תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון, חשבתי על זה, יכול להיות שאלה מפגרת...אבל בכל זאת אשאל במחשב נייד, איך המסך מעבד את המידע מהמחשב ומציג אותו על המסך, לדוגמת מערכת ההפעלה, או המצלמה לצורך העניין...הרי ממה שאני מסתכל המסך לא מחובר בסוג של מוליך או כבל או בעצם בשום צורה למחשב עצמו. אז איך זה קורה? הרי יש גם מחשבים שהמסך מתנתק מהם...קיצר הבנתם את השאלה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. לוח: GA-X99M GAMING 5 מעבד: i7-5960x זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4 חלקים שהיו ולא הוחלפו: ספק:FSP 650 כ. מסך: 980 Ti ---- הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה. אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס). לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט. בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה. יש לי 3 מסכי דל 24 אינץ' על 2 כרטיסים של 660OC המסכים מסונכרנים ביחד לרזולוציה אחת. כשאני גולש באינטרנט אני לא יכול לעשות את הדפדפן על FULL SCREEN כי זה מתפרס על כל המסכים אם אני מדליק סרטון ביוטיוב על FULL SCREEN זה מתפרס על כל המסכים אבל הסרטון נחתך בצדדים ועובר למסכים ליד. במשחק אני רוצה לשחק על מסך אחד (לא אוהב את הקטע של השלושה מסכים) אבל כשאני נכנס למשחק 2 המסכים בצדדים הופכים לרקע שחור. אני בערך מבין מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD RYZEN 5 3600 - עם 20043 נקודות ( הפרש מטורף שכל הליבות עובדות וגם בליבה בודדת !!!! ) 750 לפני מעמ INTEL I5 9400 עם 11979 נקודות 660 לפמח מע"מ
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי פרישה מוורזון וקצת חשק למשחקי ציל קניתי GTA V והמשחק פשוט לא רץ חלק בוא אגיד לכם שהמחשב שלי זה מפלצת 3070 I5 10600 8 כפול 2 ראם בקיצור מחשב של 8 אלף אין חיה כזאת שהמשחק רץ לי מזעזע כל כך למישהו יש פיתרון ? המחשב באיכות 2K והכל על normal
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי נייד ועשיתי פירמוט בעזרת DBAN (למי שמכיר) עכשיו אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה (וינדוסXP) כי אין לי BOOTABLE SETUP DISK (דיסק איתחול) אני בדרך כלל מתקין בדרכים הבאות: cd i386 (enter) winnt או מתקין על מערכת ישנה יותר (ויזואלי). עכשיו מישהו יכול לעזור לי אולי באיזה אתר או קובץ שנותן איזה דיסק אימייג' שאני יכול ליצרוב ולאתחל למצב התקנה בדוס או משהו :'( אני נואש ??? כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה תודה לכל התותחים על העזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם : רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור USB רגיל :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2. אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין, ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם. המפרט של המחשב : Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד Intel® RockLake D865PERL לוח אם ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: P4 2.8GHz Asus P4P800 256MB*2 DDR400 R9800 PRO שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה של חבר בפורום (Gnome): התקנתי כרטיס PCI (כרטיס טלויזיה של לידטק, ישר מהקופסה), וכשניסיתי להדליק את המחשב - מסך שחור, אין POST ואין שום צפצוף אפילו. הבעיה המשיכה גם לאחר הוצאת הכרטיס. איפוס ביוס לא עזר (בחוברת ההדרכה כתוב להוציא את הבטריה ולשנות את מיקום הג'מפר ל10 שניות. יכול להיות שיותר זמן יעזור?). כמובן שלפני התקנת הכרטיס הכל היה תקין, המחשב עלה בלי בעיות (כלומר - זה לא בעיית ספק או כרטיס מסך. הRAM גם בסדר ומחובר היטב). במהלך התקנת הכרטיס לא נפגע שום רכיב פיזית, וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. מה עוד אפשר לעשות? נשמח לרעיונות...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
לאחרונה נשמעים רעשים מרכיב/ים, שאין באמצעותי לפחות ידע לגביהם, בעת מאמץ פעילות המחשב ככל הנראה. בזמן מנוחה אין ולו צפצוף בודד. הבעיה מתחילה שכאשר מתחילה פעילות מאומצת, בדיקת מאמץ או רינדור פשוט, נשמע צפצוף-לא נפסק עד אשר אותה פעילות נגמרת. אשמח מאוד אם תוכלו להכווין אותה מה יכול להיות גורם הבעיה. לצורך העניין ביצעתי בדיקת מאמץ וצירפתי בהמשך שני פירוטים: הראשון בזמן מנוחה והשני מרגע השמע הצפצוף. תודה רבה על שיתוף הפעולה. שלומי http://www25.zippyshare.com/v/77558894/file.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי מקפיץ מסך כחול בזמן כיבוי מערכת, צירפתי את הקבצים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה, קניתי מחשב חדש, התקנתי וינדוס 7 מקורי על המחשב והתקנתי דרייברים של הלוח אם, באמצע ההתקנה המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד (בביוס הם עובדים וברגע שהוינדוס עולה הם מפסיקים לעבוד), מה אפשר לעשות? אי אפשר להשתמש במחשב. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, מה שלומכם? בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בעלייה. אני די בטוח שזאת בעייה חומרתית מאחר וכשאני מדליק אותו אני רואה מסך שחור, כלומר עוד לפני שמגיעים לווינדוס. הוא מצפצף שני צפצופים, ובזה זה נגמר. בנוסף, כשהמחשב במצב שינה, אני מנסה "להעיר" אותו, והמצב דומה - מסך שחור. לרוב אני עושה ריסט ואז יש צפצוף אחד והכל בסדר. בעיה נוספת ששמתי לב אליה במקביל היא כשאני מנסה להפעיל סרטון ביוטיוב בHD הסרטון מקרטע, כאילו הביצועים של המחשב נפגעו. יש לי לוח אם מסוג gigabyte p35 dsl3, כרטיס מסך g8800gt, מעבד q6600. אנא עזרו לי בבקשה למצוא את מקור הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL קראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות. השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא: Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb ) מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, שיהיה חג שמח וחופשה נעימה לכולם. אוקיי, אז כמו שהכותרת אומרת, יש ברשותי את הצורב הבא PHILIPS SPD2412T, עכשיו לראשונה יצא לי להשתמש בו לפני כמה שבועות. כשצרבתי אז הכל היה בסדר, שני דיסקים ראשונים הוא צרב בסדר גמור, אומנם טיפה איטי ביחד לצורב של אחי ואחותי - 1 וחצי 2 דקות יותר.. אבל חוץ מזה הוא צרב בסדר גמור, עכשיו כאשר הצורב הגיע לצריבה השלישית, הוא פשוט נתקע ב13%, נתקע לחלוטין, ממש ככה המחשב לא זז ולא יכלתי להזיז אפילו את העכבר לאחר כמה דקות של תקיעה. עכשיו לאחר עוד כמה דקות המחשב פשוט ריסט את עצמו לבד, בהתחלה חשבתי תקלה לגיטימית, שקורה שהיה מתרחשת פעם ב.. חשבתי גם אולי בגלל שגלשתי באותו זמן (אבל חשוב לציין שרק גלשתי.. כ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זאת רק בעייה של קירור לא טוב, מישחה טרמית, או שמעבד לאחר מספר שנים מיתחמם יותר. המעבד P4 3 GHZ בן 3.5 שנים, הוחלפה מישחה טרמית לפני שנה + הותקנה יחידת קרור טובה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! הסיפור בקצרה: רכשתי מסך חדש מדגם: DELL U2713H, מסך 27" בעל רזולוציה של 2560X1440. התקנתי את כל הדרייברים הכי מעודכנים, וחיברתי את הDVI המצורף עם המסך, אם אני לא טועה DVI-D Dual Link (מצ"ב תמונה של החיבור). הבעיה: אני לא מצליח להעלות רזולוציה יותר מ1920X1080! בכל פעם שאני מנסה לשים על הרזולוציה המומלצת - 2560X1440, המסך נהיה שחור, ובמרכז מופיעה הודעה: Entering power safe mode. בקטן בפינה למעלה יש לי ציור של חיבור DVI-D Single Link ביחד עם הודעת השגיאה. מה עושים? המפרט שלי: Windows 7 ultimate 64bit Intel Core i7-3770 3.4GH Nvidia GeForce GTX670 זה הכל... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-