תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב בן 4 ולאחרונה הוא לא נדלק. המסך לא נדלק וגם הנורית שמראה שהמחשב "חושב" לא מגיבה בכלל. בנוסף כשאני מדליק את המחשב קורה לי שהמאווררים מסתובבים לשנייה/כמה שניות ואז המחשב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מתחיל לרוץ אבל בסופו של דבר המסך לא נדלק. גם כשאני מרסט את המחשב יש את אותה הבעיה- המחשב נדלק ונכבה כל שנייה למשך חצי דקה+- ואז נדלק בסופו של דבר אבל המסך לא עובד והמסך רושם "no signal". נ.ב- הדיסק קשיח נבדק על מחשב אחר והוא עובד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא באחריות ובאייבורי רוצים רק על הבדיקה 120 ש"ח... תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב נייד חדש של אסוס Zenbook UX31LA לנייד יש רק יציאות מסוג USB3 אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 שיש לי על disk on key יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות BOOT מה-Disk On key? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים תמיד עבד מעולה בלי בעיות בחודש האחרון התחיל לפעמים לקרוס (לרסט) לרוב מסכים כחולים . לפעמים לוקח יום עד שמסך כחול מופיע לפעמים שאני עושה ריסטארט איך שעולה הוינדוס מסך כחול מופיע... עשיתי בדיקת MEMTEST86 כל הלילה 10 "סיבובים" אין אירורס, הייתה המהרה של המעבד ביטלתי לדיפולט. [ATTACH=CONFIG]4245[/ATTACH] שום דבר לא עוזר ממשיכים לקפוץ מסכים כחולים זה הפירוט של שני המסכים הכחולים האחרונים(אותה שגיאה) חיפשתי קצת באינטרנט על השגיאה הזו ntoskrnl.exe+75bc0 אין פתרונות ברורים לגבי הבעיה אני עכשיו מנסה לעבוד עם המחשב אחרי שהסרתי את ESET Smart Securityגירסה 7 שלאחרונה התעדכנה כי רשמו שיש מצבים שהאנטי וירוס גורם למסכים כחולים. גם מחקתי את הוינדוס7 64 שהיה ועשיתי …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך MSI R9 270X 2GB GDDR5 הוא אמור לעבוד על PCI EXPRESS X16 אבל מופיע לי שהוא פועל רק על X8 מצורפת תמונה: http://imageshack.us/a/img41/81 19/3wmu.jpg לוח האם הוא gigabyte p55a ud3 והכרטיס מחובר כמובן בסלוט של הX16 (גם הכרטיס הקודם ישב שם ועבד על X16) הדרייבר מעודכן בגרסא האחרונה האפשרית מאתר החברה יש למישהו רעיון איך לפתור זאת? תודה רבה יקי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט . אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק . ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה . צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה. אשמח לעזרה , תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פאקרד בל, הוא די ישן (אם צריך שם דגם כי זה חשוב תגידו לי..) בערך בן 3. עבר תיקון או 2. (בעיקר תיקוני מערכות קירור) עכשיו לאחרונה הוא לא נדלק- מה זה אומר לא נדלק..? הוא בעצם נדלק אפשר לקרוא לזה, מערכת ההפעלה לא עולה. יש עליו ויינדוס 7.. כשמדליקים את המחשב נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר.. המחשב נטען כרגיל אך שמגיע לשלב שבו הוא אמור לפעול.. (שהמחשב נדלק למעשה במצב רגיל) רואים רק עכבר על רקע שחור-אפור. אפשר עצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בעת הדלקת המחשב החל להופיע "רעש לבן" או תבנית שלג על מסך המחשב, מצורפות תמונות מטה. לאחר מס' הדלקות חוזרות ונשנות מערכת ההפעלה (וינדוס xp- מחשב של אחותי) עלתה, אך הכל פועל בצורה מאוד איטית, הפיירפוקס קורס כל כמה דקות, דרייברים מוצגים כלא קיימים (במנהל ההתקנים) עבור כרטיס הקול וכרטיס הרשת. פתחתי את המארז, הכל נראה נקי ומסודר- אין דליפות קבלים, דברים שרופים. כמוכן, הוצאתי והכנסתי מחדש זכרונות. האם מישהו מכיר את התופעה/יכול לציין ממה היא יכולה לנבוע? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים אני מביא את המחשב לתיקון, הם עושים שם "ניקוי מגעים ופריקת מתח" ואז המחשב עובד לכמה זמן.. עכשיו המחשב עבד 24 שעות, כיביתי אותו ועכשיו שאני מנסה להדליק הבעיה חוזרת: למישהו יש מושג מה הבעיה פה? התייאשתי
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ניתקתי את הכבלים (נתונים וחשמל) משני כונני דיסקים אופטיים ומכונן קשיח במחשב נייח כדי לחבר כונן קשיח אחר. הכל עבד כשורה. עכשיו כשהחזרתי את הכל לקדמותו - המחשב לא מזהה את כונני הדיסקים והכונן הקשיח. כונני הדיסקים בכלל לא נפתחים. בדקתי כמה פעמים את החיבורים (נתונים וחשמל) והכל מחובר. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה. כמובן שהדלתי וכיביתי את המחשב בכל נסיון ובכל זאת עדיין לא מזהה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שעוד מוזר, זה שכפתור הריסט בזמן שהמחשב נתקע\קפא המקש של הריסט כלל לא מגיב.. עשיתי בדיקה לHDD+ראם שתיהם יצאו תקינים. הטמפרטורות נעות בין 38 ל71 למעבד ו45-74 לכ"מ. ga-h87-hd3, 4590, hyperx blue 8gb cl10, seagate 2tb, neo eco 520w
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי SSD של סמסונג, דגם 840 EVO התקנתי מערכת WIN7 ולאחר התקנת דרייברים של NVIDIA לכרטיס המסך, המחשב עולה עד מערכת ההפעלה ושם אני מקבל אך ורק מסך רקע ללא אייקונים, ללא עכבר, ללא כל דבר אחר שמאפשר לי שליטה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש פה מדריך באתר לכל מיני שיפורים למי שיש SSD ושם מוזכר לבטל את ה-Pagging file ולהפעיל על הכוננים האחרים. לי יש רק כונן אחד שהוא SSD ו-16 ג'יגה זיכרון, האם לבטל ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון (חודש-חודשיים) אני מקבל המון BSOD, זה בעיקר כשאני לדוגמא פותח הרבה סרטונים ביוטיוב בלי לסגור את האחרים, או סתם גולש עם הרבה סימניות, פעם זה היה קורה לדעתי בגלל טמפ' - הכרטיס מסך היה מגיע ל90 מעלות ואז המחשב היה מקבל, סידרתי את הבעיה עם TRIXX ככה שהמעלות לא עוברות את ה70-75 בזמן משחק או משהו. כרטיס מסך: HD 7970 - עם הקירור סטוק. יושב אצלי בבית קירור של Arctic Xtreme ל7970 אבל אין לי מושג איך מתקינים וזה גם יהרוס את האחריות אז לא יודע... מעבד: i5 3470 מה דעתכם חבר'ה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות שקשורות בתצוגה ובדרייבר. המפרט שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: (אני יודע שלא משהו בכלל) Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: DDR2 הדרייבר האחרון של נוידיה (340.52) פתר בהתחלה את הבעיה ולא גרם למסך השחור בתחילה אבל הוא כן יצר בעיה אחרת של הבהובים על המסך וגרימה לפריזים של התמונה, ככה שרק ריסטארט היה פותר את זה, אבל גם זה היה לזמן קצר. אז פרמטתי את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא התרחשה שוב. ואז גם החלה בעיה אחרת כשבוקר אחד ניגשתי למחשב והיה מסך שחור. ביצעתי ריסארט והכל נראה בסדר עד הלוגו של וי…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי היום בבעיה מוזרה במחשב - איך שאני מדליק אותו יש רעש חזק של המאווררים (כאילו מישהו נותן פול גז), אחרי כמה שניות הוא מפסיק והמחשב נדלק, יש את האפשרויות של הבוט והסטאפ. וממש לאחר כמה שניות הוא נכבה. האור במחשב ממשיך לדלוק אבל במסך אין אות. גם שאני נכנס לבוט הוא נכבה תוך כמה שניות. אני מנקה אותו בתדירות די גבוהה אז זה לא בעיה של אבק...ובכללי הוא היה בסדר גמור לפני שזה קרה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים, תקציר העניינים עד כה: 1. התקנתי כונן SSD חדש ודרך ניהול דיסקים הפעלתי אותו והגדרתי אותו כ-NTFS, כונן P. 2. שכפלתי את כונן C לכונן SSD בעזרת תוכנת EaseUS Todo. (פרטישן לדיסק) 3. אחרי השכפול נכנסתי לניהול דיסקים, הרחבתי את כונן P לגודל המקסימלי כי הפרטישן שנפתח עליו היה קטן מגודל הדיסק, והגדרתי "סמן מחיצה כפעילה". 4. נכנסתי לביוס והגדרתי סדר עדיפות דיסקים - עדיין עולה מהדיסק הישן. 5. לחצתי F12 אחרי הפעלה מחדש ובחרתי ידנית בוט מה-SSD - עדיין עולה מהדיסק הישן. מצרף תמונה של הגדרות הדיסקים. אני דיי אובד עצות... אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ראשית כל חג שמח לכולם =) יש לי תקלה קצת מרגיזה : כל 10 דק' בערך המסך נכבה ואז חוזר לעצמו תוך כמה שניות. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? קצת נתונים טכניים : מערכת ההפעלה - Windows 7 Home Premium 64 מסך 24" - LG LED FLATRON IPS 226 המסך של המחשב מחובר למחשב בכבל DVI-I ובמקביל מחוברת למחשב גם הטלוויזיה בכבל HDMI (לא יודע אם זה קשור לבעיה או לא) אם יש פרטים נוספים שעלי לספק, אני אשמח. תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-