תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני משחק סתם במחשב ופיתאום ניכנס למשחק ושומע מן רעש כמו של מאוורר כזה או של טלוויזיה דלוקה יש מן זימזום כזה. עכשיו ביציאה המקורית מאחורי המארז שומעים חלק ונקי, מה הסיבה לרעש הזה? מאווררים? כלומר עם יש שדה חשמלי או משהו? אני כבר לא יודע מה הבעיה יכולה להיות. עריכה: אפילו ליפני שעולה הווינדוס שמעתי דרך האוזניות כאילו את הרעש של הדיסק קשיח כזה הוא טען ושמעתי מן זימזום כמוהו. וגם מה שהזויי פה שגם אני משתיק את הקול אני שומע את זה, איך אפשר ליפתור את הבעיה הזו? עוד עידכון קטן, שהפעלתי את הסינכרון אנכי בדרייבר אז שמעו חלק ושביטלתי את הסינכרון אנכי שומעים רעש כמו שהכרטיס מסך מציג 1000 FPS אז הוא עושה רעש בטעינות וזה, כמו רעש של מאמץ.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא הוא Striker II Formula ויציאת המיקרופון לא עובדת יציאות השמע עובדות גם ה USB עובד בבקשה את עזרתכם !
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 קניתי 2 כונני samsung SSD 840 evo 250 Gb. אני רוצה לעשות UEFI RAID 0 פעלתי עפ"י ההוראות של הלוח אם: לאחר השלב הזה אני שומר ויוצא אבל המחשב נתקע, הBIOS לא מצליח לעלות בלוח אם הצג נתקע על ההתראה AD שלפי החוברת זה AD = Issue Ready To Boot event for OS Boot. . והדרך היחידה היא ללחוץ על הכפתור איפוס של הBIOS והוא חוזר להגדרות המקוריות. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה, תודה. (קישור לUser's Manual)
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי! ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס. עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב? מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך. בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר. מתחנן לעזרה מכם. כל דבר! תודה מראש.. *ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו! בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מחשב די ישן P4 ויושב עליו כ.מסך ישן 64MB שככל הנראה נשרף כי כשאני מדלק את המחשב ומחבר אותו למסך מראה לי ריבועים כחולים/סגולים/ירוקים על כל המסך לפעמים ולפעמים רק מצפצף בלי להידלק.יתרה מזאת כאשר הוצאתי את הכרטיס יש על הליבה שלו קורוזיה לאורך כל הליבה משמע נשרף.רציתי לשאול אם ככל הנראה זו רק הבעיה או שיש בעיה נוספת כי רכשתי כ.מסך ואני יתקין אותו עם קבלתו.מה אתם אומרים.היציאה היא יציאת AGP
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש (Radeon f9600XT של GB) במקום ה-7200 שהיה לו קודם, וישנה בעיה עם הכרטיס: המחשב מציג מסך שחור/נתקע לאחר זמן אקראי (כרגע הכי הרבה היה 5 דקות) של משחק. ניסיתי לבדוק את זה בשני משחקים שונים והתופעה חוזרת על עצמה (Rainbow6 ו-Mohaa). חבר שלי התקין 3 דרייברים שונים כולל הדרייבר שניתן למצוא ב-HWZ, זה שהגיע בקופסא ומהאתר של ATi. הושיע! Vega. נ.ב. WinXP
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus p5ld2 שכבר עליו יש כרטיס קול חזרתי הביתה אתמול מדליק את המחשב ופתאום הכרטיס קול שלי לא פועל נכנסתי למנהל התקנים הוא עושה לי את הסמל הזה של המשולש אזהרה עם שימן קריאה בפנים על ההתן של הכרטיס קול התקנתי אותו מחדש ועדיין לא פועל לי והורדתי גם עדכון תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-