עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבוע נרכש מחשב עם לוח אם gigabyte h61m-ds2 rev 4.0 והותקנה מערכת הפעלה 32 win 8.1. עד לפני יומיים הקול עבד ופתאום ישנו איקס על הצלמית של הקול ובמנהל התקנים ישנו סימן קריאה על הדרייבר. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של הדרייבר שקיימות באתר של גיגהבייט ושם דבר לא עוזר. מה עושים במצב כזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by or_21d,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500 עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768 כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600 איך זה הגיוני? ביצעתי את העידכון הזה , והוא לא עזר http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html העלתי תמונות של פירוט המצבים שהכרטיס מסך תומך בהם כהדריבר מותקן וכשהוא לא מותקן. זה מתי שהדריבר מותקן http://img48.imageshack.us/img48/4798/16908567fn1.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9219/58612226lf0.jpg זה מתי שהדריבר מחוק. http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg יש למישהו הסבר לזה? או פיתרון ? תודה אור.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by Srulz,

המחשב נתקע לאחר כמה שניות שאני סוגר את הסרט. זה קורה רק בסרטים שהם 480 720. אם זה סרט רגיל איכות AVI רגיל הוא לא נתקע. לאחרונה נגעתי בהגדרות של השמע בקשר ל AC3 כי אני משתמש בכבל קואקס לאדיו האם זה קשור? משתמש בקודאקים K-LITE ובתוכנה BSPLAYER. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Aviad56,

אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! …

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  5. חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!

6. Started by psycho killer,

מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ?? והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by avimorp,

יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה הכרטיס וגם לא רשום עליו עכשיו אני צריך תדריבר מה אני עושה

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  8. הי אני צריך עזרה בפתיחת מחיצה בכונן במחשב את רוב הפעולות אני יודע אבל אני לא מצליח לפתוח מחיצה גדולה של 180GB אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by sandra tamarov,

שלום קניתי מחשב נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה WIN 10 ושמתי לב שהבהירות הכי גבוהה שלו עדיין חשוכה והצבעים לא אחידים מספיק (רואה הבדלים משמעותיים בין המחשב החדש לישן שלי שבו רואים הרבה יותר טוב עם בהירות גבוהה יותר) השאלה שלי היא אם יש דרך להגביר בהירות מעבר למה שיש במחשב / לשחק עם הצבעים שם ? תודה לעונים :)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שאלה נתונים: יש לנו מערכת הפעלה X32, (ידוע שהמערכת יכולה לנצל עד ל 3GB של RAM) יש לנו גם 8RAM (בעזרת 4 כרטיסים של 2GB האחד) עובדה: מאחר ויש לנו מערכת הפעלה X32 ומכסה של 8GB RAM, אנו יודעים שרק 3GB יהיה מנוצל. השאלה הנשאלת היא: האם משחקים המותקנים על מערכת הפעלה X32 , יהיו יכולים לנצל יותר מ3GB של RAM? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iurkin,

שלום לכטלם , לפני כמה ימים אחותי ראתה חלון שקפץ לה בזמן שראתה סרט ב-Windows Media Player 10 והיא אישרה שיוריד לה עידכונים. הוא עידכן לה לגירסא Windows Media Player 11. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלה גרוטאה ובקושי סוחב דברים אז החזרתי לה את הגירסא הקודמת ע"י תהליך Rollback. כשהיא פותחת עכשיו סירטון הוא הראה לה את האשף הגדרות כשמתקינים את התוכנה הזו עוד פעם. הוא מראה שם Windows Media Player 10 וכשהוא עולה הוא מראה את גירסא 11 ואז ישר קורס. אני ווידאתי שמחקתי לה גם את ה-Runtime של הגירסא החדשה יותר ואיתחלתי את המחשב מחדש. אני הורדתי את Windows Media Player 10 מהאתר של מייקרוסופט כדי לתקן את הגירסא וכשאני פותח אותו הוא נותן לי שגיאה כזו: עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

שלום, נתון: 1. מחשב אשר עבר פירמוט בעקבות בעייה בווינדוז 2. הארד דיסק חיצוני אשר מכיל קבצים לגיבוי כל הקבצים על ההארד דיסק החיצוני מועתקים בהצלחה לוינדוז חוץ מאילו אשר נמצאים בתיקיית מוסיקה. ההעתקה נתקעת. ביצעתי צ'ק דיסק, יצא תקין. ניסיון להריץ את הקבצים מהכונן, עובד. ניסיון להעתיק את הקבצים למערכת הפעלה אחרת (אובנוטו) נתקע. ניסיון להעתיק אותם למקום אחר בכונן, נתקע, ניסיון לדחוס התיקייה בכונן, נתקע. רעיונות יתקבלו בברכה, אוהד

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, המחשב: AMD PHENOM X3, לוח אם: M3N-HD.HDMI של אסוס עם .NFORCE 750A. 4GB זיכרון של OCZ, 4 כוננים: 250GB 250GB 500GB 1TB כולם של WD. ספק 500W של TT הבעיה: אז קניתי כרטיס מסך חדש (GTX560TI), ובערך באותו הזמן המחשב התחיל לעשות בעיות, בהתקנת הדרייברים של המסך הוא לא מתקדם הרבה ואז אומר שהוא לא התקין בגלל TIMEOUT (לוקח לו 30 דקות שלי להתקדם ליפני), אבל אחרי כמה כאלה, גם בSAFE MODE הדרייבר עובד. המשיך עם זה שהמחשב ניתקע ולא מגיב בזמן התקנות, אבל תמיד חוזר לאצמו אחרי כ2 דקות, אם אני מריץ סרט או אפילו יוטיוב אז לפעמים הדרייבר של הכרטיס מסך קורס וחוזר לאצמו. כל ההתקנות לוקחות ממש הרבה זמן. אבל אם אני לא מתקין שום דבר, אני גולש באינטרנט חופשי ומוריד טורנטים קבוע בלי בעיות. גם מש…

19. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Atai,

אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by The-Who,

שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by bv_beaver,

במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LinKinG,

יש לי צליל מוזר מהמחשב כמו זרם כזה והוא מתגבר או מתעוות יותר נכון כל פעם שהמחשב חושב ??? מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by My_Name,

יש לי פה איזה מחשב שכבר מותקן עליו XP וה-Windows עולה בלי שום בעיות. שאני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו XP מחדש, בזמן שהוא עושה BOOT מהדיסק, לפני שהתפריט בחירה של הכוננים מופיע - אני מקבל BSOD: שלפי מה שהבנתי מעיד על בעיה כלשהי ב-HD. אז לקחתי את ה-HD למחשב אחר וניסיתי לפרמט - עובד בלי בעיות. הבאתי HD אחר כדי להתקין עליו - לא עובד. החלפתי כבלים של IDE - לא עובד. החלפתי את החיבור (IDE1, IDE2) - לא עובד. אני חושד שזה כנראה הלוח, מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.