עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Chamuelm,

שלום המחשב התחיל להיכבות בפתאומיות (כאילו נותק מהחשמל) לאחרונה, ייתכן שלאחר ניקוי פסח והחלפת מעבד (מ Amd Athlon64 X2 3800+ ל 4800+) הטמפרטורות נראות בסדר למרות שאחד המאווררים די מקרטע... החשד הסביר הוא שהספק הג'נרי עומד למות... אבל לפני שנתחיל להוציא כסף אולי זאת לא הבעיה? אשמח לעזרה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4800+ 1GB RAM לוח אם: MSI K9N6SGM-V ספק כוח ג'נרי EZCool 300W

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Vlad3,

יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקט אני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכים אחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב שהמעבד שלו מתחמם החלפתי לו מאוור אם משחה חדשה של זלמן ועדיין הוא מתחמם המארז מאוורר אם שלושה מאוררים יכול להיות שהמעבד תקול????

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by ronen_sig,

שלום. יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים האם למישהו יש פתרון לבעיה? חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef אבל לא בטוח שזה זה. למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים? תודה.

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by warezon,

לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך.. יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by ערן B,

לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by rap_tr,

המחשב פתאום עשה ריסטרט לעצמו, כתוב שיש שגיאה ב-system/system32/config ואני צריך לנסות לשחזר, הבעיה שזאת לא פעם ראשונה שחסר קובץ זה או אחר ובכל פעם אני נאלץ לפרמט, יש למישהו פתרון? (זה פורסם פה,כי אני מניח שזאת בעית חומרה) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by koboc9,

משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by popcop,

בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה. אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד. עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט: GA-EP45-UD3P Intel Q9550 4GB DDR2 800MHZ Vista x64 (בקרוב 7) והספק: Hiper Type R Mk-II 680W תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by פלמחון,

שלום רב קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה , מידי פעם המחשב פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום אפילו כפתור הריסטרט וההפעלה לא מגיבים ואפילו כשאני מנסה מלוח האם, יש לציין כי כל הטמפרטורות תקינות, עשיתי בדיקת מאמץ עם occt והטמפרטורות של המעבד מאוד נמוכות, המחשב לא עבר אוברקלוק של שום רכיב. מה לדעתכם מקור הבעיה?

12. Started by -AKEL-,

היי יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן שלא עליתי עליה מה זה... הבעיה היא שברגע שאני מריץ משחק (כל משחק) בעל גראפיקה באייכות של ניד פור ספיד אנדגראונד, או ווארלד אוף ווארקרפט או כל משחק ברמה של גראפיקה כזאת, המסך או שהוא מתכבה והמשחק ממשיך לעבוד או שיש סוג של פלאש שחור ואז חוזר לתמונה ומשאיר את התמונה מוקפאת והמשחק ממשיך לעבוד, ואין אפשרות לעשות אסקייפ או ctrl + alt +delete כדי לסגור את היישום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אבל כנראה שזה גם לא הכרטיס מסך... לגביי המשחקים בדקתי את הדרישות מערכת והם מתאימות למפרט של המחשב שלי... יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה או מה זה יכול להיות? תודה מראש עידן נ.ב הינה המפרט מחשב שלי: Mainboard : Unspecified AM2NF6G-VSTA Chipset : Athlon 64 / Opte…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by muli82,

טוב ככה זה סיפור ארוך... בהתחלה היה מותקן אצלי ווינדוס 7 לאחר חודשים של שימוש המחשב התחיל להתקע לי כל שניה נגיד שאני פותח קובץ מוזיקה או כל קובץ אחר המחשב פשוט נתקע למשך חצי דקה וחוזר לעצמו לא יכלתי לסבול את זה ופירמטתי את המחשב, הפרמוט לא הצליח מסיבות שלאחר ההתקנה דרך הדיסק הוא לא היה יכול לקרוא את הקבצים ששם בHARD DRIV ואז שלחתי אותו לחבר טכנאי והוא החליף לי את הHARD DRIV והתקין לי ווינודס 7 כשאני באתי והפעלתי את המחשב עדין היו אותם תקיעות שהיו בהתחלה לכן פירמטתי שוב... הכל עבד כמו שצריך והתחלתי בהתקנת אנטיוירוס ודריברים כאשר התקנתי את הדריבר של הכרטיס קול שלי הוא ביקש לעשות ריסטרט למחשב כמו תמיד אחרי שמתקינים דריבר, אבל אחרי הריסטרט המחשב במסך שלפני הטעינה של הווינדוס …

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by reyrey_200,

בזמן האחרון אני מקבל די הרבה מסכים כחולים בויסטה הורדתי את התוכנה bluescreenview והנה כמה מהפרטים, אני מפרסם את זה פה בכוונה כי אני לא יודע לפענח: זה האחרון- ================================================== Dump File : Mini012810-01.dmp Crash Time : 28/01/2010 13:42:14 Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Bug Check Code : 0x100000ea Parameter 1 : fffffa80`0563f060 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+71db File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\Mini012…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MasterDK,

זה יכול בהתחלה להיראות כמו לא תקלה של חומרה אבל אני חושב שכן לכן לדעתי זה הפורום המתאים לכך. סיפור קדם: אני משתמש בלינוקס ביום יום. לפני כ 5-7 ימים בזמן עליית המערכת קיבלתי Kernel Panic (למי שלא יודע זה המקביל של לינוקס ל BSOD בחלונות) עם שגיאה של Machine Check Exception. התעלמתי, קורה. זה המשיך לקראות בזמן עליית המערכת גם יום לאחר מכן, ויום לאחריו, עד שקבילית הודעה בביוס CPU Overheat. Press F1 To resume. ולכן המעבד ישב על כ 90-100C שאיפלו ל פרסקוט של אינטל זה מאוד חם. הלכתי וקניתי קירור חדש מקרר את המעבד מעולה, והיום הוא לא עובר את ה 60C. אך בזאת בעיות שלי לא נפתרו, שוב קיבלתי kernel panic אך לא ידעתי מה הסיבה כי הייתי בסביבה גראפית ומערכת ההפעלה לא מדווחת על בעיות כאל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by xzamer,

אהלן וסהלן... אז לפני כמה ימים נשפך לי כוס נס קפה על השולחן וזלג לי קצת נס למחשב ובין חורי האיוורור נכנס למחשב טיפטף על כרטיס המסך וכמה כאבלים.. המחשב עובד מצויןן הכל חוץ מהכרטיס מסך, שברגע שנשפך, ישר נכבה המסך, לאחר ריסטרט גיליתי שהכרטיס אמנם עובד, אבל באופן שאי אפשר לעבוד איתו, רואים תמונה מטושטשת עם כל מיני אותיות לא קשורות באנגלית..אז לקחתי מחבר כרטיס מסך אחר , 7600GT של NVIDIA, וגם הוא מציג תמונה מטושושת, אבל בהרבה פחות. כלומר, אפשר לומר וזה הגיוני גם, שכרטיס המסך שלי נהרס, אבל אם זה שלי, אז מדוע הכרטיס של חבר שלי גם לא עובד טוב? חשבתי שאולי מדבר בכאבלים אבל הכל עובד טוב חוץ מהכרטיס מסך, יש מצב שמדובר בלוח אבל כמו שאמרתי הוא עובד טוב וכשאני מחבר את המסך ללוח אני מקבל…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה שיש לי. מדובר על מחשב בן 3 בערך, עם לוח אם עם צ'יפסט 945 ומעבד Pentium D. מערכת ההפעלה היא חלונות XP. בכל פעם שמדליקים את המחשב, צריך לבחור איך להתחיל את חלונות, safe mode או התצורה האחרונה שעבדה, ... (כי הוא לא נכבה כמו שצריך, אז הוא שואל כל פעם). אם בוחרים safe mode, הוא נתקע. אם בוחרים להעולת את חלונות רגיל, הוא עושה לעצמו ריסטרט מיד עם הגעתו למסך השחור עם הלוגו של חלונות. החלפתי את ההארד דיסק לדיסק של מחשב אחר, שאני יודע בוודאות שעובד (כלומר שההתקנה של חלונות תקינה), והמחשב עושה ריסטרט פחות או יותר באותו שלב, כלומר עם הגעת המסך השחור עם הלוגו של חלונות. איזה רכיב אינו תקין ? האם ההימור שלי כי מדובר בלוח האם נכון ? אופציה נוספת היא הז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yakir001,

אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  19. שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי פורום אני מקווה שאצליח לנסח אותה בצורה המובנת ביותר. אני עובד על פרויקט קבלתי מחשב פנטיום סלרון עם מעבד של 2.8 וRAM של 512 אין לי מושג אם זה פנטיום 3 או 4 אני מאמין ש3 בכל מקרה התקלה הראשונית במחשב הייתה שהוא היה נכבה באמצע העבודה לכן החלפתי לו ספק כוח לEZCOOL 400V אחרי שהחלפתי את הספק חשבתי שהמחשב יפעל כראוי אך מרגע ההדלקה שלו הוא מראה לי מסך שחור וריק והמסך מחשב מראה נורית ירוקה זה אומר שהוא עובד לדעתי נשרף הכרטיס מסך על הדרך עם הספק הישן מה דעתכם בנושא ומה עלי לעשות אשמח לקבל תגובות מכל אחד תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by freee,

שלום, במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר. בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SuperAssHole,

שלום רב, לפעמים כשאני נכנס לביוס המחשב פשוט קופא ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. הבעיה קיימת אך ורק בביוס. לוח האם שברשותי P43 -ES3G של gigabyte. מה יכול לגרום לתקלה? אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by idanrm,

שלום, יש לאח שלי מחשב די ישן ואין לו סאונד. יש לציין שהסאונד כן עבר בעבר (לפני פירמוט). ניסיתי לחבר שני סוגים של רמקולים (חדשים) וזה לא עבד באף אחד מהם. התקנתי את הדרייברים של ה-Audio של הלוח, והם גם מופיעים בשם SoundMax במנהל ההתקנים. אבל בכל זאת אין סאונד. יש לכם עצות? תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני מברר בגלל מה הוא עשה את זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים