עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by barhanin,

לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ASTR4L,

לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yitro madar,

לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.

4. Started by zalmanx12,

שלום , יש ברשותי מחשב נייד ACER שיש בו תקלה מוזרה במסך . המחשב עובד מצויין , ופתאום המסך הופך להיות לבן והתצוגה נעלמת . מכבים את המחשב מדליקים מחדש ולפעמים התופעה נעלמת ולפעמים המסך נשאר תקוע על מסך לבן גם יום שלם כולל הדלקה וכיבוי שלא עוזרת . בהתחלה חשבתי שיש בעיה בלוח אם של המחשב וחשבתי להתייאש ולזרוק אותו . אבל חיברתי את המחשב למסך חיצוני עם כבל VGA וגם שנהיה מסך לבן במחשב נייד במסך הרגיל התצוגה עובדת מצויין וכנראה הלוח אם תקין . עם מסך חיצוני אני יכול לעבוד במשך ימים ללא הפרעה . האם יש תקלה במסך עצמו ויש צורך להחליף אותו ? האם יש תקלה בכבל של המסך שצריך להחליף או לחזק או לנקות ? מישהו פעם נתקל בתופעה דומה ויש לו פתרון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ychig,

היו לי כמה BSOD בWIN7: Memory management Dxgmms1 Reference by pointer PFN list corrupt הרצתי את הבדיקה במשך 8 שעות~, הטיימר נתקע על שעתיים, אבל הבדיקה המשיכה לרוץ.. זה נראה שונה מהmemtest שבסטיקי, אבל יש שגיאות..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Archon,

היי, קניתי מחשב ללא התקנה של WINDOWS, והתקנתי WIN7 ULTIMATE. מהרגע שהסתיימה ההתקנה והתקנתי את הדרייברים יש לי מספר בעיות: 1. מחשב קורס כל פעם שהוא חוזר ממצב שינה, מסך כחול, ניסיתי לבטל את הכניסה לתרדמה של ה- HD אבל זה לא עזר. 2. חלק מהתמונות בדפדפנים לא נטענות עד הסוף. ניקוי המטמון עוזר, אבל זה חוזר אחרי כמה דקות. 3. חלק מהסרטונים לא נפתחים. אני ממש אובד עצות לגביי מה אני יכול לעשות, לא יודע אפילו אם יש לי בעייה חומרה או תוכנה. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש? לשלוח לחנות לבדיקה? אני הרצתי בדיקות ל- HD וזיכרון ולא נמצאה בעייה. גם חיפוש ברשת על התופעות שיש לי לא ממש נתנו תשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shai503,

שלום. קניתי רמקולים חדשים ל TV וקניתי גם חיבור למחשב. אבל אני שומע רק ברמקול אחד שאני מחבר למחשב וב TV לא אבל גם יש לי כבל קצר של מטר וחצי בערך (הבאתי תרמקולים ליד המחשב רק לבדוק) ובקצר 2 הרמקולים עובדים... אבל אני צריך תכבל של ה 5 מטר (אבל רק רמקול אחד פועל שאני משתמש בו) אז מה הבעיה?? (ושאני משנה תחיבורים של הכבל(5 מטר) אז שומעים ברמקול אחד-ימין ושאני משנה אז שומעים ברמקול שני-שמאל) אז מה אני אמור לעשות?? איפה הבעיה? תמונות של הכבלים קצר:http://sizmedia.com/my.php?i=zznmtmqdmx1a.jpg ארוך:http://sizmedia.com/my.php?i=dz3dmmm2himz.jpg

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ההארד דיסק הוא MAXTOR d740x-6l 60GB לוח האם הוא http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/1918_3.html כלי העזר שנבחר הוא http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IDE-SATA-SI ובכל זאת, משהו לא עובד פה המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בחיבור ה IDE היחיד שיש בלוח האם, אני משתשמש בשביל הצורב ה"ישן" שלי פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, לאחר שחיברתי את המוניטור דל u2715h (חדש) שתומך ברזולוציה של 2560x1440 ואיתחלתי את המחשב קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה : The current input timing is not supported by the monitor display.please change your input timing to 2560x 1440, 60 Hz or any other monitor listed timing per the monitor specifications. אז הנחתי שזה מכיוון שלא התקנתי עדיין את הדרייברים. אז איתחלתי את המחשב ושיניתי לרזולוציה המינימלית דרך הbios של 640x480 ואז הצלחתי להעלות את מע' ההפעלה (windows 7). הבעיה שגם לאחר שהתקנתי את הדרייברים, ברגע ששיניתי את הרזולוציה בשולחן העבודה ל2560x1440 המסך חזר להודעת השגיאה שציטטתי (בדקתי לפני וקצב הרענון היה מוגדר על 60Hz). כרטיס המסך…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 00Amir,

אני רוצה לשלב 2 קיטים של זיכרונות, שניהם 1600, שניהם קינגסטון היפר x האחד 9.9.9 cl9 והשני 10.10.10 cl10.. איך אני יכול להתאים בניהם? לעשות downclock לזיכרון 10 ל9?

12. Started by jeyjey,

הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by reuvenkl,

קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח של WD של מחשב נייח (מחשב שולחן) ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ולהפעיל דרכו מערכת הפעלה שמותקנת עליו הבעיה היא שהמחשב נייד לא יכול לטעון אותו מהUSB.. השאלה היא איך אני יכול להפעיל אותו ? כלומר אין אפשרות בביוס לטעון מהUSB, הבנתי שאני צריך להכין דיסק DOS שעליו יהיה דרייבר של USB וכך אני יהיה מסוגל לטעון את מערכת ההפעלה מהדיסק הקשיח שמתחבר לUSB, השאלה היא כיצד אני עושה זאת ? הנה כמה קישורים שמצאתי אותם לא הבנתי כל כך אבל דרכם אפשר לעשות זאת: http://www.bootdisk.com/ http://www.bootdisk.com/usb.htm http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk מישהו יכול להסביר לי כיצד אני עושה את הדיסק הזה ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ngn1,

כיצד הופכים קובץ ורד למצב ראי היינו, שניתן להדפיס אותו על שקף הפוך, [אדגיש, שבקובץ יש טקסט בתיבות טקסט ונדרשים פונטים מסויימים ולכן אין פונקציה של משחקים בגופנים].

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Erez360,

שלום לכולם. נתקלתי בקריסה של המערכת ועם ניתוח של קובץ הdump התקבל כיוון הבעיה הבא: לאחר מכן ניתקתי את מודם הusb והמערכת קורסת שוב עם שגיאה אחרת: זה לוקח לכיוון של רשת או לאן? אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shafad,

יש לי win 7 32 bit ובזמן האחרון מופיע לי כל פעם שאני נכנס לאינטרנט מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה יש לי כרטיס מסך פנימי של intel graphigs madia accelerator ומתיי שאני נכנס למשחק הוא לא נותן לי להעלות אותו מופיעה לי השגיאה failed diract3D9 אם צריך עוד מידע תגידו לי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by OrBen91,

מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?

20. Started by orrans,

היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lyoko,

אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Motix,

קניתי את המפרט הבא כרגע ואני רק רוצה לוודא שווינדוס 7 יעבוד עליו. זה המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח מציאון ועודפים Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 500W VP500P 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec…

23. שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מישהו מכיר את הבעיה הזו? איך פותרים אותה? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Bishop1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך עכשיו שאני לוחץ מקש ימיני על שולחן העבודה ונכנס ל amd catalyst control center זה חושב חושב עושה מסך שחור ויוצא וגם אני לא רואה את ההורדה בצד שמאל למטה איפה שהסקייפ והכל מה לעשות???? כל פעם התקנתי ומחקתי את הדרייבר וזה עדיין לא עובד! זה הכרטיס מסך שיש לי amd redon R9 290 series ובגלל זה אני רואה מטושטט!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים