תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט i5 760 p55m - ud2 8400gs 2x2gb ddr3 kingston עכשיו הספק כח הוא ממחשב ישן hec win 420w הוא אמור להחזיק חלקים כמו שקניתי. חיברתי את כל המחשב ,המעבד והכל אבל הוא לא נדלק בכלל. יש משהו אחד שאני לא חושב שחיברתי נכון וזה החיבור של הספק ללוח. חיבור אחד גדול atx מחובר היטב ,ויש עוד חיבור atx 4x12 שאין לי בספק כח. לי יש לפי דעתי 3x12 שהיה מחובר קודם לdfi lanparty. אני יכול לחבר רק את ה-3x12 (חור אחד קטן כזה פתוח) אבל המשחב לא נדלק. אם אני מנתק את החיבור ומשאיר רק את ה- atx הרגיל המחשב נדלק לשניה וחצי ונכבה מיד. זה בגלל ה- 4x12 שאין לי?? אני יכול לחבר פשוט מתאם או שצריך להחליף ספק??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קשה להסביר את הבעיה הזאת על ידי כמה מילים אז אני אסביר ככה: בתקופה האחרונה יש לי בעיה במחשב שאני בערך חושד שהיא נובעת מהספק כוח אמנם יכול להיות שלא. האינטרנט מגיע למחשב על ידי כבל ולא WIFI (לידיעה) וכל X זמן (כל הזמן משתנה גם) פתאום עובר לי ל "undefined network no internet access " ניסיתי כל מדריך שהיה על זה באינטרנט כמעט.. בסופו של דבר אני "מתקן" את זה על ידי זה שאני עושה דיסייבל ואז אינייבל המון המון פעמים עד שזה חוזר. בנוסף לפעמים המקלדת מפסיקה לקבל מתח כלומר מקיש על משהו - זה לא עובד ואז אני שומע צליל של חיבור USB וזה חוזר לעבוד. אז אני משער שזה נובע מהספק כוח.. האם יש דרך לבדוק לפני שאני קונה\ שולח לתיקון? האם יש לכם המלצות לחנויות תיקון א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתמול בערב הטענתי את האיפון באמצעות המחשב הנייח בכניסת usb הקדמי, לאחר כרבע שעה חזרתי לבדוק מה אחוז הסוללה וגילית שהאיפון נכבה המחשב דלוק והמסך שחור הנורית של המסך דולקת הזזתי את העכבר ואין שום שינוי במצב של המסך. ניתקתי את האיפון מההטענה וניסיתי לרסט את המחשב והמחשב לא הגיב (לחצתי ריסטרט ולא קרה כלום) נאלצתי לכבות את המחשב עם הכפתור הדלקה. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב, הנורית של החשמל במארז דולקת והנורית של ההארד דיסק כבויה(לא מהבהב) המסך לא עולה המסך נשאר שחור כל הזמן. שללתי את בעיית המסך בכך שחיברתי את המארז למסך מחשב אחר ושם הגעתי לאותו מצב. גם שללתי את בעיית ההארד דיסק בכך שחיברתי הארד דיסק חלופי והמצב לא השתנה. בגלל שחשדתי שהמקור לבעיה הינו בחיבורי ה usb-…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום המחשב הנייח שלי היה מחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. היום קפץ לי החשמל ולאחר שהחזרתי אותו קרו מספר דברים מוזרים. יש לי טלוויזיה LG בעלת שני פורטים ל-HDMI. אחד הפורטים של ה-HDMI בטלוויזיה הפסיק לעבוד(הפורט שממנו יצא כבל למחשב), ניסיתי לחבר לשם מחשב נייד ואת ה-YES וזה לא עבד. בפורט השני הכל עבד טוב(עם הכבל הישן), אלא שהמחשב הנייח שלי גם לא עבד - המחשב לא זיהה את הטלוויזיה ולהיפך. באותה נקודת זמן הייתי בטוח שנשרפו לי הפורטים ( זה שבמחשב וזה שבטלוויזיה) אבל אמרתי ננסה משהו אחרון ולכן ניתקתי את המחשב הנייח ושמתי אותו קרוב לטלוויזיה כשהוא מחובר לחשמל ולכבל HDMI אחר!! כאשר הפעלתי את המחשב ראיתי תמונה של ה-DOS בטלוויזיה ואת ה-WINDOWS LOADING אבל אחרי זה אין יותר תמונה בט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer if this screen appears again follow check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation , ask your hardware or software manafacturer for any windows updates pumight need. if problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software, disable BIOS memory options such as caching or shudowing if you need to use safe mode remove or disable components, restart your computer, prees F8 to select Advanced s…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח ברשותי הוא מסדרת Ultra Durable ומספרו GA-B75M-D3H(בעל טכנולוגיית Dual UEFI Bios) אתמול בעת הפעלת המחשב הקפיץ של מקש ההדלקה של המחשב נתקע, הדרך היחידה לשחררו הייתה ע"י לחיצה עליו, רצה הגורל והשטות הקטנה הזו גרמה לBios Backup לא מכוון אצלי כפי שניתן לראות בסרטון: כעת המחשב נדלק עם מסך Gigabyte אדום של DUAL UEFI BIOS במקום עם המסך האחר והשונה של GIGABYTE שהיה נדלק בשנתיים האחרונות. בנוסף הBios הקודם היה ה"מיושן והטוב"(מסך כחול, BIOS "ישן") וכעת יש לי Bios שונה עם ממשק גרפי "יפה יותר" שנראה חדש יותר(כנראה כעת יש לי גרסה שונה מהמקורית שנמחקה עקב התהליך) בכל אופן עם הBIOS הנוכחי, כשWIN7 מנסה לעלות מתבצע RESET מיידי והוא לא עולה. אני מגיע לבסוף למסך שמאפשר לבחור בי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים, מראש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה, היא דחופה להיום בערב. תודה. ברשותי טלוויזית LCD דגם SONY BRAVIA, כל זמן שרציתי חיברתי את כבל ה-HDMI למחשב, התמונה והקול עברו וצפיתי בסרטים כרגיל. היום משום מה חיברתי את הכבל אך אני מקבל הודעת "OUT OF RANGE" ללא תמונת מסך (שחור) וללא קול, אך במחשב הקול מפסיק לפעול כאילו עבר לטלוויזיה. ניסיתי לשנות רזולוציה פעמיים כלפי מטה (הרגילה היא 1360x768), העברתי גם את הכבל ליציאה הנוספת של ה-HDMI אך ללא הצלחה. פרטי המחשב: מערכת הפעלה W7HP בעל 64 סיביות. פועל על 60hz. עריכה: המחשב הצליח לזהות ריבוי צגים ומאפשר לי לשחק קצת עם ההגדרות אך עדיין על המסך LCD הוא מראה שחור עם הכיתוב out of range.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם החלפת וינדוס בטאבלט דומה להחלפה במחשב נייח\נייד? או שאני צריך לוודא שהטאבלט תומך בוינדוס מסויים ? או האם להתקין רק את הסוג שהיה עליו במקור? בקיצור אני צריך להחליף וינדוס ואני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה בטאבלט. מה אני צריך לדעת? הטאבלט הוא: Surftab wintron 10.1
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP dv6510ej. אתמול רציתי לבדוק אם הכרטיס זכרון שיש לי (PC2-6400) יתאים לזכרון שבמחשב הנייד, פתחתי את החלק שמסתיר את הזיכרונות, הוצאת את הזיכרון ראיתי שכתוב PC2-5300, הבנתי לא מתאים והחזרתי למקום. מיד לאחר מכן כשהדלקתי את המחשב, המחשב נדלק, לא משמיע שום ציפצוף, אבל המסך - שחור. לחלוטין. בלי שום כתוביות של שגיאה כלשהי, פשוט מת. שוב ניסיתי להוציא את 2 הזיכרונות שכבר היו שם והמחשב עבד איתם מצויין, החזרתי שוב ועדיין אותו הדבר. בדקתי אם כשאני מדליקה את המחשב כשאין שום זיכרון בפנים הוא מצפצף פעמיים וזה אכן כך. מה שיותר חיזק את ההרגשה שלי שהמחשב תקין אבל המסך...מת.. ניסיתי להדליק כשהסוללה לא בפנים אלא רק ע"י חיבור לחשמל ועדיין שומדבר. למישהו יש רעיונות לפיתרון? או…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי מקפיץ מסך כחול בזמן כיבוי מערכת, צירפתי את הקבצים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת חדשה המחוברת דרך USB למחשב ופשוט מדיי פעם היא מפסיקה לעבוד והוצאת הכבל והכנסתו שוב פשוט מתקנת את הבעייה. אותו דבר קורה אם אני מחבר את המקלדת עם חיבור PS2 הישן... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טעות בנושא הנושא זה : בעיה|Blue Screen קניתי מחשב חדש ליפני שבוע וכול פעם כשאני מכבה את המחשב בלילה ומדליק אותו בבוקר אז ליפני שהמחשב מגיע ל "Welcome" יש לי Blue Screen שרשום לי מלא דברים כאלה ואז זה עושה לי ריסטארט למחשב. בשביל לתקן את זה אני עושה Safe mode ואז מכבה את המחשב ומדליק. בתקופה האחרונה זה גם לא עובד לי ואני צריך לכבות את המחשב דרך הלחצן ולהפעיל עוד פעם. מה הבעיה פה ? הלכתי לחנות שיתקנו לי את זה והם סתם זיינו לי את המוח שזה ככה...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-