עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay767,

שלום אני חדש פה... המליצו על לי על הפורום הזה אז ככה.. יש לי בעיה במחשב עם CPU FAN SPEED יש לי מחשב יחסית חדש (3 חודש) INTEL CORE2 CPU 6300, 1.83 GHZ ויחד עם זה יש לי את התוכנה (אני חודש של המעבד) שנקראת CoreCenter עכשיו.. שהמחשב עולה התוכנה מראה לי שיש בערך 1700 CPU לאחר כמה דקות זה יורד דרסטי ל800 ואז המחשב מתחיל לצפצף ולהשתגע. בתכלס אני לא מרגיש שהמחשב איטי והוא עובד סבבה פרט שאם אני משחק באיזה משחק אז שם אני מרגיש את האיטיות של המחשב, אני לא מפעיל איזה כמה מערכות ביחד ואין לי הרבה דברים על המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אמור להביע כי זה קצת מתחיל לעצבן אותי העלתי תמונה של התוכנה עם הנתונים שלה : http://www.2send.us/picture.php?file=52b0fcff41.bmp תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Iniesta,

היי, קניתי לפטופ G510 Lenovo. FREE DOS כאשר אני מנסה להתקין את Windows 8.1 יאני מקבל את הודעת השגיאה: Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks. אני ניסיתי לפתןר את הבעיה ובטעות מחקתי את אחת המחיצות, system partition of 1000 MBץ. האם אני אמור לשחזר את המחיצה שמחקתי בכדי להתקין את ה WIN 8.1? ובכלל איך אני מתמודד עם הודעת השגיאה. אנא עיזרו כי אני ממש אובד עיצות.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by dor1015,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519621.0 בקשר לבעיה, הסתדרה רק בחלקה, לפעמים עובד טוב ולפעמים לא . אפשר עזרה בבקשה ? ד"א, תקראו את כל הפוסט . תודה רבה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. Started by aviwo,

לאחר צילום מסך איך ניתן להגיע ולראות את הצילום , מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by לימור מנסטר,

שלום חברים, יש לי עכבר אלחוטי שמחובר דרך usb. בכמה מחשבים הוא עובד (hp) ובמחשב החדש יותר(hp) הוא לא מזוהה. יוצאת הודעה שההתקן פועל באופן בלתי תקין אודה לעזרתכם

6. Started by hedgehod,

אני חושב שיש בזכרונות שלי בעיה ואני מעוניין לבדוק אותם בדיקה יסודית יש לכם תוכנה מומלצת להורדה? ואם כן אז מאיפה? ואיך משתמשים בה האם צריך להפעיל אותה מדוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. שלום חבר'ה, יש לי הרבה ניסיון במחשבים אבל אשמח אם תאירו לי את הבעיה. לפני כחצי שעה התחלתי לקבל פריזים במחשב פתאום, הכל קפא. בדקתי טמפ' וראיתי שהמעבד עומד על 90%. אז פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שכל המאווררים חדלו מלפעול. המאוורר של המעבד ניסה לזוז קצת אבל נעצר אחר תנועה קלה. חשבתי שזו בעיית חשמל אולי והכבל שאחראי על המאווררים התקלקל או משהו אבל כשהחלפתי את המאוורר של המעבד בחדש (שהסתבר שהיה מחובר ישירות ללוח אם), הוא עבד בלי בעיה באותה נקודת חשמל של המאוורר הקודם. כך שהחשד שלי כרגע הוא שכל המאווררים התקלקלו פתאום, אבל זה נשמע לי מוזר מידי, יש לכם עוד רעיון מה קרה לעזאזל פתאום? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pak82,

יש לי מחשב שעבד בסדר, לפני כמה ימים פירקתי ממנו את ההארד דיסק והחזרתי ומאז המחשב נפתח (המאווררים מתחילים לעבוד) אבל לא עולה בכלל אפילו לשלב שניתן להיכנס לBIOS אני לא מגיע, המסך גם נשאר בstandby לא נדלק (אבל אין ציפצופים) חשבתי שאולי נגעתי באיזה חיבור, פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש וזה לא עזר מה ניתן עוד לבדוק?

9. Started by srolik,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Aviram,

היום (טוב לפני 20 דקות) הדלקתי את המחשב, כמה שניות עוברות ואני שומע רעש מוזר.. וכמה שניות אחרי זה נשמע כאילו משהו מת בתוך המחשב. פתחתי את המארז בזמן שהמחשב דלוק וראיתי שהמאורר המרכזי 12 סמ שמאחורה לא עובד מהר כמו שצריך, הוא זז אבל לא כמו האחרים. מיד כיביתי את המחשב וגם ראיתי שהוא הפסיק לזוז ממש מיד, בזמן שהאחרים ממשיכים להסתובב עד שהם נפטרים מהכוח שנותר להם אחרי הכיבוי. טוב ניקיתי את המאורר.. מה שאני עושה כל חודש למחשב הדלקתי את המחשב והכל בסדר לא היה רעש והוא פועל מהר כמו שצריך.. עכשיו אני לא יודע למה זה קרה, אני אבדוק שהוא ממשיך לעבוד כמו שצריך במשך כמה ימים ונראה מה קורה.. למישהו יש איזה מושג למה זה יכול לקרות? וסביבות כמה עולה מאוררר 12 סמ במידה וזה ימות? תודה =]

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by x-dude,

יש לי UPS Gamatronic לא זוכר כמה VA כרגע אבל זה לא משנה כל כך,יש לי תנור בבית שכל הזמן עושה קצר,החלטתי לטפל בו אבל הוא שוב גרם לקצר והפיל את המתג הראשי בבית,המחשב שלי נכבה לגמרי,ה UPS דלק כאילו אין הפסקת חשמל wtf :s05: ל UPS מחובר המחשב,מסך 17,מודם,נתב...אחרי שהחזרתי את החשמל,בדקתי את ה UPS,הוצאתי את השקע שמחזיק את המחשב,מסך,מודם,נתב...והוא כן החזיק. מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ilanb0,

יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?

13. זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. Started by Culandur,

יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. שלום, הוספתי למחשב שברשותי כונן SSD בנוסף על 2 כוננים קשיחים הנמצאים כרגע בתצורת RAID 0. אני רוצה להשתמש בכונן ה-SSD ככונן ראשי ולבטל את תצורת ה-RAID משני האחרים. בזמן ההתקנה קבלתי את ההודעה הבאה "CANNOT BOOT FROM CD-CODE 5 ". צירפתי קובץ DXDIAG. כמו כן מצורפת תמונה של הביוס, האם צריך לשנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Started by doron.lebel,

שלום יש לי מכונה win xp sp3 עם לוח אם Intel D945GNT בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה. אני מדליק את המחשב וכשהוא מגיע ל desktop הוא מבצע restart שיחזרתי אחורה לנקודה הכי רחוקה בדקתי ווירוסים את תקינות הדיסק וזה ממשיך לקרות למישהו יש רעיון ???

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  18. בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, אני לא מצליח ליצור מחיצה של 4TB...הבנתי שצריך להפוך משהו לGPT או MBR..אבל לא כ"כ הבנתי מהמידע שבגוגל מה זה עושה ואיך עושים את זה תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MDtgif,

הציון הקודם של PCmark היה 940 . הדיסק הוא maxtor 80gb 7200 8mb cache עכשיו הוא יושב על באס אחד עם הסי די והציון 780. עשיתי לו לפני כמה ימים אופטימיזציה עם ספיד דיסק אז אני לא מבין מה הבעיה יכול להיות שה שמחובר ל Slave מפריע ל MAster מה יכולה להיות הבעיה\ תודה דוד

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yarinn,

http://img138.imageshack.us/my.php?image=wada7td.jpg ככה זה בכל משחק שאני מנסה לשחק. הפסים הוורודים האלו... אני נוגע בכרטיס מסך ובמעבד והם קרים. לא עשיתי שום דבר במחשב זה פיתאום קרה : \ למישהו יש רעיונות אך לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  22. אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by Asaf Mor,

זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.