תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
קניתי מTMS מחשב חדש. עוד לא הספקתי להשתמש בו ולהתקין עליו תוכנות כי עוד לא חיברתי לאינטרנט. הדלקתי אותו מספר פעמים, מתוכן פעמיים הופיעה על המסך השורה "operating system missing" והמחשב לא עלה כמובן. קצת מפתיע בהינתן העובדה שהזמנתי מערכת הפעלה (windows 7) ב380 ש"ח. כרגע המחשב דלוק ונראה שהוא עובד בסדר אבל קצת מפחיד אותי שזאת תקלה שתתנקם בי בשלב כלשהו. האם זו תקלה מוכרת? מישהו יודע מה יכול לגרום לכך או איך לתקן את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב עבד לי יופי וככה כבר כשנה ,פתאום חזרתי מהצבא מדליק את המחשב ואחרי הטעינה של וינדוס 7 פשות נכבה לי המסך והכפתור מתחיל להבהב , התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר ואז נכנסתי דרך SAFE MODE ומחקתי את הדרייבר של כרטיס המסך ואז עלה לי הוינדוס , עכשיו כל פעם שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך קוראת אותה הבעיה לא משנה איזה גרסה הדרייבר, בלי הדרייבר המחשב עובד לי על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם וזה מגביל אותי מבחינה גדולה בשימוש במחשב . מפרט: לוח אם : ASUS P8H67-M PRO מעבד: INTEL I5 2500 כרטיס מסך: ASUS GFORCE 450GTS זיכרון: 2*2048 KINGSTON 1333HRZ דיסק קשיח: 500GB SATA2 תודה לכל העוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום , קניתי ארד דיסק SSD ושמתי עליו WIN10 , עכשיו על ארד דיסק הרגיל שניתקתי כרגע מ SATA יש WIN7 , עכשיו אני מעוניין לחבר את SATA אך אני לא רוצה שיתן לי לבחור בין WIN אלה שישים לי את ארד דיסק הרגיל כארד דיסק עם כל המידע ללא WIN7 ושיעלה אוטומטי עם WIN10 על SSD , הכוונה WIN10 עם SSD יעלה ובכוננים בWIN10 אני יראה את הכונן ארד דיסק הרגיל כמו כל כונן אחר . איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה בערך (המפרט שלו מופיע בצד ימין אם זה משנה משהו) ורץ עם SSD וווינדוס 10. בכל מקרה, כשאני מכבה אותו אז הוא סוגר את הווינדוס, אני מקבל מסך שחור ואז לוקח למחשב עוד המון זמן עד שהוא מתכבה וזה יכול להגיע גם עד שעה. ניסיתי לחפש כל מיני פתרונות באינטרנט ומצאתי: 1) שזה קורה בעקבות כמות גדולה של קבצים זמניים - מחקתי, עדיין ממשיך. 2) שזה קורה בעקבות בעיה כלשהי עם הPage File, ניסיתי לעשות את מה שהם אומרים בלינק הזה, אבל הערך של אותו register כבר היה על 0 וגודל ה-Page File שלי מכוון לקצת פחות מ2GB. 3) מצאתי כלי כלשהו של ווינדוס כמו שמראים פה , ובאמת יש לי שם כמה וכמה אירועים, חלק מופיעים כ-Warning ועוד אחד כ-Critical (אפשר לראות שם א…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ווינדוס 10 יותר טוב/מהיר מ 7 ?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרכבתי את המערכת החדשה z170 hd3p עם מעבד 6600k כולל m.2 850 evo בנוסף יש לי עוד ssd מאז שהפעלתי את המערכת לפני 48 שעות כבר קיבלתי פעמיים מסך כחול ? מה לא תקין ? . האם התוצאות של הכונן החדש תקינות
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, בזמן האחרון שמתי לב להבדל ביצועים גראפיים בין מחשב שאמור להיות כביכול חלש יותר משלי: i5 דור שני + GTX 560 + 8 GB DDR 3 1600 לעומת המחשב שלי: i7 2600 + GTX 970 + 16 GB DDR 3 1333 הבדלי הביצועים מסתכמים בריצת המשחק בצורה לא "חלקה" אף כי כמות ה FPS המצויינת אצלי במשחק גבוהה יותר מאשר המחשב השני, שנינו עובדים עם SSD עבור מ"ה ו 7200k עבור המשחקים, עשיתי Benchmarking לכרטיס המסך והוא נראה תקין, נראה לי שחשוב לציין בנוסף שב Benchmark, לקח לכרטיס המסך חצי דקה בה עבד בצורה נוראית ולאחר מכן משהו השתנה פתאום והוא התאים לתוצאות המצופות ממנו. שכחתי לציין, מערכות ההפעלה זהות, Win 10 64bit אשמח מאוד לעזרתכ…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמתי לב לכך, שבימים האחרונים, מאז שניקיתי את פנים מארז המחשב שלי מאבק, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, מופיעה לי הודעה על "עליית מתח ביציאת הרכזת": כאשר אני לוחץ על הסמל שבאיזור ההודעות, מופיע לי החלון הבא: לאחר זמן מסויים, ההודעה נעלמת כלא הייתה, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המחשב שלי למצב שינה. יצויין כי כל ההתקנים שמחוברים ליציאות ה-USB שבמחשב שלי מזוהים (עכבר ומקלדת מחוברים ליציאות בלוח האם. מדפסת, מצלמת אינטרנט, אוזניות + מיקרופון ומכשיר אל פסק מחוברים ל-4 היציאות של כרטיס ההרחבה USB 2.0 [כרטיס די ישן]). מה יכול לגרום לבעייה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם חדש חובר זיכרון ומעבד תקינים לפעמים נדלק ל שנייה ונכבה ספק הוחלף ונבדק במחשב תקין CMOS בוצע המחשב נדלק אבל לא נשמע ציפצופי שגיאה מותקן רמקול זה לא המחשב הראשון שהרכבתי כרטיס מסך מובנה Asrock h61m-dos
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Y700 LENOVO אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים עדיין אין לי WIFI וגם במנהל התקנים לא מופיע לי בכלל האדפטר של הWIFI אני ממש חייב עזרה כבר דברתי פעמיים עם השרות לקוחות של לנובו שלחו לי דרייברים וזה עדיין לא עוזר, וגם התקשרתי פעם שנייה ועשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ועדיין לא פתר את הבעיה . המחשב עדיין לא מזהה את האדפטר של הWIFI עכשיו אני ראיתי בפורומים וביוטוב שזאת בעיה נפוצה בוינדוס 10 ממש אשמח לעזרה תודה אני כבר משתגע. (וכן אני מחובר כרגע על כבל למחשב, ואני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי לשלוח אליהם זה סיפור ולוקח זמן והאמת שהכל עובד מצויין , זאת הבעיה היחידה ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך דל נפל. בנפילה יצא המסגרת . ושני חוטים מהמסך נותקו. לא יודע היכן צריך למקם אותם וגם באיזה אופן . המסך לא נדלק שהכנסתי אותו למסגרת. פעם אחת נדלק אור (ללא תמונה )שנגעתי בחוטים. המסך נראה שלם וטוב רק השני חוטים האלה בחוץ חוט לבן דק למטה בתמונה. חוט לבן עבה למעלה במסך
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מתחילת החודש בערך התחלתי לקבל את השגיאה "display driver stopped responding and has recovered". השגיאה מופיעה בדרכ בזמן גלישה באינטרנט (גם בכרום וגם בפייר פוקס) ודווקא כשאני מפעיל משחקים השגיאה הזאת לא מופיעה והכל עובד חלק. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש אך הבעיה ממשיכה. גם ניקיתי את המחשב למרות שאני לא מאמין שטמפרטורות זה הבעיה כי בזמן משחקים כבדים השגיאה לא מופיעה (כמו דום החדש). זה המפרט שלי: מעבד I5-4690 8 ג'יגה זיכרון nvidia GTX970 ספק כח Neo Eco 620W לוח אם GIGABYTE GA-H97-HD3 מה עוד אפשר לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יש לי בעיה שאני לא יודע מה מקורה. לא יודע אם בכל מחשב יש את זה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז ממש כשהוא כבה יש רעש חשמלי כזה. קצת קשה לי להסביר ואין לי אפשרות להקליט, אבל רעש של מכשיר חשמלי כבה. עכשיו לאחרונה התחלתי לשמוע את הרעש הזה גם כאשר המחשב דולק, וכל פעם שיש את הרעש הזה המחשב קופא לאיזה 2 שניות. וזה נורא מעצבן והורס לי את כל החוויה. יש למישהו מושג מאיפה זה מגיע? האם הבעיה היא בספק הכוח? זה הגיוני בכלל שזה יגרום לתקיעות כאלה? אולי מהכונן המכני? אולי מהכונן ssd ? עשיתי בדיקה לכוננים עם זה תוכנה ויצא שהם תקינים. אבל אני חושב שזה לא קשור. אשמח לעזרה. תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום בדיוק לשאול, בכרטיסי מסך או מסכים, אז שאלתי פה.. לעניין, אני רוצה לחבר למחשב הנייד שלי 2 מסכים. למחשב יש חיבור אחד של VGA וחיבור אחד של HDNI. בהנחה ששני המסכים ישנים ויש להם רק כניסה של VGA, מה מומלץ לי לעשות? האם יש מפצל לVGA או מתאם VGA to HDNI? אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה ולא להכפיל את המסך, ובבדיקה בגוגל ראיתי שלא כל הפתרונות תומכים בזה, לכן אני שואל פה, כדי להיות בטוח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא פתאום נכבה, חשוב לי לציין שזה לא קורה תמיד ורק בהתחלה. כלומר, כאשר אני כבר בשולחן העבודה אין תקיעות או איתחולים וכו' רק כאשר שאני מפעיל אותו. האם מדובר בהתחממות? (אני מצרף תמונת מסך של הטפרטורות) מדובר במחשב בן פחות משנה, נרכש בKSP Intel Core i7 5930K 3.5Ghz Corsair H100i GTX GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M 32GB DDR4 3000Mhz Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD מערכת הפעלה Windows 10 pro, Anniversary Update תודה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בנסיון להתקנת אופיס מופיע לי החלון שבתמונה. ניסיתי להעביר לכונן Program Files ,C ורשום לי שהמיקום לא חוקי. במחשב אחר הותקן האופיס ללא בעיות.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-