תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, זאת לא כל-כך בעיה, יש לי ווינדוס 8, ברגע שהתקנתי 8.1 (מקורי, מחשב נייד שנרכש) מופיע לי ב"מחשב שלי" תיקיות ככה: השאלה שלי האם אני יכול לבטל את הופעת התיקיות שם ואיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הופיע לי בעיה במחשב שנקראת BEX שלא הצלחתי לפתור ראיתי המון סירטונים איך לפתור אבל אף אחד מהסירטונים לא עזר לי לפתור את הבעיה ... בסירטונים שראיתי הם הסבירו שצריך להכנס למחשב/מקש ימיני אפשרויות/הגדרות מערכת מתקדמות/הגדרות מתחת לביצועים/לשונית DEP ואז מוסיפים את התוכנה וזה אמור לפתור את הבעיה אך שאני ניסיתי זאת הופיע לי חלון שכתב :נגיד(אני סתם זורק שם ) Win rar- No such interface supported וזה לא נותן להוסיף את התוכנה שרוצים להוסיף אודה לכל מי שתרם בעזרתו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 נקנה לפני כמעט 4 שנים. לפני כמה ימים פתאום המסך שלי נכבה והמחשב "נתקע". זה קרה כמה פעמים. בבידקת טמפרטורות הכרטיס מסך מתחמם ולפעמים בלי כל סיבה גם במנוחה ואפילו עבר על ה-90 מעלות. ההתחממות באה ב"גלים" כך למשל אחרי שהיא מגיעה ל-90 במנוחה הוא יכול לרדת למתחת ל-50 לבד. אבל אני לא בטוח שיש קשר בין השניים כי פעם שהמחשב נתקע הטמפרטורה הייתה נמוכה מ-80. החלפתי משחה טרמית וזה לא עזר... לדעתי יכול להיות שיש בעיה במאוורר. השאלות שלי: 1. האם הקירור הבא מתאים לכרטיס? http://ksp.co.il/?uin=15077 2. אם אני שם אותו אני צריך להסיר את המשחה הטרמית ששמתי היום או שאפשר …
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בתופעה הזו? כבר פעם שניה שאני נתקל בה, בשני מחשבים שונים, חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי פתרון. הTurn off the display הוא על 5 דקות, וכאילו כל פעם שזה קורה אז המסך נשאר שחור אלא אם עושים לו crl alt del וינדוווס 7 64ביט
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קנינו מחשב חדש, הפעלנו ונראה שהכל עובד, אך פתאום שמנו לב שאף מאוורר לא מסתובב, לא שני הקדמיים ולא האחורי של המארז (120 ו 140 מ"מ). ידיד טכנאי מחשבים בדק ואמר שזה תקין, ראינו שהמאוורר של המעבד עובד, וראינו שהמאווררים של המארז אלו שאינם מסתובבים מחוברים ללוח האם (Gigabyte GA-H87) הוא אומר שזה נועד לחיסכון בחשמל, ושהם יתחילו להסתובב רק כשיהיה צורך בכך מבחינת חום. העניין עדיין מדאיג אותי כי לאחר זמן מסויים שהמחשב עובד מורגשת כמות חום לא מבוטלת שיוצאת מהפתח האחורי של המחשב (מהפתח של המאוורר, שכאמור אינו מסתובב, הלהבים עומדים במקום). מה דעתכם? האם לקחת סיכון ולהשאיר את המחשב דלוק ?
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אקספלורר ומדיה פלייר לא עובדים, כנראה וירוס מחק את הקבצים שלהם. כמו כן עדכונים נכשלים מיד בהתחלה. וינדוס 7 הום פרימיום. איך מתקנים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבריה, יש לי מחשב של אייסר, בן 3 במשב שני כרטיסי מסך, הראשון גנרי של אינטל והשני גיפורס של נבידיה. משום מה הוא משתמש אך ורק בכרטיס מסך הגנרי ואני לא מצליח לגרום לו להשתמש בגיפורס הדרייברים שלו מעודכנים, מצרף צילומי מסך של כל מני דברים... חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי פיתרון לבעיה. כמו שתיראו ה CPU Z לא רואה אותו, ובלוח בקרה של נבידיה אני לא מצליח להעביר אותו ממשולב ליחיד בשימוש בכרום בתכלס זה מה אני מחפש לעשות http://gyazo.com/025ac6d2ba72e2b3d7959a881334548a http://gyazo.com/78560c88caa41496e48773ec28f63bbb http://gyazo.com/2090d19749a5769ad36f94915db0bc98 http://gyazo.com/35a9e701b335f61dd0003babfff8c0ad http://gyazo.com/89eb6385b90ff495ff23d3aeb421715a אם יש עוד נת…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
"Your computer can't come out of hibernation. Status: 0xc0000411 Info:A fatal error occurred processing the restoration data. File: \hiberfil.sys Any information that was not saved before the computer went into hibernation will be lost." זוהי הודאת השגיאה שמופיע אחרי שניסית להפעיל את המחשב ממצב שינה, אחרי הפעלת המחשב מחדש הוא מנסה לתקן את השגיאה ונכשל. הוא מביא אותי לחלון שבו ניתן לעשות מספר פעולות(CMD,שחזור מערכת,בדיקת זכרון...) - אף פעולה לא עוזרת. זהו ווינדוס 7 אולטימט המותקן על SSD, מבדיקה בגוגל הבנתי שזוהי בעיה מוכרת על SSD ומה שצריך לעשות זה לבטל את Hibernation - לא ממש הלך לי. לינק למדריך שמצאתי http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני שומע מהמחשב כאילו קריוקי (לא שומעים טוב את הזמר) ואת שאר המוזיקה שומעים מעוות ולא שומעים בסטריאו אלא בשתי האוזניות שומעים אותו דבר. גם כשניסיתי במנהל האודיו לבדוק כל צד בנפרד, שמעתי בשתי האוזניות אותו דבר גם אם אני משנה את האיזון בין לימין ובין לשמאל אני עדיין שומע בשתי האוזניות אותו דבר ואותו חוזק בשניהם, רק שפתאום שומעים גם את הזמר (ככל כשהאיזון קרוב יותר ל "0" אז יותר לא שומעים טוב את הזמר והקול יותר מעוות). מה שיותר מוזר זה שיש לי זוג אוזניות שרק בהם אני מצליח לשמוע כמו שצריך ובשאר הזוגות יש את הבעייה שציינתי, כמובן שניסיתי את כל האוזניות גם במכשירים אחרים והם עובדים מצויין. ניסיתי גם באוזניות מונו וגם בסטריאו ובכולם (חוץ מזוג אחד) הייתה הבעייה הזאת. …
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדובר בכונן DVD של סמסונג SH-222AB, חיבור SATA אין בעיה לעבוד איתו (שמיעת שירים, צריבת דיסקים) אבל בביוס הוא לא מזוהה. הוא לא מופיע ברשימת המכשירים שאפשר לעשות דרכם BOOT ולא מזוהה ב- SATA configurastion וגם לא מזוהה כשעולים רגיל ממצב בו המחשב כבוי לגמרי, במסך הראשון של ה- PSOT בשלב בו ה WIN עולה לוקח לו הרבה זמן לעבור את השלב של הסמל עם 4 הצבעים. הזמן רק הולך מתארך מהפעלה להפעלה. הבעיה הזו הייתה לי כבר בעבר, כשהייתי צריך לחכות מספר דקות כדי לעברו את שלב הסמל. אז כמעט ופרמטתי את המחשב (אחרי ש sys restore לא עזר) אבל לפני ניסיתי להחליף את הערוץ SATA של ה DVD בלוח האם וזה פתר את הבעיות לגמרי. המערכת חזרה לעלות כרגיל ובמהירות - פחות מ- 20 שניות מה"ביפ" ב POST עד לע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כל אמצעי אחסון שניסיתי לחבר דרך USB פשוט לא נגיש או עושה בעיות. מה שניסיתי זה: Sandisk Cruzer Blade 8GB x2 Transcend JetFlash 560 16GB Samsung Galaxy S2 16GB + SD Card 8GB Sansa Clip Zip 4GB + SD Card 16GB ----------------- שאני מחבר את האמצעי אחסון למחשב זה לפעמים מראה ב"Computer" ולפעמים לא, אם זה מראה אז ככה זה ניראה וללא גישה להתקן: (בדרך כלל עד שמופיע המחיצה זה יכול לקחת כמה דקות) במידה ואני עושה מאפיינים על המחיצה של ההתקן: אם אני מנסה לעשות Error Check להתקן: המחשב מזהה את כל ההתקנים שחיברתי ב"Device Manager" בתור אמצעי אחסון: בפעמים ממש נדירות לאחר כמות גדולה של ניתוק וחיבור ההתקן המחשב נותן גישה להתקן ולראות את כל הקבצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי עם שני כרטיסי מסך שונים, כל פעם בסלוט PCIE אחר, עם שני מסכים שונים בחיבור אנאלוגי ודיגיטלי (המסכים תקינים בוודאות). אני לא יודע אם מה שתקול זה כרטיסי המסך (7100 פאסיביים של גיגבייט - מה כבר יכול להתקלקל ובשניהם?) או שפשוט לוח האם דפוק. איך מאבחנים?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה INTEL NUC D54250WYKH שמתי לב שיש לו IR רציתי לדעת עם איזה שלט אני יכול להשתמש בו או בכלל למה השימוש שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-