עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nec5e,

יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. Started by the godfather,

שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by D-Bang,

הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. שלום - יש לי דיסק קשיח אחד עם2 מחיצות:c,d וכונן אופטי e -מערכת הפעלה xp pro על c,מערכת קבצים fat32 בכולם(סה"כ 20 גיגה) הוספתי דיסק קשיח(f) בנפח 4 גיגה בביוס מזוהה כ- primary slave.עד כאן הכל נראה תקין. הבעיה: אין אפשרות להכנס לכונן f כי אינו מאותחל.ביצוע איתחול נכשל עם הודעה:לוינדאוס אין אפשרות להשלים את האיתחול. נכנסתי למאפיינים של הכונן ורשום בשורה של המערכת:raw ,כל השטח בשימוש ואין שטח פנוי(כל העוגה בצבע כחול). גם עם תוכנת magic partition לא ניתן לבצע איתחול. עוד לפני כן ניסיתי להתקין עליו xp לאחר הרצת פקודה fixboot,אך גם זה לא עזר יש עוד פתרון שפיספסתי? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  5. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by GeforceFX,

הרבה פעמים יש לי שגיאת זיכרון שמוציאה אותי ממשחקים. לפעמים שאני מכבה את המחשב יש שגיאה של זכרון יש לי גם דיי הרבה תקיעות במשחקים למרות שהמחשב שלי בהרבה יותר טוב מהדרישות המומלצות. אני בטוח שאין לי שום וירוס,ספיוור,טרויין, או רכיב זדוני אחר אני בטוח שיש מספיק מקום בהארד דיסק ושאין בו שום בעיה(עשיתי איחוי שהצליח+תיקון שגיאות..) עשיתי בדיקה עם MEMTEST ויש לי שם מיליון שגיאות לא עשיתי שום OC אין לי שום התנגשויות חומרה ובעיות בדרייברים בזכרונות אני חושב שמשהו באמת לא הגיוני.. זה מה שרשום לי בכמה תוכנות: זכרון ראשון: Memory Speed PC2700 (166 MHz) שני: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אבל בביוס רשום לי מישום מה DDR333 ובכלל יש לי 2 זכרונות של 256MB 333MHZ מה זה …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by vd2,

היום קניתי 4 ג'יגה ראם של קורסייר CORSAIR DDRII 800MHz קניתי 4 סלוטים של ג'יגה כל אחד...עכשיו שהתקנתי אותם ופירמטטי ת'מחשב זה רושם לי שיש 3.5GB RAM ומתחת לזה רשום Physical Address Extension השאלה שלי היא אם ככה זה אמור להיות או שזה אמור להראות שיש 4 ג'יגה....ובקיצור מה אני צריך לעשות תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

11. Started by HilaX3,

שלום, יש לי מחשב נייח עם Core i7 920 GIGABYTE EX58 Extreme 4GB RAM. עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי 4GB RAM (2GB usuable) עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!! כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת). יש איזשהו פתרון לזה? יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה.. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. יש לי במחשב שני כרטיסי זיכרון 2x2GB והתקנתי מערכת הפעלה של Windows 7 64bit ומוצג לי במחשב רק 3.3 http://www.cue.co.il/i/cue-6js32C56K4.jpg http://img811.imageshack.us/img811/3183/ggfk.jpg הוא מזהה שיש 4 אבל לא משתמש בהכול. תודה רבה מראש לאילו שעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Gals605,

שלום לכולם, יש לי 32GB RAM DDR4 2400 במחשב. משום מה המחשב מאפשר לי להשתמש רק ב5GB בערך, כאשר אני נכנס למנהל המשימות ובודק במה המחשב משתמש, רשום שיש לי 22,500MB בשימוש ו65% בתפוסה של הזיכרון במחשב. כאשר אני מנסה לברר מה תופס לי את המקום, זה לא מופיע לי ורק מצוין שאני משתמש בסביבות ה500MB. מישהו יודע לאן נעלם הזיכרון הזה ומה יכול לשחרר לי אותו? מפרט למי שרוצה: MSI x99s Gaming 7 i7-5820k 32GB DDR 4 2400 Windows 10 Education 64bit

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. כשאני מתקין משחק כלשהו וגולש באינטרנט אז מופיע לי הודעה למטה ורשום לי שיש כמות מועטה מידי של זיכרון וירטואלי. ויש לי 1G זיכרון לא נראה לי שזה צריך להוות בעיה. וגם שאני מפעיל את התוכנה 3DMARK05 יש לי אותה בעיה.בהתחלה הכל עובד טוב מאוד ורואים את המשחקים האלה באיכות מעולה ואחר כך זה יוצא חזרה לווינדוס רשום לי את הבעיה הזאת עם הזיכרון הוירטואלי ואז זה חוזר לתוכנה הזאת(3D MARK) ורואים הכל באיכות מגעילה וזה רץ על 1-2 FPS. אני חייב עזרה זה כל כמה זמן מופיע לי. אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה תודה רבה מצורף תמונה-למטה בצד שמאל [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by מאור247,

לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by dudiperetz,

שלום לכולם! עד עכשיו היה 2 גיגה זיכרון 667 של קינגסטון לפני כמה ימים הוספתי 2 גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ביחד זה נותן לי 4 בדואל אז זהו שלא, המחשב מזהה לי רק 3.07 גיגה במקום 4. לוח האם שלי הוא asus commando וממה שאני יודע הוא תומך בעד 8 גיגה. אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון ששני הזיכרונות זהים והלוח תומך עד 8 גיגה. זה מראה לי 3.07 גם בביוס וגם בוינדוס, אבל כאשר אני משתמש ובודק ב cpu-z הוא מראה לי 4 גיגה מישהו יכול לעזור לי בנושא? או לככון אותי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by Dr.Shon,

האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by spastic,

שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by ciauai,

אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by GORFF,

טוב יש לי לוח אם שתומך ב DOUL DDR יש לי כבר 256-2700 ש\חברה לא ידועה וקניתי 256-2700 DDR של GAIL אז עכשיו אני מתקין את הכרטיס זיכרון החדש של גיל וזה פשוט לא מזהה לי אותו......! ניסיתיי לשים את הכרטיס בשני הסולוטים אבל לא משה הלוח אם שלי NFORCE 2 ALBTRON אז מה אני עושה שזה יזההה??

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, בהמשך לדיון הקודם שפתחתי: (בקצרה - תצוגת הווינדוס התחילה להבהב אחרי העלייה, בלי הפסקה ובלי שניתן לגשת לקבצים. - אחרי REPAIR SYSTEM של WINDOWS התקלה תוקנה). כעבור כמה ימים התקלה חזרה, והחלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אחרי התקנת הווינדוס התקלה חזרה בצורה קצת שונה. כעת המחשב עולה, וניתן למשל לפתוח CHROME ולגלוש בלי בעיה, אך לא ניתן לגשת לתפריטים. כשאני מנסה ללחוץ על הסימן של WINDOWS כדי לפתוח את התפריט - לא קורה כלום. כשאני מנסה לפתוח את המחשב שלי - החלון נפתח לחצי שניה ונסגר. בנוסף לכך - כאשר אני מנסה לפתוח קבצי תמונה שקיימים לי בשולחן העבודה - אני מקבל הודעה על class not registered.(מצורפת תמונה). וסימפטום נוסף זה שבעת כיבוי המח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Guy31,

שלום היה לי את המפרט הבא E7300 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 500W ספק לוח של GIGABYTE G31 וכרטיס מסך 9800GT עכשיו עשיתי שינויי אחד במחשב כי יש לי 2 סלוטים של זיכרונות אז הורדתי 1 גיגה אחד וקניתי 2 גיגה ככה שיהיה לי 3 אבל קניתי Kingston 2GB CL6 וזה יוצר בעיות כמו מוריד לי מכפלה ואז עושה 667MHZ ואין לי מושג איך להחזיר אני עושה OC עד שיהיה 800MHZ והמהירות מעבד היא 3.2 ואני לא יודע כמה מתח להשים וכמה תיזמונים וכל הדבר הזה ולפעמים המחשב עובד לי עם הOC ולפעמים עושה ריסט שאני מפעיל משו כבד כי זה כאילו לא עשה OC נכון ואני צריך שתעזרו לי בזה בתיזמונים ובהכל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים