עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ranyadovner9,

בזמן האחרון יש לי בעיה! אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח(ממתי שאני קם עד אחרי שאני חוזר מבית ספר) המארז מוציא קול צורם למשך שניייה כל כמה שניות והנורה האדומה שם דולקת והמחשב נתקע לרגע! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by jambo222,

שלום מדובר במחשב נייד asus tuf fx 504 מופיעה הודעה אל תכבה את ההמחשב , המחשב מעדכן ביוס. כבר שעה שהמחשב תקוע באותה הנקודה ולא מתרחש דבר. מה יקרה אם אני אכבה אותו ואפעיל אותו מחדש ? מה עלי לעשות .

3. המחשב נתקע אפילו סתם שאני רואה תמונות במחשב.... וגם בעוד מצבים הוא פתאום נתקע ולא מגיב בכלל. מחשב פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון 533 מגה הרץ כרטיס מסך על הלוח עוד משהו שיכול לעזור ? תעזרו לי ..............

• 9 תגובות
    • 23.3k צפיות
  4. Started by immolation,

כבר מספר ימים יש לי את ההודעה המעצבנת הזאת. עשיתי חיפוש מורחב בגוגל והסיבות האפשריות הן ככה: אין מספיק כוח לספק boot sequence power mode של דיסק הקשיח חומרה עם דפקט סוללת bios אני חייב לציין שהכל התחיל כאשר הוספתי 2 מודולים של זיכרון למחשב שלי. המערכת מזהה את כל הזיכרון ועובדת כמו שצריך. ניסיתי: bios חדש boot sequence שונה הוצעת סוללה של bios ל-10 דקות שיניתי סדר של זכרונות בתוך הslots שלהם שום דבר... יש דרך לתקן את זה? אם הבעייה היא בזיכרון אז למה הוא לא דופק את כל המערכת?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by justblack,

שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי עשה ריסטרט כול כמה שעות. כשרציתי להדליק אותו אתמול גיליתי שהוא עולה (נורית הארד דיסק דלקה וכל המאווררים - גם של כרטיס המסך - עבדו) אבל המסך לא מקבל ממנו אות ולא מראה תמונה! - חיברתי למסך אחר והתוצאה הייתה זהה - חיברתי את הכרטיס מסך מהמחשב הזה למחשב אחר וכן התקבלה תמונה אני יכול להסיק שהבעיה היא לא כרטיס המסך ולא המסך עצמו... מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נדפק באופן חלקי? מה אפשר עוד לעשות? המחשב יחסית ישן -P4 עם לוח אם של BIOSTAR...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אוקיי אז יש לי P 4 3Ghz 512 ddr כרטיס RADEON 9800 PRO יש לי את המחשב הזה בערך 4 חודשים והכרטיס עושה לי בעיות ... יש לי נקודות כאלו מגעילות במשחקים , הכתב לא ברור בטקסטים במשחקים נניח אני יוצא ממשחק , אז יש לי קווים על כל המסך , זה קורה גם אם אני עושה מזעור למשחק , ואם אני רוצה שזה יעלם אני חייב להחליף ל 800 על 600 ואז לחזיר ל 1024 ....... ורק ככה זה נעלם או במשחק אם אני רוצה שהנקודות יעלמו אז אני צריך לעשות vid_restart שזה בעצם ריסט למשחק כזה במשחק Enemy Territory מנוע Quake3. ועוד משהו , נניח נכנסתי למשחק אז הנקודות האלו והקווים וכל זה לא מופיע ישר , זה לוקח זמן , זה במהלך הזמן שאני משחק ניהיה עוד ועוד מגעיל עד שאני חייב לעשות ריסט קטן כדי לנקות הכול ולהמ…

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by dragon772,

המחשב שלי עושה ריסטים בעומס ולפעמים לא בעומס אבל זה קורה די הרבה בזמן האחרון ועוד דבר שיניתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs ומאז שאני עושה ריסט ידני לא מופיע המסך הכחול שבודק את הכוננים לפני העלת הווינדווז מישהיו יכול לעזור לי בקשר לשני הבעיות הללו? תודה לעזורים.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by THE-BIG,

הרכבתי את המערכת החדשה z170 hd3p עם מעבד 6600k כולל m.2 850 evo בנוסף יש לי עוד ssd מאז שהפעלתי את המערכת לפני 48 שעות כבר קיבלתי פעמיים מסך כחול ? מה לא תקין ? . האם התוצאות של הכונן החדש תקינות

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קניתי מחשב חדש מלפי כשבועיים מאייבורי הנה המפרט: לוח אם NEO-F MSI EP45-DS3L מעבד intel 2.33GH Q8200 4MB דיסק קשיח 16MB SATA II 500GB זיכרון 2048GB DDR3 כ.מסך 512MB Nvidia GeForce 9800GT מסך WIDE 22 DVI 5MS W2242T LG ספק כח JSP-TECH 500W 12CMF EZCOOL אחרי מספר ימים שהמחשב היה אצלי בבית הוא התחיל לעשות בעיות ולהתכבות באמצע משחקים, עבודה באינטרט וכו' אז החזרתי את המחשב לאייבורי כדי שיתקנו את הבעיה ולאחר מספר ימים אצלם במעבדה הם החזירו לי את המחשב ואמרו שהם העבירו את כל הבדיקות על המחשב העמיסו עליו תוכנות, משחקים וכו' ולא מצאו שום בעיה. אבל למרות מה שהם אמרו המחשב ממשיך להתכבות... ניסיתי להחליף מערכות הפעלה, לפרמט מחדש ושום דבר לא עוזר עדיין המחשב ממשיך להתכבות. אז מה יכולה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי חבר'ה, ברשותי מחשב נייד של חברת HP דגם Omen 15-ax200nj. לאחר רכישה של מודם ראוטר של TP-Link דגם Archer VR600, אני נתקל בבעיות התחברות לאינטרנט. לאחר כיבוי והדלקה או הפעלה מחדש של המחשב, אני נתקל בבעיה להכנס לאתרי אינטרנט, למשחקי רשת ולמעשה כל דבר הקשור לאינטרנט כלל לא עובד. רק לאחר הפיכת כרטיס הרשת ללא זמין ואח"כ לזמין, הוצאת כבל הרשת מהמחשב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב אני מצליח לגלוש. חשוב לי לציין שהכל תקין במחשבים אחרים שגולשים גם עם wifi וגם עם חיבור כבל ישיר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by a_beilis,

יש לי המחשב שבמפרט... הוא עובד נורא נורא לאט...מוזיקה אפילו מקרטעת לי... שלא נדבר על אינטרנט וסרטים ומשחקים!!! אני לא יודע מה לעשות סרקתי עם קספרסקי וזה לא מוצא כלום... מה עושים\? ; ???

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by ח ר,

למחשב ישן ווינדוס 7 שימוש בסיסי, האם יש תועלת בSSD (למערכת בלבד)? האם יספיק 120 GB? של איזה חברה אמין??? תודה רבה

14. Started by roma,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by noam142,

שלום, ברשותי 2 לפטופים של IBM עם בעיה מוזרה, הלפטופים תקועים במצב שינה ולא ניתן להעיר אותם !!! כאשר מדליקים את המחשבים המסך לא נדלק כלל ודולקת רק נורית מצב השינה (תמונה מצורפת).ניסיתי לנתק חשמל וסוללה ועדיין הבעיה קיימת ! דגמי המחשבים : IBM Think Pad T61 IBM Think Pad T41 יש לכם רעיון כיצד ניתן לאפס את המחשב ולהדליק אותו ? תודה מראש למגיבים ...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by y_i_c,

היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by FearNot,

מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב, אחרי כמה שבועות שהמחשב עבד כמו שצריך, הוא החליט שנמאס לו כנראה. בידיוק סיימתי לשחק Heroes III (כשהמשחק הוא לא הבעיה, כי עד עכשיו המחשב הריץ כמו שצריך גם DMC4 וכמה משחקים דומים). ברגע שלחצתי Quit, המחשב נכבה כשהוא נדלק מחדש קיבלתי מסך שבו כתוב שהביוס מנסה לעלות מהדיסק הקשיח, משהו כזה (לא זוכר את הניסוח המדוייק). הוא טען, נכבה, נדלק מחדש והראה את אותו מסך. נתתי לו לעשות את זה כמה פעמים, כשהבנתי שזה לא הולך לשום מקום כיביתי אותו, ניתקתי את הספק, חיכיתי קצת והדלקתי מחדש. הפעם הוא הגיע עד לטיענה של הווינדוס. ברגע שסיים לטעון - מסך כחול וריסטרט (יש לציין שביטלתי מזמן את הRR האוטומטי עם מסך כחול). הפעם כבר לא נדלק מחדש. המחשב נדלק, האורות בכרטיס מסך נדלקו, המאווררים נדלקו, …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by danh74,

קניתי את החלקים הבאים: מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 לוח אם: 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666 - GIGABYTE זיכרון: 2GB Kingston ספק: Naxn 550W Active PFC 12cm מה שקורה זה שהמחשב מתחיל לעבוד ולאחר שנייה נכבה. אני אפילו לא מצליח להגיע ל BIOS. החלפתי עם הספק שיש לי במחשב הישן (ספק גנרי) והתחיל לעבוד. מה שיותר מוזר זה שהמחשב הישן עובד גם עם הספק החדש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Armageddon1,

זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Boomerang,

יש לי כבר למעלה משנה צורב NEC 3520A ולפני שבוע הוא הפסיק לזהות דיסקים (גם DVD וגם CD). כשמכניסים דיסק הנורה שלו מהבהבת במשך חצי דקה, ו- windows מראה כאילו הוא עושה משהו (ה- cursor מתחלף לכזה של CD) אבל אחרי זה הוא טוען שאין דיסק בכונן. גם דרך Nero Disc Info הוא טוען שאין שם דיסק. ניסיתי להזיז את הכונן שיישב על ה- IDE השני אבל זה המשיך להתנהג אותו דבר. יש לי כונן DVD נוסף (לא צורב) שממשיך להתנהג רגיל לגמרי, לכן לא נראה לי שזו בעייה כללית ב- windows (מה גם שלא היו לי שינויים בתוכנות המותקנות בשבועיים האחרונים) יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, קניתי אתמול כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1. אני מנסה להתקין אותו על Windows XP. התקנתי המון דרייברים בגרסאות שונות עבור אותו צ'יפ (C-Media CMI8738/C3DX) וכולם עבדו באותה צורה: 1. הסרתי כל זכר לדרייבר סאונד הקודם, גם מספריית (SYSTEM32/ReinstallBackups) וביצעתי ריסטארט. 2. המחשב עולה ומזהה כרטיס לא מוכר ומבקש דרייברים. 3. אם אני לוחץ Esc בשלב הזה, המחשב רץ בסדר. אין קול, אבל הוא רץ. 4. כשאני מתקין את הדרייבר, ההתקנה עוברת חלק. 5. המחשב מבקש לבצע ריסטארט. 6. המחשב עולה, נכנס לדסקטופ, ואז קופא ל- 2-15 דקות. הקפיאה הזאת נורא משונה. העכבר זז, אני יכול להפעיל יישומים פשוטים - למשל notepad או taskmgr; אבל כשזה מגיע לתוכנות כבדות כמו SiSoft Sandra או Media Player, הן…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם. יש ברשותי לפטופ Lenovo - g50 70. המחשב מגיע עם HDD SATA2 500GB, וגם CD-ROM SATA 1. חשבתי לשדרג את המחשב לSSD כדי לזרז אותו קצת יותר וכן גם לוותר על הCDROM. רכשתי SSD SATA 3 260GB וגם באנדל תחליף לCD-ROM. אני אציין פרט חשוב. איפה שהCD-ROM הלפטופ מציע SATA 1 ואיפה שהHDD הלפטופ מציע SATA 2. בכל אופן, המחשב לא מזהה שום דבר מלבד שהכנסתי עם הבאדל לחור של הCD-ROM. כרגע הHDD ממוקם איפה שהCD-ROM (אין כונן דיסקים), והSSD איפה שהHDD היה. וכשאני מתכוון המחשב לא מזהה - הביוס לא מזהה בשום צורה (גם עדכנתי את הביוס). למען הסרת ספק, אני בטוח לחלוטין שחיברתי הכל נכונה בסלוט של הCD-ROM, נראה שמועבר שם מתח (יש שם נורת לד בבאנדל …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.