תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
קניתי palit 8800GT 512 Sonic אחרי שהרכבתי את המחשב הוא עבד מצויין למשך כמה שעות. כשעשיתי ריסטרט למחשב אחרי שהורדתי net frame work 3.0 המסך לא עלה,שמעתי שהוינדוס עלה. לוח האם עשה טיקים מוזרים ואז צפצוף אחד (בצפצוף הזה המאוורר במעבד כבה לשנייה ואז שוב נדלק). עבד כל הלילה, בבוקר עשיתי ריסטרט ושוב לא עלה=\ זה המפרט: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC EarthWatts 500watt, הספק שקיבלתי עם הסונטה 3 עכשיו אני עם כרטיס המסך הישן(radeon x300) ובכל זאת כשהמחשב עלה היו מספר טיקים ואז צפצוף אחד נראה שהכרטיס עוב…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART. אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ישנם אתרים ספציפיים שבהם ישנה בעיה בצפיה בסרטים. לדוגמא: ספורט 5+, או נענע 10 . כשאני מתחיל לראות סרטון את הפרומו אני מצליח לראות וכשמתחיל הסרטון הצבעים מרוחים על המסך(האנשים בכחול והרקע כתום). אך לעומת זאת באתר youtube ואת הסרטים שנמצאים על המחשב אני כן מצליח לראות. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו?? הכרטיס מסך מסוג radeon x 1250 און בורד על לוח אם asus M2A-VM HDMI וכשאני מתקין את הדרייבר הוא מזוהה כ: radeon x 1200 הכרטיס מחובר למסך ב-DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום. אז ככה: אני צלם וקניתי לפני 3 חודשים מחשב נייד שאמור להיות חזק לעריכת וידאו וסטילס וגם למשחקים: intel core i7-4702mq 2.2GHz )up to 3.2), 8ram, כרטיס מסך radeon 8600m. המחשב של HP. המחשב מריץ את assasin 4 על איכות כמעט מינימלית כדי שיפעל בצורה סבירה (עדיין לא חלק מספיק...). -או שהמחשב באמת לא מתאים לזה אבל קשה לי לקבל את זה אחרי ששילמתי 4600 שח מחיר עלות של המחשב (ע"י חבר), אושהוא פועל על הגרפיקה של המעבד (intel hd4600) בלבד ולא משתמש בכרטיס מסך הייעודי. שאלה נוספת: המחשב משתמש בכרטיס מסך החיצוני והמובנה ביחד או שצריך להגדיר לו במה להשתמש? הערה: אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הכרטיס מסך (דרך לחיצה ימיית על השולחן עבודה) הוא כותב: Catalyst…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה התחיל לי הבעיה. מי שמכיר את המשחק Counter-Strike יודע כמובן שחשוב ביותר במשחק זה ה fps ping וכו וכו, ולפני איזה חודש כל הזמן שאני משחק המשחק פשוט קופץ לי! ממש! אני הולך-נתקע לשניה הולך- נתקע הולך- נתקע.. ככה תמיד! וזה לא בעיה של פינג.. אז חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך, ואני לא יודע איך לטפל בזה! תודה לכל מי שיעוזר!
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאני מפעיל משחק אז כל כמה זמן מופיעים ונעלמים לי קווים כאלה.. זה נורמלי? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! לפני חודש , אולי יותר התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד במחשב... כשאני מדליק אותו המחשב נדלק ואני אפילו שומע צלילים של המערכת הפעלה אבל המסך לא נדלק , נשארת נורה כתומה , אני צריך לכבות ולהדליק אותו 3-4 פעמים עד שהמסך גם נדלק ולפני שבוע ככה התחילה לי עוד בעיה כשהמחשב עולה המסך לא מפסיק להבהב , מן ריצוד כזה גם כשאני נכנס לביוס , עושה בוט מסידי , לא משנה מה המסך לא מפסיק להבהב עד שהווינדוס עולה וכשהווינדוס עולה אין הבהוב ,הבנתי שהבעיה הזאת קשורה לקצב רענון... בדקתי את המסך והוא תקין , ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך , החלפתי את הכרטיס עם הכרטיס במחשב של אחי והופ.. המחשב עבד חלק , מה גם שכשבדקתי את הכרטיס מסך שלי על המחשב של אחי הוא עשה את הבעיות שתיארתי למעלה , אז הבנ…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל בימים האחרונים שהמחשב מתחיל לעלות לאט לאט לאט ולפעמים הוא לא עולה בכלל.... אני חושב שזה כתוצאה מהכרטיס מסך שלי, גי פורס 2, שכבר ממזמן המאוורר שלו שבק חיים והכרטיס שלי מתחמם מהר משהו משהו.... עכשיו שאני מפעיל את המחשב, שמתי לב שאיפה שכתוב את הנתונים על הכרטיס מסך כתוב שיש 0 זיכרון(WTF) וגם פוטושופ עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון... הוא אומר שיש בעיות עם חומרה.... האם המחשב לא עולה כתוצאה מכרטיס מסך?! אני לא ידוע אם לקנות אחד.. עכ שחסכתי כסף בשביל משהו גדול שאני עומד לקנות ביומולדת שלי.... אני עכשיו צריך להוציא אותו על כרטיס חדש... ואני חושב שאם אני יקנה אני ילך על GFX5200 כי אני לא צריך יותר מזה.... זה מספיק בשביל כל המשחקים של היום...... נ.ב גם הכרטיס רשת …
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! אודה לכם מאוד אם תתיחסו לבעיה שלי: יש לי לוח אם P4P800SE [865[ של ASUS , מעבד 3.0 פרסקוט וכרטיס מסך 9600PRO של POWERCOLOR 256 מגה. לפעמים קורה מצב שהמחשב פשוט לא עולה ויש צפצוף אחד חלש. הפתרון לבעיה הוא להזיז למעלה למטה את הכרטיס מסך וזה מסתדר אחרי כמה פעמים או מייד. היום, הפעלתי את המחשב והוא נתקע במערכת הפעלה (XP SP3) עצמה בDESKTOP , עשיתי RESET והוא לא עלה רק עשה צפצוף מעצבן. הזזתי את הכרטיס מסך למעלה למטה הוצאתי אותו, החזרתי ואז זה עבד , אבל לפני הLOG IN למערכת הפעלה קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להזיז את הכרטיס מסך ולהפעיל - לא עזר נתן מסך כחול בשנית. לקחתי מטלית וניקיתי את המגעים של הכרטיס מסך, הכנסתי אותו ועכשיו הכל עובד. אפשר להבין איפה הבעיה פה? בכרטי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאד בכרטיס קול, לפני יומיים כאשר פתחתי את המחשב, הסאונד במחשב פשוט לא עבד, לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהמחשב לפתע פשוט לא מזהה את הכרטיס קול.. הוא לא מופיע במנהל ההתקנים.. ובאפשרויות סאונד בלוח בקרה רשום שלא קיים כרטיס קול, ניסיתי להתקין דריברים אבל זה לא מתקין אותם בגלל שהמחשב משוכנע שאין כרטיס.. ניסיתי גם הוספת חומרה וזה לא עבד.. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ויינדוס אקס.פי במחשב p3 500Mhz 192mb הווינדוס עולה ללא בעיות השימוש הוא בעיקר לאנטרנט יש לי כרטיס קול קריאטיב לייב וליו הווינדוס מזהה אותו וגם מתקין את הדרייברים אבל משום מה הרמקולים לא פועלים. בווינדוס 98 שהיה לפני השידרוג הרמקולים פעלו כשורה. הורדתי דרייברים חדשים אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שהוא מזהה את הכרטיס קול. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-