עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by juvaliko,

שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by OptiSTR,

שלום המפרט שלי זה: I5-3570 GTX 295 8GB GSKILL לוח אם לא זוכר את הדגם... בכל אופן מה שקורה זה ככה: כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב. לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב. הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET. בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל. הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200, בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר. אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה. אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור. ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי לוח אם, הארד דיסק ועוד כל מיני רכיבים. מאז מידי פעם יש לי קריסה של מסך כחול. אני מניח שזה בעייה של דרייברים אבל בwindows update אין שום דבר. איך פותרים את זה? אין איזו תוכנה טובה שסורקת את המחשב ומחפשת דרייברים עדכניים? האם כזו תוכנה תפתור את הבעייה? אשמח לעזרתכם..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Simtrax,

שלום, יש לי דיסק קשיח פנימי שמורכב בתוך Xtreamer ומחובר כרגע למחשב בUSB. ככל הנראה הדיסק פגום, לא מצליח לפרמט ע"י לחצן ימני פורמט לא מצליח לעשות check disk > שגיאה The disk check could not be performed because windows cannot access the disk לא מצליח לפרמט דרך Disk Management ניסיתי להוריד KillDisk של Active אך הוא מביא לי שגיאה Cannot write on sector Error 5. מה אפשר לעשות? איזה תוכנות אפשר להריץ או פעולות על מנת לפתור את הבעיה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Styx,

שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי מערכת חדשה, הלוח הוא h87 hd3 והוא מזהה לי את הssd והסידירום בלבד, למרות שהhdd עבד לפני רבע שעה עם המערכת הישנה ללא כל בעיה האפילו לא הוצא מהמארז בזנן התקנת הלוח ושאר הרכיבים, ההארדיסק הוא sata2 של סמסונג

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yarin153,

אין לי מושג איך לקרוא את המידע שיש בבדיקה הוספתי תמונה שצלמתי בפלאפון של הבדיקה אם אפשר עזרה לגבי הבדיקה

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by eliom,

שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by katkato,

אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני זוכר שאני ביטלתי את הבלוטוס ממנהל ההתקנים (עשיתי הפוך ללא זמין - שעה אני מחפש משו שכתוב "הפוך לזמין") ואני לא מוצא אותו עכשיו, איך אני מפעיל אותו? (אין אותו גם ב-wireless assistant )

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by man-of-God,

הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by maors,

שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה

22. Started by 3emi,

ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כרטיס המסך שלי הפסיק להוציא אות כאשר מחובר אליו כבל DVI. כאשר אני מחבר כבל VGA אין בעיה. אני משתמש באותו כבל ואותו מסך ומחבר אותו אל יציאת הDVI בלוח האם שלי וזה עובד כך שאני יודע בוודאות שזה הכרטיס. עכשנתי לו דרייברים בין שבוע או שבועיים לפני שזה התחיל (באותה תקופה הכל היה תקין). יכול להיות שזה קשור? מדובר בRADEON 7700, הכרטיס עדיין באחריות. אשמח לרעיונות.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Klayhamn,

שלום חברים את ווינדוס 7 התקנתי על המחשב החדש שלי - לצערי - ב-BIOS במקום ב-UEFI המשמעות היא שאי אפשר (יותר נכון, קשה מאוד) להמיר את סוג האתחול ל-UEFI בלי להתקין מחדש את ווינדוס 7 הסיבה העיקרית שהגעתי לזה בכלל היא בנסיון לפתור את זמני האיתחול המעצבנים שלי הם אמנם לא קטסטרופליים, אבל אין שום סיבה לטעמי לקבל 25 שניות זמן אתחול (מהדלקה עד רגע ה-LOGON SCREEN של ווינדוס) כשאנשים מקבלים עם סט-אפ דומה הרבה פחות מכך (חצי?) לא היה איכפת לי להתקין מחדש ווינדוס אלמלא כבר הייתי חורש עליו במשך יותר משבוע ומתקין ומקנפג את כל הדברים שלי (אנטיוירוס, תוכנות, פלאגינים, פונטים, קיצורים, THEMES, וכו') , מה שאין לי כח לעשות שוב לכן - אני מנסה להבין - האם זו באמת הסיבה לזמן האתחול האיטי ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים