תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לה לוח אם של אסוס P5QPL-AM סטיק אחד של סמסונג 2GB רגיל כרטיס של ספיר 5670 512MB כונן קשיח של WD 250 SATA רגיל ומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZ שמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלק החלונות 7 סבבה הכל פיקס אבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעות ייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק? מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. הוצאתי את המאוורר, הוא נדלק, אבל לא העלה את מערכת ההפעלה החזרתי אותו והיא עלתה.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריך באתר ואחרי כמה בירורים הבנתי שצריך למרוח את המשכה על כל החלק הכסוף במעבד. אבל זאת לא הבעיה יש לי מאין מדבקה כזאת על המעבד(ראו תמונה) ורציתי לדעת האם אני צריך להוריד את המדבקה מהמעבד לפני שאני מורח את המשכה שלי....
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card. רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי. בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי. אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל. תודה מראש . ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי. נהגתי לשחק במשחקים כמו UT2004 ו DOOM3 כרגיל, עד שיצאה הגרסה CATALYST 4.9 BETA של ATI שאמרו שמשפרת את הביצועים בDOOM3 לכל כרטיסי הריידון ועכשיו בשני המשחקים האלה (כן גם בדום) לפעמים יש תקלה, שהמסך נכבה, אין קול פתאום וכאילו המחשב שבק (הוא עדיין פועל למרות זאת) וכשאני מנסה להפעיל את המסך מחדש הוא כאילו מראה לי שהוא לא מחובר או שאין חשמל או משהו כזה - Cable Out No signal משהו בסגנון הזה עכשיו, מה בדיוק קורה פה? ומה כדאי לעשות ? להחזיר את ההתקנה של 4.8 היציב או לחכות ל 4.9 הסופי ?
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר שלי : יש לו מעבד 2.0GHZ של אינטל על לוח של ASUS - המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (55 מעלות ב BIOS) ללא כל מאמץ. בדקתי וניקיתי את ה HS של המעבד החלפנו HSF למעבד, המתחים בסדר והמעבד לא ב OC. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני חייב עזרה! לאחרונה אני מוחק כל מיני דברים מהמחשב כדי שיהיה לי מקום, אבל יש בעיה - למרות שאני מוחק, עדיין נשאר המקום התפוס. למשל, יש לי 10 ג'יגה פנויים במחשב (רק דוגמא), אני מוחק משחק ששוקל 2 ג'יגה וזה עדיין מראה לי שיש 10 ג'יגה פנויים! זה קורה הרבה פעמים ובעיקרון כל פעם שאני מוחק משהו זה משאיר את אותו מקום פנוי. עוד בעיה באותו נושא - לפעמים שאני מוריד דברים בביטורנט (זה נחשב דיבור על ווארז עכשיו?) ואני עוצר את ההורדה ומוחק את כל הקבצים שהורדתי זה לא מחזיר את המקום שהקבצים לקחו בזמן ההורדה! בבקשה עזרה זה מצב קריטי ומעצבן!
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה: בידי נייד notebook הכולל xp מקורי, דרייברים, office מקורי ומה לא. מה לא? אין כונן דיסקטים, אין cd rom. מה יש ? יש כרטיס רשת ל lan המקומי. הנייד אינו עובד כשורה: העכבר (פד + אצבע + 2 לחצנים) מתעייף אחר 3 דקות עבודה ומפסיק לתפקד. ה office המקורי דורש ממני להרשם דרך קישור שאני מקבל במסך. כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל הודעה שהדף לא קיים. הותרו לי 50 כניסות ל office, ניצלתי אותם וכעת אינני יכול להשתמש בו יותר. הקיצער: החלטתי לפרמט את הדיסק, להתקין מערכות ידידותיות יותר ולנשום לרווחה. באמצעות partition magic יצרתי מחיצה חדשה והעברתי אליה win ene להתקנה וכמו"כ קבצי התקנת dos. באמצעות קבצי ה dos רציתי לפרמט את C ולשים שם קבצי system של dos. הפירמוט לא צלח וקיבלתי הודעה in…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למה נועד החיבור בריבוע האדום? למה נועד החיבור בריבוע הכחול? כיצד הג'אמפרים (ריבוע צהוב) אמורים להיות אם אני רוצה שגם החיבורים החיצוניים שעל הכרטיס עצמו יעבדו וגם אם אני רוצה לקשר בין הרטיס הזה ליצאיה חיצונית על המארז? לאיזה כבל אני זקוק בשביל זה?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Radeon 9600XT ועכשיו לכרטיס הזה יש בעיית מתחים שאני חושב שנובע מלוח האם ברשותי לוח אם מסוג P4S533-E כאשר אני בודק את הכרטיס על המחשב שלי עם SmartDoctor אני רואה שהמתחים הם: Vcore 1.28V Agpvddq 1.49V כאשר הם אמורים להיות: Vcore: 1.60V Agpvddq 3.30V כמו כן הוא גם ניסה על המחשב שלו שברשותו לוח אם מסוג P4V800-X יכול להיות שהלוחות הנ"ל לא תומכים ב 3.3V ל AGP?
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה יש למחשב הזה... התקנתי את התוכנה alcohol 120 ופתאום לפני ההתקנה זה כיבה את המחשב בפתאומיות ושאני פותח אותו הוא מגיע לטעינת הווינדוס וחוזר עוד פעם להתחלה מין ריסטרט כזה שוב ושוב ???
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-