תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ראשונה שעש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! קניתי את המחשב החדש והמפלצתי שלי והיום קבלתי אותו מפרט...אין לי כוח ! אבל משהו מפלצתי ורועש..כמו שאני אוהב =) (LEADTEK GF4 TI4400 שולט !!!!!) טוב בקיצור קניתי גם את הרמקולים XPS 510 של הרקולס חברתי ל...דבר הזה שבחוץ (שחכתי איך קוראים לזה) עשיתי מה שצריך וחברתי עכשיו שWINDOWS (XP PRO אומר לי שיש לי תוכנה חדשה שצריך להתקין אני מנסה להתקין אז הוא אומר לי שיש לו בעיה וזה לא מתאים ל XP PRO עשיתי להמשיך בכל זאת הוא גמר לעשות את הINSTALL ואז הוא אומר DATA INVALID אז בקיצור אין לי כרטיס קול...כלומר יש לי אבל הוא לא עובד !!!! הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר שלהם אבל עדיין כלום הצילווווווווווווווו =( אין לי סאונד !
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד? אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר. שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום החיבור הקדמי של האוזניות אצלי לא עבד. עכשיו שמתי לב שבהגדרות של Realtek HD Audio (לוח אם Gigabyte GA-945G-S3) הייתה אופציה שלא הייתה מסומנת עד עכשיו: Disable front panel jack detection. (מה שממש מוזר לי כי אני זוכר שפעם בדקתי את כל האופציות שם ולא הצלחתי לפתור את זה) הפעלתי את זה והכנסתי אוזניות והן עבדו. בכל מקרה, זה לא כל כך קריטי, אבל יש דרך לפתור את זה שהוא לא מזהה את הכנסת האוזניות אוטומטית? יש קשר אולי לחיבור של המארז עצמו? יש מארזים שלא תומכים בזה? (יש לי Compucase CI-6A19) (כשמחברים משהו לחיבורים האחוריים של לוח האם זה כן עובד)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Windows 7 שאני מדליק את המחשב יש לי מסך כחול ניתחתי את קובץ הMinidump בעזרת התוכנה BlueScreenView הנה פרטי השגיאה וגם העלתי לכם את קובץ הMinidump זה ההורדה לקובץ http://www.f2h.co.il/n4mvu0zmou4z בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה ב windows update שלדעתי גם משליכה ל svchost שדורש זכרון גבוה.ישבתי כבר כמה ימים טובים על פתרונות אבל הנושא הזה כל כך רחב שלא הצלחתי למצוא פתרון ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.נתונים:מחשב נייד sony vaio (מצורפת תמונה של המפרט)מערכת הפעלה win7 home premium 64bit באנגלית.ווינדוס מקורי.פירמטתי את המחשב לפני כשבוע עקב מעבר ל SSD של סמסונג בנפח 250 (דגם 750), התקנתי לדעתי את כל הדרייברים הדרושים (גם מהאתר של סוני וגם דרך driverbooster).הכל באמת עובד יותר מהיר ובצורה חלקה חוץ מהבעיה שהתהליך svchost לוקח זכרון רב, בעקבות זה הבנתי שהבעיה היא ב windows update גם בגלל שהתהליך לדעתי שעושה את העומס הוא wuauserv. יש לי אנטיוירוס AVG שהריץ בדיקה ולא מצא וירוסים…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה. יש לי 3 מסכי דל 24 אינץ' על 2 כרטיסים של 660OC המסכים מסונכרנים ביחד לרזולוציה אחת. כשאני גולש באינטרנט אני לא יכול לעשות את הדפדפן על FULL SCREEN כי זה מתפרס על כל המסכים אם אני מדליק סרטון ביוטיוב על FULL SCREEN זה מתפרס על כל המסכים אבל הסרטון נחתך בצדדים ועובר למסכים ליד. במשחק אני רוצה לשחק על מסך אחד (לא אוהב את הקטע של השלושה מסכים) אבל כשאני נכנס למשחק 2 המסכים בצדדים הופכים לרקע שחור. אני בערך מבין מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נדלק (אין צפצופים עם ההדלקה) כל המאווררים עובדים כולל זה של המעבד. הנורה בלוח אם דולקת, אך לא מגיע שום דבר למסך. האור במקלדת (עם חיבור יו.אס.בי) לא נדלק המחשב נקנה לפני שנתיים, הרדיסק 2 טרה, ספק 450 וואט. זכרון 4 ג'יגה, לוח אם של אסוס. חיברתי מחשב ישן שלי וכל הציוד ההקפי עבד .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב מכל מיני סיבות אבל כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך שבוא נכנסים לביוס, משנים דיסק אתחול וכו' רק האופציה של הביוס פועלת וכשהוא אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי להפעיל את הדיסק התקנה הוא לא מגיב ללחיצות שלי בביוס עצמו ובוינדווס הכול פועל כמו שצריך מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, בשנה האחרונה אני חווה בעיות עם המחשב (PC) אשר לפני מס' חודשים התברר לי שהן קשורות כנראה להתחממות שלו. בהתחלה הבעיה היתה שכאשר עשיתי ריסט למחשב לא הייתי מצליח להעלות מחדש את הווינדוס בחלק מהמקרים, ונאלצתי במקרים האלו לכבות את המחשב, לתת לו להתקרר קצת, ואז להעלות את הווינדוס מחדש. הבעיה הלכה והחמירה ולפני מס' חודשים המחשב פשוט התחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם - באמצע העבודה שלי עליו. הבנתי מחבר שהבעיה היא כנראה התחממות. ראיתי שאחד המאווררים עובד יום כן יום לא (כלומר, לא כל הזמן). ניסיתי להתיז עליו WD-40 אבל זה לא ממש עזר. בינתיים בגאונותי, בניסיון לתקן אותו, גרמתי לכך שאחד מחוטי החשמל שהיו מחוברים אליו נקרע, וכעת הוא useless. בכל אופן, החל מלפני מספר חודשים אני פשו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם... נתקלתי בבעיה שאני עומד אובד עיצות... בכונן DVD שיש לחבר שלי במחשב, ברגע ששמים לראות סרט DVD , רואים את הסרט, אבל אין קול בכלל. (זה לא ה-MUTE) ברגע שמפעילים קובץ אחר שומעים מצויין.- הבעיה היא רק בסרטי DVD. הצ'יפ הוא של SIS 7018 דרייבר האחרון שיצא (מתישהוא ב-2002) תוכנת ה-DVD שהופעלה היא POWERDVD 5 , אבל גם עם תוכנה אחרת (PC FREINDLY) לא שומעים כלום. בדקתי את ההגדרות של הסאונד, שום דבר לא בהשתקה. בדקתי את ההגדרות של ה-POWERDVD הכל תקין. (הגדרת סטיראו רגיל) אפילו הפעלתי את ה-GHOST כדי לשלול התנגשויות... (במקור זה עבד יופי) מערכת הפעלה: XP SP2 DVD: ג'נרי אגב, בדקתי את הכונן במחשב אחר ושומעים טוב. למישהו יש מושג מה לעשות ? ? ? ? ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת במחשב השני בבית אחרי שאני מכבה אותו הוא עושה את כל הפרוצדורה של הכיבוי אבל המחשב לא נכבה אלה עושה איתחול זה נראה בדיוק כאילו עשיתי איתחול. עכשיו בשביל לכבות אותו אני אחרי האיתחול אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER עד שנכבה לגמרי. מה אני עושה תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-