תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את התוכנה למערכת ההפעלה שברשותי-32 ביט-אך במקום סמל הפעלת התוכנה כמו בxp ,אני מקבל חלון של דוס. אני לא מצליח לפתוח קבצי דאמפ-האם יש פתרון לבעיה?תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני כשנתיים מחשב עם לוח אם של אינטל PealsCreek 667 DDR2 G31, ומעבד Core 2 Duo E6320 1.86GHZ 1066. התקנתי מערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט WIN 7 לפני כשבועיים ורכשתי כרטיס מסך של innoD GeForce 9400GT 512MB, וכאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה אני מגיע להתקנת המערכת החדשה, אני נתקל במסך כחול (Blue Screen). ניסיתי להוציא את כרטיס המסך שלי ולהפעיל דרך כרטיס המסך שמובנה על לוח האם, וככה זה כן עובד. החלטתי לקחת את כרטיס המסך לבדיקה במעבדה של אייבורי ולאחר הבדיקה שלהם נמצא כי כרטיס המסך תקין. ובאייבורי טוענים כי יכול להיות שמדובר בתקלה בלוח האם. האם ישנה תקלה גורפת בלוחות האם הללו כשמדובר בהתקנת WIN 7? במידה וכן מה ניתן לעשות, ובמידה והתשובה היא לא - האם ניתן לפתור את הבעיה הזו או שאנ…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המחשב נדלק הכל טוב ויפה מעלה את הווינדווס מהדיסק בוחר INSTALL בוחר ב CUSTOM ואז הוא רושם שאין כוננים , אני עם SSD CRUCIAL 128GB ועם SEAGATE 2TB BARRACUDA GREEN ועם לוח H77-DS3H , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין, מגיע לשלב הזה: בחירת ההארד דיסק ומקבל הודעת שגיאה המערכת לא מאפשרת לבחור אף אחד מהדיסקים מנסה לבחור דרייבר ולא יודע איזה ואיפה לחפש אותו: מגיע עד לכאן : מישהו יכול לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, פירמטת את המחשב שלי ועכשיו שאני מנסה להתקין ווינדוס אני נתקל בבעיה, כשהמחשב עולה הוא רושם לי NTLDR is missing, ולא עולה ההתקנה. עוד בעיה שהיתה לי, לפני שההודעה הזאת עלתה לי הגעתי להתקנה של ווינדוס 7 ולא הצלחתי להתקין, היתה לי בעיה שהוא רשם לחפש התקן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום... קיבלתי אתמול בשעה טובה את המחשב , אני בא להתקין WINDOWS מגדיר ב F6 את הSATA עם הFLOPPY שקיבלתי לוח אביט NF7-SL ... קיצר זה מתחיל כזה להעביר קבצים , אבל תחילה זה אומר לי שזה לא מצליח להעביר 4 קבצים... אמרתי טוף נעשה איגנור ... ( יש לציין שלפני שהיה ברשותי דיסק SATA זה לא היה מעביר תקבצים האלה בכלל..) בכל אופן זה עשה את העתקת הקבצים , ריסט ואז כאילו יש את המסך הזה שתמיד יש של WINDOWS לפני שזה עולה , רק שזה אחרי כמה קווים זה פשוט מביא לי מסך כחול עם הודעת שגיאה משהו על ההארד דיסק... :\ מה עשויה להיות הבעיה < תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את ווינדוס 10 לדיסק און קי דרך האתר הרשמי של מיקרוסופט (https://goo.gl/QbeS9R) ויש לי אותו כרגע על הדיסק און קי. עכשיו, אני מדליק את המחשב והכל בסדר ועולה לי הסט-אפ של ווינדוס 10 (יש לציין שמדובר במחשב חדש לגמרי) אבל אז כשאני לוחץ על "התקן כעת" קופצת לי הודעה שאומרת לי שחסר לי מנהל התקן, אני לוחץ על הבא וזה כותב שלא נמצאו התקנים. (תראו בתמונות שאני מצרף) בנוסף על זה ניסיתי להכנס לBIOS (לוח אם של GIGABYTE) ולשים את הדיסק און קי בכל הtop priority, לשחק קצת עם ההגדרות וזה עדיין לא עזר.. אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי אנשי HWzone יקרים תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 פרוץ מדיסק און קי, העברת הקבצים לדיסק און קי בוצעה כמו שצריך, נכנסתי לBIOS במחשב ללא ווינדוס כלל (חדש ונקי), והגדרתי שיתקין את הווינדוס מהדיסק און קי שלי. בוצע ריסטארט למחשב והחלה לעלות ההתקנה של הווינדוס (המקלדת והעכבר עבדו בBIOS כך שהם תקינים), ברגע שעלה המסך של בחירת שפה להתקנה וכו' העכבר והמקלדת (ולפי איך שזה נראה כל חיבורי הUSB שמחוברים למחשב - כולל הדיסק און קי), הפסיקו לעבוד. במצב הזה לא ניתן להתקדם עם ההתקנה כי אין לי שום אמצעי שליטה. מה יכולה להיות הסיבה והפתרונות האפשריים? תודה!
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להתקין דרך USB ניסיתי דרך 2 דיסק און קיי שונים והורדתי כל פעם את הווינדוס ממקום שונה, בדיסק און קיי הראשון אני מקבל שגיאה כזאת כאשר הוא מתחיל להתקין את הווינדוס מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת בדיסק און קיי השני אני מקבל http://srv2.jpg.co.il/8/547109abac84e.jpg מה ניתן לעשות בבקשה? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחנות נעה מחשבים מחיפה. התקנתי ווינדוס XP הכל היה בסדר חיברתי את המודם הורדתי עדכוני WINDOWS והתקנתי נורטון אנטי וירוס ואינטרנט סקיוריטי. במהלך השימוש במחשב הכרטיס מסך התקלקל והייתי צריך לשלוח את המחשב חזרה. אחרי גלגלוים רבים ובעיות רבות אחרות קיבלתי את המחשב חזרה ביום חמישי. המחשב עלה יפה עם הווינדוס שהתקנתי אבל משום מה את התוכנות נורטון שהתקנתי לא מצאתי במחשב אין לי מושג מה קרה להן. ניסיתי להתקין נורטון שוב אבל קרה משהו מוזר כל פעם שההתקנה התחילה הופיעה מודעה ברקע כחול כיתוב לבן בגודל של המסך כולו שטוענת שיש איזושהיא בעייה אין לי מושג מה הבעייה כי לאחר שנייה בערך המחשב עושה ריסט. התעלמתי מהבעייה ובנתיים חיכיתי עם ההתקנה של הנורטון הורדתי את התוכנה DEAMON TOO…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP. לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום) ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום. מה אני עושה??
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מחשב נייד של lg , תהליך ההתקנה ווינדוס 7 ,64 ביט נתקע ואיטי , נגיד אם רוצים למחוק מחיצה/ לעשות מחיצה חדשה אז יש אותה בעיה ולקח זמן בכלל עד שזה הגיע למצב שתהליך ההתקנה התחיל לרוץ אחרי 10 דק הוא נותן לי שגיאה אחרי שהוא לא התקדם ב1 % אפילו יש למישו פתרון? הבעיה כנראה לא בהתקנה של הווינדוס כי ניסיתי מכמה התקנות
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין תאקס פי הקיצר אני מדליק תמחשב מכניס תדיסק ולא כלום ההתקנה לא עולההה ניסיתי דרך אחרת לקחתי דיסק אתחול של וינדוס 98 הכנסתי למחשב ומשם הלכתי לכון תקליטורים ספריתת i386 (משהו כזה) וwinnt הקיצר עבר איזה שלב שתיםם ואז הוא אומר שהוא לא מוצא דיסק קשיח ( הדיסק קשיח שלי הוא sata) ראיתי פה שצריך להיותכתוב משהו ללחוץ אל f8 משהו כזה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא רשום אז 2 דברים ראשון משהו יכול להגיד לי איך לסדר תדיסק עם ההתקנה של וינדוס שיעלה אוטומטי ו איך לסדר את זההה זה די דחוףףף תודהה רבהה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-