תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר, ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה עובד טוב לכמה זמן.. הטמפרטורה של הכטיס מסך במאמץ זה 60.. ו43 בערך 5 דקות אחרי המאמץ.. ובבוקר, שא…
-
- 102 תגובות
- 39k צפיות
-
-
יש לי במחשב ישן יותר מאוור מדגם Alpine 7 AC. פירקתי אותו בשלמותו בשביל ניקוי אבק יותר יסודי ואני לא מצליח להחזיר אותו חזרה. הדגם ישן וקשה למצוא עליו משהו מועיל באינטרנט. הבנתי שאני צריך לפרק את הלוח אם אבל לא בא לי להסתכן בלי תמונות או סרטון הדגמה. מישהו אולי יכול לעזור לי עם תמונות/סרטון או הוראות מפורטות? זה המאוורר: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/cpu/66/alpine-7-pwm.html תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל? בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB אגב, מישהו שם לב ש…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786 המסך מאוד חשוך אני בדקתי באפשרויות שלו וזה על 100% צבע וגם בהירות והוא עדיין חשוך כאילו בwindows הוא בסדר אבל במשחק Unreal Tournament שזה פועל על D3D.. הוא מאוד מאוד חשוך עכשיו גם יש אפשרויות בהגדות של הכרטיס מסך שאני יוכל לעשות את זה בהיר יותר.. אבל על משחקים מסוג d3d זה כנראה לא עובד.. גם על דום 3 החדש זה לא עובד לי.. והמשחקים מאוד מאוד מאוד חשוכים גם ניסיתי rivatuner משהו כזה וזה גם לא פועל על משחקים של D3D רק על OpenGl ובכל מקרה שמעתי שיש בתוך המסך ברגים של בהירות ועוד משהו חשבתי שאולי אתם ממליצים לנסות את זה ואולי יש לכם איזה תוכנה או עצה שכן יכולה לעזור תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב נייד של DELL ניתן לראות בצילום את המפרט. על פניו המחשב אמור לעבוד תקין. אפילו שאני עושה כפתור ימני בשולחן העבודה לוקח לו מלא זמן לזוז - לא הגיוני. ניתן לראות שהדיסק כמעט כל הזמן בשימוש וכמעט ולא מותקן כלום על המחשב. כך קיבלנו אותו. האם יש למישהו רעיון מה הבעיה? אודה לעזרה
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
:bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי התחילה כשמחשב הפסיק לזהות את המסך ועבר ל - 1024X768, חשבתי שזה משהו פשוט שייפתר ע"י ריסט אבל אז קיבלתי את הודעת השגיאה הנ"ל אחרי ה"פוסט" (בשלב זה עוד ראיתי את מסך לוח האם ושמעתי את צליל הפוסט). בדקתי שמסך עובד (הוא מציג תמונה בחיבור לממיר HOT) ובדקתי מסך אחר (בחיבור VGA) שהציג תמונה עם המחשב שלי. הסקתי מזה שהבעיה היא בכבל DVI ובגלל שלא היה לי חלופי חיברתי את המסך למחשב עם כבל VGA (עם מתאם ל - DVI בצד של המחשב כי אין VGA ל - GTX 660 שלי) ואז למשך כיום הכל עבד כמו שצריך. ואז אחרי שעזבתי את המחשב לזמן מה וחזרתי ראיתי שוב את הודעת השגיאה על המסך "No Video Input", ניסיתי לעשות את מה שעשיתי קודם ושוב היתה תצוגה מהממיר אבל הפעם גם אין לי צליל פוסט ותצוגת לוח אם אחרי רי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב ספציפי חלק מהטקסט פשוט מופיע הפוך. במחשבים אחרים הכל תקין באותו מסמך. גם בהדפסה הטקסט יוצא הפוך, יש לציין שהותקנו כמה גרסאות של אופיס, ועד לפני יום היה במחשב ווינדוס 7 ובגלל שחשדתי בווינדוס המחשב עבר התקנה מחדש של וינדוס 10 אתמול אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? מדובר ב OFFICE 2016 (גם 2013 עושה את אותה תופעה).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט. בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה, יוני
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההארדיסק שלי עובד ממש לאט, בבדיקה קצרה שעשיתי, של העתקה 100MB ממקום בכונן C למקום אחר באותו הכונן לקח למחשב לעשות את העתקה קרוב לדקה שזה זמן לא ריאלי לכונן שיש לי, המחשב בדיוק לאחר פרמוט ככה שזאת לא בעיה במע"פ, בדקתי את החיבורים של הכונן במחשב והם תקינים, הרצתי CHKDSK והורתי לו גם לתקן שגיות ולחפש Bad Sectors אבל הבדיקה לא מצאה דבר. אני אובד עצות, רציתי לנצל את האחריות על הכונן אבל חשבתי שלפני שאעשה זאת אתייעץ איתכם, מה דעתכם? איזה עוד בדיקות/תיקונים אני יכול לעשות? תודה על העזרה...
-
- 47 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus n550 עם כרטיס מסך משולב 750m הבעיה היא כשאני רוצה להפחית את הרזולוציה במשחקים התמונה מוקטנת ונוצרת מסגרת שחורה מסביב לתמונה את ה gpu של intel הגדרתי שיתאים לרזולוציות נמוכות אבל את הכרטיס של nvidia לא הצלחתי להגדיר הדריבר מאד מצומצם בניידים ואין אפשרות לשנות הגדרות של המסך גם השתמשתי באפשרות של alt ctrl f11 וגם זה לא עזר אם למישהו יש פתרון אני אשמח לשמוע ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו זה קורה שאני משחק CS(אולי יש את זה גם במשחקים אחרים אבל עדיין לא קרה). אני משחק איזה חצי שעה ככה ואז פתאום משחק ניתקע לשתי שניות ואז מופיעה מסך כחול ורשום שם משהו Preparing Dunping Pshical Memory משהו כזה ואז עושה ריסטרט למשחב למה מה יכולה להיות הבעייה? זה יכול להיות הזיכרון הפנימי? וגם המחשב דיי מרעיש אחרי שעתיים של פעילות +-. הנה בכל מקרה הטמפרטורות והכל: http://img509.imageshack.us/img509/8569/prob6ic.jpg
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M ועליו כניסת NVME לכונן קשיח. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. התקנתי שני הארד דיסקים פנימיים - SSD אחד לחיבור ה-NVME, ואחד נוסף ל-SATA כרגיל. ועוד אחד חיצוני בחיבור USB (איזשהו Seagate expansion). התבלבלתי והתקנתי את ה-windows על האחד שמחובר ל-SATA, ושמתי לב רק זמן מה לאחר מכן שהאחד שמחובר ל-NVME למעשה לא זוהה מעולם, והמחשב שלי חושב שיש לו רק הארד דיסק אחד. ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16. פתרון - מסתבר שבסוף כונן ה-NVME עבד מצוין. זה דווקא הכונן הרגיל שלא עבד, אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רציתי לעדכן את הביוס של לוח האם אצלי B450 GIGABYTE משום מה מופיע באתר GIGABYTE שהעדכון הוא ל WINDOWS 10 64BIT וראיתי אצלי שמותקן דווקא 32BIT משום מה יש לזה משמעות ? שלא אדפוק משהו בלוח בעדכון.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן HDD 1000 טרה. התקנתי כונן חדש SSD 256 GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, והגדרתי אותו כברירת המחדל. כלומר כשהמחשב נדלק אני מקבל מייד גישה לקבצים בכונן החדש. הבעיה שבכונן הישן נותרו המון תמונות וקבצים חשובים ואני לא יכול לגשת אליהם. כשאני עובר לכונן הישן אני לא רואה אותם. הם פשוט נעלמו! יש גישה רק לחלק מהקבצים. אני מאוד מקוה שהם לא נמחקו. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-