך איזה כבל אני צריך לקנות בטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבן ובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זה צירפתי תמונה של הכרטיס. תודה רבה על עזתכם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by Sp_RuS,

היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  8. פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Ramsses_II,

טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…

10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  11. המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by falukky,

יש פה מדריך באתר לכל מיני שיפורים למי שיש SSD ושם מוזכר לבטל את ה-Pagging file ולהפעיל על הכוננים האחרים. לי יש רק כונן אחד שהוא SSD ו-16 ג'יגה זיכרון, האם לבטל ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by henpl900,

שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by Alon Egozi,

יש לי שאלה למומחים יש לי שני הארד דיסקים ועל שניהם מערכות הפעלה. על הישן יותר מותקן nod32 עם רישיון משווקים פעיל ועובד אולם מישהו שם ב-ESET חסם את הרישיון הזה להפעלות עתידיות - זאת אומרת שבהארד דיסק החדש יותר בו התקנתי את מערכת ההפעלה לפני מספר ימים בלבד הרישיון כבר לא מפעיל את האנטי ווירוס. השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני מעביר קבצים, חלקי רג'יסטרי או כל דבר אחר בכדי שהתוכנה תעבוד גם על המערכת החדשה יותר?

16. Started by omerha,

יש לי ABIT IS7-E ו P-4 2.6 HT וכאני מעלה את ה CPU-Z המתח שהמעבד שלי מקבל הוא לא קבוע פעם זה 1.488 ופעם זה 1.504 וזה נע לפעמים ביניהם. בביוס הכל מוגדר אוטומאטי . ויש לי אל-פסק של ADVICE שאמור לייצב את המתח הנכנס האם זה תקין ? (בכללי הכל עובד טוב)

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  17. היי המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת: Intel Core i5 4430 3Ghz Gigabyte GA-B85M-HD3 FSP RAIDER 550W Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים: 1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר 2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys 3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...) 4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???

20. Started by madnaor,

אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by fx-57,

דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by sergeykp,

בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  24. מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  25. יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…

• 8 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.