עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. עדכנתי לגרסאת EFEI F9C (בטא), אני מעוניין לבצע שינמוך חזרה לגרסאת 6 או 7. גרסאת 8 עושה לי בעיות בSLEEP יצרתי USB עם EFIFLASH ואני מקבל אותה הודעת שגיאה שהגירסא המותקנת עדכנית יותר. אולי יש אופציה לעלות את הBACKUP מה DUAL BIOS? יש מלא ג'מפרים בלוח אבל לא מצאתי בMANUAL של הלוח איך עושים זאת... מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston HyperX Predator Series 16GB DDR3 2133 כרטיס מסך:GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD ספק כח:SEASONIC X650 GOLD

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yosef13,

שלום. יש לי בעיה במחשב. מעבד: amd athlon 3800 windows 7 ulimate 32 bit המחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה: מצורפת תמונה למטה. נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה. עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה? תודה רבה. נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by stingeR-,

לפני יומיים לאחר התקנת הדריברים של אומגה הדריבר כתב שהכרטיס שלי עובד על באס של PCI MODE ולפני ההתקנה הוא עבד על AGP 8X ועכשיו אין לי 100FPS קבוע בCS בגלל זה! איך אני שם עוד פעם שיהיה לי AGP 8X ???? התקנתי בחזרה את הדריברים הקודמים אבל עדיין נשאר לי דברים מהדריבר של אומגה... איך אני מוחק אותו לגמרי ? עשיתי את הUNINSTALL

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dark crystal,

לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by IdanS,

שלום לכולם! המחשב שלי בן קצת פחות מחמישה חודשים (ניתן לראות את המפרט פה בצד). לפני כחודש, הספק כח שלי מת בפתאומיות, והחליפו לי בחנות לספק כח חדש של seasonic. הספק הקודם היה בהספק של 500W, והחדש 620W. כמו כן, ביצעו בחנות עדכון ל-BIOS. מאז שהמחשב חזר אלי, ישנו רעש שלא היה קודם לכן, כאילו המאוורר של המעבד (קירור סטוק) עובד ומתאמץ. הרעש מופיע מהרגע שמדליקים את המחשב, גם לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. כשמערכת ההפעלה כן עולה (וינדוס 7 64BIT), המחשב עובד באיטיות מרגיזה, ואפילו כשהוא במצב מנוחה, אחוזי הניצול של ה-CPU גבוהים בצורה לא ברורה. כמו כן, בעיה חדשה שהופיעה פתאום - כל צריבה מכל סוג שהוא (סי-די, די-וי-די או אובר-ברן) מסתיימים בכישלון עם שתי תוכנות שונות. מתוך מחשבה שזה י…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by naorsa,

יש לי דיסק קשחי חיצוני של WD 500gb יש עליו שלושה סרטים . שניים מהם הוא לא מצלייח להעביר למחשב וגם שהוא מנגן אותם דרך הכונן הוא נתקע באמצע...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SEangel,

שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RS4,

יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, זה סיפור דיי ארוך, אבל אני מרגיש צורך לספר אותו בכדי לשתף אותכם בביאוס אז יום אחד אני חוזר מהצבא נכנס לחדר ומגלה כי אין חשמל בחדר. שואל את אמא שלי והיא אומרת לי שאחי בן ה 6 הדליק את המחשב וגרם להפסקת חשמל בכל הבית. הלכתי לארון החמשל העלתי את המפסק ראיתי ניצוץ וקיבלתי מכת חשמל של החיים שלי. הלכתי לחדר שלי הוצאתי את כל המכשירים החשמליים מהשקעים והלכתי שוב לארון , אבל לא הצלחתי בכלל להרים את המתג. בקיצור אחרי שסבא שלי סידר את הבעיה (החליף את השקע של המחשב והחליף את המתג בארון חשמל שנדפק גם הוא) נכנסתי לחדר וניסיתי להדליק את המחשב , אבל לא הצלחתי(המחשב לא הגיב בכלל)... ואז החלטתי להחליף ספק כוח באחד שהיה לי בבית, אחרי שהחלפתי ספק כוח המחשב נדלק, אבל הוינדאוס לא …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by thepike7,

יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL קראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות. השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא: Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb ) מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה נימאס לי מיזה לפני יומיים זה הופיע לי ככה וגם היום זה הופיע לי אני שיחקתי במשחק נייד פור ספיד החדש ואז בום אחרי 10 דקות של כיף מופיע לי החרא החרא הזה שוב!!!! תגידו לי מה אני עושה זה נימאס כבר בבקשה מישהו. תודה מראש. תמונה:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Galit17,

ו SAFE MODE עם NETWORKING וכרגע אני בו דרך SAFE MODE עם NETWORKING מה יכולה להיות הבעיה? האם יש תוכנה שיכולה לבדוק למה זה? הוא היה בסדר אתמול. הוא אמר שכיבה כרגיל ובבוקר כשהדליק המחשב לא עלה והדרך היחידה שעלה היא כמו שצייניתי: SAFE MODE ו... SAFE MODE עם NETWORKING אין שום הודעת שגיאה או משהו, הוא רק מראה את הסמל של חלונות שהוא מעלה ונעצר שם. הדרך היחידה שהוא מגיע לוינדוס היא ב safe mode וב safe mode עם NETWORKING שאני כרגע ממנו . הותקנה תוכנות/דרייברים/עדכונים חדשים כלשהם של מייקורוסופט(UPDATE) OFFICE 2010 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Alon Egozi,

יש לי שאלה למומחים יש לי שני הארד דיסקים ועל שניהם מערכות הפעלה. על הישן יותר מותקן nod32 עם רישיון משווקים פעיל ועובד אולם מישהו שם ב-ESET חסם את הרישיון הזה להפעלות עתידיות - זאת אומרת שבהארד דיסק החדש יותר בו התקנתי את מערכת ההפעלה לפני מספר ימים בלבד הרישיון כבר לא מפעיל את האנטי ווירוס. השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני מעביר קבצים, חלקי רג'יסטרי או כל דבר אחר בכדי שהתוכנה תעבוד גם על המערכת החדשה יותר?

18. Started by danielhr99,

היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aviadzi,

היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mo tza,

לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?

22. Started by orig123,

אהלן. אני מנסה להוציא סאונד מהמחשב לרסיבר. לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150, מערכת הפעלה Win8.1 64bit. יש סאונד דרך יציאת האוזניות של המחשב, אבל אני מעוניין להעביר את הסאונד דרך כבל ה-hdmi, ולא להשתמש ב-aux. בגלל שהרסיבר ישן יחסית (Kenwood KRF-V5100D) ולא כולל כניסת hdmi, אני מחבר כבל מיציאת ה-hdmi שבלוח האם למפצל הזה: http://www.ebay.com/itm/321653665284 שמקבל כאינפוט hdmi ומוציא hdmi וכבל אופטי. את ה-hdmi אני מחבר לטלויזיה (שעובדת גם עם המפצל, ולכן אני מסיק שהוא תקין) ואת ה-optical out אני מחבר לכניסה האופטית ברסיבר. אבל - אין סאונד. אני מסתכל על הכבל האופטי ורואה שהיציאה שם אדומה באופן קבוע, ולכן אני חושב שהבעיה היא שהמחשב לא מוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. …

23. Started by ASTR4L,

לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הסיפור הוא כזה: היום בבוקר אני מפעיל את המחשב ולקח לו הרבה יותר זמן לעלות מתמיד, וכשהוא סוף סוף עלה (נכנס ל-Windows) לקח לשורת משימות איזה חצי דקה להופיע ואז עוד איזה דקה וחצי עד שהתוכנות שבשורת משימות עלו. בדר"כ כל הסיפור לא אורך יותר מדקה. ובכל הזמן הזה שהמחשב עולה אני שומע את ההארדיסקים נטחנים. בכל אופן ניסיתי לסדר את זה דרך ה-Windows למרות שהייתי כמעט בטוח שזו בעיית חומרה, ניסיתי אפילו System Restore והבעיה לא נפתרה. אז פתחתי את המארז וניתקתי את הכרטיס PCI שקניתי שמאפשר לחבר עוד 4 התקני IDE אליו ולתדהמתי המחשב עלה כמו תמיד במהירות אדירה. שמתי לב שהוא זייף לאחרונה גם כשהוא זיהה בביוס את ההארדיסקים לקח לו קצת יותר זמן מהמהירות שהוא היה מזהה אותם כשהוא היה חדש. בכל אופן,…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים