תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים. התקנתי במחשב SSD של SAMSUNG מדגם 960 PRO בתצורת M.2. מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 פרו ללא המלחצה (הווינדוס חוקי). התקנה מאותה המדיה עם אותו הסריאלי על SSD רגיל עוברת בהצלחה. הנה הודעת השגאיה שאני מקבל. יש רעיונות למישהו? האם התקנה של מערכת הפעלה על M.2 שונה אכשהו מהתקנה על SATA ואם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, המחשב הנ"ל חדש יחסית פועל ולא עולה. עם חיבור ספק הכוח הנורית ליד כניסת המתח דולקת, אחרי הפעלת המחשב נורית ההדלקה דולקת ונורית הכונן הקשיח נדלקת למספר שניות ונכבית. הכונן הקשיח ממשיך להסתובב, המסך לא נדלק (לא תאורה ולא מידע) לוח המקשים לא מגיב ושום נורית לא דולקת בו, והעכבר מבזיק לרגע בזמן ההדלקה ובזמן הכיבוי. המחשב נקי מאבק ולא מתחמם, מגעי כרטיס הזיכרון (4GB) נוקו בעזרת אלכוהול, וכאשר המחשב מופעל בלעדיו - הוא מצפצף 5 פעמים במקביל להבהוב באדום של נורית ההדלקה. צרפתי את תמונת המחשב במצב פתוח. עוצו עצה בבקשה. תודה, יחיאל
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר הוא מחק תוכנה ועכשיו מנסה להתקין גרסה אחרת כנראה שמה שהתוכנה משאירה במחשב מפריע להתקנה חדשה מה הדרך הכי קצרה ופשוטה למצוא ולמחוק מה - regedit את כל מה שנשאר? מ"ה ווינדוס 10 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה האחרונה המחשב המזדקן שלי התחיל להראות סימני מאמץ, אבל אחרי טיפול ותחזוקה הוא חזר להיות אלוף! אך בכל זאת עלתה לי תהייה שהייתי שמח לקבל תשובה מפורשת לגביה, במידה והמחשב המזדקן שלי לא היה חוזר לאליפות והייתי מרגיש צורך להחליף אותו - האם אני יכול להעביר את הכוננים שלי (3 SSD ו2 HDD) כמו שהם למחשב החדש מבלי לאבד מידע? או ליתר דיוק, האם אפשר להעביר את הכונן C מבלי לפרמט או להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? באחד הסרטונים של היוטיובר JayzTwoCents הוא אמר שניתן להעביר SSD עם מערכת הפעלה בין מערכות מורכבות ושהמגבלה היחידה שאי אפשר לעשות זאת במחשבי מותג כגון HP, DELL וכדומה, אבל בתגובות לא הסכימו איתו ממה שאני זוכר. אז מה המסקנה …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שאני נכנס דרך אינטרנט אקספלור בהרבה אתרים אני רואה מסך לבן כלומר הוא לא טוען תאתר. ממחשב אחר שקיים בביתי האתר רץ חלק למה זה?? צריך להוריד עידכון או משהו?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה זה אני מביין שאין מספיק חשמל שמגיע לכרטיס מסך אבל זה פעם ראשונה שצץ לי דבר כזה איך אני יכול לפתור את זה???
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART. אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ב2 מחשבים קניתי מחשב עם לוח ASROCK מחשב חדש! עם מעבד 775soket. קניתי לוח אחר כי השני נשרף במחשב השניASROCK עם מעבד 478soket בשני המחשבים יש אותה בעיה ואני בטוח שזה קשור ללוח הבעיה היא: אני מפעיל את המחשב מגיע לוינדוס הכל טוב סיים לטעון הכל חוץ מהכרטיס רשת (שתי המסכים הקקטנים בצד) אבל אחרי חצי דקה-דקה הוא עולה (המחשבים הקטנים בצד של השעון) זה אומר שעד שזה לא עולה אני לא יכול להכנס לאינטרנט או לרשת הביתית מה זה יכול להיות ? זה משהו בביוס? תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי תוכנה שבודקת כל דבר במחשב כי במשחקים לפעמיים נכבה המסך אני רוצה לדעת אם זה מעבד או כרטיס מסך? מחשב חדש [אני יעלה לכאן את הבדיקות שעשיתי ותגידו לי ] וגם אם אפשר לבדוק כמה מתח נותן הספק לכל פריט במחשב . תודההה ויש לי גם כמה תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי אני מנסה לתקן את המחשב של חברה שלי ופשוט הוא עושה לעצמו ריסטים, מה זה יכול להיות??? הערה: התקנתי לה לה דברים ובבילון גם, בקיצור כשבבילון עובד בהתחלה הוא אומר- בעיה שטח האיכסון אינו באתחול או משהו כזה... * יש לי הרגשה שזה בצקטורים בהרדיסק אבל אני לא סגור על זה מה אתם אומרים? או שזה יכול להיות המעבד אבל אני מעדיף לשמוע דעות פה מאנשים... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הודעת שגיאה מעצבנת שעולה אקראית באמצע כל דבר אין לי מושג במה מדובר . חשבתי שזה קשור אולי בתוכנת ה-אלכוהול אבל גם אחרי הסרת כל הכוננים הוירטואליים ממנה , ההודעה ממשיכה להופיע . אני מצרף תמונה של ההודעה . תודה על כל עזרה .[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 03:25:59 אגב , אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל כתוב שם תקליטון ואין לי בכלל כונן דיסקטים .[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש לפי כשלושה ימים, כשאני מריץ משחקים, המחשב פשוט "קופא" - שום דבר לא מגיב, אני נאלץ לעשות ריסטרט (פיזית על ידי לחיצה על הכפתור במארז). יש לציין שזה לא קורה בכל פעם, אבל בפעמים שזה קורה זה נורא מרגיז. המפרט: ASUS 8800 GTS 250 GB SATA2 WS GYGABYTE 965P 2GB DDR2 667 MHZ TWINMOS ENERMAX LIBARTY 500W ASUS WS 22" LCD 2 MS בעיקרון דברים שכבר שללתי שיכולים להיות גורם לבעיה: * ספק כח, הספק חזק מאוד וזה לא מקור הבעיה. * חום, כל הטמפרטורות תקינות, גם של המעבד, של הכרטיס מסך, אין שום בעיה. * DRIVERS של כל חלק במחשב הכי עדכניים שיש. * מערכת הפעלה XP התקנה "טרייה" הכל תקין (לא אין לי שום וירוס ולא כלום... *דופק על עץ*) מה שהכי נשמע לי הגיוני זה כשל כלשהוא בהארד דיסק …
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום המחשב לא נידלק אבל לא ראו מסך,פתחתי תמארז וראיתי שהמאוור שצמוד למאוור של המעבד לא עובד פירקתי אותו ושמתי בו זז קל והוא עובד עכשיו והמחשב עובד (ביגלל זה המחשב לא עלה ??) עכשיו עם כן אני רוצה ליקנות מאוור כזה ותמישחה שבניהם איזה מאוור קונים ?? תודה יש תמונה תיראו למה אני מתכוון!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב שכתוב בחתימה. עד לפני יומיים הוא היה מומהר ל 2200Mhz. לפני כשבוע שיחקתי supreme commander (בטא) והמחשב נתקע. הנחתי לזה..... לאט לאט תדירות התקיעות גברה וגברה עד שזה נהיה בלתי נסבל. תמיד בדקתי טמפ' והן היו בסדר. הנמכתי את ה OC- והחשב המשיך לקפוא. עד שהורדתי אותו לגמרי והמחשב כרגע דיי בסדר (עדיין לא הרצתי בדיקות כבדות, אבל קודם הוא היה נתקע מכמעט כלום). שאני מנסה לבצע OC קטן- המחשב נתקע/מרסט. רק הלוח והמעבד ב OC- הזכרון לא (היה אבל כבר לא). יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? מה לעזעזל קורה פה? המחשב היה ב OC סביר, הוא דיי חדש (פחות משנה) והמתחים לא היו מטורפים. ד"א, היום קניתי Audigy 4 SE וכשאני מנסה להתקין את הדיסק הוא מוציא שגיאה ולא מעלה את ה setup. לדעתם קשו…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן חודש בערך שנכבה לבד בפתאומיות בד"כ במצב מנוחה, ההגדרות בווינדוס בצריכת חשמל בסדר, במעבדה הוא דווקא לא נכבה והריצו עליו תוכנה לבדיקת כ.מסך במשך 11 שעות, הבעיה שלפעמים הוא לא נכבה יום שלם ולפעמים הוא נכבה כמה פעמים ביום ולפעמים זה דופק קבצים במחשב. הלוח אם הוא של gigabyte ds-4 מעודכן לגירסת bios אחרונה ספק topower 500 עכשיו אני מנסה לחבר לו מפצל אחר לחשמל אבל אני לא חושב שזה יעזור למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק....... האם יכול להיות שזה בגלל שהארד דיסק לא מחובר עדיין (אני צריך לקבל את הקבל sata מחר.....) נ.ב : גם הatx וגם ה-cpu מחוברים לספק....
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-