עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Guy_1710,

שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב המסך נשאר שחור. המאווררים עובדים, הכל נראה תקין- אך המסך מחשב נשאר שחור, וערוץ הHDMI בטלוויזיה לא מופיע (הטלוויזיה לא מזהה שמחובר אליה משהו בHDMI). ניתקתי את הDVI ובמסך הופיעה הודעה שהוא לא מזהה חיבורים (מן הסתם) חיברתי את הDVI והמסך חזר להיות שחור. חיברתי את המסך ישירות ללוח בחיבור DVI והווינדוס עולה. המאווררים של הכרטיס מסך עובדים ואין שום סימן חיצוני עליו. בTMS אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס מסך ולחבר אותו שוב, עשיתי זאת אך כלום לא השתנה. TMS אמרו שהם יאספו את המחשב. אך לפני שאני שולח את המחשב- האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ולבדוק? יש לי מבחן גדול בתכנות שבוע הבא, ואני די צריך את המחשב. חייב לציין את השירות המצויין של TMS, תמיד מדברים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ronran,

שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אלרועי,

אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by cyberX,

יש לי WIN7 בVM ואני רוצה להוסיף לו את אחד ההארדיסקים שקיימים במחשב, להקצאות לו חלק מהמקום. לא מצליח לעשות את זה, חרשתי את גוגל ולא מצאתי, זה אפשרי בכלל בPLAYER או שצריך גרסא אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by AmitDanan,

כבר כמה זמן שאני מקבל ריסטים מהמחשב בלי סיבה מוגדרת בתדירות של פעם פעמיים ליום באקראיות עכשיו נכסתי ל"מערכת" וביטלתי הפעלה מחדש יומן רישום מסומן ב V אל אין קבצי dump. האם מישהו יודע במה מדובר? הוחלף ארדיסק חדש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by solikt,

המאוורר של המעבד עושה רעשים מסתובב מהר ניראה לי לא יודע תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gregos1990,

אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by snislv,

שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by יונתן4,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם. רכשתי לפני כמה ימים מטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון בשכונת שער העלייה בחיפה, כרטיס הרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0, כדי לנצל את מהירות העבודה של ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB שלי (הדיסק און קיי פורמט ל-NTFS לפני תחילת השימוש בו). התקנתי אותו בחריץ המתאים שבלוח האם שלי, והתקנתי את הדרייבר מהתקליטור הקטן המצורף. אף על פי כן, כאשר אני מחבר את ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB akh ליציאה שבכרטיס, Windows רושם לי "ההתקן הזה יכול לבצע מהיר יותר" בהודעת בלון צהובה, כאשר דרך תוכנת PC-Wizard, במידע על NEC Electronics USB 3.0 Host Controller, רשום לי שגרסאת ה-USB שהדיסק און קיי שלי מחובר, היא 2.10. יש לציין גם שכאשר אני לוחץ על הסמל של הסרת התקן, ה-Extreme שלי מופיע כ-U…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב חדש לחלוטין: i7-4770 קירור: Artic Freezer i11 לוח אם: Gygabyte H87 HD3 בזמן גלישה רגילה באינטרנט (אתרי חדשות טיפוסיים כמו ווינט) אני שומע את המאוורר מעלה ומוריד טורים (מהירות סיבוב) כל מספר שניות שזה ממש מעצבן. כשאני מנטר את מהירות המאוורר וטמפרטורות המעבד (באמצעות התוכנה HWiNFO64) אני רואה הרבה תנודות מוזרות בטמפרטורת ליבות המעבד, ובמהירות המאוורר. ראו את התמונות הבאות (ראו ערכי מנימום ומקסימום בצד ימין) 1 כאשר שום דבר לא פועל ברקע: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_zps3cf51557.jpg 2 כאשר דפדפן האינטרנט אקפלורר 11 פתוח: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_IEOpen_zps0…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי. לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה. ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 . סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB. ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה) אם מישהו יוכל לעשות לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by evy,

שלום לכולם, יש לי מחשב toshiba satelite L655 ואתמול עבדתי עם המחשב והסוללה היתה על סביבות 7 אחוז. חיברתי את המטען למחשב ואני מגלה שהוא לא נטען, ולאחר כדקה הסוללה נגמרה ואני לא מצליח להטעין אותה דרך המחשב. מה שקורה זה שלא עובר בכלל חשמל שמטעין את הסוללה ואני מזהה את זה כי המנורות אפילו לא נדלקות. אני מעוניין תחילה לזהות את הבעיה ואגיד לכם תחילה מה ניסיתי: 1. ניסיתי להטעין במקומות ושקעים שונים. 2.הוצאת הסוללה וניסיון הפעלת המחשב ללא הסוללה - המנורות לא דולקות כלל. 3.ניסיתי לשחק עם הכבל, ניסיתי לשחק עם פלאג החיבור של המטען אל המחשב כאשר הוא מחובר- לא עזר. אין לי דרך להשיג מטען דומה ולא מצאתי מישהו בעל מחשב טושיבה כדי לבדוק האם זה המטען שדפוק. האם יש למישהו רעיונות נוספים?

• 11 תגובות
    • 21.4k צפיות
  18. Started by ccar,

אהלן, בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי! ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס. עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב? מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך. בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר. מתחנן לעזרה מכם. כל דבר! תודה מראש.. *ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו! בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by PomkiTheCruel,

שלום לכולם, טוב לחזור לפורום, טוב לעניינו. המחשב שלי לפעמים מזהה 8 ג'יגה ראם כמו שיש לי ולפעמים הוא מזהה רק 4 (מצ"ב תמונות מסך) גם בביוס הוא מזהה רק 4. מערכת הפעלה: Windows 7 64 Bit לוח אם: P55A-UD3 ראם: G.Skill 2x4096MB 1600MHz CL11-11-11-28 למה זה קורה? איך פותרים את זה? בתודה מראש,[ATTACH=CONFIG]6086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6087[/ATTACH]

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by abr328,

שלום רב, כאשר אני מנסה להגדיר את הפקס מודם בעזרת ווינדו , כאשר אני מגיע לשלב השני, אני לוחץ על "פקס" ואחר כך על "פקס חדש", אני במקום "אשף הגדרת הפקס" מקבל חלון לשליחת פקסים. אולי כאן טמונה בעיה ? האם יתכן שכבר הגדרתי בעבר ולכן הוא לא מקבל את נסיונותי ?: כדי להגדיר פקס-מודם לפני שתתחיל, ודא שהתקנת את הפקס-מודם כראוי ושהוא מחובר לקו טלפון אנלוגי רגיל. 1.לחץ על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחץ על כל התוכניות ולאחר מכן לחץ על פקס וסריקה ב- Windows. 2.בתחתית החלונית הימנית, לחץ על פקס ולאחר מכן לחץ על פקס חדש בסרגל הכלים כדי להפעיל את 'אשף הגדרת הפקס'. 3.לחץ על התחבר לפקס-מודם ובצע את ההוראות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mMmSaK,

המחשב לא מעלה תמונה בכלל בכלל גם לא בלוח אם וגם לא בכרטיס מסך ואין לי מושג למה.. לוח אם: msi h87m-g43 כרטיס מסך: msi r9 270 gaming 2GB

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 0110,

ברשותי לוח אם GA-MA785GMT-UD2H 2 סטיקים של זכרון 2 of Kingston Value RAM 4GB 1333MHz PC3-10600 DDR3 Non-ECC CL9 DIMM SR x8 Desktop Memory (KVR13N9S8/4) ועוד 2 יותר ישנים מסוג ADATA XPG Gaming Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model AX3U1600GB2G9-2G האם כל ה 4 סטיקים יכולים לעבוד במקביל על הלוח אם ? בנוסף שמתי לב של 2 סלוטים על הלוח אם יש צבע כחול ול 2 האחרים לבן , האם זה אומר משהו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב, יש לי בעיה עם שליחת פקס ועם קבלת פקס, האם אני צריך להגדיר את הפקס בצורה מסויימת? לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק... כמו כן, כבל התקשורת מחובר לקיר ולמדפסת, כבל מתח גם כמובן מחובר. אילו תקלות נפוצות גורמות לפקס חא לעבוד?

• 3 תגובות
    • 9.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים