עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כותרת , תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אפי גרינברג,

ערב טוב, ברשותי מחשב LENOVO 510S. ומותקן עליו כרגע כרטיס רשת INTEL AC-3165. כמו כן יש לי ראוטר של פרטנר שאמור לתת לי מהירות גלישה של 200 M בפועל כשאני בקרבת הראוטר בסלון אכן מקבל מהירות של כ 180M אבל בחדר של הילד שנמצא במרחק של כ 6 מטר מהראוטר בקושי מקבל 20 M הציעו לי לקנות מגדיל טווח של EDIMAX AC750WIFI אבל מסתבר שהוא רק מגדיל טווח ולא מגדיל מהירות גלישה וההצעה השנייה הייתה לקנות כרטיס רשת חיצוני שיתמוך במהירות 200M שהראוטר מספק. לפני שאקנה ואבזבז עוד כסף אשמח לוודא שאכן זה הפיתרון הנכון ואם כן מה כרטיס הרשת המומלץ שיוכל לעקוף קיר שמפריד בין הראוטר בסלון לחדר של הילד ויספק לו מהירות גלישה הקרובה ל 200M כדי שישחק בפורטנייט אצלו בחדר ויעזוב אותי ב…

3. Started by mo tza,

לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?

4. Started by RS4,

יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בדקתי זיכרונות לבינתיים ואין איתם בעיה (בדקתי עם memtest86 כשעה) אז העלתי קבצי mini dump מקווה שמישהו יוכל לעזור http://rapidshare.com/files/24427886/Mini040407-01.rar.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by md22,

כשאני מחבר את העכבר ב PS/2 העכבר נשאר דלוק כשהמחשב כבוי. כשאני מחבר אותו לUSB העכבר נכבה. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום כולם חבר שלי חיבר 2 מסכים בגלל שהוא חיבר 2 הוא החליט שוהא צריך לעלות תרוולציוה ל 1270 + 2400 משהו כזה קיצר המסך לא תואם לכאלה רוולציות והוציא לו הודעה שהרולציה לא נתמכת קיצר הוא ניתק תמסכים וניסה לחבר 1 ועדיין כול פעם שהמחשב נדלק המחשב עובד אבל המסך לא אמרתי לו שיכנס לsafe mode אבל עדיין לא עזר המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר אבל הוא מחובר טוב מאוד מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני חדש עם זה לא קשור לפרום אז תימחקו.. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ולהרכיב לבד כי כול התכנאים לא אמינים אמרו לי שזה קל! קראיתי מלא מדריכים.. עכשיו רציתי להוציא את הכרטיס מסך? אוצתי*הוצתי את הבורג מי המארז שמחובר לכרטיס מסך.. וזה זז אבל זה לא יוצא עם אני יוצא חזק זה לא הישבר? ואיפה המעבד? ראיתי שייש שם מאורר בטוח הלוח אז אחרי אמאורר המעבד שם? והחומר טרמי זה קשה לעשים? יש כאן משהו שלא היצליח להרכיב בפעם הראישונה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HellWarrior,

שלום לכולכם. לפני כשבוע קיבלתי את מסך הLCD שלי Hyundai 17Q, אבל יש בעיה אחת....אני לא מצליח (פיזית ) לייצב אותו, אני מתכוון, ליישר את המרקע עצמו, אני מפחד להשתמש בכח כדי לא להזיק ולא מצאתי שום כפתור או משהו שומדע ממנו להיות במצב ורטיקלי ולא הוריזנטלי ולא רשום כלום באתר וההוראות שבאו עימו. מישהו נתקל בבעיה הפטטית הזו או שמע עליה ויכול לעזור לי ? כרגע החזרתי אותו לקופסא בינתיים חח תודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט כל פרק זמן מסויים(בערך דקה) העבר מפסיק להגיב ואני צריך להזיז את החוט עד שאני רואה את הלומת קרן הלייזר חוזרת לפעולה ואז אני ממשיך לעבוד איתו עד הקצר הבא, אחרי זמן מסויים הוא משתתק לחלוטין והדרך היחידה להחזיר אותו לפעולתו היא לאתחל את המחשב מחדש. איך אני פותר את הבעיה?????

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, לאחי יש מחשב מתקופות יפות שקצת התיישן עם הזמן ATHLON XP 2600 לוח אם ג'יגה בייט GA-7N400S 256 מגה זכרון DDR 400MHZ הארדיסק 60 של WD ATI RADEON הכל התחיל מריסטים חוזרים ונשנים שהיו לו במחשב בזמן שימוש פשוט (פייסבוק, מסנג'ר, אייסיקיו) עשיתי בדיקות וירוסים, ספייוורים והסרות של שטויות וזה המשך לאחר מכן ניסיתי לפרט את המחשב, אך ההתקנה היתה נתקעת כל הזמן ב34%. החלפתי סטיק זכרון מהמחשב שלי לשלו (לשלול את הזכרון) לאחד זהה של OCZ, צלחנו את ההתקנה של XP והוא תפקד קצת אחר כך, אך המשיך לרסטרט כרגע הוא בסוג של לופ של להעלות את המסך של "ווינדוס לא עלה תקין בפעם האחרונה" שמציע לך לבחור הפעלה כרגיל או LAST GOOD SETTTINGS, אבל אין בכלל גישה למקלדת (לא עם אלחוטים ולא עם קווית), אח"כ …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idan oren,

לפני כחודש קניתי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA Z77X UD3H . http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שאר המפרט נמצא בצד ללוח האם הזה יש 6 USB3 וארבע מהם לא עובדים מה שלא עובד זהו הצ'יפ VIA USB3 ROOT HUB שלא עובד ניסיתי לעדכן את הדרייבר וזה לא הצליח נ.ב. יש חשמל שמה תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by idann,

מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by The-Magician,

שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tsachi E,

יש לי מחשב חזק, אינטרנט טוב, וכרטיס מסך ומעבדים מהשורה הראשונה. לא ברור לי למה המשחק מקרטע. אני לא רואה סימנים שהפינג קופץ אז לא נראה לי שזה האינטרנט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. המסך נהיה שחור אחרי כמה זמן מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yonir,

עד היום החיבור הקדמי של האוזניות אצלי לא עבד. עכשיו שמתי לב שבהגדרות של Realtek HD Audio (לוח אם Gigabyte GA-945G-S3) הייתה אופציה שלא הייתה מסומנת עד עכשיו: Disable front panel jack detection. (מה שממש מוזר לי כי אני זוכר שפעם בדקתי את כל האופציות שם ולא הצלחתי לפתור את זה) הפעלתי את זה והכנסתי אוזניות והן עבדו. בכל מקרה, זה לא כל כך קריטי, אבל יש דרך לפתור את זה שהוא לא מזהה את הכנסת האוזניות אוטומטית? יש קשר אולי לחיבור של המארז עצמו? יש מארזים שלא תומכים בזה? (יש לי Compucase CI-6A19) (כשמחברים משהו לחיבורים האחוריים של לוח האם זה כן עובד)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dante123,

אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zone glide,

כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, אני מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום בכתיבת דיון זה. תיאור התקלה: מחשב בן שנתיים, ללא תקלות, ללא בעיות ושתמיד מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. לפני כחודש נתתי לו מכה קלה(לכונן) עם הרגל, והמסך החל רועד ללא הפסקה, המחשב נתקע, עד שניתקתי אותו מהחשמל, לאחר מכן המחשב חזר לקדמותו. הבוקר, שוב אותה הסיטואציה. המחשב קיבל מכה קלה (הכיסא צמוד לכונן), החל רועד והפעם רסטרט פשוט הצליח 'לאפס' אותו. הבעיה לאחר מכן, שהוא נכבה, ולא הצליח לעלות. הסבר מפורט: המחשב נדלק, מצפצף, יש אור כתום של לוח האם, ושוב נכבה וחוזר חלילה ללא הפסקה. הווינדוס לא עולה! אין תגובה במסך, סך הכל יש ניסיון להידלק, ואחרי מחצית השנייה, הוא מבצע רסטרט. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי

23. Started by 343,

המחשב הינו נייח או נייד? מיני נייד</blockquote>מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב יש לי את זה Windows Boot Manager windows failed to start. A recent hardware or software change might be the :cause. to fix the problem . A. insert your windows installation disc and restart your computer . B. choose your language setting, and then click next . C. click repair you computer if you do not have this disk, contact your system administrator or computer . manufacturer for assistance Status : 0xc000000f . info: the boot selection failed because a required device is inaccessibie ושאני לוחץ על אנטר או על ESC המחשב מתכבה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by baz,

שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המחשב של אבי נדלק בצורה אקראית. מכיוון שאין לי גישה אליו (גר רחוק), אני מחפש לאסוף כיוון מחשבה לפני שאסע אליו. הבעייה לוחצים על כפתור הדלקה והמסך אינו מופעל. למרות שהמחשב נשמע עובד (רעש מאוררים וכונן קשיח) מצפצף תקין, רק שלא רואים כלום על המסך. מכבים ומדליקים או שלוחצים על כפתור RESTART ואז המחשב עולה ורואים את כל תהליך ה-BOOT על המסך עד להפעלה תקינה של חלונות 7. דברים שאבא ניסה בעצתי: - לנתק מהמחשב כל התקן חיצוני - לנתק מהמחשב כל התקן פנימי (כוננים אופטיים וקשיחים) - ניטור טמפרטורות (לא נשמע הגיוני, כי בתקלת טמפרטורות, אי אפשר להפעיל המחשב מיידית, אלא לאחר עשר דקות כשה-CPU/GPU מתקרר). יש לכם עצה בשבילי ? חשבתי כבר להתחיל לחפש בקטנות את הספק, זכרונות וכל השבאנג.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.