תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מה נשמע? יש לי כבל HDMI שאותו העברתי לטלוויזיה LCD מהמחשב. את הכבל חיברתי לכרטיס מסך (amd radeon hd 7950) שתומך בהעברה של קול דרך HDMI, בדקתי. התמונה עוברת כמו שצריך, אבל הקול לא עובר, וכשאני בא לשנות את התקן ההשמעה לHDMI, הוא כותב לי שהוא לא מחובר, מצורפת תמונה: אני בוחר את הHDMI, ואין אפשרות לקבוע אותו כברירת מחדל, כמו שאתם רואים... אשמח לקבל עזרה, תודה רבה, שנה אזרחית טובה!
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כשהמחשב נכנס למצב שינה באופן אוטו הוא מכבה את עצמו לכמה שניות ושוב נדלק גם ידנית כשאני מנסה להכנסי אותו מצב שינה קורא אותו הדבר מה יכול לבעיות הבעיה ואיך פותרים אותה? הערה: לפני כמה ימים הייתה "קריסה" של המחשב/מערכת הפעלה אולי זה קשור אחד לשני יחד עם זאת נכנסתי לביוס והעברתי הכל לברירת מחדל...
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64 המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטית המחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה: Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתר הבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים. ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייה תוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , בחודש האחרון המחשב שלי לא פועל כמו שצריך, זה התחיל בכך שהיו תקיעות מוזרות במהלך עבודה עם הוידוס , ביצעתי RESTART , המחשב ביצע RESTART אך אין את הצפצוף שה BOOT תקין ולא רואים כלום במסך כולל BIOS . פתחתי את המארז ושיחקתי עם הזכרונות והכרטיס מסך , הוצאתי והכנסתי , הסתדר , והמחשב עלה תקין ועבד כמו שצריך. לאחר שבועיים שוב זה קרה שהמחשב עולה כאשר אין צפצוף ולא רואים כלום במסך , הפעם שום דבר לא עזר ולא הצלחתי להפעיל אותו כמו שצריך, לאחר כמה שבועות (כבר קניתי מחשב חדש) שוב פעם המחשב עולה תקין. האם מדובר על בעיה בכרטיס מסך או לוח אם ? יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. זקוק לעזרה באופן דחוף המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט) הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד) תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? לסיכום אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[move] שלום, [/r][/move]בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנן שגיאות על קריאת הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב התמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- BIOS ? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעות רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח בנפח 250GB שמחולק בצורה הכי פשוטה ל-D ו-C, כשעל כונן C מותקנת המערכת. כונן C כולל נפח של 40 ג'יגה וכונן D מציע 193 ג'יגה, ומן הסתם כל הדברים מותקנים על D ולא על כונן המערכת. משום מה, למרות שאין שום דבר מותקן על C חוץ ממערכת ההפעלה, עדיין הוא מראה שכל ה-40 ג'יגהבייט תפוסים ואני צריך לפנות מקום בכונן (אין בידיוק מה לפנות). ניסיתי DISK CLEANUP, אבל גם אחרי שהוא מוחק הכל אחרי יום הכונן שוב מלא... אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא די עתיק. אני מעריך בערך 10 שנים. עד יום חמישי לפי מה שסיפרו לי, עבד אחלה. מהיר, כמו שצריך. מיום חמישי, התחיל לעשות בעיות. עד שהווינדווס עולה, אפשר לצאת למחמה בעירק וגם לסיים אותה. אני מדבר על משהו כמו 15-20 דקות ואולי יותר. בסופו של דבר כשהוא כבר עולה, תוכנות נפתחות מאוד לאט. למשל, את דפדפן כרום לקח לו בערך 6 דקות לפתוח, כלומר מזמן לחיצה על צלמייתו של הדפדפן ועד לעלייתו בפועל, עברו בערך 6 דקות. מצד שני, קרה לי לטווחי זמן קצרים, שלמשל הצלחתי להעתיק קבצים מDOK אל המחשב בצורה מהירה וגם להפעיל התקנה של תוכנה ולהפעילה לאחר מכן, במהירות נורמלית לחלוטין. התוכנה שהתקנתי, הייתה speedfan ושם הסתכלתי בנתוני ה- SMART של הכונן. הכל שם על OK ירוק ולא ניראה, על פניו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כאמור, אינני יודע איך ולמה זה קרה פתאום, רק שהטלויזיה שלי היא כבייכול 1366-768 אבל הרזולוציות שאני מנסה כולל זאתי אף פעם לא מתאימות ויושבות בול על כל המסך, חוץ מ1024-768 , הוא היחיד שבו השולחן עבודה נמצא על כל הפיקסלים במסך כמו שצריך, עכשיו, פתאום האפשרות הזאת נעלמה לי, יחד עם עוד כמה שהיו. אני מאמין שהיו אפילו יותר בכמות מאלו שיש למסך מחשב. המחשב הראשי, למרות שהוא מספר 2 משום מה, מחובר עם DVI. המסך טלויזיה מחובר עם HDMI והוא המסך שתמיד רשום כמספר 1.. כנראה בגלל שהוא מחובר עם הHDMI .. בכל מקרה הוא לא המסך הראשי ניסיתי גם עם התוכנה UltraMon שבעבר עזרה לי מאוד, אך הפעם ללא הצלחה. ניסיתי גם להתקין דרייברים מחדש (ועל הדרך ראיתי שיצאה כבר גרסא חדשה קצת יותר) וגם לא עזר אשמ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-