תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
כל פעם מופיעות הודעות לעדכן דרייברים לכרטיס המסך (AMD Radeon). אחרי הורדת הדרייברים, מתבצעת סריקה של תוכנת ההתקנה שאומרת שהדרייברים הכי עדכניים כבר מותקנים. מה עושים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בעודי חוזר למחשב של אימי לאחר הפסקה קצרה, אני רואה כי המסך שחור ורק התאורה האחורית שלו דולקת. המקלדת לא מגיבה, והאור האדום של העכבר האופטי נשאר דלוק. עשיתי ריסט, ובחרתי בהפעלה רגילה. לאחר זמן רב יחסית של שהייה במסך ה-Welcome, כאשר שולחן העבודה הופיע, הופיעה הודעה של Windows שהוא ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה, וכי הוא יצר קובץ Dump לפי מה שראיתי בפרטים. להלן פרטי קובץ ה-Dump: ================================================== Dump File : 022517-14133-01.dmp Crash Time : 25/02/2017 17:43:53 Bug Check String : NTFS_FILE_SYSTEM Bug Check Code : 0x00000024 Parameter 1 : 0x001904fb Parameter 2 : 0xb352da84 Parameter 3 : 0xb…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. המסך לא מוציא לי אות מהמחשב . הוחלף כבל . נוסה על מחשב אחרמ עדיין את אות . מה הבעיה שאין אות . האם יש טעם לתיקון. כיצד ניתן לפתוח את המסך .אנני רואה ברגים) MAG 21 . תודה
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!
-
- 8 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברים. יש לי בעיה ממש הזויה על עכבר של לוג'יטק מדגם G602. משום מה יש לאגים ממש גדולים בתגובה של העכבר, קרי הפרש רציני בין התזוזה שלו על המשטח לתזוזה של הסמן על המסך, לפעמים עד כדי קפיאה מלאה. העכבר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, בנוסף מחובר למחשב סט אלחוטי מדגם MK710 (השילוב עבד היטב זמן רב ככה שלא זו הבעיה). דברים שכבר ניסיתי ולא עבדו: 1. להזיז את הרסיבר לכל יציאת USB במחשב (מאחורה על הלוח ומקדימה במארז), כולל למפצל חיצוני. 2. הסרה של כל התוכנות הנלוות של לוג'יטק, בדיקה וכשזה לא עבד התקנתם מחדש. 3. עבודה רק העכבר ללא הסט האלחוטי הנוסף מחובר. 4. ביטול כל התוכנות שרצות ב STARTUP של המחשב. 5. נסיון לעבודה ללא המשטח עכבר היעודי. …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחול סוללה ניידת של אסוס שאמורה להיות 45,000 mwh אבל בתוכנה מסויימת רשום שהיא שווה MWH 42,700 אחרי יום אחד של שימוש היא ירדה ל42,225 האם אפשר לומר שהבטרייה מזוייפת? האם יש אפשרות לדעת אם הסוללה שייכת לASUS?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בסמארטפון שלי עם מערכת הפעלה android מתפרצות הודעות המציעות התקנת אפליקציות או פירסומות. בתחתית ההודעות יש סימן קריאה קטן וכשפותחים אותו - ההודעה המתקבלת היא כי הבקשה הגיעה מגוגל. כל הנסיונות לבטל בהגדרות את הודעות גוגל - נכשלו. הצעות יש??
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. קניתי למחשב הנייד שלי (dell inspiron 5520) סוללה חדשה הבעיה שהיא פשוט מסרבת להטען. עכשיו מה שיותר מוזר זה שכשאני מחבר את המטען, הסוללה נטענת אולי 10 שניות ואז מפסיקה ורשום Plugged in, not charging. ניסיתי הכל חוץ מלעדכן ביוס משום שצריך לפחות 10 אחוז וגם זה אין לי. מופעל מעולה בלי סוללה ורק על מטען. מה לעזאזל זה יכול להיות? מתוסכל מאוד כבר.. פורמט אולי יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של asus בן פחות משנה וכבר ביקר אצלם 3 פעמים בגלל בעיית מסך כחול. בפעם האחרונה הוחלט להחליף לי לוח אם היות ואני לא משתמשת הרבה במחשב אז לא נתקלתי בבעיה שוב במהלך חודשיים אבל בחודש האחרון הבעיה הופיעה שוב. המחשב נתקע פעמים רבות ולא מגיב למקלדת ולעכבר ואז יש מסך כחול שאומר שהמחשב צריך לאתחל את עצמו מחדש עם הודעת שגיאת : dpc watchdog violation. האם מוכרת לכם הבעיה? המחשב הוא דגם TP200SA של אסוס, מחשב+טאבלט. האם יש טעם לפנות שוב לאסוס? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב נייד שלי חדש קניתי לפני 3 חודשים, מתחמם מאוד, לא יודע למה. אני משתמש בתוכנות כמו Photoshop, illustrator. אפשר לשלוח לתיקון אבל בכל זאת זה יעזור- האם מומלץ לשים משטח קירור מתחת? ואיזה? האם מומלץ לקנות ssd כדי שיסייע לא להתחמם הרבה? ומספיק 128 גיגה? תודה
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מסכי DELL ללא כניסת HDMI אבל עם כניסת DP. קניתי כבל צד אחד HDMI וצד שני DP. מנסה לחבר מחשב נייד באמצעות הכבל הזה למסך ואין תצוגה. ניסיתי עם שני המסכים ולא עובד. אותו מחשב עם חיבור HDMI ל HDMI אל מסך TV יש תצוגה ללא בעייה. חשבתי שאולי הכבל לא תקין אז החלפתי ב KSP לכבל חדש ועדיין לא עובד. איפה הבעייה ?
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה למומחים יש לי שני הארד דיסקים ועל שניהם מערכות הפעלה. על הישן יותר מותקן nod32 עם רישיון משווקים פעיל ועובד אולם מישהו שם ב-ESET חסם את הרישיון הזה להפעלות עתידיות - זאת אומרת שבהארד דיסק החדש יותר בו התקנתי את מערכת ההפעלה לפני מספר ימים בלבד הרישיון כבר לא מפעיל את האנטי ווירוס. השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני מעביר קבצים, חלקי רג'יסטרי או כל דבר אחר בכדי שהתוכנה תעבוד גם על המערכת החדשה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נתון: 1. מחשב אשר עבר פירמוט בעקבות בעייה בווינדוז 2. הארד דיסק חיצוני אשר מכיל קבצים לגיבוי כל הקבצים על ההארד דיסק החיצוני מועתקים בהצלחה לוינדוז חוץ מאילו אשר נמצאים בתיקיית מוסיקה. ההעתקה נתקעת. ביצעתי צ'ק דיסק, יצא תקין. ניסיון להריץ את הקבצים מהכונן, עובד. ניסיון להעתיק את הקבצים למערכת הפעלה אחרת (אובנוטו) נתקע. ניסיון להעתיק אותם למקום אחר בכונן, נתקע, ניסיון לדחוס התיקייה בכונן, נתקע. רעיונות יתקבלו בברכה, אוהד
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-