תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
במקור היתה על גוף הקירור מדבקה הסדר היה מעבד, מדבקה, גוף קירור. עכשיו המדבקה נעלמה ויש כתם שחור על המעבד (כנראה נמסה) מה לעשות בהרכבה מחודשת ? כלום ? מדבקה מחודשת? משחה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 18" מסוג HP (לא שזה חשוב) וכרטיס מסך gigabyte 5500 אני ברזולוציה של 1280X1024 וקצב רענון 70HZ (חשוב לציין שאני בחיבור DVI) הבעיה שלי היא שאם אני מביט טוב במסך מקרוב אני מבחין בנקודות אדומות ממש קטנות על גבי שטחים ירוקים ונקודות אפורות על גבי שטחים כחולים. זה לא משהו שבולט לעין אבל עדיין זה ברור שיש פה בעיה ואין לי מושג אם הבעיה כרטיס מסך או במסך עצמו (דרך אגב אני לא מבצע OC ) למשהו יש עצה או אולי מכיר את התופעה (בדקתי בעזרת תוכנה ואין לי פיקסלים שרופים) תודה מראש עריכה: כאשר אני יורד לרזולציה של 1024X768 וקצב רענון 60HZ זה נעלם כאשר אני עולה ל 70HZ זה חוזר. וזה גם לא הגיוני - חשבתי שעם חיבור DVI זה לא באמת משנה קצב הריענון
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום היום קניתי xfx geforce 6600gt agp מksp יש לי בעיה שאני נכנס למשחק או למשל 3dmark 2003 ויש פעילות גרפית אז אחרי כמה זמן הוא עושה מסך שחור כזה (יש לי מאג 17 אינץ' שטוח) וכותב שכאילו הכבל לא מחובר מאבד כזה את התמונה ניסיתי לשים שוב ושוב נסיתי גם דרייבר מהתקליטור וגם מהאינטרנט יכול להיות שהכרטיס מתחמם לי? בשולחן העבודה הוא 42 מעלות המפרט שלי כזה p41700 mhz asus p4s333-m samsung 256 sdram pc2100 133 אני יודע שהמפרט לא משהו וזה גם לא מנצל כל כך את הכרטיס אבל אני מתכוון לשדרג מתי שהוא ורציתי קודם כרטיס מסך ואני חושב שהספק הוא 400 וואט
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש מסוג לנובו דגם ideapad 3-15ITL6 ללא וינדוס, מנסה להתקין באמצעות USB (דיסק און קי), הורדתי את כלי ההתקנה של ווינדוס ויצרתי לו התקנה. כשאני מפעיל את המחשב החדש אני מקבל הודעה, די ארוכה שהכותרת שלה default boot device missing, ואז הוא נכנס לBOOT ואין שם אפשרויות לבחירה. חיפשתי קצת ברשת לגבי ההודעה וכולם אומרים שצריך לשנות הגדרות של ה-BIOS שה-BOOT MODE יהיה LEGACY במקום UEFI אבל לי אין בכלל אפשרות לשנות, וראיתי באתר של לנובו שבמחשבים החדשים הם ביטלו את האפשרות של ה-LEGACY והיום יש רק UEFI. בקיצור שורה תחתונה לא מצליח אפילו לגרום למחשב לזהות את הדיסק און קי. נ.ב. הדיסק און קי בתצורת FAT32 (ראיתי באיזה אתר UEFI מזהה רק את זה). …
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב,מאז שבוע שעבר יש לי בעיה מוזרה במחשב - הוא יכול לקפוא בפתאומיות ולא להגיב יותר. הדבר היחידי שעוזר לו לחזור לפעול זה restart.אם זה חשוב, בזמן הקפאון של המחשב,האור האדום החיצוני (שנמצא מתחת לאור הכחול אצלי שמסמל שהמחשב פועל) לא מהבהב יותר.אם מישהו יכול להסביר לי את מקור הבעיה, אני אשמח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, הדיסק קשיח שלי ככל הנראה נהרס, ורציתי להשקיע כבר ב SSD חדש, בערך 250GB. חשבתי על Crucial BX500 או MX500. https://m.newegg.com/global/il-en/product/20-156-187?ignorebbr=1 עדיף להשקיע בMX500 או שהמחיר עכשיו (170 שקלים) על BX500 עדיף? אם יש גם הצעה אחרת אשמח לשמוע.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון אני שם לב כי התמונות במסך מחשב שלי נמרחות. יש לי סוג של פתרון , אבל הוא זמני בלבד : אני מנתק את הכבל שמחובר מהמסך לכרטיס מסך , עושה כמה נשיפות לכיוון הכבל ולכיוון החיבור ואז מחבר בחזרה. המסך חוזר להראות את הצבעים בצורתם הרגילה , אבל לאחר כמה ימים שוב פעם התקלה חוזרת על עצמה. רציתי לדעת היכן כנראה הבעיה? *** אם חשוב לדעת אז המחשב שלי נמצא מעל הממיר(תמונות של המסך+מיקומו יעלו בהקדם) *** סוג המסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20000 המיקום של הממיר והמסך - תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם P5B של אסוס .. אני חייב לעדכן את הביוס וההוראות האתר של אסוס: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us אני קצת לא מבין למה הם מתכוונים שם. יצרתי דיסקט אתחול וצרפתי אליו את הקובץ AFUDOS אבל אז אין לי מקום מספיק בשביל P5B.rom . ואחרי שאני מתחיל את המחשב מחדש ומעלה את הדיסקט אתחול איפה הוא אמור למצוא את הקובץ ROM ?!? אני דיי משתגע מזה וישבתי על זה 3 שעות... בבקשה, עזרה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לאחרונה באחד המחשבים בבית צצה לה בעיה. המחשב עושה BOOT ומגיע עד לשלב שבו ישנו הלוגו של Windows והוא מנסה לטעון - ואז נכבה. לא Restart אלא נכבה. כיבוי מוחלט. אם אני מנסה לעלות ב-Safe Mode אז הוא מצליח לעלות. והוא יכול להשאר פתוח כמה שבא לי.(וסרקתי לווירוסים, NOD32 אומר שאין) בדקתי ב-BIOS, הטמפ' תקינות... למישהוא יש מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???
-
יש לי אל-פסק מתוצרת Advice ששירת אותי נאמנות 3 שנים בערך, ולאחרונה הוא התחיל להרעיש בזמן שהוא מחובר לשקע, בין אם הוא דלוק או לא. הרעש הוא מן רעש שבדרך כלל שומעים מקווי מתח גבוה. 1. האם הדבר מסוכן? 2. האם בידוד של רגלי גומי יעזור? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מביאים לי Windows 10 enterprise 64bit מקורי ורציתי לדעת מה זה גרסאת ה enterprise? יש לי מחשב גיימינג וזה המפרט: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Gigabyte GA-B75M-D3H Seasonic ECO 600W Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC ZALMAN 7000V Al SI EDITION
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לתוכנת דיאגנוסטיקה שמאבחנת בעיות חומרה במחשב גם אם זה במחיר סביר(עד 200 ש"ח) בנוסף מחפש תוכנת דיאגנהוסטיקה חינמית ואמינה לדסקים קשיחים-מבוססת חלונות.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בעיה אצל חבר שלי: מדליקים את המחשב אבל המסך לא עולה הוא נשאר תמיד בסטנדביי. אני לא חשוב שזה בעיה של מסך כי לא שומעים למשל את צליל ההפעלה של ווינדווס והמקלדת גם כן לא עובדת- הנורות שלה לא עובדות. אולי זה בעיה של ספק כוח?
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-