תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אומנם טכנאי מחשבים אבל נתקלתי בבעיה (דווקא במחשב שלי) שאני לא יודע לאבחן אותה ועל כן צריך את עזרתכם. המחשב שלי יום בהיר אחד החליט שהוא לא מעלה יותר את ווינדוס 10 אלא מעביר אותי למסך תיקון בעיות. אחרי כמה ניסיונות פתאום המחשב כן עלה אבל אז שוב אחרי ש שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא שוב נכנס למצב הנ"ל. בסופו של דבר התקנתי את הווינדווס מחדש במיוחד עם צאת הגרסה החדשה בימים האחרונים וחזרתי לעבוד. שוב לאחר מספר ימי עבודה רציפים ללא בעיות שוב פעם הווינדווס לא עולה אחרי ריסטרט יזום שלי - זאת אומרת שום מסך כחול באמצע עבודה. לי נראה שזה בעיית חומרה בהרד דיסק עצמו ( למרות שעשיתי לו בדיקה מקיפה ולא נמצאה בעיה בשם סקטור פגום) מכיוון שיש לי הארד מקביל שמותקן …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כל פעם שהפרויקט מגיע לCPO גבוהה בערך 70 % הוא יציב לרבע שעה ןאחכ" הוא פשוט נתקע ולא זז יש 2 סירטונים לפני ואחרי ועשיתי פירמוט ובדקתי את המעבד עם כל מיני תוכנות ואני לא מוצא את הבעיה!! http://www.youtube.com/watch?v=jFOHmsiDgMY http://www.youtube.com/watch?v=b_5RrR9iGBQ
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דיסק קשיח חדש של Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX הבעיה שהביוס לא מזהה אותו אבל דיסק קשיח אחר הוא כן מזהה... והוא גם מזהה את הכונן דיסקים מה הבעיה פה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אשמח לברר, כיצד ניתן ליצור פורום, ולהעניק גישה למשתמשים מסוימים בלבד, למשל להוסיף את המשתמשים על בסיס טלפון או כתובת אימייל (אבל שהפרטים הנ"ל לא ישתקפו, אם הם ירצו לפרסם הודעה בפורום), שיפרסמו בשם בדוי. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצה אם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאה אבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה.. או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן.. אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה.. יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים במחשב רואים הכל בגוון אפור מוזר, אמרו לי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך הבעיה נפתרה ליום אחד ואחר כך חזרה.. כרטיס המסך שברשותי: geforce 4 440mx האם עלי להחליף כרטיס מסך או שיש פיתרון אחר? תודה מראש לעוזרים דור
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם - K8N Neo2 Platinum http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1 לאחרונה קניתי HD עם חיבור SATA לאחר שחיברתי אותו ללוח כמו שצריך אני מעלה את הWINDOWS ולא מוגדר לי הHD כמו כן כאשר אני נכנס ל BIOS האפשרות של ה SATA היא מאופשרת וכמו כן גם ה IDE יש לציין שכרגע יש לי שני HD מסוג IDE ללוח ושני CD ROM שגם מחוברים דרך ה IDE השני כך שכל 4 החיבורים של ה IDE תפוסים מדוע אני לא מצליח להגדיר את הBIOS ל 4 IDE ו SATA אחד למרות שמבחינת החיבורים פיזית זה אפשרי ? נ.ב שאלה נוספת מה בדיוק RAID תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור לwindows 7 ultimate אני לא אוהב את ווינדוס 10 לכן אני רוצה לחזור ל windows 7 הישן והטוב. מומלץ קובץ iso כמובן
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה! 1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
הי, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל מדגם d102ggc2. באחד הלילות האחרונים המחשב כבה מעצמו (כנראה בגלל קפיצה של החשמל או משהו כזה) ומאז המחשב נדלק אבל לא מזהה מסך. גם כשהמסך לא מחובר בכלל אין את הצפצופים הידועים. חשוב לציין שאין לי כרטיס מסך נוסף על המחשב אלה אני משתמש בכרטיס onborad (אבל אני גם לא יכול לנתק אותו כי אני לא יכול להגיע להגדרות BIOS) * ניסיתי את זה עם 2 מסכים שלפחות אחד מהם עובד בטוח כי הוא עובד עם מחשב אחר * לא ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני כי הרי אני לא יכול לנתק את הכרטיס onborad חשבתי לאפס את ההגדרות של הלוח אם ע"י הוצאת הסוללה שלו לכמה שעות. זה יעזור? ואם לא איך אני כן יכול לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
בני נעל את המחשב ניד ולא זוכר את הסיסמא מה עושים ,איך פותחים את המחשב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-