עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nice,

היום נכנסתי למחשב, בחרתי משתמש נכנסתי לאינטרנט, נכנסתי לדפדפן, ושניה אחרי זה המחשב עושה ריסט לעצמו. ישר חשבתי שזה מחום, אז בדקתי את המאוררים והם הוציאו אוויר קר. עד אז המחשב עלה, ראיתי את התמונה שעולה מהביוס ובזמן שאמור היה לעלות המסך של בחירת המשתמש לא ראיתי כלום. שחור. מאז, לא משנה אם אני שם כרטיס גרפי אחר מזה שמובנה בלוח, אם אני מחליף מסך, או אם אני עושה ריסט 100 פעמים, שום דבר לא עוזר. והדבר היחיד שאני רואה הוא מסך שחור. יש השערות מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום ברשותי דל סטודיו 1537 שכבר פגה עליו האחריות. לאחרונה המסך החל לרצד ולהתנתק, לדעתי זאת בעיה במגעים החשמליים כיוון שזה קורה יותר כאשר המטען מחובר וכאשר לוחצים קצת על הפסטיק התחתון במסך המבעיה מסתדרת (אבל חוזרת לאחר כמה דקות). דיברתי עם "יעל פתרונות" שהם המעבדה של דל בארץ. הם הציעו שאני אביא את המחשב והם יכניסו אותו לבדיקה (שרק הבדיקה לוקחת 5 ימי עבודה) ולאחר מכן הם יתקנו אותו וזה יכול לקחת עד חודש (!!!) ואין להם שום עלות תיקון משוערת. ז"א שאני צריך להפסיד יום עבודה, להפקיד את המחשב שלי במעבדה, לשלם בערך 300 שקל על בדיקה ואז עוד מי יודע כמה כסף על תיקון שיכול לקחת גם חודש - כל זה על מחשב בן 5 שנים (שאמנם מצויין אבל עדיין..) שמעתי דברים טובים על המעבדה שלהם, אבל אני ל…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by y_i_c,

במחשב של אחותי מקבלים כל הזמן מסך כחול לוחצים הנטר והכל חוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום! VXD VREDIR(6) זה בערך מה שכתוב שם החלפתי את הקובץ vredir.vxd בקחוץ חדש שהוצאתי מהדיסק של חלונות 98 אבל הבעיה ממשיכה... מישהו יודע מה תפקידו של הקובץ הזה בכלל??????????.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, לפני יומיים כמו בכל ערב, ביצעתי כיבוי למחשב Shut Down מה START . כיבוי שיגרתי לחלוטין. אבל משום מה ממש לקראת הכיבוי הסופי המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש ! מה יכול לגרום לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ערב טוב יש לי לפטופ אסוס חדש עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

7. Started by TAsraf,

שלום לכם שמי הוא [move]תמיר אסרף[/move] אז ככה תשמעו התקנתי את הדריברים של הכרטיס קול שלי (C-Media AC97) אחרי פירמוט.. בקיצור זה מתקין הכל אחלה אבל כשאני בודק אם הדריביר עובד זה עושה ככה: וכשאני בודק עם הC-Media WDM Audio Device עובד אז זה עושה ככה: מה אפשר לעשות כבר? התקנתי ומחקתי כבר חמישים פעם זה לא עובד פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עבד זה דחוף לי אנא עזרו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by shapin,

היי חבר'ה, יש לי בעיה במחשב בבית, המחשב עולה ללא תמונה. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שכמה פעמים החשמל עלה ונפל, ומאז המחשב הפסיק לעבוד... הוא היה נכשל בהידלקות, הוא נדלק חצי דרך ונכבה, אז היום הלכתי וקניתי ספק CORSAIR VS550 חיברתי הכל ועכשיו המחשב עולה, מגיע לווינדוס (אני יודע כי אם אני מנתק USB אני שומע אותו וכו'). אבל אין תמונה!, בכלל!. רעיונות איך לפתור את זה?, בטוח מישהו נתקל במקרים דומים. תודה רבה, שרון.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. כמו בכותרת, אין אילו שהם הפרשי זמנים באין קפיצות המסך הכחול, זה קורה הרבה.. פעם ביומיים.. וזה ממש מעצבן כי באמצע עבודה במחשב, משחק או כל דבר אחר הוא יכול לקפוץ למסך הכחול. קרה לי כבר פעם שכשעשיתי (בגלל שהיה לי מסך כחול-והייתי חייב לעשות ריסטארט)ריסטארט, אז לפני הכניסה לווינדווס המסך הכחול שוב קפץ, אבל בפעם השלישית שעשיתי ריסטארט, היתה לי אפשרות לחזור למצב האחרון בו הווינדווס עבד בסדר... אבל אתמול(יום שישי) קפץ לי מסך כחול שגם אם הייתי אומר לווינדווס לחזור למצב שבו המחשב עבד טוב בפעם האחרונה הוא הגיע כמעט עד לעלייה של הווינדווס ושוב קפץ המסך הכחול. אפילו אם הייתי אומר לו לעלות בsafe mod היה מסך כחול(שזה לא קרה אף פעם). פעם כשזה היה קורה safe mod היה עולה תמיד, אף העלייה ה…

10. Started by Cereal Killer,

יש לי plextor px-w4012A ונרו 5.5.7.3 אני מנסה לצרוב דיסקים של GPT בנפח של 800 מגה ולא מצליח אתם יכולים לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DeViL_BoY,

שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by AmiTosT,

היי, קרתה לי בעיה כלשהי עם המקלדת, נכנסתי לביוס לשם פירמוט והתקנת ווינדוס 7 מתוך boot device אחרי זה שיניתי את הבוט לUSB שיש עליו את המערכת הפעלה ואז עשיתי SAVE וזה הפעיל את המחשב, אחרי זה נתקע לי על מקף תחתון(_) שרק מהבהב, אז עשיתי הפעלה מחדש ושוב נכנסתי לביוס והחזרתי להגדרות הקודומות, ואז זה הפעיל רגיל את המערכת הפעלה XP והגי לשלב הסיסמה של המחשב, מאז המקלדת לא עובדת, אבל רק שמה זה לאא מקליד מספרים ומתי שאני לוחץ על אותיות זה עושה צפצוף, המקלדת עובדת רגיל בביוס.. אבל שהמערכת הפעלה עולה היא לא עובדת, והחיבור הוא לא USB זו מקלדת ישנה. מה לעשות?? אני רוצה כבר לפרמט ולהתקין ווינדוס 7:S תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mskso86,

עבודת קידוח קטנה שהסתיימה בניצצות מהספק החשמל בבית נפל הרמתי מפסקים אבל המחשב מת השאלה שלי אם זה רק הספק הלך או כול המחשב או אולי פיוז דביל איך שחכתי להוציא מהחשמל חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון כיצד ניתן להוציא את הפלסטיקים הלבנים שתופסים אותו על הכרטיס. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by liquidmetal,

hello there, sry no hebrew atm and thats y i've opened this thred... i've noticed 4 days ago that i cant write down in hebrew (anywhere on this comp) tho i can read it. there is a list (as u can see at the picture) which has hebrew in it. well for some reason i dont have it anymore and i really dont know what to do. hope someone will be able to help me solve this one... [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 23:50:35 well thx for your help guys!!!!! :s07:[attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …

20. טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by LazyBurger,

נראה לי משהו קרה במחשב... כל מני קבצים בסיסטם 32 החלו להחסם ע"י האנטיווירוס ועכשיו כשאני נכנס ל2MOONS אני מקבל את ההתרעה הזאת: בנוסף האנטווירוס שלי ממליץ למחוק את הקובץ consmlss.dll שנמצא בSYSTEM32... אבל כל הזמן הוא חוזר... יכול להיות שהשתלטו לי על המחשב? יש לי קרספרסקי וחומת אש... איך זה קרה? עריכה: הנה כל הזמן מה שצץ לי באנטויווירוס: זה שלוש תמונות אחת על שנייה, כל אחד מהם קרה אחד אחריי השני וחסכתי תמונות... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by max74,

מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by alias,

הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????

• 9 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.