עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Msys,

אהלן, לאחר התקנה חדשה ופירמוט של הכונן הלוגי של וינדוס 7, משום מה גם בפרוטי לופס וגם בהצגת סרטונים באינטרנט האודיו וודיאו מאוד מקרטעים, מה יכול לגרום לזה? מאז הפעם האחרונה, שיניתי הפעם את הכונן הלוגי למערכת מהארדיסק חדש יותר וגדול יותר זה המפרט: Gigabyte gak8n ultra 9 amd 939 socket 3000+ 3gb ram 160 gb hardrive 500gb hard drive both seagate sound blaster 5.1 vx geforce 9500 gt האם זה יכול ליהיות השינוי במיקום הכונן של הוינדוס?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by bati6,

איך אני בודק את בריאות הסוללה? המחשב שלי בן שנה וקצת, אני מרגיש שהסוללה קצת מזייפת

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מה לעשות כדי למנוע זאת??

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by hzhz24,

המסך דל נפל. בנפילה יצא המסגרת . ושני חוטים מהמסך נותקו. לא יודע היכן צריך למקם אותם וגם באיזה אופן . המסך לא נדלק שהכנסתי אותו למסגרת. פעם אחת נדלק אור (ללא תמונה )שנגעתי בחוטים. המסך נראה שלם וטוב רק השני חוטים האלה בחוץ חוט לבן דק למטה בתמונה. חוט לבן עבה למעלה במסך

5. שלום, יש לי מצלמה למחשב שמחוברת דרך כרטיס PCI. עד עכשיו עבדתי על XP 32BIT, כשהמצלמה מופעלת בעיקר ע"י מטלב, וקצת ע"י התוכנה שמסופקת איתה. כעת אני מעוניין להתקין WIN7 64bit. באתר החברה יש דרייברים לכרטיס הPCI ל64 ביט והתקנתי אותם. הבעיה שהתוכנה המסופקת באה בשני גירסאות, 32 ו64 ביט, כשעל ה64 ביט מצויין שהדגם הספציפי של המצלמה שיש לי יתמך רק ע"י הגירסא הבאה. רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להשתמש בתוכנה 32ביט עם המצלמה, למרות שהותקן הדרייבר ל64 ביט. ככלל, התוכנה הרבה פחות מעניינת אותי, ובעיקר חשוב לי שמטלב יעבוד איתה, כשהוא עובד דרך ספריה של C++ של המצלמה (או משהו כזה, אני פחות מתצמצא בנושא). יש איזושהיא סיבה שמטלב לא יצליח לתקשר עם המצלמה בגלל החלפת הגירסאות הזו? תודה רבה A…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by motiyair,

במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. זה המחשב שיש לי ב"מפרט שלי".. חוץ מהזכרונות... שהם לא תואמים.. אז שלחתי אותם להחלפה ובנתיים חבר שלי הביא לי 512 מגה.. של DDRII 533 (סמסונג) התקנתי וינדוס והכל.. ואחרי בערך 3 שעות עבודה.. הפיירפוקס ניתקע וגם האיסי התחיל להיתקע.. (כל הזמן הייתי צריך להפעיל מחדש..) ואז פתאום כל המחשב קפא.. ובום.. מסך קריסה (הכחול) עשיתי רסט.. ניכנסתי לוינדוס.. בערך 5 שניות אחרי שזה ניכנס.. זה עושה לי מסך קריסה... וכבר ניסיתי 4 פעמים.. וגם ניסיתי לכבות אותו.. לנתק מהספק ולהחזיר.. לא עוזר מה לעשות?! =\\\ עריכה:... זנ הלינק לקבצי DUMP: http://rapidshare.de/files/31370435/Desktop.rar.html

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. אומנם זו בעיה שכנראה פתרתי, אבל מעניין אותי אם מישהו נתקל בה. בעליית windows, בין אם ב- safe-mode או באופן רגיל, ואפילו בהפעלת התקנה מחודשת של windows (עם SP3 כאמור), מופיע מסך כחול בלי הרבה פרטים מזהים. אחרי הרבה משחקים (החלפת זכרונות, נסיונות repair) ניסיתי פשוט לבטל את בקר ה- RAID ה- On-board (הלוח הוא GA-8I955X Pro של Gigabyte), ופתאום הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. בוקר טוב לכולם, יש לי בעייה שהווינדוס לא עולה לי, היום בבוקר התקנתי משחק מחשב שהורדתי אתמול באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא זז בכלל אז החלטתי לעשות ריסט. קיצור אחרי הריסט המחשב כזה מתחיל לעלות את הוינדוס כשהוא מסיים הוא מראה לי מסך שחור ולא זז, פעם שנייה היה אותו דבר בפעם השלישית עשיתי איפוס לביוס ומעכשיו הוא כותב לי את ההודעה הבאה: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root>\system32\hal.dll. please re-install a copy pf the above file. עכשיו אני על הנייד ואין לי מושג מה לעשות אני ממש חייב את העזרה שלך בהקדם, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yonik31,

מנסה לחבר כבל אופטי בין המחשב לרסיבר כדי לשמוע סאונד 5.1 או לפחות סטריאו בסרטים.חיברתי ביציאת המחשב וברסיבר כבל אופטי, כיצד אני מגדיר ברסיבר לשמוע את הסאונד מכניסה זו ? רסיבר דנון AVR 3300. כרגע אני שומע דרך כבל HDMI שמחובר למחשב ולמסך. תודה.

12. Started by sils,

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש. הכל היה בסדר עד שלפני כמה שבועות המחשב קרס כתוצאה מהרד דיסק דפוק. ההארד דיסק היה של Maxtor עם חיבור SATA. החזרתי אותו ליצרן ובינתיים קיבלתי הארד דיסק חלופי של WD בחיבור רגיל. אותו הארד דיסק נדפק גם הוא לפני כמה ימים. כאן הבנתי שמשהו לא בסדר. שלשום קיבלתי הארד דיסק חדש, אותו סוג כמו שהיה בהתחלה. אתמול כשאני משתמש במחשב קופץ לי מסך כחול עם הודעה DRIVER_NOT_LESS_OR_Equal. אחרי שחיפשתי מידע על הבעיה גיליתי שהוא יכולה לקרות כתוצאה מספק כח לא תקין או חלש מידי. לדעתי מה שגרם לבעיות עם ההארדדיסק היה הספק כח. אצלי במחשב יש Radeon 9800XT של הרקולס (שמחובר לספק) וכל נקודות החשמל שלי תפוסות. רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות? איך לבדוק את הבעיה? הרדיסקים נדפק…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by kobibo,

מהיום נתקלתי בבעיה שאני אם היא נובעת מכרטיס מסך או מהמסך עצמו. במסך פתאום אני רואה כל מיני נקודות מרצדות ( לא נראה לי שאלו פיקסלים שרופים מכיוון שבדקתי זאת ) יש לי את הדרייבר החדש של אומגה. במהלך משחק פתאום המסך נכבה לשנייה וחוזר נכבה וחוזר. כשבדקתי פיקסלים שרופים בעזרת התוכנה DPB לא ראיתי פיקסלים שרופים אבל שבדקתי את המסך ועברתי לצבע הצהוב המסך כבה וכאילו איבד את הסיגנל מהמסך. כאשר מביטים על רקע לבן ישנם כל מיני פסים צהובים כאלו. איפה לחפש את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by BoRiS.K,

יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by BlackBird71,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כונן 1T של (WD 1002FEAX) WD שהוא SATA 3 הסדרה השחורה אבל הוא על הפנים! הוא אכן יותר מהיר בקצת מהSATA2 אבל יש לו בעיה בקריאת חומר באמצע משחקים הוא יוצא לי הם ואומר לי שחסר קובץ הוא לא מסוגל להוריד קובץ נורמלי מבלי להחסיר משהו לא נותן לי להתקין התקנות מהדיסק כי הוא אומר שהחלקים לא טובים אבל במחשב אחר הכל עובד פיקס.. בקיצור חרא של כונן לא מומלץ סתם זרקתי את הכסף נחזור לכותרת עכשיו אני מחפש כונן טוב שבוא אני הולך לשים את הווינדואוס ואת המשחקים והתוכנות ה1T שיש לי ישמש לי רק כגיבוי אני רוצה שתמליצו לי על כונן של WD 500G לא משנה לי אם הוא SATA 3 או 2 העיקר שיהיה מהיר מאוד! ואמין מאוד! ושלא יהיו לי בעיות עם משחקים/תוכנות תקציב המחירים שלהם בערך 200 - …

• 56 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by zak22,

אני רוצה להעביר את הזיכרונות )2X 256 לסלוט שני ושלישי כי הראשון פגום שרוף אז איך להגדיר כדי שלא יהיה ציפצופים שאין זיכרון בלוח שאני מעביר אותם המחשב לא עולה איך להגדיר שאוכל להפעיל בלי להשתמש בסלוט הראשון תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Oprapc,

יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by ranici,

[move] שלום, [/r][/move]בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנן שגיאות על קריאת הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב התמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- BIOS ? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעות רעיונות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם. אני מריץ ווינדוס 10 64ביט עם העדכון האחרון בהחלט (בעת כתיבת שורות אלה). שני כרטיסי מסך R9 290 שעבדו בסדר גמור עד לאחרונה. דרייברים מעודכנים ביותר של הכרטיסי מסך וביטלתי ברג'יסטרי את EnableULPS. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס מסך מופיע CrossFire Enabled תחת הגדרות גלובליות. בווינדוס הסרתי את Xbox ו-Game Mode = OFF כשאני מריץ GPU-Z ומפעיל את הבדיקת מאמץ שמובנית בו, הכרטיס מסך השני לא נכנס לפעולה בכלל. כך זה נראה דרך GPU-Z: שני הכרטיסים צריך להיות על x8 3 ולא 1.1! בביוס הכרטיסים מוגדרים על GEN 3 (הלוח אם הוא Asus P8Z77-V-Deluxe) ומוגדר להשתמש בכרטיס PCIE ולא ב- iGPU. כך שאין לי…

20. שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by t d,

שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. בלילה כשאני הולך לישון אני מכבה את המחשב. לאחרונה אני מדליק אותו בבוקר והוא מתכבה בזמן ההפעלה שלו בדיוק באותו מקום (חשוב לציין שזה קורה רק בהדלקה הראשונה!) . העניין המוזר שזה קורה בזמן שה- windows עולה. לאחר שהוא מתכבה אני מדליק אותו שוב והכל חוזר להיות בסדר. אבל כך הבעיה כל בוקר. למישהו יש הסבר למה זה קורה ואיך לפתור? מצורף סרטון שצילמתי: https://www.youtube.com/watch?v=qNtliXhoCyI

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by LeM0n^,

יש לי צורב של NEC ND-3500AG, ולפני שבוע בערך ה-DVD לא הצליח לקרוא שום דיסק (כולל CD רגיל), ובטח של לצרוב. אז פתחתי את המחשב וניקיתי את הצורב מכל כיוון אפשרי. עכשיו הוא כן קורא לי דיסקים אבל מסרב לצרוב משום מה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. שלום, האם באתרים לצפייה ישירה של סדרות ישראליות יש וירוסים? יש מספר אתרים ממש גדולים (בלי לנקוב בשמות) שמכילים את כל הסדרות הישראליות החדשות. על פניו, הם לא נראים כמכילים וירוסים אלא סתם פרסומות, האם זה נכון או שיש בהם וירוסים ועדיף להמנע לחלוטין מלהכנס אליהם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.