עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by drdan,

למחשב בעל CD ו-HD היושבים כל אחד על BUS נפרד, אני רוצה להוסיף צורב: האופציות: 1. לחבר את הצורב כ-SLAVE ל-CD. 2. לחבר את ה-CD כ-SLAVE ל-HD על BUS אחד, והצורב על BUS נפרד. (ה-HD ב-ATA100 - האם יפריע?) מה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועי צריה מיטביים בצרבה מ-HD ומדיסק לדיסק ? תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yossihaz1,

שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by shus2000,

יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by N110,

שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Raistelyn,

יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by sgsg,

טוב רוב השאלה בכותרת. שמתי לב לזה לא מזמן אבל מסתבר שזה ככה כבר כמה זמן. יש לי שני נגנים - סאנסה ו IAUDIO X5L - וכשהם מחוברים המחשב לא עולה. הוא נדלק אבל לא קורה כלום. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by MagnuM_47,

שלום, יש לי סרט באיכות HD פורמט MKV שוקל בערך 8.5 ג'יגה. קודם כל עד שהצלחתי להפעיל אותו, הורדתי מלא קודקים, עכשיו זה עובד רק ב VLC ולא ב MEDIA PLAYER אבל הבעיה היותר רצינית היא שהסרט נתקע כל 30 שניות בערך, הוא מקפיא את התמונה, לפעמים מורח אותה (הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל) ואחרי כמה שניות חוזר. כאילו הסרט כבד למחשב. המעבד שלי הוא Q6600 2 GB זיכרון ראם כ.מסך 8800GTS 320MB תודה לעוזרים! (תעבירו אם זה לא הפורום הנכון)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Liran3331,

יש לי כונן דיסקים שהוא גם צורב וצורב DVD LG H62N אני לוחץ על הכפתור והמגש לא נפתח... פשוט תקוע צריך להחליף צורב?

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  10. מה אומרת הודעת השגיאה הבאה IEEE1394 BUS HOST CONTROLLER OHCI COMPLIANT IEEE 1394 HOST CONTROLLER התקנתי וונידוס אקס פי ובמנהל התקנים יש לי סימן שאלה ליד זה קיבלתי את המחשב החדש היום ונראה כי הוא היה אצל מישהו אחר לפני שכן הוקן שם חלונות 98 וגם מישהו פירמט וחילק את המחשב AMD 2.6 לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by puhs,

לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Psilocybe,

היום חזרתי בערב הביתה, הדלקתי את המחשב והכל נראה כרגיל. אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן פתאום הצד השמאלי של המסך התחיל להבהב קלות וכל מה שנמצא בצד הזה התחיל לקבל גוון אדום-וורדרד, כאשר הצד הימיני פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה זה עניין של הכרטיס מסך, אז התקנתי דרייברים (גם של המסך עצמו), ניקיתי את המחשב והכל מסביב אבל זה לא עזר. גיליתי לאחר מכך שהעניין הוא במסך עצמו לאחר שחיברתי מסך אחר והוא עבד כרגיל. ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות של המסך לדיפולט, בדקתי שהוא על ה-Refresh Rate הממולץ אבל שום דבר לא עוזר. המסך חדש יחסית, אפילו לא בן שנה. אשמח לעזרה חברים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by m3tr0x,

שלום! יש לי 3 כוננים במחשב DVD CDROM וצורב שכל אחד בתורו החליט שהוא מפסיק לעבוד ואני אסביר. הכוננים עצמם עובדים, אך לא קוראים דיסקים. ברגע שאני מכניס דיסק קורא אחד משני דברים: 1. המחשב נתקע 2. הדיסק לא נקרא ע"י הכונן. יש לציין שמדובר בכוננים יחסית חדשים (כבר לא במסגרת אחריות) שלא אמורה להיות איתם כל בעיה. אשמח לעזרה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב המיושן שלי וקונה כרטיס גרפי 3090 RTX שיש לו צריכת חשמל עצומהשל 350-400 וואט. העניין הוא שבבית שאני שוכר, כשנגיד מפעילים דוד חשמל ותנור גדול/מזגן מרכזי נופל החשמל בחלק מהדירה. השאלה היא אם כ. גרפי חזק יכול לגרום לדבר כזה? אם אני זוכר נכון לגבי מערכת החשמל יש לנו חד פאזי 25 אמפר. לפרוטוקול, אין לי שום ידע בחשמל אז אשמח אם תפשטו את התשובות. תודה מראש

17. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by אור כהן,

שלום לכולם. א' אני רוצה לציין שהבעייה הזאת קוראת לי גם כשהמחשב שלי כלל לא באוברקלוק. ב' לפני התופעה בד"כ יש הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד ג' הפתרון היחידי שלי הוא לעשות הפעלה מחדש בתקקווה שהבעייה לא תחזור על עצמה. ד' זו ממש לא הפעם הראשונה שהבעייה מתרחשת ה' עדכנתי והחלפתי את כל הדריוורים, וחזרתי גם לישנים יותר, הבעייה עדיין קיימת. ה' יש לי מחשב ctrl c ctrl p של אחי שאין לו את הבעייה הזאת. הסרטון שממחיש את הבעייה: http://s3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/?action=view&current=_0001.flv יש גם מצבים שזה מגיע אפילו לשולחן העבודה!!! שברתי את הראש ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה, חלק פגום? זקוק לעזרה, אור כהן

21. Started by eART,

לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  23. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Dvich,

לחבר שלי יש מסך LCD אבל הוא לא יכול להפעיל אותו, תיאור יותר מפורט: מדובר במסך LCD מסוג F51e תוצרת ACER. הבעיה במסך היא שכשאני מדליק את המסך אז רק המנורה הקטנה בצד נדלקת, אבל המסך לא מציג תמונה. ניסיתי במחשב אחר והבעיה נשארה, אפילו כשאני מנסה להכנס לתפריטים של המסך, המסך לא מציג לי אותם.. המסך פועל אצלי כבר 3 שנים בלי שום בעיה.. מה יכולה להיות הבעיה במסך הזה? מי שמבין בזה שיעזור לי בבקשה, תודה

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.