עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של hdmi. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל usb c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים

2. Started by cool1,

A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer if this screen appears again follow check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation , ask your hardware or software manafacturer for any windows updates pumight need. if problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software, disable BIOS memory options such as caching or shudowing if you need to use safe mode remove or disable components, restart your computer, prees F8 to select Advanced s…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בדקתי memset ולא התגלתה אף תקלה. אילו עוד בדיקות ניתן להריץ על המחשב? כאמור הוא מאתחל עצמו מדי כמה שעות עבודה רצופות, בעיקר כאשר יש הרבה תוכנות פתוחות...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by naveh3,

הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yitro madar,

לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.

7. Started by yakov1002444,

שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב

8. Started by asaf55,

שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי

9. אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. צהריים טובים, מראש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה, היא דחופה להיום בערב. תודה. ברשותי טלוויזית LCD דגם SONY BRAVIA, כל זמן שרציתי חיברתי את כבל ה-HDMI למחשב, התמונה והקול עברו וצפיתי בסרטים כרגיל. היום משום מה חיברתי את הכבל אך אני מקבל הודעת "OUT OF RANGE" ללא תמונת מסך (שחור) וללא קול, אך במחשב הקול מפסיק לפעול כאילו עבר לטלוויזיה. ניסיתי לשנות רזולוציה פעמיים כלפי מטה (הרגילה היא 1360x768), העברתי גם את הכבל ליציאה הנוספת של ה-HDMI אך ללא הצלחה. פרטי המחשב: מערכת הפעלה W7HP בעל 64 סיביות. פועל על 60hz. עריכה: המחשב הצליח לזהות ריבוי צגים ומאפשר לי לשחק קצת עם ההגדרות אך עדיין על המסך LCD הוא מראה שחור עם הכיתוב out of range.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כשאני פותח את המחשב ומפעיל את הכרום הכל עובד פנטסטי, אבל אחרי איזה 2 דקות האינטרנט לא עובד בכלל (לא skype, steam, torrent וכו') וחוזר לעבוד רק אחרי 5-10 דקות כרגיל ללא תקלות. הערה קטנה, זה קורה רק אצלי מבין שני המחשבים בבית. במחשב השני (שכמובן מחובר ישירות לראוטר, כמוני בדיוק) זה לא קורה. מה גם, ניסיתי להחליף כבל אינטרנט, ריסט לראוטר ולמודם, ריסט למחשב, עדכון דרייברים לכרטיס רשת.

12. Started by Mashan,

היום בבוקר הדלקתי את המחשב שלי לאחר שראיתי סרט אתמול בלילה מה שהיה לי מוזר זה שלא כיביתי אותו אתמול אלא השארתי אותו דולק. כאשר הדלקתי אותו הוא עבר את הטעינה של הווינדווס והראה לי מסך כחול עם error 00000x7f ולאחר מכן עם error 00000x50 מישהו יודע מה זה ויכול לעזור לי? ניסיתי לעשות תיקון אתחול שהווינדווס הציע לי ( שחזור המערכת ) וזה עדיין אותו הדבר .. מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jeyjey,

הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by guyby,

חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, לאור המזג האויר האחרון וחברת חשמל מחורבנת (אפילו לא עונים בטלפון)כל יום יש לפחות שלוש הפסק אחרי כל הפסקה כאשר המחשב עולה יש הודעה: WRONG CMOS SETTING WERE LOAD ואז יש לי אפשרות של לעלות את ברירת המחדל או להגדיר מחדש. שמרתי כבר FAVORITE וכל הזמן אני טוען אותו,אבל שוב השעון מתאפס ועוד חלק מההגדרות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אעשה OC. הבעיה דחופה ,אודה מאוד לתשובתכם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Real_Me,

עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר. כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eladgold,

שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by aviadt,

יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by barhanin,

לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-430EJ משנת 2010 את המפרט המלא שלו ניתן לראות כאן - https://support.hp.com/us-en/product/compaq-presario-cq61-400-notebook-pc-series/4074240/model/4126355/document/c02039123 מאז ששדרגתי לו את מערכת ההפעלה ל- 10 64BIT ההתנהלות שלו מאוד כבדה. ההתרשמות שלי היא שהוא סובל ממחסור בזכרון RAM זמין (כנראה ש- 4GB אינם מספיקים), ולכן יש בכוונתי להוסיף לו עוד מודול של 4GB. השאלה - היכן בארץ ניתן לרכוש מודול מתאים (DDR2. באתר של - KSP כבר אין כאלה), והאם לדעתכם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה? תודה לכל המשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Basson_9,

היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Moty_p,

אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by matu89,

שלום , המחשב עבר ניקוי אבק ולאחר חיבור המחשב לחשמל המחשב השמיע רעש חריג כמו של מסור, בעת הסתכלות פנימה המאוורר של המעבד לא מסתובב לקח לו בערך דקה עד שהתחיל לעבוד ברגע שהווינדוס עלה . לאחר שהווינדוס עלה הוא החל להסתובב לסירוגין וכעת הוא התייצב ומסתובב קבוע ( לפחות ב10 דקות שאני מסתכל עליו כשמארז פתוח ) בתוכנת AIDA64 ניתן לראות שהמאוור מסתובב בממוצע 950RPM והטמפ' בממוצע 25 מעלות . האם זאת התנהגות טבעית וככה צריך להיות או שיש כאן בעייה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים