תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי התחיל להתכבות אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי GTX 770, ובדקתי וראיתי מיד אחרי שהוא נדלק שהטמפרטורות של המעבד שלי מאוד גבוהות. מה אפשר לעשות? זה המעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3048 MHz (23 x 133)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני קניתי את המיני מחשב מKSP לפני כמה ימים הוספתי לו עוד זכרון והחלפתי הארד דיסק בחנות ועכשיו רוצה להתקין ווינדוס 7 עליו והוא מראה לי את ההודעה הזאת ולא מעלה את ההתקנה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מסכי מחשב. אחד בביתי ואחד אצל הוריי. שניהם סובלים מתופעה דומה: שניהם דולקים לסירוגין. אני חושב שבשניהם הבעיה היא בשנאי ומעוניין להחליף אותו. בעבור שנאי בעל נתונים של 14V, 2.14A - האם ניתן להשתמש בשנאי של 15V ו 4A? לדברי החברה שדיברתי איתה, "המסך לוקח רק את מה שהוא צריך, לא יותר". האם זה נכון? ובכלל - האם מסכים שנדלקים לסירוגין עושים כן בד"כ בגלל בעיות בשנאי?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב מצאתי זמן לנקות את המארז של המחשב אצל אבא שלי. יש לו מארז מסוג Antec GX500 לוח אם Asrock G41C-GS מעבד Intel E8400 tray קירור למעבד Arctic Alpine 11GT rev. 2 זיכרון G. Skill DDR3-1333 CL9-9-24 1.5V 4GB כונן SanDisk 64GB SDSSDP064G כרטיס מסך NVidia Geforce 9500GT ספק כוח Xtreme P-4 500W ניתקתי את הלוח מכל החיבורים והוצאתי את המארז כדי לנקות אבק ולכלוך (לא מהלוח עצמו, הוא יחסית חדש ונראה די נקי). החזרתי הכל למקום וחיברתי בחזרה את כל החיבורים, אבל כאשר הדלקתי את המחשב - כלום לא עלה על המסך, נשאר שחור (no signal). כיביתי, הדלקתי, reset, כיביתי, בדקתי שוב את כל החיבורים, וידאתי שהכל מחובר נכון. שום דבר, רק אורות ומאווררים מסתובבים. הנורה של הדיסק הקשיח דל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתדרגתי במערכת חדשה יחסית (חוץ מהכונן קשיח שעליו מותקן וינדוס מהמחשב הקודם) ולאחר חיבור של כל החלקים הוינדוס לא עולה, הוא בא לטעון את הוינדוס ומיד עושה ריסטרט, ולאחר הריסטרט הוא רושם שהמחשב לא הצליח להעלות את הוינדוס ושואל אותי אם להפעיל בצורה נורמלית או על ידי שחזור הגדרות (משהו כזה) וגם שניסתי לעשות שחזור מערכת זה חזר לאותו חלון שוב השאלה שלי אם פירמוט של המחשב יעזור או שיש דרך אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה חודשים בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב הווינדוס כבה אבל המאווררים ממשיכים לעבוד, התאורה לד עובדת, חושב גם שאת ההרדיסקים הוא לא מכבה לגמרי אבל הווינדוס כבוי וכאשר מדליקים הכל נלדק כרגיל בוט נורמלי. חשבתי שזה בגלל לוח אם שיש לי כבר 8 שנים אז החלפתי אותו ועכשיו זה עדיין קורה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? אפשר להיות בטוח שזה הספק? להחליף? לתקן?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה ניסיתי: - להוציא דברים ששמתי לפני שהבעיה קרתה (רכיב USB) - לבדוק טמפ, הכל תקין, מעבד בממוצע 45+- - החלפתי כבל SLI כי הקודם עשה לי בעיות בעבר המחשב עושה ריסטים בלי הפסקה, זה התחיל לפני חודש-חודשיים עם ריסט פעם בשבועיים ועכשיו כל 5 דקות כבר לא יודע מה לעשות. כשהמחשב עולה יש צפצוף אחד שלפי מה שאני יודע זה אומר שהכל בסדר, עשיתי גם בדיקה לזיכרון והכל יצא תקין. אין מסך כחול, אין MINIDUMP אין כלום שום מידע התצוגה פשוט נעלמת ואחרי כמה שניות המחשב מתחיל מחדש, כלום לא פותר את הבעיה. נראה לי בעיית חומרה כי כשאני מעלה את המערכת אין לי הודעה שלווינדוס היתה שגיאה פאטלית, וגם זה קרה כמה פעמים עוד לפני שהווינדוס עלה. יש לי ספק כוח חדש בן חודש-חודשיים http://ksp.co.il/?select=.1108.&a…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7 אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל. אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB... שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה, בדפדפן האינטרנט שלכם שאני מנסה לצפות בסרטונים לא בשידור חי מאתרי אינטרנט מסויימים, למשל מהאתר אינטרנט של מאקו, אז בערך כל 10 שניות השידור נתקע וחוזר. אני התקנתי מחדש את הדפדפן,וקודם אני גם מחקתי את המידע הקודם שלו, והפעלתי במצב בטוח, והבעיה עדיין קיימת, מה עושים? אני ביקשתי מזה עזרה בפורום של דפדפן האינטרנט של פיירפוקס מוזילה ולא ענו לי על זה. במערכת ההפעלה אני בחרית באפשרות של תיקון וזה לא עזר, אני אפילו השתמשתי בתוכנת התיקון של של חברת tweaking, ואני סימנתי ב V את כל האפשרויות חיפוש ותיקון, והבעיה הזאת לא נפתרה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת : המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90 הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי . אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 . התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD . …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס, דגם X551M שעבד בסדר עד שיום אחד הדלקתי אותו והוא לא העלה אתה הווינדוס ואז רשם לי את ההודעה הבאה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. ואז הציע לי אפשרות אפשרות לאתחל מחדש, או repair. ה repair לא עולה, גם דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס. ה safe mode גם לא עולה. ניסיתי להריץ מיני ווינדוס XP דרך הדיסק של hirens אבל קיבלתי BSOD. ניסיתי לעשות בוט דרך דיסק של ubuntu , וזה עבד. השאלה היא למה הווינדוס לא עולה, והאם אפשר לתקן את זה. אשמח להצעות, תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש ברשותי 3 מחשבים: אחד עם ווינדוס XP ושניים עם ווינדוס 7. הם מאוד ישנים (אין להם אפילו USB 3.0), הצעיר ביותר בן 4.5 שנים והעתיק ביותר בן כמעט 10 שנים. אני מתכנן לקנות מחשב אחד חדש עם ווינדוס 10, כונן SSD וחיבורי USB 3.1 שיחליף את שלושתם, אבל אני רוצה לפרמט אותם מכיוון שיש עליהם מידע אישי, סיסמאות וחשבונות.. לשלושתם יש כונן DVD, ויש ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס 7 32 ביט. כמה זה יעלה להזמין טכנאי הביתה שיפרמט את שלושת המחשבים הישנים (רק מחיקת דיסק קשיח, ללא התקנת OS מחדש) אחד אחרי השני? וכמה זמן זה יקח אם הוא משתמש בדיסק התקנה אחד (אלא אם כן הוא יביא דיסק משלו) ??? נ.ב, באחד המחשבים יש כונן דיסקטים, ויש לי כמה דיסקטים תקינים. האם זה יעזור בפרמוט (א…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כונן ssd להריץ עליו את הווינדוס הכונן הוא כונן של סמסונג PM871 2.5 128GB הלוח עם שלי הוא m4a88t-m/usb3 נתקתי את ההרד דיסק הרגיל שלי וחברת עם קבל sata את הכונן ssd ושאני מפעיל את המחשב קופצת לי שגיה 4th master hard disk error ניסיתי להחליף כניסת sata הדבר היחיד שזה שינה זה שהתקלה השתנתה ל3rd master hard disk error בכניסה הראשונה והשניה של הsata קופץ לי ה3rd בכניסה השלישית והרביעית רופץ לי 4th ניסיתי קבלים שונים(של ההרד דיסק הישן שלי שעובד רגיל ושל הקורא דיסקים) קראתי קצת וראיתי שאני צריך לשנות בbios לahci ברגע שאני משנה לאפשרות הזאת החיבור sata החמישי והשישי מפסקים לעבוד ואני לא רואה אותם יותר גם בbios (בגלל זה השתמשתי רק …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה בתגובה של המחשב.. כאשר לדוגמא אני לוחץ על אות מסויימת ל3 שניות ואז מפסיק, זה ממשיך לרשום עוד כמה פעמים את האות הזאת.. או שכשאני מוחק חצי ממשפט , אז זה ממשיך למחוק את המשפט גם אחרי שעזבתי את המקש... עזרה?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני פה חדש באתר ויש שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן אשמח אם תעזרו. במחשב אם אני מפעיל מוזיקה ממקור אחד - נגיד יוטיוב - ואז מפעיל מקור אחד - נגיד איזה נגן, שני המקורות עולים אחד על השני ומקבלים בלאגן, שני שירים/מקורות קול שמופעלים בו זמנית. אבל בטלפון (אנדרואיד), אם אני שומע מוזיקה ממקור אחד ואז מחליף אז המקור הראשון נכבה. וככה כל פעם רק מקור אחד מופעל כל פעם. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום גם ל-PC להתנהג ככה? ולמשל, אם אפתח כמה חלונות של יוטיוב בו זמנית שרק אחד יעבוד. וכל השאר יושתקו. או אם אפעיל יוטיוב ונגן, השני שאפעיל יעבוד והראשון יושתק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-