תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני נכנס יוצא לי הודעה : can't load image "XP", ניסיתי המון דברים! סגרתי תוכנות ברקע, הפעלתי כמנהל ועוד!! שום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לאתר ויזה כאל בכתובת הזו: https://services.cal-online.co.il/ בכל הדפדפנים אני מקבל את ההודעה שהגישה נדחתה: The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 5446797020694971774 מצד שני, אם אני נכנס לאתר בדפדפן אופרה עם VPN יש לי גישה לאתר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי בעיה, שאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה של nvidia זה עושה לי שגיאה : "הגדרות התצורה של NVDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות אינך משתמש כעת בהתקן תצוגה,המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי מתצורת NVDIA" הורדתי דרייברים , מחקתי והורדתי וזה לא פועל. כעיקרון יש לי 2 דרייברים מובנים במחשב אחד של intel hd graphics והשני של nvidia geforce gt 620 . שאני מריץ משחק הכי קטן שאפשר הוא רץ לי איטי מאוד. אני חושב שהכרטיס של הניוידיה לא פועל בזמן המשחקים. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 10.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק המשחק עולה - אם יש סאונד שומעים ואני יכול ללחוץ על כך הדברים במשחק (על עיוור) אבל אני לא רואה כלום במסך או את המסך הראשי בלי שום תפריט ובלי העכבר ושום דבר בנוסף... אני יכול להכנס למשחק (שוב, על עיוור)... לפעמים המשחק כן עולה נורמלי ואפשר לשחק... אבל אם משהו קופץ וזה יוצא לחלונות המסך של השולחן עבודה נתקע... (והמשחק כמובן ממשיך לרוץ... שאני רואה את השולחן העבודה) יש למישו מושג מה זה? :-\
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת
-
- 11 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה לי בעיות.. הוא לא זז... הCPU נמצא כל הזמן כמעט על 100 וזה ממש מוזרר.. המפרט שלי: מעבד E6300 לוח: P5B-VM זיכרון: 1G KINGSTON 667MHZ X2 דיסק קשיח: wd 250 16mb זה לא הגיוני מה שקורה.. המחשב הזה אמור להיות חיהה.. אבל הוא לא זז לי.. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלפני כמה זמן אני איפסתי את הלוח אם . ויש מצב שזה שינה משהו בהגדרות של ה2 מעבדים.. מה אפשר לעשות? בבקשה תעזרו לי.. אני משתגע המחשב לא זז...=\\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הכפתור שמפעיל את האינטרנט האלחוטי במחשב הנייד התקלקל . האם יש דרך חלופית להפעיל את האינטרנט האלחוטי ללא שימוש הכפתור במחשב הנייד ? . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החל מאתמול צצה לי בעיה עם הכרום. קבלתי הודעה קופצת קטנה שגורם אחר שינה לי את ההגדרות של הכרום. מאז הכרום פשט שבק חיים, בהתחלה הייתי בטוח שזו בעיית אינטרנט אבל כשאר צרכני האינטרנט\דפדפנים עובדים כראוי. אז ניגשתי לפתרון הברור של רוגלה מסויימת במחשב הרצתי maleware byts יש לי אנטי וירוס bitdefender הרצתי בדיקה מלאה, הרצתי spybot ע"פ המלצת פורומים של גוגל, כלום לא עזר. ניסית למחוק ולהתקין מחדש, לא עבד. אני לא מצליח לעלות על הבעיה.... אני גם לא מצליח למצוא את ההודעה שקפצה לי בחיפושים אינטרנט לא התקנתי שום דבר חדש גם... אולי מישהו נתקל או חשוב על פתרון אני אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה אני משחק במשחק הנוסטלגי WORMS עכשיו אני מתחיל לשחק והכל בסדר אבל לאחר דקה, חצי דקה זמן משתנה כל המסך נהייה לי בצבעים מוזרים כאלה ולא נח לשחק ככה! יש לי מחשב נייד עם כרטיס GeForce 8400GS יש לציין שאין לי בעייה עם יישומים אחרים זה ספציפית למשחק הזה כי הוא כנראה יישן! יש דרך לפתרון?? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בסרטים על גבי הטלויזיה היא באיכות ירודה במיוחד למרות כבל קצר ואיכותי רואים שחור לבן מטושטש ועקום לפני שאני מוציא כסף על כרטיס מסך נורמאלי ידוע למישהו האם ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל? אני משתמש לטלויזיה ביציאת RCA ולמחשב ביציאה אנאלוגית - D-SUB התמונה מושדרת או לצג המחשב או לטלויזיה לא מצליח לראות בשניהם בו זמנית CLONE תודה על העזרה, האמת שקניתי את הלוח הנ"ל בדיוק כדי לחזוך כרטיס מסך - אולי בכל זאת משהו בהגדרות?? תודה
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק (Battlefield 2 לדוגמא) על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-