עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לוח ABIT AN7-S2 ןביצעתי עידכון BIOS דרך האינטרנט ומאז המחשב לא עולה!!!! אפילו איפוס עם ג'מפר לא עוזר! המחשב לא עולה ואין שום צפצוף ושום תצוגה על המסך. מי שיש לו רעיון אשמח לשמוע...............

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by אליאור27,

שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by Evilized,

יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by arie2006,

שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי בחו"ל את הכרטיס msi gtx 1080 gaming x, והשתמשתי בו למחשב החדש שלי. התקנתי בו ווינדוס 8 (מדיסק שנעשה בו שימוש למחשב הקודם שלי), וחבר שלי השתמש בתוכנה (לא ידוע לי איזו) כדי לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי להתקין בו את הדרייברים של אנוידיה, אך הם לא הותקנו- בטענה שהם לא תואמים לגרסה זו של מערכת ההפעלה. ניסיתי גם מהאתר של אנוידיה להוריד את הדרייברים ונתקלתי באותה בעיה. ניסיתי לאפס את המחשב גם כן, וזה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-(DDU (driver download uninstaller ולהתקין מחדש, ועדיין לא הצלחתי להתקין את הדרייברים. אם מישהו יודע בוודאות מה לעשות, או שהוא יודע שיש סיכוי טוב שיוכל לעזור, אני אשמח מאוד. כל שאר הדברים תקינים ועובדים. אם יש צורך בעוד…

6. Started by dod137,

שלום מחשבי הישן (יליד 2009) שבק חיים. כאשר מדליקים אותו הוא נדלק ל-15-30 שניות ונכבה מיד לבד. כאשר הוא נדלק כל המאווררים מתחילים לפעול (כולל המאוורר של המעבד). בדקתי האם מדובר בבעיה של ספק - אותה תופעה קרתה גם עם ספק כוח אחר. לאחר בחינה מדוקדקת של לוח האם נראה כי יש שאריות צהובות קלות ליד חלק מהקבלים, קראתי שזה אומר שהם כנראה התקלקלו והמסקנה היא החלפת לוח אם (כך אמרו). המאוורר שמוציא אוויר מהמארז היה תקוע והוחלף, יתכן וזו הסיבה לתקלה. מהו מפרט המחשב: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 לוח אם MSI G31M2-FD 7.1, ארבעה חריצי זכרון + DVI זכרון Black Dragon 2G DDR2 800MHz כל השאר ציוד גנרי. בעקרון אני מרוצה מביצועי המחשב, מותקן עליו Vista חוקי ו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by shaithebest,

יש לי נייד ישן עם רשיון XP ואני חייב לפרמט אבל נמחק ממדבקת הרשיון המספר כך שלפני הפירמוט אני חייב לרשום לעצמי את הרשיון איך מוצאים את זה? זה רשום איפשהו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maormark,

הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by g_s,

הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by DocHemulin,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג radeon HD 4850 והחיבור שלו הוא DVI-I (יש 2 כאלה ויש גם s video). קניתי מסך מסוג dell u2715h התומך ברזולוציה עד 1440p עם חיבורים של HDMI, DP וmini DP. השימוש במסך הוא רק עבור סרטים ולא למשחקים. שאלתי- האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש או שאפשר להשתמש בממיר DVI לHDMI מבלי לאבד יותר מדי מאיכות הצפיה (בשל כך השקעתי במסך)? כאמור אין לי צורך במערכת שתתמוך במשחקי מחשב, אז אם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש מה הכרטיס הכי זול שעלי לקנות שיתמוך ברזולוציה של 1440p ? או שאולי כדאי לשדרג כבר את כל המערכת(שכבר בת 7 שנים ועושה בעיות) במחשב נייח זול עם כרטיס מסך מובנה שיתמוך ב1440p אם יש אפשרות כזו שהיא זולה. האם עלולה להיות בעיה…

12. Started by וייצ,

יש לי iriver h10 והמחשב לא מזהה אותו כשהןא עובד ,הוא מזהה אותו רק כשהמחשב מכובה ואז הוא יוצר סימן התקשרות usb conct אבל אם אני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אותו כאילו אין מכשיר עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי disk on key של sandisk בנפח 16gb עכשיו לפני כמה ימים העברתי קובץ הוא עבר אבל הסמל שלו היה של קיצור דרך (ואני רק העתקתי את הקובץ ) וכאשר אני בא למחוק קבצים זנ לא נותן לי,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ביצעתי עידכון לביוס מתוך מערכת ההפעלה בשל כך שהארד דיסק זוהה לסירוגין. הורדתי את העידכון מאתר אינטל, לוח intel desktop borad d845gvsr. לאחר ההתקנה, הפעלתי מחדש, ושום התקן USB לא מזוהה. לעומת זאת מקלדת PS2 עובדת תקין. ניסתי להסיר את העידכון ולהחזיר את המצב לקדמותו, אבל אני לא רואה את העידכון ב-ADD\REMOVE. מה עושים ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. המחשב נדלק ונכבה מעצמו בזמן המתנה, מה יכול להיות הסיבה, האם מודם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bv_beaver,

במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by LinKinG,

יש לי צליל מוזר מהמחשב כמו זרם כזה והוא מתגבר או מתעוות יותר נכון כל פעם שהמחשב חושב ??? מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by itaysp,

כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. דבר ראשון שלום. יש לי מסך של IIYAMA. דגם: LS902UT. לפי הגדרת היצרן, אני אמור שלהיות מסוגל לשים את המסך על 85 H, ואילו כשאני שם את זה אצלי ככה, זה נהיה שחור, לחלוטין, כאילו המסך כבוי (אבל הנורית דלוקה), ומתי שאני מחזיר, הכול בסדר. הוא מצליח רק עד 75..... מה אני יכול לעשות?! יש אולי תוכנה, חוץ מזו שמובנית בווינדוס, שאפשר דרכה לקבוע את מהירות הריצוד? כלומר, יותר אפשרויות מאלו שניתנות ע"י ווינדוס. בתודה, גבריאל.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  22. כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5B. מע' הפעלה VISTA HOME PREMIOM 32BIT היום החלטתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה היעודית של ASUS UPDATE עדכנתי את הגרסא האחרונה שיצאה אתחלתי את המחשב ואז הוא לא מצליח לעלות ואני מקבל הודעה: CMOS CHECKSUM BAD. OVERCLOCKING FAILED. PLEASE ENTER SETUP TO RE-CONFIGURATE YOUR SYSTEM נכנסתי לSETUP וניסיתי להתקין מחדש את הגרסא הישנה שנמצאת על ה-CD שקיבלתי עם הלוח אבל הוא מסרב להתקין אותה וכותב כי מדובר בגרסא ישנה. מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי 4 יציאות של USB 3 במחשב, על שניים מהם רשום SS מה זה אומר?

25. אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.