עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KF,

שלום, יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה.. משום מה,הווינדוס לא עולה.. גם בsafe mode הוא לא עובד. לאחר הפס טעינה של הווינדוס אני רואה מסך שחור עם הסמן של העכבר ותו לא. מה עושים מלבד פירמוט ?

2. אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by airforce,

שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. חברים שלום. ברשותי מחשב נייד Dell 1558 אשר נקנה לפני כ 4 שנים. היום, לאחר קריסות מרובות, התקנתי ווינדוס 7 מחדש, התקנתי כבר את כל הדרייברים ונשאר רק הדרייבר של כ.המסך, אשר כרגע ב Device Maneger מופיע בתור: Standard VGA Graphics Adapter. אני יודע שכרטיס המסך שעומד אצלי הוא מבית AMD אבל אני לא יודע מה הדגם. ראוי לציין שניסיתי לבדוק עם שני תוכנות נוספות כגון PC-Wizard ו Everest אך שניהן נתנו את אותה ההודעה. כמו כן, ניסיתי לפנות לאתר של AMD ושם המליצו להוריד תוכנה שתזהה אוטומטי... התוכנה זיהתה ועדכנה כל דרייבר אפשרי במחשב אך לא היה דבר שקשור לכ.מסך. ולכן אני פונה לעזרתכם. איך אני מוצא מה הכ.מסך שלי? תודה מראש. יבגני.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aviad13,

המחשב שלי מצפצץ מדי פעם צפצוף ארוך כזה לפני חודש בערך זה היה כששיחקתי במשחקים זה התחיל עכשיו זה יותר בתכיפות אם אני מפעיל כמה תכניות ביחד הוא מפצפץ, אם נגיד יש לי WMP דלוק ופיירפוקס דלוק הוא יכול לצפצץ ואז כשאני סוגר חלוניות בFF או סוגר תWMP הוא מפסיק. מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ilankt,

שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. זה המפרט הטכני של המחשב שלי : Processor Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz Manufacturer Intel Speed 3.6 GHz Number of Cores 8 Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 750 Ti Dedicated Memory 2.0 GB Total Memory 3.9 GB Video Card 2 Intel® HD Graphics 4600 Manufacturer Intel Chipset Intel® HD Graphics 4600 Dedicated Memory 64 MB Total Memory 1.7 GB Memory 8.1 GB שחקתי ב- battlefield 4,assassin's creed black flag ועוד משחקים עם דרישות מערכת דומות. ובכולם הוא פשוט איטי ברמה זוועתית. אני רק פותח את המשחק, וכבר בכותרות הוא מתחיל לקרטע. במחשב הישן שלי המשחקים עבדו סבבה, ופה הם אמורים לטוס ואני ל…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. יש לי קשיח בבית של סיגייט 2TB, והעניין הוא שלפעמים המחשב רואה אותו ולפעמים לא.. מה זה אומר? הקשיח נדפק או מה? אין אחריות.

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by amir77a,

אני עובד עם מחשב נייד של אסוס. כרטיס הרשת שהיה מובנה במחשב, היה מאכזב והתנתק רבות מאינטרנט. לפיכך קניתי כרטיס רשת אלחוטית BT של אינטל מדגם 7260. מדובר בכרטיס מיני PCI. התקנתי את הכרטיס בנייד, התקנתי את הדרייברים הן מהאתר של אינטל והן מהאתר של אסוס (שתומכת רשמית בכרטיס רשת זה - כך הוא נמכר בחלק מתתי הדגמים בחו"ל). אלא, שלאחר ההתקה אני מקבל סימן קריאה צהוב הן על כרטיס הרשת והן על ה-BT. הודעת השגיאה על כרטיס הרשת הנה: The device cannot start (code 10), operation failed, the requested operation was unsuccesful. הודעת השגיאה על ה-BT הנה: Windows has stopped this device because it has reported problem (code 43). הסרתי, התקנתי אינספור פעמים, ללא הצלחה. אשמח לרעיונות ודעתכם... ה…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Bishop1,

קניתי מחשב לפני חודשיים והכרטיס מסך בא לי בנפרד שהוא לא מחובר למחשב,אני רוצה לדעת אם הוא מחובר טוב המחשב עובד והכל אבל לא בטוח שזה מחובר נכון,יש אפשרות לדעת אם זה מחובר?

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים

13. אני לאחרונה שנתי בהגדרות שהמחשב ירוץ על כרטיס מסך נוודיאיה ואז שמתי לב להבדל בוודיאו שאני רואה ומה שאני רואה בכלל לא נראה HD ולא FHD זכור לי כשראיתי במחשב הזה סרטונים FHD זה היה נראה יפה וחלק עכשיו זה לא נראה בכלל ומלבד זאת , כפועל הסרטון הוא בהתחלה על איכות 480P אבל כשהוא משתנה לHD (ביוטיוב רואים את זה)אין שום הבדל בוודיאו .. כמו שאמרתי שנתי בהגדרות לוח בקרה NVIDIA שהמחשב יריץ על NVIDIA ועכשיו החזרתי על אינטל ועדיין זה נראת אותה תוצאה ... האם אני הוזה או יתכן שיקרה דבר כזה . נראה לי בעבר קרה לי את זה וזה איכשהו הסתדר או שהתרגלתי ואחרי שפמרטתי את המחשב או התקנתי דריייבר זה הסתדר .. מה שיש לי עכשיו זה לא נראה בכלל HD. תודה רבה תודה . חשוב לי לומר זה קרה רק לפני יומיים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני כותב את הדיון הזה וצלמתי תמונה והעלתי הכל דרך מסך הפוך... לחצתי במשחק מסויים ALT ימיני +BACKSPACE והמסך התהפך לי כמו בתמונה תבבקשה תגידו לי איך אני יוצא מהמצב הזה ותודה רבה (מחשב נייד אם זה חשוב) עריכה אני מצטער אבל לא רואים את המסך ההפוך (אני ממחשב אחר) ורואה שהתמונת המסך שצלמתי היא בזווית הנורמאלית .. אבל רק כדי להגיד לכם את המצב .. שורת המשימות אצלי היא בצלע השמאלי של המסך (הכל הפוך)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by barakdavid,

התקנתי היום windows xp ואין לי local area connectio ואי אפשר להתחבר לאינטרנט היההלי windows 7 במחשב אך נוצרה בעיה לכן התקנתי xp עכשיו אמרו לי שזה בגלל שלא התקנתי את מתאם הכרטיס רשת אין לי דיסק כזה אין אני מוצא את הדרייבר המתאים לזה Motherboard של חברת lenovo Model כתוב to be fielld by o e m *

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by OreoCookieh,

היי, המחשב עושה הרבה פאדיחות לאחרונה, אתמול עבד פיקס והיום אחרי ההדלקה הוא החליט שלא מתחשק לו לכתוב באנגלית. ז"א לאחר ALT+SHIFT הוא לא עושה מעבר לאנגלית.. מקש הCAPS LOCK עובד כפי שאתם רואים אבל זה הכל. מישהו יודע איך לפתור את זה? בפעם הקודמת שזה קרה לי, לפני שבועיים בערך, פשוט הורדתי עדכון לWINDOWS אבל עכשיו אין מה לעדכן. מצ"ב תמונה שתראו מה המצב ב CONTROL PANEL תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ככה בבוקר אתמול המחשב נדלק לכמה שניות ואז מתכבה. אין את הצפצוף האחד הזה של ההדלקה והPOST. הוא לא מגיע בכלל לBIOS. נדלק כמה שניות ונכבה..ושוב נדלק ונכבה. זה מחשב של אימי ויום לפני הוא עבד כמו שצריך. _ (היא שחקה משחקים ואפילו קבלה פקס). ניסיתי זכרונות אחרים. ניסיתי ספק אחר. ניסיתי פריקת חשמל. שום דבר לא עוזר. מישהו יכול לייעץ? 3570K + ASUS H61M + ASUS210GT + GEIL 2X2 1333MHZ

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. הי, במשהו כמו חצי שנה-שנה האחרונה אני יצא לי חוות קצת פריזים. כל התצוגה קופאת, אי אפשר לעשות כלום, עושה ריסטרט וזה עובר. לא ייחסתי לזה חשיבות במיוחד. זה קרה לי בערך פעמיים בהפרשים של מספר חודשים. עכשיו אני פעם שנייה חווה מסך כחול שמקריס לי את המחשב (כנראה כשל חומרתי כלשהו). לפעמים אחרי ריסטר שוב יש כשל והמחשב לא עולה. Start up repair כמובן לא עוזר. היום שוב קרס וזה כבר נראה יותר מדיי חשוד (חומרה כלשהי גוססת?) דבר נוסף מוזר - אני חווה "פיקים" בצריכה של המעבד מדי פעם. לא ברור מה זה, ווידאתי שזה לא קשור ל AVG וכל מיני פרוססים כאלו ואחרים. משהו מוזר. זה המפרט: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GAMA-78LMT US2H Trancsend 4GB RAM Windows 7 64-Bit מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי 120mm…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, התקנתי את XBMC ואני חדש לגמרי בעולם הזה. התקנתי את התוסף של הערוצים הישראליים אבל רק ערוץ 1 ולעיתים ערוץ הכנסת ו-33 פועלים. לפעמים גם הם לא עובדים. התוכנה כותבת למטה "עובד" ונתקעת על זה (צריך לכפות סגירת XBMC כולה כדי לצאת מהמצב הזה) או שבכלל כאילו מתעלמת מהבקשה (לוחצים על ערוץ וכלום לא קורה). מסיבות כאלו ואחרות, הוספת ממיר עידן+ חיצוני לא אפשרית. האם גם אתם נתקלתם בבעיה דומה? האם אלו ביצועי התוכנה\שירות המסופקים או שיש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים! הסיפור בקצרה: רכשתי מסך חדש מדגם: DELL U2713H, מסך 27" בעל רזולוציה של 2560X1440. התקנתי את כל הדרייברים הכי מעודכנים, וחיברתי את הDVI המצורף עם המסך, אם אני לא טועה DVI-D Dual Link (מצ"ב תמונה של החיבור). הבעיה: אני לא מצליח להעלות רזולוציה יותר מ1920X1080! בכל פעם שאני מנסה לשים על הרזולוציה המומלצת - 2560X1440, המסך נהיה שחור, ובמרכז מופיעה הודעה: Entering power safe mode. בקטן בפינה למעלה יש לי ציור של חיבור DVI-D Single Link ביחד עם הודעת השגיאה. מה עושים? המפרט שלי: Windows 7 ultimate 64bit Intel Core i7-3770 3.4GH Nvidia GeForce GTX670 זה הכל... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eliom,

שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bar.dor,

שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by kety,

קיבלתי היום מחשב נייד ומההתרגשות הפעלתי אותו ישר כשפתחתי מבלי לקרוא את ההוראות. אחרי זה קראתי שחובה שהמחשב יטען שלוש שעות ואז להפעיל אותו רק כשהוא מחובר לטעינה. עכשיו אחרי שהטענתי אותו ואני מדליקה מופיע המפרט הטכני של המחשב וזהו לא קורה כלום. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. Started by guval222,

קניתי מחשב חדש ונתקלתי בשגיאה 0x80070017, יש לי הרבה נסיון עם פירמוטים התקנות וכדומה,לא נתקלתי בשגיאה כזאת קודם לכןניסיתי אפילו להוריד גירסה אחרת של וינדוס - צרבתי כמה פעמים גירסאות שונות של וינדוס 7 64 ביט -על המהירות הנמוכה ביותר, ועדיין באמצע ההתקנה , ב 53% או 77% פשוט מתקבלת השגיאה . אשמח לפיתרון מהיר אובד עצות..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by אוריצן,

היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים