עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by motogt,

יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by natalimat,

קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים. מה עושים???

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. ככה המקלדת פשוטה של ידידה : Samsung Pleomax PKC-700B http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2585&scat=200&tcat=30 אז ככה המקלדת אצלה די הרבה זמן אז ככה שאין אחריות.. היא טוענת שמזמן היא עבדה ועכשיו כבר לו אז חיברתי אותה יש נורה אחת שדולקת.. הוא מזהה שיש כניסה של חיבור חדש בתור התקן לא מזוהה. חיפשתי דריברים בגוגל ופשוט איןן וגם היא לא קיבלה דרייבר יחד עם המקלדת.. חיברתי תעכבר שזה סט והוא עובד כרגיל. האמת שלא ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב אחר.. האם יכול ליהות שאני צריך את המחבר מ usb לכניסה הסגולה המקורית של המקלדת (שכחחתי תשם של החיבור סורי) בלוח בקרה באפרויות של המקלדת אין כלום שהוא מזהה מה אפשר לעשותת?.. דיי דחוף, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by la-v,

דבר ראשון אני מקווה שזה המקום המתאים בשביל לכתוב את הבעיה שלי.. אם לא אני מתנצל מראש =] אז ככה.. לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הsandisk sansa clip עכשחן כשאני מחבר אותו למחשב זה מתקין את החומרה שלו אבל אומר שאירעה תקלה וייתכן והתקן זה לא ייפעל כראוי והנגן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ואני לא יכול לשים קבצים על הנגן.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?? יכול להיות שזה קשור לעובדה שמותקן אצלי כבר החומרה של הsansa e260?? אם כן מה אני יכול לעשות בנידון?? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. קודם כול מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי פרו+SP2. כאשר אני מחבר את המכשיר הצליל של התקן USB שמתחבר למחשב נשמע, אך לא נפתח לי כונן חדש במחשב שלי של הנגן. לעומת זאת במחשב אחר בבית שמותקנת בו בדיוק אותה מערכת הפעלה הכול עובד. ניסיתי גם לחבר את הנגן לחיבורי USB אחרים במחשב והמצב לא השתנה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Tomcat,

פירקת את שתי הכבלים של הצורב שלי (הארוך הזה האפור וזה של החשמל) כדי לבדוק סידי רום חדש שהבאתי עכשיו שבאתי להחזיר הכל המחשב שלי לא עובד אלא אם אני מוציא גם את הכבלים של הצורב וגם של הסידיריום שיש לי במחשב... אם לא ההרד דיסק לא פועל והמחשב נתקע במסך פתיחה שלו... הוא כותב Checking NVRAM... ולא ממשיך בבקשה תנסו לעזור לי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zoman,

בספק החדש שלי יש שני חיבורים ראשיים שמתחברים ללוח יש את החיבור עם ארבעת הפנים ויש את החיבור הארוך ,מתברר כי בלוח החיבור הארוך יותר קצר מהחיבור שיוצא מהספק ,האם צריך מחבר כל שהוא בין הלוח לספק או שניתן לחבר את החיבור הארוך שמשני הצדדים בולטים שני פנים מכל צד הכוונה באמצע או בצורה אחרת? (בקיצור שהיה מובן מה שיש לי בספק זה חיבור 24 פינים ובלוח יש רק 20 פינים )

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  11. Started by Impreza,

יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by Eltroxin,

שלום כשאני מחבר עכבר ומקלדת בחיבור PS2 המחשב מופעל אך אינו עולה, המסך נשאר על נורה כתומה כשאני לא מחבר אותם - המחשב עולה כרגיל האם אוכל לחבר סט עכבר+מקלדת בUSB וזה ייפתר ? אם לא, מה אני צריך לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי את הפלאפון הזה עם הקבל המתאים שלו עכשיו אין לי דיסק של התוכנה אין לי קבצים שאני יוכל להתקין את החומרה בזמן שחיברתי את ה-usb למחשב....אולי מישהו יכול לעלות לי קישור או כל דבר אחר ששיך לתוכנה או לחומרה של הפלאפון כידי שאני יוכל להעביר את השירים....תודהה לכולםם!!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי לוח חדש של אינטל DG33BU. ויש לי בעיה קטנה בחיבור הפנל הקדמי של האודיו (מיקרופון, ורמקולים) בחוברת של הלוח מופיע התרשים הבא : אך על החיבורים של המארז רשום דברים אחרים לגמרי כגון : OUT_R, OUT_L , MIC IN יש למישהו מושג כיצד מחברים אותם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by djdodo,

שלום לפני כמה שבועות ניתקתי את הצורב שלי מכל החיבורים היום כאשר חיברתי הכל בחזרה והדלקתי את המחשב גיליתי כי המחשב לא רק שלא מזהה את הצורב אלא גם לא את הדיסק הקשיח כתוצאה מכך המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך ההתחלתי בעת ההדלקה כאשר ניתקתי עוד פעם את הצורב הכל חזר לקדמותו מה קורה פה? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. היי חבר'ה אז ככה: חיברתי את הHD לבד בPRI MASTER ואת הצורב DVD בתור SEC MASTER, ואת הASUS DVD בתור SEC SLAVE... במצב הזה המחשב עלה הכל כביכול טוב ויפה, אך ברגע שניסיתי להיכנס לקובץ בדיסק דרך הצורב זה נתקע וכשניסיתי להעתיק להרד דיסק זה נתן שגיאה של I\O. חיברתי את הצורב DVD לבד ואז הכל היה בסדר, ועכשיו חיברתי את הצורב כSLAVE ואת הASUS כMASTER וזה גם עובד. אך ברגע שאני מעתיק את הקבצים מהדיסק דרך הצורב להרד דיסק זה ממש מאיט את ההרד דיסק וגם מעתיק לאט. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by most,

בוקר טוב, יש לי לוח אסוס a7n8x-e deluxe מחוברים פריימרי מאסטר - קשיח פריימרי סלייב - ריק סקנד מאסטר - צורב סקנד סלייב - ריק ניסיתי לחבר קשיח נוסף לסקנד, ג'ימפרתי אותו כמאסטר ואת הצורב הפכתי לסלייב הביוס עולה עם ERROR שלא מחובר כבל 80 פין ונתקע (אבל בביוס הקשיח כן מזוהה בסקנדרי סלייב). מה דעתכם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by dolev16,

אני מחבר רמקולים של CREATIVE למחשב נייד של דל דגם D610 והרמקולים פשוט לא עובדים.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by torrent,

החור הירוק שבו הכנסתי את האוזניות למחשב עד עכשיו נפגם והחיבור דפוק לגמרי, עובד לשנייה אם אני נוגע בו ואז מפסיק לעבוד. מה מומלץ שאעשה? אפשר להחליף בדרך מסוימת את החור שאליו יחוברו האוזניות (חור בצבע אחר) או שדרוש תיקון נקודתי של החיבור? כתבתי אוזניות, כמובן שהדבר תקף במידה זהה לגבי רמקולים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. רק אחד מבין שני הכוננים הוא צורב, שמתי אותו ראשון על הפס IDE (קרוב יותר ללוח אם) כ SLAVE , והשני מרוחק יותר (החיבור שבקצה ה IDE) כ MASTER. הם קוראים יחד, והכל היה בסדר גמור חוץ מהשלב שבו הגעתי לצריבה (והצורב היה עובד מצוין במחשב הקודם) תוכנת הצריבה של NERO מראה טעות מוזרה: DMA-driver error, CRC error מה גם, שאחרי שניתקתי את הכונן קצה, את הלא צורב, הכל מסתדר ויש צריבה תקינה, לפחון במצב הסימולטני, ומראה תוצאה של הצלחה... תעזרו לי, אני רוצה ששני הכוננים יהיו מחוברים ביחד, ושאוכל לצרוב. מה גם שזה לוח אם חדש, ויש לי עליו יציאה אחת בלבד של IDE, הארד מחובר בSATA, וכנראה אין לזה שום השפעה שלילית על המצב. הנה הLOG - 1K22-2867-0K95-61K4-5000-CKAC-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: …

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. זקוק לעזרתכם: ברצוני לחבר שני מסכים למחשב, האחד לעבודה יומיומית, והאחר מסך LCD לצפיה בסרטים (בצורה כזאת שפשוט יהווה את ההמשך של שולחן העבודה ואני אוכל לגרור הצידה אליו את החלונות שאני ארצה - שולחן עבודה מורחב) אז חיברתי אל כרטיס המסך שלי (GeForce 8600GT) מסך LCD 42" ב-DVI ומסך 17" אנלוגי דרך מתאם DVI. הורדתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA ונתקעתי כשלוח הבקרה של NVIDIA לא נותן לי להגדיר לכל אחד מהם את הרזולוציה שלו, אלא רק אחת רחבה וגדולה לשניהם (שמורחת את הכל הDESKTOP) או אופציית CLONE (שמאפשרת רק לאחד מהם לעבוד ברזולוציה שטובה לו ולשני להתעוות) אני יודע שזה אמור לעבוד כי ראיתי את זה עובד אצל חבר. כל אחד מהמסכים מקבל את הרזולוציה שלו בלי בעיות. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. כמה הוא נחוץ? הלוח יכול לפעול בלי החיבור הזה? ומאיפה אני משיג ספק עם כזה חיבור?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים