עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Cons,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by jacky1996,
    • 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by Mpro,

המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, המחשב שלי מחובר באופן קבוע לטלוויזיה, לאחרונה מבלי ששיניתי הגדרות כלשהן לאחר שצפיתי בסרט בטלוויזיה כשחזרתי למחשב הבחנתי שכל התצוגה שלי מטושטשת במסך. ניסיתי את הדברים הבאים(לא בהכרח לפי הסדר הזה) ללא הצלחה: 1. ניתוק הטלוויזיה ואתחול. 2. עדכון דרייברים של כ. מסך. 3. החזרת ההגדרות בממשק ניהול כ. מסך לב. מחדל. 4. CLEARTYPE, לא עזר בטקסט ו-וודאי שלא בשאר הפריטים המוצגים(אייקונים, תמונות, כפתורים וכד'). 5. ווידוא כי כל החיבורים מחוזקים היטב. 6. ניסיון של שינוי רזולוציות. 7. הצלבה של כבל. אציין רק שבטלוויזיה רואים תקין כך שמדובר במסך תקול(לא סביר) או הגדרות. אשמח לרעיונות נוספים.

• 17 תגובות
    • 9.5k צפיות
  5. שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by אלון67,

שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.

7. Started by benhalaf,

יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב, 1המחשב שלי נידלק לסירוגין - כל המערכת מתחילה לפעול איך איני רואה דבר במסך (אין בעיה במסך המסך עובד נוסו חיבורים לכמה מסכים ועדיין לא נידלק המחשב) פתחתי את המחשב והדלקתי כל המאוורים עובדים,החלפתי גם את הזיכרון הוצאתי את הארדסיקים ועדיין לא נידלק פעם הוא היה עובד רק במצב שכיבה אם הייתי מוציא חלםפני את כל הכבלים במיוחד של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה? קניתי את המחשב לפני שנתיים וחודש מTMS עדיין יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kayben,

היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by user1552,

שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום! אשמח לעזרה עם המחשב: לאחרונה המחשב התחיל לעבוד לאט מאוד,אתרי אינטרנט בקושי עולים,כל פעולה במחשב לוקחת הרבה מאוד זמן. יש פיקים שהמחשב עובד פתאום מהר. מפרט: מעבד Q8200, לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L, זיכרון ראם 4G, הארד דיסק: seagate 7200rpm 500G, כרטיס מסך: nvidia geforce GF9500GT 1G. *לאחר שהמחשב התחיל לעבוד לאט,עשינו פורמט לכונן C והתקנה מחדש של הווינדוס. (WIN7) כולל כל הדרייברים העדכניים. *בדיקת חום המעבד שעשיתי עם תוכנת realtemp מראה טמפ' של 52 מעלות לכל ליבה בערך. *בדיקת מהירות האינטרנט מציגה תוצאות תואמות לרוחב הפס. (ומחשבים ניידים בבית עובדים חלק) אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה. המחשבות היו: 1. אפשרות שקיים וירוס בכונן D ולכן למרות הפורמט, המחשב המשיך לעבוד…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by abodi59,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד של חברת דל מדגם [h=3]Inspiron 14 5447[/h]המחשב לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה ומעלה הודעת שגיאה 0Xc0000024 צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. תודה מראש

14. או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by originall,

לאחרונה כשאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: המחשב מבוסס על מעבד i5-2500K, לוח אם P67A-UD3-B3 (גרסת ביוס U1a, באתר היצרנית מצוין שישנה גרסה חדשה יותר U1D), זכרונות 2X4GB, ספק כוח Corsair TX 750W, כרטיס מסך HD6950 2GB, שני דיסקים קשיחים (SAMSUNG 1TB F3 ו-Seagate 3TB) ומריץ את מערכת הפעלה Windows 7 67bit. בעבר בוצע אוברקלוק על המעבד, אך בחלוף הזמן הוא אופס וכיום המעבד פועל ללא אוברקלוק. חשוב לציין שגם בעבר נתקלתי בהודעה הזו, וכמדומני הטכנאי שפתר את הבעיה ציין שהוא עשה את זה באמצעות טעינה או ביטול (אני לא בטוח) של פרופיל מסוים של האוברקלוק שנעשה בעבר על המעבד. כמו כן, ייתכן שלפני מספר חודשים הוחלפה בטריית ה-CMOS עקב התיישבנות של הבטריה הקודמת (אני לא בטוח גם בזה). בחירה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LmanYan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Irgemlol,

שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mati88,

שלום, במחשב של אחיין שלי ניסיתי להתקין משחקים די חדשים ולא עובד כלום בגלל כל מיני שגיאות שמופיעות (אם יהיה צורך אני ארשום אותם) הרכיבים של המחשב הם אלו: inteli3-3240 cpu @3.40 GHZ זיכרון : 4.00 GB מערכת הפעלה ווינדוס 7 . מה עוד צריך בשביל לדעת אם המחשב בכלל מתאים למשחקים נגיד כמו FIFA2014/15 , GTA יש איזה אתר שיכול לבדוק את זה לא ? מה עוד יכול להיות ? המחשב אחרי פרמוט ,דרייברים מעודכנים תודה,חג שמח .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mrbig,

במשחקים עתירי גרפיקה - הכרטיס קורס באופן קבוע בלי סיבה - ובלתי מוסברת - ה DRIVER עושה RESET יש משהו שאפשר לעשות ? - התקנתי מחדש דרייברים , וזה לא עוזר , התקנתי את המשחקים מחדש - וזה לא עוזר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם! כשאני מחבר את המחשב שלי (לפטופ של HP) לטלויזיה זה רושם לי על הטלויזיה - No Signal. - אני שיחקתי עם ההגדרות במחשב וזה לא מצליח לי, בעבר זה עבד לי, הכבל תקין והטלויזיה תקינה בוודאות. - מצורפות תמונות. תודה לכולם!! מעריך את העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by HingedEmu2,

היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי משהו מוזר, המחשב עולה תוך 39 שניות עם הSSD לדעתי זה יותר מידי תקוע על הביוס,הסרטתי את זה: View My Video זה המפרט: (התקנתי את התוכנה MEGICIAN של הסמסונגSSD) I7 4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram 1 ssd 250 gB (פה המערכת) 1tb hitachi 7200 1tb wd 7200 מה דעתכם? תודה

• 221 תגובות
    • 49.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.