עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HairyAss,

הי, יש לי לוח אם מדגם RC410M של MSI. כרטיס הקול הוא ALC880. לאחרונה המחשב לא משמיע סאונד בכלל.. ניסיתילהתקין דרייבר מחדש, לעדכן, למחוק ולהתקין מחדש.. מה לא ניסיתי.. שום דבר. אני מפחד שאולי הוא נשרף או התקלקל או משהו כזה... יש איזושהי דרך לדעת את זה? או רעיונות אחרים? משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מצ"ב תמונה. אני מקבל את המסך הזה בניסיון לכבות או להפעיל מחדש את המחשב. כמו כן עשיתי סריקת וירוסים ויש לפחות 6 כאלו..אבל באופן מוזר באמצע הסריקה פתאום אני נתקל באותו מסך גם כן לפני שהסריקה מסתיימת והווירוסים נמחקים (בערך ב- 62% של הסריקה)..אגב סריקה של ESET. האם זה חומר או תוכנה? איך לבדוק ומה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום! ברשותי המחשב עם המפרט הבא- intel i5 4670K Asus gryphon z87 8gb ram Patriot sapphire r9 290 tri-x seasonic mii12 850w המפרט לעיל עבד בצורה שוטפת וללא בעיות כשנה. רכשתי כרטיס מסך נוסף (בידיוק מאותו הסוג) היום כשחיברתי אותו למערכת והדלקתי אותה- מסך המחשב קפץ ישר למצב SANDBY המסך מחובר בחיבור DVI. המאווררים של כרטיסי המסך והמעבד פועלים. יש אור ירוק על לוח האם. מה ניסיתי לעשות- השתמשתי במסך אחר - לא עזר. ניתקתי את כרטיס המסך החדש - אותה תקלה. חיברתי את המערכת למצבה הקודם - התקלה נישמרת (משמעו שמשהו מהרכיבים המקוריים נידפק?) ניתקתי את שני כרטיסי המסך החיצוניים וניסיתי לעבוד עם הכרטיס המובנה - לא עזר. ניתקתי הארדיסקים - לא עזר ניתקתי את הזיכרון - גם לא עזר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חברה יש לי בעיה, קניתי מחשב חדש, התקנתי וינדוס 7 מקורי על המחשב והתקנתי דרייברים של הלוח אם, באמצע ההתקנה המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד (בביוס הם עובדים וברגע שהוינדוס עולה הם מפסיקים לעבוד), מה אפשר לעשות? אי אפשר להשתמש במחשב. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kasjghdkashbd,

היי, העכבר שלי רגיש מידי ולפעמים הגלגלת עושה טיק אחד למטה... יש דרך לשנות איכשהו שרק כל שתי טיקים יהיו שווים ברגיסטרי לאחד ? (ולא יחס רגיל של אחד לאחד...) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום אנשים.. אז ככה הזמנתי מחשב חדש... AMD 2500 512 RAM EPOX 8RDA3 עכשיו הרכבתי את המחשב הכל סבבה, הדלקתי אותו בפעם הראשונה עלה (אין מערכת הפעלה או משהו) אחרי זה כיביתי הפעלתי מחדש וזהו כלום, אין תגובה, המאוורר מסתובב לשניה וזהו.. מה יכולה להיות הבעיה... אני לחוץ פה ממש מחשב חדש וכבר לא עובד!!! עזרה בבקשה אשנשים!!!! :'( :'( :'( [הכותרת נערכה, מומלץ שתקרא את חוקי הפורום בנידון]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, היום התחילה לי בעיה במחשב. תוך כדי גלישה באינטרנט (יוטיוב), שני המסכים שלי כבו והמחשב נתקע. הריסטרט הראשון לא עזר, המסכים נשארו על מסך "חיסכון בחשמל". כן הופיעה לי הודעה שהמסך לא מקבל שדר מהמחשב ולבדוק חיבורים. הוצאתי כבלים והכול. רק אחרי הריסטרט השני הווינדוס עלה. אחרי חצי שעה, שוב בזמן שעשיתי סריקת אנטי-וירוס וכשכמה סרטונים ביוטיוב פעלו לי (עשיתי בדיקה לראות אם זה קורה שוב), הכול נתקע, אבל הפעם המחשב עשה ריסטרט בעצמו. פעם שלישית זה קרה שוב באותה צורה. הרצתי פרימייר ובזמן שהפעלתי סרט בפלייבק, המחשב שוב נתקע ועשה ריסטרט מעצמו. אחרי הריסטרט הרביעי, פתחתי את המחשב, ובדקתי מה קורה בזמן שהוא פתוח. הכול רץ חלק, למרות שיש הרבה …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dovk,

שלום ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה win 10 באחד הדיסקים במחשב 500GB כונן D המחיצות היו מחולקות אוטומטית כ490GB שהיה עליו מידע(סרטי ילדים ומשחקים) ועוד כ-10GB שעליו לא היה מידע, לטיפשותי ביצעתי איחוד של המחיצות מבלי לגבות את המידע כי לתומי חשבתי שאני בסה"כ יעביר את ה10GB כהמשך 490GB אבל לצער הילדים ושלי המידע נמחק. האיחוד בוצע ע"י מערכת ההפעלה בניהול דיסקים לא בתוכנת צד שלישי RECUVA בניסיון להציל מידע עם שימוש בתוכנת נרשם כי אין שום קבצים לשחזור שאלתי למומחים האם יש סיכוי להציל את המידע ???? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by togi,

אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sepa,

מחשב נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית 64 ביט תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי בעיה עם המחשב הנייד דגם: DELL Inspiron 15 3537 I7 זה המפרט המלא: http://ksp.co.il/?uin=20713 ברגע שמחובר לו מטען חשמל דבר ראשון הוא לא מטעין את הסוללה.. וגם המחשב לא מתפקד כמו שצריך, רצידות בעכבר לפעמים, ואיטיות בפעיליות גרפיות. אתמול זה התחיל.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. איך עושים שחזור מערכת למחשב ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ככה נימאס לי מיזה לפני יומיים זה הופיע לי ככה וגם היום זה הופיע לי אני שיחקתי במשחק נייד פור ספיד החדש ואז בום אחרי 10 דקות של כיף מופיע לי החרא החרא הזה שוב!!!! תגידו לי מה אני עושה זה נימאס כבר בבקשה מישהו. תודה מראש. תמונה:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, קצת חלוד לאחורנה בנושאי קודקים ונגנים, הייתי שמח להמלצה על איך להריץ סרטונים מקודדים ברזולוציית FHD בצורה הטובה ביותר. מע' הפעלה: Win 7 כרטיס מסך: Radeon HD 5870 מעבד: אינטל I5 Sandi תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by nirgilad1,

הזמנתי מחשב מ נעה מחשבים חנות הממוקמת בחיפה amd 64 3500 albatron 6800gt 2*512 mb samsubg 200 gb wd בקיצור מחשב מקצועי אבל מה שום דבר לא יכול ללכת חלק בימינו אני אשמח אם תגיבו על השאלות שיש לי בסוף הקטע או סתם תתעניינו ממה שהיה לי עם המחשב ביום ראשון הגיע אלי המחשב. הגעתי באותו יום מאוחר בלילה מירושלים כך שלא יכולתי להתקין אותו יום שני התחלתי בעבודה אחרי הלימודים קודם כל פתחתי אותו גיליתי שעשו עבודה מקצועית יש סקוצים עם הנאון וכל מיני דברים חדשניים שלא ראייתי במחשבי הישנים. לפני המחשב היו לי 2 אחרים ברשת אחד מהם די חדיש והשני ישן ממש. מהחדש לקחתי את המודם של האינטרנט המיוחד שיש לנו בקיבוץ. .(ארחיב על זה מאוחר יותר עם תרצו בכל מקרה הייתי חייב לקחת אותו ולהתקין בעצמי ) ומהמח…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 114508534,

חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by devilh,

לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by aviv00,

רשמתי את מייל הגיבוי אומר שהמייל לא נכון

22. אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by חוי,

לאחר עדכון של וינדוס נעלם ההארד דיסק. בלחיצה על מחשב זה רואים את ההארד דיסק ורואים שיש בו קבצים, אבל בלחיצה עליו המחשב מודיע שהתיקייה ריקה. כל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם ואין דרך להגיע לקבצים. ניסיון להגיע למנהל הקבצים מגלה שההארד דיסק כלל לא נמצא שם. אין אפשרות שחזור ואין אפשרות שחזור. הרצתי שני אנטי וירוסים (דפנדר של וינדוס שמורץ אוטומטית, מאלרווייר והיטמן פרו, אבל לא נמצא כל וירוס. כל הכוננים הקשיחים החיצוניים עובדים ללא פגע. למחשה כונן קשיח פנימי נוסף שהועבר ממחשב ישן, והוא עובד מצוין. אשמח להדרכה.

24. שלום! עשיתי לי קצת oc למעבד ( פנטיום 3 866 בסלוט 1) וראיתי כמה אפשרויות בביוס. בהתחלה עשיתי 150/on והכל עבד טוב במהירות 1 ghz. אחרי זה ירדתי קצת סתם לראות מה יהיה ובחרתי באפשרות של 100/off ( לא ידעתי מה הon וה off עושים). קיצר עשיתיok ופתאום לא הצלחתי להכנס בכלל לכלום היה לי מסך שחור וכלום לא זז....לא היו הציפצופים הרגילים שזה סורק את כל המערכת אלה סתם המעבד חשב ולא עשה כלום הכל שחור! התעצבנתי נורא ועשיתי כמה ריסטארטים אבל עדיין זה היה ככה. אז כיביתי את המחשב ואחרי חצי שעה שניסיתי ללחות על הכפתור הדלקה פתאום לא קרה כלום! לחצתי ואין זה כאילו הכפתור נדפק ....פשוט לא קורה כלום! חשבתי אולי הספק שלי נשרף אבל שהלכתי לחבר וחיברתי את הספק שלו למחשב שלי גם לא היתה תגובה...…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Chymes,

אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים