עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ohadco5,

שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 1337Din,

הלך לי ההארד דיסק..בנתיים לקחתי את של אחי כדי לחבר,הכול טוב ויפה,הווינדוס עולה כמו שצריך אבל כשהמסך נכנס לשולחן עבודה אז העכבר נכבה. אין לי בעיה בחיבורים מכיוון שגם בזמן טעינת הווינדוס והעלת המחשב היה בו אור ורק כשהשולחן עבודה עלה אז הוא נכבה פתאום. יש סיכוי שאני אצטרך להוריד דרייברים ללוח אם לפני שאני מחבר אותו אצלי ואז הוא יעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. הכנת DOK איתחול boot שיכלול תמיכה ב Efi . האם יש תוכנה שמכינה ועל איזו מומלצת.ההתכנה תיהיה של win8. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. היי, אני מחפש דרייברים למצלמה דיגיטלית ג'נרית (אלה שבאות עם התוכנה smartcam) לצערי לא מצאתי אותם ברשת, מישהו אולי יכול להעלות לי אותם לאינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכם קיבלתי את המחשב החדש שקניתי סוף סוף במחשב כרטיס המסך Asus 8800gts 320Mb. בימים הראשונים הכל עבד טוב משחקים עבדו חלק, אך פתאום אחרי כל כמה זמן שאני במשחק , וקרה לי גם כשלא שיחקתי - נתקע המשחק,המסך קופץ ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=asfdsamb9.jpg שיערתי שהבעיה היא בכרטיס מסך, אני צודק? ומהי הבעיה?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by GRINTANA,

מישהו יכול לעזור לי? יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3) אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אין לי מושג למה אבל המחשב נתקע אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ורק לאחר משהו כמו 15 דק' הוא משתחרר ואני יכול לעבוד עליו חופשי..

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by uvs84,

שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת כאשר אני מחבר את הדיסק און קיי למחשב לא משנה בכניסה הקדמית או האחורית אני שומע צליל של חיבור התקן אבל כלום לא מופיע על המסך וגם דרך ה"מחשב שלי" אני לא רואה שום, דבר נכנסתי למנהל ההתקנים לבדוק ושם הכל בסדר ללא שגיאות מופיע לי התקן זה פועל כראוי, התקנים אחרים שמחוברים לי למחשב בכניסת usb עובדים בצורה תקינה (מקלדת עכבר מצלמת רשת ומדפסת) ,ניסיתי כמה זיכרונות ניידים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים ורק במחשב הזה לא.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by TheWingedKiwi,

לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי עכבר חדש לפני משהו כמו יומיים... זה עם הכפתורים בצד של BACK ן FORWARD לדפדפן אינטרנט וזה עבד כמו שצריך גם אם לחצתי על הגלגלת כאשר העכבר מצביע ללינק מסויים הוא פתח לי אותו בדף חדש מאוד נוח לי הסידור הזה עם הBACK והFORWARD וזה שהגלגלת פותחת לי דפי אינטרנט חדשים בקיצור עכשיו עשיתי ריסט בשביל לעדכן את ווינדוס והכפתורים האלה הפסיקו לעבוד פתאום. שאני לוחת על BACK או FORWARD לא קורה כלום ושאני לוחץ על הגלגלת המצביע משתנה למן ריבוע כזה של חצים שמזיז לי את הדף אינטרנט למעלה ולמטה אם אני מזיז את העכבר בניגוד לפתוח לי דפי אינטרנט חדשים כמו שהיה קודם. בהגדרות של העכבר הכפתורים הצדיים האלה מוגדרים בתור BACK וFORWARD אבל כמו שאמרתי מסיבה כלשהי לא קורה כלום שאני לוחץ על…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב ואת המסך, לאחר שנשמע הצפצוף מהלוח אם והנורות של המקלדת מהבהבות( ז"א שהוא מזהה הכל), המסך לא זוהה ולא רואים שום דבר, הנורה במסך מהבהבת כאילו הוא לא מחובר למחשב. לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסטרט של המחשב, לוקח כמה שניות עד שנשמע שוב הצפצוף מהלוח אם, ואז המסך כן מגיב וכן עובד. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך(לא יודע אם זה קשור, הכרטיס מסך הוא GeForce 8800GT). מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Holy,

יש לי 2 הרדיסקים WD80GB 8MB. לפני שבוע בערך אחד מהם התחיל להשמיע הרבה תיקים ברצף והמחשב נתקע. הסיפור הזה חוזר על עצמו כמה פעמים. הבעיה היחידה שלי זה שאני לא יודע איזה מהם דפוק. על אחד יש וינדוס ומלא תוכנות ועל השני יש רק הורדות. בזמן התקיעה המחשב לא עשה כלום כלומר רק אחד מהם היה בשימוש. האם תקלה בהרדיסק שאין עליו מערכת הפעלה יכול לתקוע את הוינדוס? הרצתי את ה-datalife tool על שניהם בדיקה הכי ארוכה (משהו כמו חצי שעה) ושניהם יצאו ללא שגיאות

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by אונליין מחשבים,

מארז פוקסקון 2 דגמים : TSAA861 TLA 570A תודה .

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by avivg,

שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by ravid,

קיבלתי היום wd 80gb אני אף פעם לא חיברתי ארד דיסק חדש,ניסיתי להכניס דיסקט איתחול אבל הוא רושם שגיאה ומגיע לדוס ושם אין לי ארד דיסק ולא סידירום אז אחר כך חיברתי אותו עם ההארד דיסק הקודם ובווינדוס הוא מוצא את הכונן אבל לא רואים אותו מעשית!(לא מופיע במי קומפוטר) אני לא ממש יודע לחבר ארד דיסקים חדשים ואני חושב שאני צריך דיסקט איתחול נורמלי ולא של xp ועוד משהו-אני לא צריך אולי לפרמט אותו או משהו לפני כן כי לא עשיתי זאת... ???

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום לכולם, קיבלתי היום 2 מחשבים, האחד פנטיום 1 233, והשני פנטיום 2 333. בשני המחשבים כל הכרטיסים היו מחוברים אך כבלי המידע/ מתח לא. חיברתי את הכבלים לפי דעתי כמו שצריך, וחיברתי את המחשבים לכל הציוד ההקפי הדרוש (מסך, מקלדת, עכבר). המחשבים נדלקים וזה אומר ספק כח (יחד עם המאוורר שלו), מעבד (יחד עם המאוורר שלו), כונן קשיח וכ', אך אין תצוגה על המסך אלא מופיעה הודעה ששום דבר לא מחובר למסך. ניסיתי לחבר את המחשבים למסך אחר והוא פשוט לא נדלק. האם חיברתי משהו לא נכון, ואם כן מה לפי דעתכם? אני רוצה להשמיש לפחות מחשב אחד לפעולות פשוטות כמו משחקים בסוליטר וכ'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלשלום רכשתי את המחשב והכל עבד מעולה.. השתמשתי במצלמה בתוכנת מסנג'ר לייב.. והכל הלך חלק.. למחרת ניסתי שוב לפתוח לחבר את המצלמה והוא לא אפשר לי.. הייתה הודעה שרשמה שהמצלמה בשימוש ברגע זה... אבל אין סיכוי כאילו... סגרתי פתחתי את המחשב שוב .. ושוב לה הצלחתי. ניסתי להוריד אולי דרייבר מהאתר של HP אבל שוב לא קרה דבר. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.. זאת בעיה ממש ממש מעצבנת.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by BENNY66,

יש פה מישהו שמבין בוינדוס אקס פי ויש לו אי סי קיו

25. Started by kolokito,

שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.