תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
למי שככל הנראה כבר הספיק לשים לב... נעדרתי לאיזה ככה, סרטים עם האזוס. אני כרגע על פנטיום 2 שרץ במהירות של 350 מגהרץ (Yes! We can do it) עם וודוו 3 בחריץ האג'אפ. כונן קשיח של 1.7 ג'יגה, אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתולל לבינתיים... רק קצת אינטרנט וווינאמפ. מישו בבקשה יכול להפנות אותי לדרייבר אמין עבור הכרטיס הזה?... אני על חלונות מילניום (לבינתיים, לא נראו מסכים כחולים כשלהם). בבקשה, הזדרזו, רזולוציה מרצדת של 640x480 על מסך 19" עם שישה-עשר צבעים, לא הייתי מכנה זאת כ"תצוגה הסקסית" ביותר... תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הודעת שגיאה מעצבנת שעולה אקראית באמצע כל דבר אין לי מושג במה מדובר . חשבתי שזה קשור אולי בתוכנת ה-אלכוהול אבל גם אחרי הסרת כל הכוננים הוירטואליים ממנה , ההודעה ממשיכה להופיע . אני מצרף תמונה של ההודעה . תודה על כל עזרה .[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 03:25:59 אגב , אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל כתוב שם תקליטון ואין לי בכלל כונן דיסקטים .[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אבל הוא לא מזהה שום מהירות של הכרטיס מסך (X1950XT) ורושם Kernel Mode Driver does Not Seem to be running יש אפשרות לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. לעניין: מותקנים אצלי dvd rom ו dvd rw המערכת(xp pro) מזהה את הכוננים. אבל כשמכניסים דיסק לאיזשהו כונן הוא לא מזהה שיש דיסק וכמובן לא ניתן להפעיל כלום (כותב שאין דיסק....נא להכניס דיסק) שאר המחשב עובד תקין ניסיתי הסרה של ide primery וגם secndery וזה לא עזר. מודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס 98 SE ופתאום נעלמו לי האייקונים של הכונני דיסקים שלי (CD ROM+צורב). הם מופיעים בביוס אבל לו בווינדוס!!! מה לעשות???? ???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מסכי מחשב. אחד בביתי ואחד אצל הוריי. שניהם סובלים מתופעה דומה: שניהם דולקים לסירוגין. אני חושב שבשניהם הבעיה היא בשנאי ומעוניין להחליף אותו. בעבור שנאי בעל נתונים של 14V, 2.14A - האם ניתן להשתמש בשנאי של 15V ו 4A? לדברי החברה שדיברתי איתה, "המסך לוקח רק את מה שהוא צריך, לא יותר". האם זה נכון? ובכלל - האם מסכים שנדלקים לסירוגין עושים כן בד"כ בגלל בעיות בשנאי?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אחרי סופ"ש אצל ההורים חזרתי הבית והדלקתי את המחשב. כבר בהפעלה הראשונה שמתי לב לזה שהוא עולה מאוד לאט ושלא כל התוכנות שהיו אמורות לעלות בבוט עלו. התחלתי לעבוד ותוך שניה הוא נתקע לגמרי והמסך הפך כולו לקישקוש. לחצתי על ריסטר. המסך כבה וכלום לא קרה. לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה והוא נכבה. בהדלקה חדשה הוא נתקע על המסך הראשוני שעליו החלו להופיע נקודות ירוקות. שוב לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. בהתחלה ללא תוצאות - המחשב נדלק אבל המסך לא. ולבסוף הוא נדלק (לאחר שפתחתי את המארז) ועכשיו נראה כאילו הכל בסדר. למישהו יש רעיונות ? לפני כמה ימים הרצתי סריקת ווירוסים והכל יצא תקין. הרצתי עכשיו speedfan וההרד דיסק נראה תקין. רעיונות למישהו ? אני רוצה לעשות גיבוי אבל מפחד שז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, לא מזמן סרטונים אקראיים שאני לוחץ בכדי להפעיל ביוטיוב בכרום מופיעים לי במסך שחור ויש שמע, לא יודע מה הבעיה משום מה, עשיתי פירמוט למחשב ללא קשר לבעיה, ועדיין הבעיה קיימת למישהו יש מושג איך אני פותר אותה?
-
- 8 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד כשאני משחק במחשב או מפעיל את 3dmark אז המחשב חוזר לי בחזרה לחלונות אחרי משהו כמו5-15 דקות או נותן לי מסך כחול האם הארדיסק שלי דפוק או שזה בעיה אחרת.בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחב מתחמם יותר מדי אז הורדתי את התוכנה speedfanוהיא אמרה לי שהטמפרטורה שלי בין 38-45 מעלות הכי גבוה. אחר כך חשבתי שזה בגלל הכרטיס מסך אז החלפתי אותו מ- rive tnt2 32mb ל- geforce4 mx440 64ddr tv-out אבל זה עדיין קורה לי. עד לפני חודש בערך זה אף-פעם לא קרה ועכשיו זה קורה לי כל פעם שאני משחק (משחקים כמו: red factian או stuntgp ו-warcraft 3 יש לי windows xp ניסיתי לפרמט את המחשב אבל זה עדיין קורה האם הארד דיסק שלי דפוק ואני צריך להחילף אותו או שיש לי בעיה אחרת. intel pantiom 3 866mhz 196sdr 30gb via ma…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה התחיל בערך לפני שבוע שהמחשב נכבה לי בהתחלה לא התייחסתי אך זה ממשיך לחזור על עצמו פעם בכמה זמן.. זה לא קורה בפרקי זמן שוים .. הוא יכול להיכבות אחרי שעתים וגם אחרי יום אני לוידע למה זה ככה.. יש לי ספק כח חדש יחסית enermax 400 w ודואל קור וגן 2 ג'יגה זיכרון.. עזרה בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מקווה שניתן לקטלג את זה בתור בעיית חומרה.. אחרת תמיד אפשרת להעביר לציוד היקפי למרות שכאן אני חושב שאמצא מענה טוב יותר. ניסיתי לחבר את המיקרופון למחשב שלי לאחר שהיה מחובר למחשב אחר, ועבד (אצלי - לא). ניסיתי לשחק עם ההגדרות בקונטרול פאנל -> צלילים והתקני שמע, וידאתי שהכל שם לא מסומן בתור MUTE ושהווליום מקס' בכל ההגדרות ועדיין המיקרופון לא מקליט ולא משמיע. וידאתי שהוא מחובר למקום הנכון המיקרופון הוא silver line xt-mm201 אפשר עזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב3 ימים האחרונים המחשב שלי עושה לי חיים קשים! אני עובד על המחשב ופתאום הכל נתקע פשוט אין שום דבר לא זז ואז אני חייב לכבות את המחשב ולעשות ריסטרט... ולפעמים שאני בא לעשות ריסטרט הנורית של הארד דיסק נשארת דולקת ולא קורה כלום (המסך נתקע ב boot)... מה לעשות? חשבתי אולי זה קשור לטמפ' של הארד דיסק? עכשיו שזה מנוחה הוא על 49 מעלות... אבל זה לא קרה לי עד עכשיו שהוא עשה לי בעיות. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד דגם inspiron 15R ווינדוס 8 המחשב עולה רגיל ואחרי דקה שתיים פשוט נתקע,צריך לכבות ולהדליק מחדש וככה כל הזמן. שחזרתי את המערכת וזה עדיין לא עזר מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-