עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260 GTX ועשיתי לו OC, עכשיו קורה לי במשחקים שהמשחק נתקע או יוצא לדסקטום ורשום בצד שהיתה תקלה בדייברים והם עשו ריסט ואחרי זה זה פועל רגיל. למה זה קורה ויש מצב זה בגלל הOC?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by MIKI23,

בדיקת כרטיס מסך 6600 GT AGP מה לא בסדר עם הכרטיס ואם תוכנה אחרת שבודק ביצעוים ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by rrroonnii,

יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3000. 1 גיגה זיכרון.כרטיס מסך 6800gs נוודיה 256mb . דיסק קשיח 200 גיגה sata 2. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי התחמם עד שניהיה פסים בכל המסך אז שלחתי אותו לחברה ותיקנו לי אותו.אחרי שהוא חזר אלי התקנתי אותו במחשב ומאז נהיו לי בעיות במשחקים הם זזים לי לא טוב. [דרך אגב הכרטיס שתוקן היה אצלי 3 שבועות בלי הכבל מתח שלו והוא עבד אצלי בצורה חלשה כי לא היה לו מספיק כוח .אחרי שלושה שבועות שלחו לי הביתה את הכבל מתח ואז חיברתי אותו לכרטיס ואז שהפעלתי משחקים הם עבדו לי באטיות ויש לציין שבהתחלה המשחקים האלה היו עובדים לי ללא בעיה.וגם הכבל מתח חיברתי אותו לשני כבלים חשמל היו במחשב.וגם יש לי דרייברים טובים.תודהההההההההההההההההההההההההה ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by u_o,

היום התקנתי תכרטיס מסך פעם ראשונה אחרי כמה שעות בערך 7 באמצע משחקים המשחק נתקע לי באמצע וראיתי מסך סגול (זה קרה לפני 10 דקות) אחר כך נסיתי להפעיל שוב משחק כלשהוא וזה נתקע באמצע. מה הבעיה? פתחתי תמארז והרגשתי חום על הכרטיס למרות שיש לי קירור של זלמן והחברה של הכרטיס היא ג'יגה בייט

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by tobul,

היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש עד פה הכל טוב עכשיו קניתי איתו 8800GTS התקנתי דרייברים והכרטיס נותן לי רק 3 רזולוציות לבחירה... לאח שלי יש את אותו כרטיס מסך(של אותו חברה) ואצלו יש הרבה רזולוציות לשינוי , התקנתי את הדרייבר הכי חדש מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by oFiR 22,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. אז התופעה היא כזאת שאני מעלה כל משחק (FEAR, PREY , FIFA 07 ) בתפריט הכל נראה רגיל אבל שמתחילים לשחק כל הצבעים נמרחים , רואים כל מיני צורות של מרובעים,משולשים,צורות לא ברורות מה שכבר ניסיתי לעשות זה להוציא את הכרטיס , לנקות את אותו מאבק אם ספריי לחץ אוויר ,בדקתי ויזואלית אם שום דבר לא שרוף ,ניקיתי גם ת סלוט ה AGP , הסרתי את ה דרייבר (CATALYST 6.8) שמתי 6.9 ואין שינוי... מה זה יכול להיות? הכרטיס מת? או אולי כדאי לפרמט ? אולי משהו נדפק ב ?WINDOWS

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by avi333,

היה לי ג'יפורס 4 שנשרף וקניתי את הכרטיס 5200 אפ איקס (לא השקעתי במשהו טוב כי אני מתכנן על מחשב חדש...) עם הכרטיס הקודם היו עובדים לי משחקים יפה מאוד ועכשיו כשאני מפעיל משחק אני רואה מין כתמים ירוקים כאילו מזכיר כשיש שלג צבעוני בטלוויזיה ובמנהל ההתקנים הוא לא מראה שום בעיה גם הדרייבר מעודכן מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by theocampa,

היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by משה וחצי,

יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by LM10,

שלום. יש לי בערך שנה את הכרטיס GTX 460 1B של חברת GAINWARD. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שחוזרת על עצמה, בהתחלה זה היה בתדירות נמוכה ועכשיו זה כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם המחשב. כל כמה זמן (יכול להיות שניות, יכול להיות שעות) המסך של המחשב נכבה, וכשהוא חוזר מופיעה לי בצד ימים ההודעה הבאה: display driver stopped responding and has recovered מה יכולה להיות הבעיה? הדרייבר שלי הוא הכי מעודכן שיש, הסרתי והתקנתי אותו שוב כמה פעמים וזה עדין מופיע. אני לא יכול לשחק בשום משחק, לא יכול לראות סרטונים באינטרנט, בקיצור העבודה במחשב די משותקת... הספק שלי זה SEASONIC 620 (הבנתי שאולי זה קשור אז אני נותן את המידע עליו) תודה מראש על כל עזרה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by menahem2009,

שלום יש לי בעיה כשאני משחק משחקים כמו Call of Duty Ghosts או battlefield 4 פתאום יש לי כמו פיקסלים גדולים על המסך והמשחק נתקע גם בסרטים זה קורה לעיתים יותר רחוקות ניקיתי את כל המחשב מאבק עדכנתי דרייברים ולא עזר עשיתי בדיקה occt למשך 10 דקות וזה התוצאות http://www.siz.co.il/my.php?i=wxynznmygymw.png http://www.siz.co.il/my.php?i=nzeyyjgnzm5t.png http://www.siz.co.il/my.php?i=ji3ntwmyyniu.png http://www.siz.co.il/my.php?i=zt5ztyguom5k.png

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by yas123,

אוקיי יש לי את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ויש לי איתו כמה בעיות.. בערך כל 5 דקות המסך נהיה שחור,ואז אני מקבל את ההודעה הזו: וזה גם קורה לי בזמן טעינת משחקים,ואז המחשב נתקע. הכרטיס גם לא מופיע לי בתוכנה EVEREST ושם כתוב שאין לי כרטיס מסך.. יש לי את הדרייברים הכי חדשים אם זה משנה עכשיו אולי זה הספק כוח שגורם את זה?או משהו אחר? הספק כוח שלי הוא EZCOOL 450W REAL תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by firox,

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .

19. אהלן, יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה. בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע. הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה. רק HARD RESET עוזר. שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס. הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיי…

20. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by kostika,

שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  22. כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  23. סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by puNani,

ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.