תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,ושבת שלום!. יש לאחיותיי מחשב פנטיום 4 1.4 זכרון 256SDRAM ומותקן עליו XP (יש לציין שהמחשב לאחר פירמוט מלא ע"י שימוש במחיצות NTFS) ומערכת ההפעלה הינה חדשה לאחר פורמט כללי לHD המחשב עושה ריסטרטים קבועים לאחר שהוא מעלה את XP וממתין מס' שניות ונופל וכך חוזר חלילה.. ניסיתי להחליף סלוטים לזכרוות ואני הוספתי זכרון הורדתי שוב הפעלתי את המחשב עם מקלדת בלבד שום דבר לא עוזר ובמשך ההתקנה של XP הוא לא נקתע לי מבחינת עשיית ריסטים לבד אלא היה כותב תמיד IRQL EQUL OR NOT כמה פעמים אבל לאחר שניקתי את העכבר והשארתי רק את המקלדת הוא לקח את ההתקנה יש לציין שהXP הינו SP1 ויש כ.מסך 32מגה. ניסתי מלא וריאציות כולל החלפת כרטיס מסך,הארדיסק,סידירום,זכרונות וכמעט הכול..פשוט מסרב לעלות. ה…
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הXP מראה בTASK MANAGER את זיכרון ה-page file 4957 ובויסטה זה היה 6500 אני חושב בעיקרון אני רוצה לדעת איפה אני יכול לבדוק על כמה כמות זיכרון הXP שלי עובד והאם ניתן להעלות את הPAGE FILE ל6000 כפי שזה היה בויסטה ולפי מה שהבנתי הXP אמור לקרוא עד ל3.25 ג'יגה... יש לי xp 32b 1024*2 512*2 עובדים בDC ....של KINGSTON -תודה, נחום.
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בתקלה מוזרה מאוד שקרתה לי לאחרונה. התקלה באה ליידי ביטוי כאשר מערכת ההפעלה לא עולה (כאשר ב-Safemode הכל תקין) ולפעמים שהיא כן עולה אז המסך מהבהב ומציג מאין באגים. במשחקים הדבר מורגש הרבה יותר כאשר יש המון גליצ'ים מבחינה גראפית. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אך לאחר בדיקת מעבדה נראה שהכל תקין אצלו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס (כולל דריברים וגם פיזית הוצאה והכנסה) אך זה לא עזר..... חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור PCIE X4 במקום X16 שאליו הוא היה מחובר וכרגע זה נראה תקין... אני פשוט מנסה להבין האם הבעיה היא בלוח אם או אולי בספק או אולי למישהו יש השערה אחרת.... כרטיס מסך - Gigabyte HD7850 לוח אם - Gigabyte H77-d3h אם צריך פרטים נו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה אצלי היום טכנאי והחליף את לוח האם בנייד שלי, מאז האינטרנט האלחוטי לא עובד, התקנתי את כל הדרייברים שוב ועדיין הוא לא מראה שום שינוי. כשאני מחבר כבל רשת יש לי גלישה, אך האלחוטי לא עובד. אודה לכם אם יש איזשהו רעיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מTMS מחשב חדש. עוד לא הספקתי להשתמש בו ולהתקין עליו תוכנות כי עוד לא חיברתי לאינטרנט. הדלקתי אותו מספר פעמים, מתוכן פעמיים הופיעה על המסך השורה "operating system missing" והמחשב לא עלה כמובן. קצת מפתיע בהינתן העובדה שהזמנתי מערכת הפעלה (windows 7) ב380 ש"ח. כרגע המחשב דלוק ונראה שהוא עובד בסדר אבל קצת מפחיד אותי שזאת תקלה שתתנקם בי בשלב כלשהו. האם זו תקלה מוכרת? מישהו יודע מה יכול לגרום לכך או איך לתקן את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את כל החלקים של המחשב בנפרד.. הרכבתי את המחשב הכל במקום והוא פשוט לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה.. הלד של ה-SB_PWR דולק...
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה... יומיים יש לי את המחשב וכשאני מפעיל משחקים המחשב ממש מתחמם.. ולא כולו רק האזור העליון שלו איפה שנמצא הספק. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: Windows 7 HOME PREMIUM - 64 Bit - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מארז: FULL TOWER 3D AURORA דיסק קשיח: WD 1TB Black יכול להיות שהספק ממש מתחמם ? הטמפרטורה של המעבד היא 40 מעלות
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם זה בסדר? שדרגתי את המעבד שלי, החזרתי את קירור הסטוק והפעלתי עליו לחץ אז הקליפסים שלו נשברו חלקם.. אז הוא לא ממוקם הכי טוב אבל המחשב מאוד שקט והטמפ' תקינה, בערך 35 מעלות.. אך משום מה המחשב איטי בצורה מוזרה.. למה זה? כדאי בכל זאת קירור חדש?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קובץ של משחק מכווץ , השם שלו הוא : [PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition הוא תופס 3.35GB כשאני מנסה לפתוח אותו אז מופיעה לי הודעת שגיאה : E:\emule0.47a\Incoming\[PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition.iso ניסיתי לפתוח את הקובץ המכווץ הזה בתוכנה D-Tools וזה עדיין לא פותח את המשחק
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן , תמונה מצורפת המשחק קורס באמצע ! יש לציין , שאין לי כרטיס מסך עצמאי ! אלא מובנה במעבד . המשחק עובד ללא תקיעות וללא לאגים , עובד מצוין ! לפתע הוא קורס . מה ניתן לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי לוח ישן שיש בו ציפסט של חברת VIA הוא לא מזהה לי הארד דיסק SATA, אחרי שעולה המחשב אני לוחץ TAB הוא מגיע להגדרות של הבקר רייד אבל תקוע ניסיתי לעשות F6 אחרי ההתקנה כולל עידכון דרך הפלופי שום דבר..? אני צריך למחוק את הדרייבר של הבקר ולהתקינו מחדש שיזהה את ההארד דיסק SATA תודה..? הלוח הוא kt600-a דגם ECS Elite group הציפסט הוא VT8237 זה הדרייבר מהאתר VIA SATA RAID Controller Driver מה עושים...?
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. יש לי כאן מחשב עם החומרה הבאה: AXP1800 + TT V11 Gigabyte nForce2 board - GA-7N400-L1 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L1.htm 256mb OCZ PC2700 WD 40JB Liteon 52x32x52 Sapphire R9100 Compucase 6A19 מסך Hyundai Q17 מחובר ב-DVI מערכת הפעלה WinXP Home מקורית + Service PK1 יש לי שני מחשבים כאלה, סה"כ דיי זהים (לאחד כונן קשיח של Seagate וכונן CD של LG). בזמן האחרון שניהם משום מה התחילו להציג את הלוגו של Windows בצורה מעוותת כאשר המחשב עולה (אי אפשר לזהות את הלוגו - רק את הצבעים) לאחר שפרמטתי אחד מהם התופעה נשארה כשהיתה.. ולכן אני מניח שזו אינה בעיית תוכנה, אלא חומרה. האם נתקלתם בזה בעבר? מה עלי לעשות כדי לבדוק את הגורם לבעיה? אם אחד מ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-